Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Bedrijfstaarten

Bedrijfstaarten

Het hoogtepunt voor jouw bedrijfsfeest

Bestellen van 1 tot en met 10.000 taarten mogelijk
Vandaag besteld is morgen geleverd
Verzending door heel Europa op wensdatum
10 jaar ervaring met 20.000 bedrijfsklanten

Klik hier voor een razend snelle Offerte:

of neem direct contact op met ons:
0221/46751647
service@jeeigentaart.nl
of neem direct contact op met ons: 020 89 46 47 0
of per E-Mail service@jeeigentaart.nl

Wat onze klanten vinden

 • Het maakt hier niet uit of je voor een opening of voor een jublieum besteld – Het goede aan de producten van JeEigenTaart is dat ze voor verschillende gelegenheden en events gebruikt kunnen worden.

  Wij bestellen hier voor verschillende events voor onze Adidas winkels hier en zijn enorm tevreden. Deze producten, die met ons logo waren bedrukt, waren op elk evenement een absolute eyecatcher. Hier kregen wij ook veel positieve feedback op.

  Yvonne Pechtold, adidas

 • Het hoogtepunt van elke vrijdag is de levering van JeEigenTaart.nl!

  Wekelijkse een andere taart met verschillende smaakrichtingen zorgen voor een fijne koffiepauze en een goede sfeer onder de collega's!

  Rickard Svensson, SAB Miller

 • JeEigenTaart.nl heeft meer dan 150 pakketten door heel Europa verstuurd.

  Wij hebben met al onze medewerkers (wat er meer als 3500 zijn) ons 50-jarig jubileum gevierd. De geleverde prestatie van JeEigenTaart was een absolute top prestatie met een fantastische klantenservice. Wij zijn erg enthousiast. Hartelijk bedankt!

  Carolin Sternkopf, ECE

 • Een goed product en een betrouwbare partner – Dit maakt zaken doen leuk.

  Wat mij overtuigd heeft waren de talloze mogelijkheden voor het individualiseren van de producten die worden aangeboden door JeEigenTaart: van de omvang tot aan de vorm en smaak van de taart. Daarnaast kun je ook nog eens je eigen logo uploaden, kortweg ongelooflijk.

  Claudia Piening, Hypovereinsbank

 • Een druk kwaliteit van formaat. Daarnaast komt ook nog eens een goed service-team, dat altijd probeert al onze wensen in vervulling te laten gaan.

  Als agentschap zin wij altijd op zoek naar nieuwe, frisse en creative ideeën. Met de bedrukte bakwaren van JeEigenTaart kunnen wij dit realiseren. Dit resulteert altijd in verrasste en stralende gezichten. Onze klanten zijn altijd enthousiast hierover... en wij ook.

  Markus Engelbertz, Förderturm Agentur GmbH

Lekkere klantengeschenken met logo

Ons doel is om creativiteit te verbinden met genot om een bijzonder resultaat te kunnen bereiken, wat ook nog eens een perfecte dienst kan doen als een relatiegeschenk. Om tot dit resultaat te komen, gebruiken wij alleen de beste ingrediënten en bakken wij onze taarten altijd vers en met het grootste plezier. Onze producten hebben een houdbaarheid van minimaal 10 dagen en blijven van hoge kwaliteit gedurende deze periode. De taarten hoeven niet in de koelkast bewaard te worden en zijn daarom gemakkelijk te bewaren. Wij raden aan om voor levering te kiezen 1-2 dagen voor consumptie.

Thuis werken? Geen probleem!

Wilt u uw klanten of medewerkers een bijzondere begroeting geven? Op dit moment is het moeilijk om je geweldige teamgeest te behouden of om werknemers en collega's te belonen voor hun werk. Misschien mis je gewoon je favoriete collega's? Stuur ze een mooie groet naar huis! Bij de volgende conference call kan iedereen samen het heerlijke stuk taart proeven!

Dank je wel zeggen

Natuurlijk zijn er ook veel mensen, collega's, vrienden, familieleden en medewerkers die dagelijks naar het werk gaan om bovenmenselijk werk te doen in ziekenhuizen, apotheken, in de levensmiddelenhandel, verpleeghuizen, in sociale beroepen, bij politie en brandweer en vele andere gebieden en jezelf elke dag opofferen voor de samenleving - je moet deze alledaagse helden altijd bedanken, maar vooral in deze moeilijke tijden, en je waardering uitspreken!

Onze partner UPS levert betrouwbaar

Onze heerlijke taarten, evenals alle andere individuele bakproducten, worden veilig verpakt en verzonden door heel Europa. In Nederland werkt onze betrouwbare partner UPS zonder beperkingen en bezorgen uw dierbare groet direct bij uw collega's en medewerkers op de gewenste datum!


