Bestel taarten naar Amersfoort!

Bestel taarten naar Amersfoort!

Laat uw taart bezorgen in Amersfoort!

Ook in Amersfoort eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Amersfoort geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Amersfoort .
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
€ 59,90
Blauwe Luxe Taart - dubbele hoogte
Blauwe Luxe Taart - dubbele hoogte
€ 64,90
Circustaart
Circustaart
€ 75,90
Peppa Pig® op verjaardagstaart
Peppa Pig® op verjaardagstaart
€ 46,90
Macarons met logo (16 stuks)
Macarons met logo (16 stuks)
€ 27,90
Rechthoekige bedrijfstaart
Rechthoekige bedrijfstaart
€ 37,90
Ijskoningin Elsa, zus Anna & Olaf op twee-verdiepingen sneeuwvlok taart
Ijskoningin Elsa, zus Anna & Olaf op sneeuwvlok...
€ 87,90
Cars 2® - Lightning McQueen, Miss Fritter en Takel op twee-verdiepingen circuit taart met lint
Cars 2® - Lightning McQueen, Miss Fritter en op...
€ 83,90
Nemo® en Squirt op zee taart
Nemo® en Squirt op zee taart
€ 42,90
Naar het product Momenteel uitverkocht
Prinsessen taart
Prinsessen taart
€ 36,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen


Bestel taarten naar Amersfoort online!


De stad

Amersfoort is een stad en gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Utrecht in het midden van het land. Amersfoort teld bijna 160.000 inwoners. De inwoners van Amersfoort worden Amersfoorters genoemd. Het is in bevolkingsaantallen de op twee na grootste stad van de provincie Utrecht. Amersfoort is een echte groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. Daarnaast is Amersfoort een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland en is een belangrijke garnizoensstad. De binnenstad van Amersfoort bezit een middeleeuws karakter met grachten.

De stad Amersfoort dankt zijn naam aan een doorwaadbare plaats in de rivier de Eem (vroeger de Amer). Bij Amersfoort kruisde de Eem een handelsroute die van Utrecht naar het oosten en noorden liepen. Hierdoor is Amersfoort op zijn naam gekomen en zal ook altijd zo herinnerd worden.

Amersfoort heeft een middeleeuwse kern met grachten en wallen. De grachten werden behouden, maar de wallen werden voor het grootste deel in de 19e eeuw afgebroken en vervangen door een park en singels. Vanaf 1870 breidde de stad zich sterk uit door de komst van de spooregen en een aantal kazernes. In 1980 kreeg de stad een groeistad-status, mede waardoor enkele omliggende gemeenten werden geannexeerd.

In 2006 won Amersfoort de titel 'Groenste Stad van Nederland'. Deze titel wordt toegekend door Entente Florale. De stad heeft haar titel te danken aan het beleid dat Amersfoort voert om haar natuur te behouden. In september werd Amersfoort, wederom door Entente Florale, uitgeroepen tot 'Groenste Stad van Europa'. Verder kent Amersfoort vele stadsparken. Het grootste park is Park Schothorst, dat ten noorden van het centrum ligt. Het park is rijk aan vele soorten natuur. Ook het iets kleinere park Randenbroek ten zuiden van het centrum kent vele soorten natuur.

Amersfoort heeft verschillende bezienswaardigheden die u zeker eens bezocht moet hebben. De mooiste is Eemhaven (Koppelpoort). Dit is de ankerplaats voor de pleziervaart. Hier liggen prachtige schepen aangemeerd en hier is ook de mogelijkheid om te camperen op een zeer unieke plek. Ook de Muurhuizen in Amersfoort zijn een echte aanrader. De Muurhuizen zijn de tweede stadsmuur van Amersfoort. Deze bevindt zich om de historische binnenstand aan de noord-, oost- en zuidkand. Daarnaast kent heel Nederland wel de 'Onze lieve Vrouwetoren', aan het Lieve Vrouweplein. Vanaf hier wordt een groot aanbod gedaan van toeristische activiteiten. Hier is een halte voor het toeristentreintje, het beginpunt van stadswandelingen en citytours met een tuktuk. Er vinden bloemen- en snuffelmarkten op het plein plaats en aan het plein vind je de VVV van Amersfoort, een theater, vele restaurants en kroegjes. Hoogtepunt aan het plein is de Onze Lieve Vrouwetoren. Deze is ruim 98 meter hoog. Daarmee is de toren de op twee na hoogste Nederlandse laat-middeleeuwse toren. Kadastraal bevindt deze toren zich op het middelpunt van Nederland. In de toren bevinden zich honderd klokken, waarvan zeven luidklokken. Het is mogelijk de toren via een trap van 346 treden te beklimmen en te genieten van een prachtig uitzicht over Amersfoort en omstreken. Zelfs de Domtoren van Utrecht is te zien bij helder weer.

