Bedrijfstaarten

Bedrijfstaarten

Wat onze klanten vinden

 • Yvonne Pechtold, adidas
 • Rickard Svensson, SAB Miller
 • Carolin Sternkopf, ECE
 • Markus Engelbertz, Förderturm Agentur GmbH
 • Het maakt hier niet uit of je voor een opening of voor een jublieum besteld – Het goede aan de producten van JeEigenTaart is dat ze voor verschillende gelegenheden en events gebruikt kunnen worden.
  Wij bestellen hier voor verschillende events voor onze Adidas winkels hier en zijn enorm tevreden. Deze producten, die met ons logo waren bedrukt, waren op elk evenement een absolute eyecatcher. Hier kregen wij ook veel positieve feedback op.
  Yvonne Pechtold, adidas
 • Het hoogtepunt van elke vrijdag is de levering van JeEigenTaart.nl!
  Wekelijkse een andere taart met verschillende smaakrichtingen zorgen voor een fijne koffiepauze en een goede sfeer onder de collega's!
  Rickard Svensson, SAB Miller
 • JeEigenTaart.nl heeft meer dan 150 pakketten door heel Europa verstuurd.
  Wij hebben met al onze medewerkers (wat er meer als 3500 zijn) ons 50-jarig jubileum gevierd. De geleverde prestatie van JeEigenTaart was een absolute top prestatie met een fantastische klantenservice. Wij zijn erg enthousiast. Hartelijk bedankt!
  Carolin Sternkopf, ECE
 • Een druk kwaliteit van formaat. Daarnaast komt ook nog eens een goed service-team, dat altijd probeert al onze wensen in vervulling te laten gaan.
  Als agentschap zin wij altijd op zoek naar nieuwe, frisse en creative ideeën. Met de bedrukte bakwaren van JeEigenTaart kunnen wij dit realiseren. Dit resulteert altijd in verrasste en stralende gezichten. Onze klanten zijn altijd enthousiast hierover... en wij ook.
  Markus Engelbertz, Förderturm Agentur GmbH

Lekkere relatiegeschenken met logo

Ons doel is om creativiteit te verbinden met genot om een bijzonder resultaat te kunnen bereiken, wat ook nog eens een perfecte dienst kan doen als een relatiegeschenk. Om tot dit resultaat te komen, gebruiken wij alleen de beste ingrediënten en bakken wij onze taarten altijd vers en met het grootste plezier. Onze producten hebben een houdbaarheid van minimaal 10 dagen en blijven van hoge kwaliteit gedurende deze periode. De taarten hoeven niet in de koelkast bewaard worden en zijn daarom gemakkelijk te bewaren. Wij raden aan om voor levering te kiezen 1-2 werkdagen voor consumptie.

Heerlijke kerstcadeau's

Wil jij voor je medewerkers of klanten op een bijzondere manier het beste wensen? Bij ons vind je een groot aanbod aan lekkere bakwaren voor Kerstmis: Cake-Pops met kerstdesign, taarten en cupcakes met peperkoeksmaak, taarten in de vorm van de kerstman en nog veel meer.

 

Thuis werken? Geen probleem!

Wilt u uw klanten of medewerkers een bijzondere begroeting geven? Op dit moment is het moeilijk om je geweldige teamgeest te behouden of om werknemers en collega's te belonen voor hun werk. Misschien mis je gewoon je favoriete collega's? Stuur een mooie groet naar hun thuis! Bij de volgende conference call kan iedereen samen het heerlijke stuk taart proeven!

Sachertaart met logo
Sachertaart met logo
€ 24,90
Naar het product Niet beschikbaar in de zomer
Rechthoekige bedrijfstaart
Rechthoekige bedrijfstaart
€ 37,90
Ronde bedrijfstaart
Ronde bedrijfstaart
€ 37,90
Luxe logo-taart - dubbele hoogte
Luxe logo-taart - dubbele hoogte
€ 66,90
Logo-Cupcakes (4 stuks)
Logo-Cupcakes (4 stuks)
€ 13,59
Logo-Cupcakes ( vanaf 9 stuks)
Logo-Cupcakes ( vanaf 9 stuks)
€ 26,90
Logocake-pops met vanille & chocolade (12 stuks)
Logocake-pops met vanille & chocolade (12 stuks)
€ 30,90
Naar de cake pops Niet beschikbaar in de zomer
Cake pops met kleurrijke chocolade en logo (12 stuk)
Cake pops met kleurrijke chocolade en logo (12...
€ 36,90
12 Cake-Pops met logo, Red Velvet & Chocolate Chip
12 Cake-Pops met logo, Red Velvet & Chocolate Chip
€ 35,90
Naar de cake pops Niet beschikbaar in de zomer
12 Cake-pops met Sinaasappel- & Aardbeicrisp en logo
12 Cake-pops met Sinaasappel- & Aardbeicrisp en...
€ 36,90
Naar de cake pops Niet beschikbaar in de zomer
0-9
Cijfer taart, verschillende kleuren
Cijfer taart, verschillende kleuren
€ 79,90
0-9
Dubbele cijfer taart, verschillende kleuren
Dubbele cijfer taart, verschillende kleuren
€ 144,90
Macarons met logo (16 stuks)
Macarons met logo (16 stuks)
€ 27,90
Naar de macarons Niet beschikbaar in de zomer
Macarons dorés (16 pièces)
Macarons dorés (16 pièces)
€ 25,90
Naar de macarons Niet beschikbaar in de zomer
Logotaart in hartvorm
Logotaart in hartvorm
€ 47,90
Cookie-Cake met Logo
Cookie-Cake met Logo
€ 19,90
Logo-koekjes, rond (12 stuks)
Logo-koekjes, rond (12 stuks)
€ 24,90
Logo-koekjes, vierkant (12 stuks)
Logo-koekjes, vierkant (12 stuks)
€ 24,90
Logo-Cakejes (vanaf 15 stuks)
Logo-Cakejes (vanaf 15 stuks)
€ 29,90
Hartvormige logo-koekjes (12 stuks)
Hartvormige logo-koekjes (12 stuks)
€ 24,90
Logo-Brownies (vanaf 15 stuks)
Logo-Brownies (vanaf 15 stuks)
€ 29,90
Proefpakket Zomer
Proefpakket Zomer
€ 94,90
Proefpakket Winter
Proefpakket Winter
€ 84,90
Naar het product Momenteel uitverkocht

