Bestel taarten naar Almere!

Bestel taarten naar Almere!

Laat uw taart bezorgen in Almere!

Ook in Almere eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Almere geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Almere.
Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
€ 64,90
Eenhoorntaart
Eenhoorntaart
€ 84,90
 Witte 2-verdiepingen taart met taartenlint
Witte 2-verdiepingen taart met taartenlint
€ 75,90
Eenhoorntaart Roze-Blauw
Eenhoorntaart Roze-Blauw
€ 36,90
Happy Birthday luxe taart - verschillende kleuren
Happy Birthday luxe taart - verschillende kleuren
€ 64,90
Roze Dooptaart
Roze Dooptaart
€ 164,90
White Wedding
White Wedding
€ 179,00
Cars® Cijfer-Taart Nr. 5
Cars® Cijfer-Taart Nr. 5
€ 94,90
Handtassen taart VG, bruin met beige details
Handtassen taart VG, bruin met beige details
€ 119,00
Stapeltaart (2 verdiepingen) met 3 prinsessen®
Stapeltaart (2 verdiepingen) met 3 prinsessen®
€ 86,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

10 productenBestel taarten naar Almere online!


Historierijk Almere

Almere. Een stad die we als Nederlandsers min of meer uit de grond hebben gepomt. De stad is in de tweede helft van de twingtigste eeuw en zou de op eenna grootste stad van Flevoland moeten worden. Inmiddels heeft Almere het inwoneraantal van de hoofstad ruim gepasseerd. Daaarmee is Almere de 8 grootste gemeente van Nederland.

Almere staat bekend om haar grote winkelcentrum in het stadshart. Dit winkelcentrum biedt plaats aan zowel grotere als kleine winkels en vele winkels zijn hier ook elke zondag geopend. Het winkelcentrum behoort ook tot een van de grootste van Nederland. Ook vindt hier elke woensdag en zaterdag een weekmarkt plaats. 
Doordat Almere zo nieuw is in vergelijking tot andere Nederlandse steden, is er veel kunst in Almere te vinden en daarom staat de stad hier ook om bekend. In het stadscentrum is deze moderne architectuur vooral te vinden maar deze kan zeker ook in de woonwijken worden gevonden aangezien de bewoners bij het bouwen van de stad zelf de mogelijkheid kregen van de gemeente om hun eigen huizen te ontwerpen. Enkele bekende gebouwen zijn de Citadel van Almere. La Defensem een modern, veelkleurig kantoorpand, het modecentrum Almere dat als een soort UFO naast de A6 ligt en heel indrukwekkend is ook de Almeerse schouwbrug, die boven op het water drijft. Over de A6 gesproken, langs deze snelweg ligt ook een kasteel wat nog nooit voltooid is.

Binnen de stadsgrenzen van Almere worden er ook jaarlijks enkele grote evenementen gehouden. Een paar voorbeelden van deze evenementen zijn het Bedvrijdingsfestival Flevoland, het Almerese havenfestival en de Challange Almere-Amsterdam. Dit is een triathlon die, na de triathlon van Hawaii, de oudste triathlon ter wereld. De triathlon vindt vanaf 1983 in Almere plaats. Daarvoor is het twee keer in Den Haag gehouden. Voor festivals is Almere ook een ideale plek. Zo vind er elk jaat het Free Festival, het Hardshock Festival en het Strandfestival ZAND plaats. Ook voor de Libellefans biedt Almere genoeg aangezien hier ook de Libelle Zomerweek plaatsvindt.De geliefdste taarten onder de Almerenaren

Op nummer 1 in Almere staat onze populaire white wedding cake. Helemaal naar wens decoreerbaar voor het creatieve bruidspaar met ons grote assortiment aan eetbare en niet-eetbare decoraties. Enkele voorbeelden van de decoraties die we in het assortiment hebben zijn verschillende marsepijndecoraties zoals marsepijnrozen, maar we hebben ook verschillende andere decoraties zoals mooie caketoppers maar ook zaken zoals kaarsen en figuren voor op de taart. Bruidsfiguren zijn daar zeker ook op te vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bandkleur van de taart zelf te kiezen en om het formaat van de taart te kiezen. Daarme kan je je taart helemaal naar wens aanpassen zodat het prima in het decor van de bruiloft past. Overigens kan je deze taart prima gebruiken voor bruiloften die zowel klein als groot zijn. De taart is namelijk beschikbaar in een dubbellaagsvariant die genoeg taart bevat voor 36 porties. Als je er nog een laagje bovenop wil, dan is dat bij ons zeker mogelijk! In dat geval biedt de taart genoeg voor 74 porties.

