Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Blauwe Baby-feesttaart

€ 62,90 *
  • Vlak voor verzending vers gebakken!
  • Levering op gewenste leverdatum mogelijk!
  • Betaal per factuur tot 14 dagen na levering!
BeschrijvingBeschrijving

It's a Boy Deluxe Baby taart

De taart is hoog 10 cm ..

Eindelijk is hij er: een nieuw leven beginnen! De maanden van de zwangerschap voor vele, vooral jonge moeders was lang en moeilijk, maar het grootste avontuur van hun leven - het begin van een kleine jongen. Voor veel gezinnen is dit een heel bijzondere tijd met een verbazingwekkende hoeveelheid wervels, feesten en onrust. En wat kan er beter zijn dan een welverdiende pauze met een kleine maar leuke traktatie met vrienden en / of met de familie, baby feestjes of aandacht voor jezelf als aanstaande moeder te brengen?
Onze Blue baby shower taart is er precies goed! Net als al onze stijlvolle Deluxe taarten het is twee keer zo hoog als onze oudere modellen, en ontworpen met zeer veel aandacht voor detail. Het kleine baby beeldje gemaakt van marsepein op het oppervlak draagt een blauwe Marsepeindeken, passend bij de wimpel, de kralen en het taartlint waarmee we onze heerlijke taart Deluxe versieren! Op de Blauwe wimpel schrijven we naar wens de naam van de pasgeborene en maak de taart daarmee als een persoonlijk kado voor de kleine rakker om gevierd te worden! Elk van onze banketbakkers is altijd klaar om voor jou het best mogelijke uit onze taarten te halen!

De pasgeborene moet niets missen natuurlijk, daarom zullen wij de perfecte baby taart maken zonder enige inspanning voor jou, zoals het hoort bij een echte deluxe taart! Je kunt kiezen uit onze verschillende smaken jouw favoriete smaak uitkiezen en jezelf of een aanstaande moeder heerlijk verwennen! We hebben een grote selectie van chocolade, fruitige en nootachtige smaak, zodat iedereen gegarandeerd iets lekkers vinden kan! Verwen jezelf niet alleen met een van onze heerlijke taarten creaties, maar ook jouw gasten! In ons assortiment hebben we ook alles wat je nodig hebt voor het volledig dekken van de tafel! Je kunt in twee verschillende maten bestellen, die tot ong. 24 porties kunnen opbrengen van onze deluxe baby taart in blauw! Bereid uw feest goed voor en kies indien nodig een paar van onze andere producten geschikt voor baby showers uit! ' / a> om een rijk buffet voor jouw gasten te hebben of de perfecte aanvulling voor jouw taart te vinden! Of je nu Cake Pops classic Cup Cakes of de heerlijke Macarons voor iedereen zit er wel wat tussen! En voor bijna elk ontwerp hebben we wel de producten in bijpassende kleuren! Of wil je meteen een complete decoratie set?

Een prachtige baby shower is het begin van een prachtig leven - En wij zijn ontzettend blij om deel daarvan uit te maken! Stuur ons jouw baby shower foto's of upload ze via Instagram met de hashtag #jeeigentaart hoog en deel je taart ervaringen met ons en andere enthousiaste taart vrienden!

wij schrijven jouw inschrijving met de wimpel letters (op de foto - "Baby Shower"). Jouw tekst kun je invoeren onder "tekst van de taart" (alleen letters AZ, geen speciale tekens of cijfers).

Als je alleen "Baby Shower" op de taart wilt hebben staan, dan hoef je niets in te vullen.
Ingrediënten & informatie voor mensen met allergieën Vergelijkbare producten

Kleine delicatessen
Meer informatie
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
(145)
Onze lekkere Cake-pops zijn nu ook omhult met kleurrijke chocolade en met een fantastisch glitter-effect! De lichtblauweCake-Pops zijn gemaakt met choco-cake en de lichtroze Cake-Pops met vanille-cake gemaakt. Bij het happen mag je je dan ook erg verheugen op onze populaire smaakrichtingen met vanille- en chocoladecake. Natuurlijk kun je ook een gemengde box bestellen en thuis laten leveren.

Overigens: de pastelkleurige Cake-Pops zijn ook ideaal voor een babyfeest of bij een doopsel!
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cake pops met hazelnoot en kokos (Vanaf 12 stuks)
€ 27,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake pops met hazelnoot en kokos (Vanaf 12 stuks)
(44)
Onze populaire Cake-Pops zijn er nu ook in lekkere andere smaakrichtingen! Overtuig met donkere chococlade en vermalen geroosterde hazelnoten en witte chocolade met stukjes kokos gevuld met vanille-cake.