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

23 productenRelatiegeschenken bestellen

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om hoogst persoonlijke en unieke relatiegeschenken aan te bieden. Bij JeEigenTaart.nl leiden wij je door het gehele proces van de aanvraag, over hoe het product eruit moet komen te zien tot aan het verpakken van de uiteindelijke taart. Om dit voor jou te kunnen bewerkstelligen, bieden wij de volgende speciale diensten aan:

Producten: Naast de opdruk van jouw logo op de taarten, taartjes, cupcakes, brownies, cake-pops en macarons in onze standaardgroottes, kunnen wij ook de taarten in uitzonderlijke maten aanbieden. Van enorme taarten voor evenementen en bedrijfsfeesten tot aan los verpakte cupcakes als een klein presentje voor elke gast: alles is mogelijk! Als relatiegeschenk voor de jubilaris zijn onze taarten ook uitermate geschikt. Wij leveren de taart aan de jubilaris op de jubileumdag, door heel Europa!

Druk/logo: Bedrijfslogo's, eigen ontwerpen, slogans of geschreven boodschappen – de keuze is volledig aan jou. Wij kunnen zowel Odense Marsepein als fondant bedrukken. Bij onze taarten kunnen wij ook de zijkanten van de taart bedrukken. Dit betekent voor jou dat jij met je taart dus ook een fantastisch 3D-effect kunt creëren. Natuurlijk staan wij hier ook voor jou klaar met tips en tricks voor hoe we de taart de beste uitstraling kunnen geven!

Individualisering Wij bieden jou verschillende mogelijkheden aan om het motief, de vorm, smaak, grootte en de verpakking te kunnen individualiseren. Dit allemaal zodat wij zoveel mogelijk kunnen voldoen aan jouw wensen! Had jij graag een individuele verpakking gehad? Geen probleem! Heb je liever het papier wat bij de taart zit in het rood? Regelen wij voor je! Daarnaast doen wij graag voor jou de ingrediëntenlijst en een brief in de huisstijl van jouw bedrijf bij de taart in de verpakking. Op deze manier kunnen wij jou een volledige indivualisering van de taarten aanbieden om een onvergetelijk relatiegeschenk te maken!

Persoonlijke ondersteuning: Bij onze bedrijfstaarten staat er altijd een van onze medewerkers ter beschikking voor persoonlijke ondersteuning. Wij geven jou advies over het soort product wat het beste past bij de aangelegenheid. Daarnaast geven wij ook tips over het motief en begeleiden wij u door het gehele bestelproces tot aan de levering. Op deze manier helpen wij jou het perfecte relatiegeschenk te ontwikkelen en dit geschenk op een gewenste dag te leveren. Wij hebben dan alleen nog maar een lijst met adressen nodig waarmee wij het verder voor jou kunnen regelen!

Kwaliteit: Onze baksels worden vers en met de grootste zorg en liefde door onze meester-banketbakkers in Keulen gemaakt. Wij eisen de hoogste kwaliteitseisen aan onze producten en ook aan onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij precies aan de wensen en eisen van onze klanten voldoen. Van baksels die heerlijk smaken tot aan een indrukwekkende opdruk en een zekere verzending: wij leveren het complete pakket!

Levering van jouw taarten

Onze taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Bedrijftaart als ideale relatiegeschenk: Neem gerust eens de tijd om bij onze recensies te kijken. Onze relatiegeschenken zijn naar ieders tevredenheid en zijn unieke geschenken waar de ontvangers nog vaak aan terug zullen denken. Grote bedrijven, agentschappen, handelaren en midden- en kleinbedrijven – wij vinden voor jouw aangelegenheid en jouw wensen de perfecte oplossing. Stel samen met ons jouw persoonlijke bedrijfstaart samen. Wij bieden jou een 360° individualiseringsmogelijkheid en laten een fantastische indruk voor je achter bij jouw klanten! Meld je bij ons en dan gaan wij samen jouw project bespreken!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000