Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Bedrijfstaarten

Jouw bedrijfslogo op jouw taart - Leveren in heel Europa mogelijk!

Wil je jouw klanten, partners of collega's met iets speciaals verrassen? Onze gedrukte taarten zijn hiervoor ideaal. Als je eerst wil weten hoe onze taarten smaken dan kunnen we een sample sturen. Ook laten wij je gelijk zien hoe het motief op de taart eruit zal zien. Zo kun je zien hoe geweldig het motief er uitziet!

Als je al zeker bent van de smaak en van het motief kan je natuurlijk ook gelijk een taart bestellen! Deze bieden wij ook in verschillende maten aan. Logotaarten bieden wij in 3 verschillende maten aan, namelijk 20 x 14 cm, 25 x 17 cm en 40 x 30 cm. Geschikt voor ieder feest! Wij bieden ook cijfertaarten aan. Deze zijn perfect voor bedrijfsjubilea en verjaardagen voor medewerkers. Deze taarten kan je in de gewenste kleur laten bedrukken en je kan ook nog je eigen foto en je eigen tekst op de taart laten drukken. De taarten kunnen nog persoonlijker worden gemaakt. Dit kan door je eigen persoonlijke verpakking bij ons te bestellen. Bij deze verpakking laten we je eigen persoonlijke bijlage, zoals een persoonlijk aanschrijven of een flyer ontwerpen.

Wil je nou liever iets kleiners geven aan je klanten dan kan dat ook! Denk bijvoorbeeld aan give aways. Give aways zijn het ideale geschenk voor klanten of andere geïnteresseerden. Maak je klanten nu nog vrolijker op beurzen, congressen, heropeningen of bedrijfsfeesten. Je kan uit verschillende give aways kiezen, zoals macarons cupcakes, cakejes, brownies en cake pops. Deze give aways kunnen ter plekke of thuis bij de klant worden gegeten. Je hebt verschillende mogelijkheden!

Deze taarten leveren we in heel Nederland. Maakt niet uit welke stad! Wij leveren de taarten naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Den Haag, Groningen en nog vele andere steden. Als je de taart nou naar een adres binnen Europa wilt sturen kan dit ook. De taarten worden verstuurd met UPS, voor onze verzending geldt: voor 15:00 bestelt, de volgende werkdag geleverd!


Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om hun eigen individueel product te creëren. De volgende diensten bieden wij speciaal voor bedrijven aan:

Producten: Naast het bedrukken van jouw motief op taarten, taartjes, cupcakes en brownies in onze standaard maten, kunnen wij speciaal grote en kleine maten produceren. Van een grote evenementen taart tot cupcakes die individueel aan de gasten kunnen worden uitgedeeld. Is alles mogelijk.

Motief / Print: bedrijfslogo’s, eigen ontwerp, slogans of tekstberichten - in het creëren van je ontwerp ben je helemaal vrij! We kunnen je ontwerp op beide Odense marsepein als op Massa Bianca drukken.

Individualisering: Wij bieden jou vele mogelijkheden voor individualisering in ontwerp, vorm, smaak, grootte, hoeveelheid, extra’s en het ontwerp van de verpakking en we proberen elke individuele wens waar te maken.

Persoonlijke aandacht: Voor zakelijke bestelling kunt u altijd in contact opnemen met een van onze medewerkers. Hij adviseert je bij de keuze van producten, geeft tips in het maken van het onderwerp en begeleid het hele orderproces tot levering.

Kwaliteit: Onze gebakken producten zijn vers en bereid met liefde. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze leveranciers, om de verwachtingen en wensen van onze klanten waar te kunnen maken.

Levering: De bestellingen worden met UPS verstuurt. Voor deze optie geldt: voor 15:00 bestelt de volgende werkdag in huis.

Interesse? Voor jouw persoonlijk verzoek bel ons op 020/894670 of stuur ons een bericht:

Contactgegevens


Uw verzoek wordt gecodeerd verzonden via https naar onze servers. U gaat ermee akkoord dat we de informatie kunnen gebruiken om op uw verzoek te reageren.
Hier vindt u ons privacybeleid en disclaimer.

* Verplichte velden