35 jaar RTL – dat moet gevierd worden!

[FirmenStickyNav]

In Januari 2019 vierde RTL hun 35 jarige jubileum. Voor deze gelegenheid wilden ze de medewerkers een klein cadeau schenken. Het plan was om alle medewerkers, die op de dag van het jubileum in de kantine eten, een lekker toetje te geven. Bij elkaar werden 2200 cadeautjes uitgedeeld.


Persoonlijke meetings ter plaatse

Aangezien de RTL vestiging in Keulen/ Deutz in de buurt van onze productie in Keulen zat, waren onze klanten uitgenodigd bij ons. Na een rondleiding door de bakkerij, werden met een lekker stuk taart alle details in een persoonlijjk gesprek volledig uitgelegd. Van de producten, de smaak en kleur tot de formaten van de verpakkingen werden besproken.


RTL Cake-Pops

De keuze uit onze cake-pops. Drie soorten cake-pops in de RTL kleuren blauw, rood en geel werden ontworpen. Op de cake-pops kwamen verschillende RTL logos, uit de geschiedenis van de laatste 35 jaar RTL. De cake-pops werden daarnaast met strik in de bijbehorende kleuren verpakt. Om ervoor te zorgen dat de kleine geschenken het makkelijkst uitgedeeld konden worden, zijn de cake-pops op kleur en logo gesorteerd en in cellofaanzakjes verpakt, die versierd werden met een jubileum sticker. De levering werd op gewenste datum de avond voor het event volbracht.
Tijdige levering en enthousiaste medewerkers!

De cake-pops waren op kleur en logo gesorteerd en in cellofaanzakjes verpakt, die versierd werden met een jubileum sticker. De levering werd op gewenste datum de avond voor het event volbracht. Op de dag van het 35-jarige jubileum werden de cadeautjes over de medewerkers verdeeld – ontelbare Instagram Posts, een korte introductie in het avondprogramma van RTL en gelukkige, lachende collegas!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000