Sachertaart met logo
€ 21,90 *
Naar taartNaar taart
Momenteel uitverkocht
Rechthoekige bedrijfstaart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
Ronde bedrijfstaart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
Fototaart in hartvorm
€ 41,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxe logo-taart - dubbele hoogte
€ 56,90 *
Naar taartNaar taart
Cookie-Cake met Logo
€ 19,90 *
Naar taartNaar taart
Logo-koekjes, rond (12 stuks)
Logo-koekjes, vierkant (12 stuks)
Hartvormige logo-koekjes (12 stuks)
0-9
Cijfer taart, verschillende kleuren
€ 69,90 *
Naar taartNaar taart


Relatiegeschenken bestellen

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om hoogst persoonlijke en unieke relatiegeschenken aan te bieden. Bij JeEigenTaart.nl leiden wij je door het gehele proces van de aanvraag, over hoe het product eruit moet komen te zien tot aan het verpakken van de uiteindelijke taart. Om dit aan te kunnen bieden voor jou bieden wij de volgende speciale diensten aan:

Producten: Naast de opdruk van jouw logo op de taarten, taartjes, cupcakes, brownies, Cake-pops en macarons in onze standaardgroottes, kunnen wij ook de taarten in uitzonderlijke maten aanbieden. Van enorme taarten voor evenementen en bedrijfsfeesten tot aan los verpakte cupcakes als een klein presentje voor elke gast, kortom alles is mogelijk! Als relatiegeschenk voor jubilaris zijn onze taarten ook uitermate geschikt. Wij leveren de jubilaris dan op de taart op de jubileumdag geleverd, door heel europa zelfs!

Druk/logo: Bedrijfslogo's, eigen ontwerpen, slogans of geschreven boodschappen – de keuze is volledig aan jou hierbij. Wij kunnen zowel Odense Marsepein als fondant bedrukken. Bij onze taarten kunnen wij ook de zijkanten van de taart bedrukken. Dit betekent voor jou dat jij met je taart dus ook een fantastisch 3D-effect kunt bereiken. Natuurlijk staan wij hier ook voor jou klaar met tips en tricks voor hoe we de taart de beste uitstraling kunnen geven!

Individualisering Wij bieden jou verschillende mogelijkheden aan om het motief, de vorm, smaak, grootte en de verpakking te kunnen individualiseren. Dit allemaal zodat wij zoveel mogelijk kunnen voldoen aan jouw wensen! Had jij graag een individuele verpakking gehad? Geen probleem! Heeft u liever het papier wat bij de taart zit in het rood? Regelen wij voor je! Daarnaast doen wij graag voor jou de ingrediëntenlijst en een brief in de huisstijl van jouw bedrijf bij de taart in de verpakking. Op deze manier kunnen wij jou een volledige indivualisering van de taarten aanbieden om een onvergetelijk relatiegeschenk te maken!

Persoonlijke ondersteuning: Bij onze bedrijfstaarten staat er altijd een van onze medewerkers ter beschikking voor persoonlijke ondersteuning. Wij geven jou advies over het soort product wat het beste past bij de aangelegenheid. Daarnaast geven wij ook tips over het motief en begeleiden wij u door het gehele bestelproces tot aan de levering. Op deze manier helpen wij jou het perfecte relatiegeschenk te ontwikkelen en dit geschenk op een gewenste dag te leveren. Wij hebben dan alleen nog maar een lijst met adressen nodig en wij regelen het verder voor jou!

Kwaliteit: Onze baksels worden vers en met de grootste zorg en liefde door onze meester banketbakkers in Keulen gemaakt. Wij eisen de hoogste kwaliteitseisen aan onze producten en ook aan onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij precies aan de wensen en eisen van onze klanten voldoen. Van baksels die heerlijk smaken tot aan een indrukwekkende opdruk en een zekere verzending. Wij leveren het complete pakket!

Verzending & levering: Wij leveren in Nederland de producten met UPS af. Voor het proces van bestellen tot aan het leveren in Nederland hebben wij slechts enkele werkdagen nodig. Daarnaast verzenden wij ook nog taarten door heel Europa. Wij hebben alleen een adressenlijst nodig en wij zorgen voor het verzenden voor zowel binnen als buiten Nederland – en dit alles voor een redelijke prijs!

Bedrijftaart als ideale klantengeschenk: Neem gerust eens de tijd om bij onze recenties te kijken. De klanten waren allemaal dol enthousiast en het geschenk bleef maar door hun hoofd gaan. Onze klantengeschenken zijn naar ieders tevredenheid en zijn unieke geschenken waar de ontvanger nog vaak aan terug zullen denken. Grote bedrijven, agentschappen, handelaren en midden- en kleinbedrijven – wij vinden voor jouw aangelegenheid en jouw wensen de perfecte oplossing. Stel samen met ons jouw persoonlijke bedrijfstaart samen. Wij bieden jou een 360° individualisering mogelijkheid en laten een fantastische indruk voor je achter bij jouw klanten! Meldt je bij ons en dan gaan wij samen jouw project bespreken!