Nummer 2 in Almere wordt ingenomen door de roze dooptaart . En dat is niet gek aangezien bijna 30% van de Almeerse bevolking Christelijk is. Vier dit heilige moment met een goddelijk smakende taart die je helemaal kan afstemmen op het gedoopte meisje. De naam van de gedoopte kan natuurlijk op de taart worden gedrukt maar het is ook mogelijk om een andere boodschap naar wens op de taart te laten drukken. Ook kan een langere boodschap op een bijgeleverd kaartje worden geschreven voor de ouders van de gedoopte of voor de gedoopte zelf. Deze taart kan je zeker gebruiken voor een groot doopfeest omdat de taart bestaat uit 36 porties en twee lagen groot is. Mocht je nog meer gasten willen ontvangen, dan kunnen we er natuurlijk ook een laagje toevoegen. Deze drielaagstaart bevat in dat geval genoeg taart voor 74 porties. Om je taart nog verder aan te kleden, kan je bij het invullen van je bestelling gelijk klassieke taartkaarjes meebestellen of natuurlijk een keuze maken uit een van onze vele andere decoratie-artikelen.

Plaats 3 gaat naar de witte 2-verdiepingentaart met taartenlint . Deze taart kan voor elk groot feest worden ingezet. Een familiefeest, verjaardag, bruiloft of jublileum? Geen probleem meer met deze taart. De taart is met haar twee verdiepingen voldoende van omvang om je gasten van 18 porties te voorzien. Verder kan je de taartband naar jouw smaak aanpassen. We hebben daarvoor onder andere de kleuren geel, koningsblauw, rood, turkoois, lichtgroen, roze, wit en zwart bij de keuzemogelijkheden zitten. De overige kleuren, zie je op de productpagina door op de link verder terug in de pagina te klikken. Bij deze taart kan je kiezen uit een basis van een chocoladcake of een vanillecake. De chcoladecake kan je laten vullen met een chcoladevulling of een kersvulling. De vanillecake kan je laten vullen met een nougatvulling, een framboos-vanillevulling of een citroenvulling. Bestel de bijbehorende decoratie gelijk mee en richt de taart in naar jouw inzien zodat het een echte eye-catcher wordt. Een kaartje kunnen we er ook voor je bijdoen en natuurlijk is een tekst op de taart printen geen enkel probleem voor ons.

Ook in Almere zijn onze eenhoorntaarten populair. Op plaats 4 vind je deze roos-blauwe eenhoorntaart in onze top 10. De ideale binnenkomer voor elk eenhoornfeest. Met de lekkerste marsepijn en de beste amandelen uit Californië, is deze taart gegarandeerd een blijvende herinnering aan jouw feest. De taart is verkrijgbaar in verschillende formaten dus hij is voor elk feestje geschikt. Voor het kleine feestje hebben we een S maat van deze taart die goed is voor 6 porties. Voor de wat grotere feesten hebben we ook een M en L maat die 12 respectivelijk 28 porties bevatten. Wil je er een echt spektakel van maken? Daarvoor hebben we een tweeverdiepingentaart en een drieverdiepingentaart die goed zijn voor 18 respectivelijk 43 porties. Om de taart nog persoonlijker te maken is het ook mogelijk om een boodschap op de taart te laten drukken.

Op nummer 5 staat in Almere de handtassentaart , bruin met beige details. Als eerbetoon aan onze Franse shop votregateau.fr hebben we deze taart nu ook in het Nederlandse assortiment opgenomen! De taart is gemaakt van heerlijke Callebaut chocolade en onze heerlijke Odense-marsepijn. Maak deze taart nog persoonlijker door een boodschap op de taart te laten drukken of doe er een handgeschreven kaartje bij als je nog wat meer te vertellen hebt aan de ontvanger. De taart is groot genoeg voor 30 porties. Verder kan je bij het bestellen kiezen uit verschillende vullingen. Die keuze begint met de basis. Een chcoladecake of een vanillecake? Bij de chocoladecakebasis kan je de taart laten vullen met een chcoladecrème of een kersenvulling. Bij de vanillecake kan je kiezen uit een citroenvulling of een framboos-vanillevulling. Van deze taart wordt toch iedereen blij :)!

In Almere staat op nummer 6 de eenhoorntaart. Deze taart is uniek door de gedrukte wenkbrauwen op de voorkant van de taart. Verder bevat deze taart een niet-eetbare hoorn en twee oren en is verder gedecoreerd met marsepijnrozen en parels in de vorm van de eenhoornmanen. Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met Smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echte belevenis wordt. Met deze taart kom je uit de voeten met zowel klein als wat groter bezoek aangezien we de taart in twee maten aanbieden, namelijk maat S en maat M. Maat S heeft een doorsnede van 18cm en biedt genoeg taart voor 16 porties. De taart in maat M is ongeveer 24 cm in de doorsnede en biedt genoeg taart voor 24 porties.

