Skip to Store Area:

Doorzoek site

Je heeft geen artikelen in jouw winkelwagen

de fr se
Bedrijfstaarten

Jouw bedrijfslogo op jouw taart - Leveren in heel Europa mogelijk!

Wil je jouw klanten, partners of collega's met iets speciaals verrassen? Onze gedrukte taart zijn hier voor ideaal. Ook ideaal voor verjaardagen, bedrijfsfeesten, tentoonstellingen of andere evenementen. Onze gedrukte producten zijn altijd een eye-catcher!


Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om hun eigen individueel product te creëren. De volgende diensten bieden wij speciaal voor bedrijven aan:

Producten: Naast het bedrukken van jouw motief op taarten, taartjes, cupcakes en brownies in onze standaard maten, kunnen wij speciaal grote en kleine maten produceren. Van een grote evenementen taart tot cupcakes die individueel aan de gasten kunnen worden uitgedeeld. Is alles mogelijk.

Motief / Print: bedrijfslogo’s, eigen ontwerp, slogans of tekstberichten - in het creëren van je ontwerp ben je helemaal vrij! We kunnen je ontwerp op beide Odense marsepein als op Massa Bianca drukken.

Individualisering: Wij bieden jou vele mogelijkheden voor individualisering in ontwerp, vorm, smaak, grootte, hoeveelheid, extra’s en het ontwerp van de verpakking en we proberen elke individuele wens waar te maken.

Persoonlijke aandacht: Voor zakelijke bestelling kunt u altijd in contact opnemen met een van onze medewerkers. Hij adviseert je bij de keuze van producten, geeft tips in het maken van het onderwerp en begeleid het hele orderproces tot levering.

Kwaliteit: Onze gebakken producten zijn vers en bereid met liefde. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze leveranciers, om de verwachtingen en wensen van onze klanten waar te kunnen maken.

Levering: De bestellingen worden met DHL verstuurt. Hier bieden wij meerdere opties. DHL pakket en DHL express.

Interesse? Voor jouw persoonlijk verzoek bel ons op 020/894670 of stuur ons een bericht:

Contactgegevens


* Verplichte velden