De liefdevol verkpakte Cake-pops zijn ideaal als een klein geschenk, blikvanger op een feest of als een lekker alternatief voor taart. Je kunt deze smaakrichtingen enkel bestellen of als in een gemixte doos.
€ 27,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
€ 1,49 *
ToevoegenToevoegen
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
(15)
Wil jij van jouw foto-of themataart een bijzondere liefdestaart maken?
Kijk dan snel hier: versier met deze lekkere hartjes gemaakt van marsepein jouw taart of creatie en maak het hiermee het ultieme gebaar van liefde!

Je ontvangt 3 zoete, rode hartjes , die ca. 30mm groot zijn.
€ 1,49 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cake-Pops met Sinaasappel- & Aardbei-Crisp (12 Stu...
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake-Pops met Sinaasappel- & Aardbei-Crisp (12 Stuks)
(29)
Onze populaire Cake-pops zijn nu ook in andere smaken te verkrijgen! Overtuig jezelf en jouw gasten met donkere chocolade en sinasappel crisps van chocolade deeg omhulde witte chocolade met fruitige aarbeien crisps gevuld met vanilledeeg.

De liefdevol verpakte Cake-pops zijn ideaal als een klein geschenk, blinkvanger op een feest of als een lekker alternatief voor taart. Overigens: met de verfrissende vruchten crisps zijn deze Cake-Pops ideaal voor in de zomer!
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
€ 0,99 *
ToevoegenToevoegen
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
(66)
Wil jij graag jouw motief- of fototaart omtoveren tot een echte liefdestaart?
Dan hebben wij wel wat voor jou: Versier jouw taart met deze zoete, kleine marsepeinen hartjes en maak hiermee jouw eigen, persoonlijke bewijs van liefde!

Van ons krijg je 5 rode marsepeinen hartjes, deze zijn ongeveer 20mm groot.
€ 0,99 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
€ 32,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
Love is in the air! Heb jij al kennis gemaakt met onze Cake-pops love-design?

De "Love & Be Mine"-Cake-Pops worden in een gemixte box geleverd, bestaande uit 6 red-velvet Cake-Pops met rode glazuur, glitter en met een "Be Mine"-logo versiert en 6 vanille-deeg Cake-Pops met roze glazuur, glitter en met een "Love"-logo versiert. Het red-velvet deeg bestaat uit ons populaire cacaodeeg – geverfd met rode levensmiddelen. Hartjesogen gegarandeerd!
€ 32,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Chocolade-muffins, 9 stuks
€ 19,90 *
ToevoegenToevoegen
Chocolade-muffins, 9 stuks
Vanaf nu ook te verkijgen op de muffin-afdeling van jeeigentaart; onze smaakvolle Chocolade-muffins. Onze lekkere chocolade-muffins zijn het ideale tussendoortje voor iedereen die gek is op chocolade en muffins. Het is daarnaast ook nog eens bij meerdere gelegenheden in te zetten. Zoals wij al gezegd hebben zijn deze muffins ideaal als een lekker tussendoortje, maar daarnaast zijn het ook nog eens een leuke afwisseling in plaats van een standaard stuk taart, wat je op een verjaardag of ander feest krijgt. Chocoalde is een natuurlijk een smaak waar bijna iedereen dol op is. Met onze chocolade-muffins scoor je dus zeker goed bij jouw gasten op je volgende verjaardag, bedrijfsevenement of welke andere aangelegenheid dan ook!
€ 19,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
€ 39,90 *
ToevoegenToevoegen
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
(27)
Maak je klaar voor een heuze zomerdroom! De kleurrijke Cake-popsicles zijn iets unieks. Je zou bijna denken dat je met een ijsje rondloopt, wanneer je iemand met zo'n Cake-popsicle ziet rondlopen. Met de extra witte chocolade en de kleurrijke dip zijn de kleine Cake-Popsicles een absolute blikvanger:

Door het lichte deeg met passievrucht smaak, die tot nu toe in nog een enkele andere baksels van ons zijn gebruikt, Daarnaast zijn ze ook nog eens een smaakvol hoogepunt op elk feest!
€ 39,90 *
ToevoegenToevoegen

Vergelijkbare producten
Baby op natuur-taart, roze
€ 36,90 *
Naar taart€ 36,90 *
Baby op twee verdiepingen taart, blauw
€ 74,90 *
Naar taart€ 74,90 *
Baby op twee verdiepingen taart, roze
€ 74,90 *
Naar taart€ 74,90 *
Roze Dooptaart
€ 149,00 *
Naar taart€ 149,00 *
Blauwe Dooptaart
€ 149,00 *
Naar taart€ 149,00 *
Groene dooptaart
€ 149,00 *
Naar taart€ 149,00 *
Twee-verdiepingen Baby-Shower taart
€ 71,90 *
Naar taart€ 71,90 *
Groen Baby-feesttaart
€ 62,90 *
Naar taart€ 62,90 *