Op nummer 7 vinden we de 3 prinsessentaart. Voor elke prinsessenliebhebber/ster hebben is dit de ideale verjaardaagstaart. Naast onze klassieke vullingen is deze taart ook beschikbaar als chcoladecake met kersvulling. Heerlijk. De prinsessen Doornroosje, Arielle en Rapunzel staan met smacht te wachten op jouw feestje tot een geweldig feest om te toveren. De taart is een tweelaagstaart die extra veel roze bevat om de prinsessenflair nog beter te bedadrukken. Ook heeft de taart een mooie goude versiering op de onderste taartbodem. De taart biedt voldoende taart aan voor 18 porties. We wensen je alvast eet smakelijk toe :). Maak de taart nog persoonlijker door een boodschap op de taart te laten drukken. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om een leuk kaartje bij de taart te laten voegen, mocht je de ontvanger wat meer te vertellen hebben. Zowel geprint, als handgeschreven voor die echt persoonlijke nadruk.

Op nummer 8 in de top 10 komt de Cars cijfertaart met het nummer 5 binnen. Deze taart heeft dus al veel Almeerse jongens en meisjes blij gemaakt op hun verjaardag. De taart is in het cijfer 5 gevormd waarbij het circuit op een groot stuk marsepijn is gedrukt en vervolgens op de taart is aangebracht. Bovenop de taart wordt Lightning McQueen als plasticfiguur geplaatst waardoor de taart net op een racecircuit lijkt. De taart bestaat uit ongeveer 16 porties dus er zal genoeg taart zijn voor een stel hongerige kinderen. De taart kan verder ook nog bedrukt worden met een boodschap voor de jarige of als er wat meer verteld moet worden is er vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om een handgeschreven kaartje aan de bestelling toe te voegen.Een geprint kaartje is natuurlijk ook mogelijk. Deze taart kan geleverd worden met zowel een chocoladcakebasis als een vanillecakebasis. Bij de chcoladecakebasis kan er nog gekozen worden uit een chcoladevulling of een kersenvulling. Bij de vanillecakebasis kan je nog kiezen uit een citroenvulling of een framboos-vanillevulling. Wil jij ook zo'n mooie taart voor de verjaardag? Bestel hem dan nu snel online en laat hem op een door jou gewenste datum naar een door jou opgegeven adres bezorgen.

Nummer 9 in de top 10 gaat naar de Happy Birthday Deluxe taart. Met heerlijke Odense-marsepijn voorzien, brengt deze taart een exclusieve sfeer aan jouw verjaardag door zijn zwarte kleur. Een kleur die niet meer weg te denken is uit de hedendaagse modewereld. De taart is een perfecte begeleider voor chique verjaardagsfeesten, high-end cocktailfeestjes en themafeesten. Gebruik onze vele decoratie-artikelen om verrassend goede contrasten te creëren. Daarvoor is genoeg plaats op de grote zwarte bovenkant. De taart is verkrijgbaar in twee verschillende formaten S en M. Deze maten bevatten 16 respectivelijk 24 porties. Ook de lintkleur is naar eigen wens aan te passen. Voor een extra verrassing en als leuk contrast tegenover de chique uitstraling kan je deze taart als rainbow cake bestellen.

Last but not least komt de Happy Birthday Deluxe taart. Een van onze bestverkopende klassiekers kan natuurlijk niet missen op je verjaardag, familiefeest of wat voor aangelegenheid dan ook. De taart is voorzien van een kussenpatroon met mooie suikerparels. De taart kan je laten leveren in zowel een S-maat als ook in een M maat. De taart in de S-maat is 18cm in de doorsnede en bevat geneog taart voor 16 porties. De taart in maat M bevat genoeg taart voor 24 porties en is 26cm breed in de doorsnede. De basis van de taart kan je zelf kiezen. De keuze bestaat uit een chcoladecake en een vanillicake. De vullingen waar je bij de chcocladecake uit kunt kiezen zijn een chocoladevulling en een kersenvulling. Bij de vanillecake kan gekozen worden uit een citroenvulling of een framboos-vanillevulling. Je kan de taart nog meer personaliseren door er tekst op te laten printen en te voorzien met decoratie-artikelen naar jouw smaak. Bestel hem nu eenvoudig en laat hem op een plaats en tijd naar keuze leveren.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000