Skip to Store Area:

Menu Overzicht

15 Foto-brownies

€ 24,90 *
  • Vlak voor verzending vers gebakken!
  • Levering op gewenste leverdatum mogelijk!
  • Betaal per factuur tot 14 dagen na levering!
BeschrijvingBeschrijving

15 Brownies met foto

Zoek je nog iets kleins maar fijns om iemand een plezier mee te doen? Of nog een goede aanvulling voor bij je taart aan het einde van een heerlijk diner? Dan zijn deze brownies exact wat je nodig hebt! Met de heerlijke chocoladesmaak in combinatie met hazelnoten, waar brownies zo bekend om staan, tover je ongetwijfeld bij iedereen meteen een glimlach op het gezicht! Een echte topper voor alle gelegenheden: verjaardagsfeesten, familiebijeenkomsten, etentjes, bedrijfsfeesten, enzovoort.

Bovenop deze brownies kan je bovendien jouw eigen foto op laten drukken. Zo heb je het ultieme bedrijfsaandenken om aan je klanten of medewerkers te geven op beurzen, bedrijfsfeestjes, en zo veel andere bedrijfsaangelegenheden. Met jouw eigen logo erop denken je medewerkers of klanten ook later nog aan jou.

Upload dus snel je logo of foto in onze photo editor. Wij drukken vervolgens de afbeeldingen op de eetbare prints van fondant en plaatsen die op de brownies. In een van onze mooie en stevige dozen laten we dan jouw gepersonaliseerde bezorgen via DHL of UPS, recht voor je deur op een leverdatum naar jouw keuze! Zo kan je de brownies al goed op voorhand bestellen en verder alle nodige voorbereidingen voor je feest treffen!

Ben je toch niet echt een fan van brownies? Bij onze categorie Taartjes en co. kan je ook cupcakes, cake-pops, taartjes en macarons bestellen. Deze zijn namelijk ook allemaal te bedrukken met je eigen foto of logo. Of neem verschillende producten met je logo erop en bied zo je gasten een prachtig buffet aan! Zo creëer je zelf de ultieme eye-catcher. Eventueel kan je je gasten ook nog een lekker stuk van onze fototaarten voorschotelen, die je natuurlijk ook weer met jouw logo kan laten bedrukken!

Deze brownies worden per 15 stuks geleverd. Heb je echter een groter feest met meer gasten? Dan kan je ook per 30 of zelfs per 60 brownies bestellen.
Ingrediënten & informatie voor mensen met allergieën

* Verplichte velden

€ 24,90 *
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Vergelijkbare producten
9 Foto Cupcakes
27 Foto Cupcakes
45 Foto Cupcakes
30 Foto-Brownies
60 Foto-Brownies
QR-Code-Cupcakes (vanaf 9 stuks)
Hazelnoot & Kokos Cake pops met logo (12...
€ 31,90 *
Naar taart€ 31,90 *