Beoordelingen van klanten


Een overzicht van onze geverifieerde klantenbeoordelingen

Het is belangrijk om iedere klant van de juiste informatie te voorzien. Wij willen jullie de mogelijkheid geven om ons goed te leren kennen. Op deze pagina met de geverifieerde klantenbeoordelingen m.b.v. Yotpo krijgen jullie een beeld van ons als webshop en van onze producten. Alle klantenbeoordelingen op deze pagina zijn afkomstig van klanten die ook daadwerkelijk een bestelling geplaatst hebben. Dat zorgt voor eerlijkheid en transparantie over ons bedrijf door deze klantenbeoordelingen. Wij nemen alle meningen van klanten serieus en wij kijken ook oprecht naar de beoordelingen die wij krijgen. Op deze manier willen wij jullie duidelijk maken, hoe belangrijk wij jullie meningen vinden en wat dat voor effect heeft op onze webshop. Alle klantenbeoordelingen die wij krijgen bekijken wij serieus en behandelen we ook, zodat we onze producten kunnen verbeteren.
Verdere informatie kunnen jullie vinden en doornemen op de daarvoor bestemde over ons pagina. We zouden jullie ook graag ons verhaal tot in de details vertellen, zodat jullie ons nog beter leren kennen. Op de pagina over onze productie kunnen jullie ook jullie meningen vinden over de gepersonaliseerde taarten, om het hele team draaiende te houden. Jullie feedback is van levensbelang voor ons bedrijf, omdat we in de E-commerce goed voor de dag willen komen. Op deze manier krijgen wij het samen met jullie klantenbeoordelingen voor elkaar om smakelijke taarten te produceren en veilig te versturen. Op deze pagina geven wij jullie de keuze om de beoordelingen te sorteren op reviews over de website en op reviews van specifieke producten. Daarnaast zijn de beoordelingen gesorteerd op datum en kun je de nieuwste beoordelingen helemaal bovenaan de pagina terugvinden. Bij deze reviews staan ook regelmatig foto's van het ontvangen product, die de ontvanger bij de review heeft geüpload. We letten er erg op dat de producten in goede staat aankomen. Onze producten worden namelijk door bekwame banketbakkers geproduceerd en horen dus van hoge kwaliteit te zijn. Wat onze taarten zo uniek maakt is het feit dat jullie de taart helemaal zelf kunnen personaliseren en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Door onze gepatenteerde druktechniek is het mogelijk om jouw taart in een laag van marsepein te omhullen en jouw tekst en foto erop te laten zetten. We passen graag het design van onze taarten naar jullie wensen aan, zodat we de leukste verjaardagscadeaus kunnen maken voor jullie.
Onze taarten worden verpakt in speciale op maat gemaakte dozen met speciale inlays, zodat de taarten altijd veilig aankomen. Duurzaamheid en milieubescherming staan bij ons hoog in het vaandel. Je kunt hier meer over lezen op de verantwoordelijkheidspagina

Je kunt op deze pagina veel meningen en ervaring lezen en een eigen beeld creëren over onze webshop. We raden je aan om de reviews de filteren op reviews over de website of op reviews van specifieke producten. Zo kun je sneller op zoek naar de review die je zoekt. Veel van onze klanten zijn zeer tevreden en bestellen vaak meer dan één keer. We hopen jullie te kunnen geruststellen en een beeld te geven van onze producten, verzending en klantenservice. Bij ons zullen jullie veel mogelijkheden vinden om jouw perfecte taart online te kunnen bestellen. We zijn ook ontzettend veel bezig met ons assortiment, omdat we constant aan de hand van jullie feedback bezig zijn met het bedenken van nieuwe producten. Laat je door ons overtuigen en vorm je eigen mening!

Wij streven ernaar om jullie zo snel en zo gemakkelijk mogelijk een taart te kunnen laten bestellen, om zo veel moeite bij jullie weg te kunnen nemen. Er is tegenwoordig namelijk weinig tijd en ontzettend veel stress. Voor verjaardagen moet bijvoorbeeld heel veel gepland en georganiseerd worden. Op onze unieke manier willen wij jullie helpen met het bestellen van jullie gewenste verjaardagstaart. Het concept van onze taarten en ideeën over taarten is afkomstig van verjaardagen, aangezien iedereen een keer geboren is en het leven met een stuk taart gevierd moet worden. Een mooie verjaardag met taart kan dus snel en gemakkelijk door ons gerealiseerd worden. Wat onze klanten daarover te zeggen hebben, kunnen jullie precies op deze pagina teruglezen. Ergens op de wereld is er altijd wel een verjaardag en daarop proosten wij! Iedereen zou met een lekkere taart beloond moeten worden, ongeacht welke gebeurtenis dan ook. Heerlijke smaken zoals chocoladecake met chocoladevulling worden door ons team tot een ambachtelijke en heerlijke taart verwerkt.
Voor taarten met een kleur en taartenlint tot aan extravagante luxe taarten met ruitjespatroon en parels, wij maken alles wat jouw hart begeert. Laat je daarom dus op deze pagina door onze klanten overtuigen van het feit dat wij jouw beste taartenbakker willen zijn. Samen met onze partners veranderen wij de taartenwereld in iets spectaculairs wat jullie nooit meer zullen vergeten! Bereid je dus maar alvast voor op onze mooie taarten die wij naar jouw wensen bakken en leveren.
Vorm jullie eigen mening met onze klantenbeoordelingen en start vandaag nog met het maken van de taart van jouw dromen!