In zo'n mooie stad moeten er natuurlijk ook mooie taarten zijn. Daar zijn wij zeker van! Welke taarten het beste bij de Amersfoorters in de smaak vallen, lees je hieronder!De geliefdste taarten onder de Amersfoorters

Op nummer 1 in Amersfoort staat onze deluxe taart van marmerpatroontaart met een dubbele hoogte. Deze taart dient als basis voor alle soorten feesten. Of het nu voor een jublieum, een verjaardag of bijvoorbeeld voor Pasen is? Deze taart is perfect voor alle gelegenheden. Zo kan je bijvoorbeeld kaarsen op de taart mee laten leveren voor een verjaardag, een paar marsepeinrozen bestellen voor Valentijnsdag of de taart decoreren met een caketopper met de leeftijd van de jarige? Kortom, deze taart is een echte allarounder. De taart is beschikbaar in 5 overheerlijke smaken. Van vanille cake tot chocolade cake tot onze prachtige rainbow cake met smarties. Daarnaast kun je de kleur van het lint ook nog zelf kiezen en wordt het dus een echte gepersonaliseerde taart. De taart is beschikbaar in 2 maten, namelijk maat S en maat M. Maat S is goed voor 16 porties en maat M is goed voor 24 porties. De grote en de kleine honger kunnen dus met deze taart gestild worden. Bestel onze prachtige Deluxe taart met marmerpatroon vandaag nog en laat hem bezorgen op het adres en dag die voor jou uitkomt!

Op nummer 2 vinden we in Amersfoort de Disney klassieker Cars. Voor elke jarige die een unieke taart op zijn verjaardag wil en helemaal gek is van Cars 2, is dit de perfecte taart! Op deze taart racen de Carshelden Lightning McQueen, Cruz Ramirez en Mater tegen elkaar op een taartcircuit van twee verdiepingen hoog. De super hippe Cars-figuren worden bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met deze leuke figuren. Maak de taart persoonlijk en laat een tekst van maximaal 35 tekens op de taart drukken voor de jarige. Maak de verrassing nog completer met een persoonlijke wenskaart. Deze kunt u met de hand laten schrijven of door ons laten drukken. De taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken met chocolade cake of vanille cake. Er is dus echt voor ieder wat wils! De taart is overigens goed om 18 buikjes te vullen. Dus waar wacht u dus nog op? Bestel vandaag deze coole taart.

Plaats 3 wordt ingenomen door de Blauwe deluxe taart met dubbele hoogte. Amersfoort ligt aan het water en daarom is het niet gek natuurlijk dat de kleur blauw daar niet mag ontbreken. Deze deluxe taart is de perfecte taart voor bijvoorbeeld een babyshower, verjaardag of een andere unieke gelegenheid. Elk evenement met als theme de kleur blauw, kan deze prachtige taart gebruiken. Deze taart is beschikbaar in 5 van onze heerlijke smaken met chocolade cake, vanille cake of rainbow cake. Overtuig jouw gasten met de heerlijke smaak van deze taart, vooral met onze unieke rainbow cake variant. Het taartlint en de kleur van de parels passen we naar jouw wens aan. Hiervoor heeft u de keuze uit maarliefst 16 verschillende kleuren! Deze taart is een leuke variatie op de klassieke taarten van wit en zwart marsepein. Daarbij is deze taart ook nog verkrijgbaar in het blauw, rood, geel, roze en groen. Daarmee heb je altijd een taart die bij jouw feestje past! Maak deze taart persoonlijk en laat een boodschap direct op de taart drukken of kies voor een handgeschreven kaartje. De taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is goed voor 16 porties en met maat M kunnen 24 buikjes gevuld worden.

Onze Frozentaart met Ijskoningin Anna en haar zus Elsa op een sneeuwvlok, staat in Amersfoort op plaats 4. De twee zussen van Disney's 'Frozen' hebben een buitengewone populariteit sinds de mega-hitfilm in 2013 en mogen daarom niet door onze echte Frozen fans gemist worden. Wil je liever een grotere taart en mis je de andere vrienden van Anna en Elsa op deze taart? In ons assortiment hebben we ook een twee- of driedelige taart van Anna en Elsa samen met hun vrienden Olaf, Kristoff en Sven. Ook deze taart kan je voorzien van een persoonlijk kaartje en een persoonlijke gedrukte boodschap. Maak je taart nu nog persoonlijker met onze verschillende decoratie-artikelen. Deze taart is verkrijgbaar in onze 5 heerlijke smaken met chocolade cake en vanille cake. De Frozen-figuren worden bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met deze leuke figuren!

Plek nummer 5 gaat naar de grote circustaart. Heb jij ook kinderen thuis die er altijd een circus van maken? Of zijn jouw kinderen helemaal fan het circus? Dan is dit de perfecte taart voor hun verjaardag. De taart is helemaal gedecoreerd in het circur-thema en zo lijkt het net of je een echte circustent voor je hebt. Kies zelf het dier van marsepein dat je op de taart wil hebben. Je kan kiezen uit een aap, een olifant, een giraffe, een nijlpaard of een tijger. Mocht je een dier niet genoeg vinden, kun je natuurlijk altijd nog een extra diertje bijbestellen op onze site. De taart is beschikbaar in onze 4 klassieke smaken met chocolade cake of vanille cake. Ook kan je, naast onze klassieke smaken kiezen voor een verrassende rainbowcakevulling om een nog groter circus van je taart te maken. Wanneer u de taart aansnijdt, zullen er tientallen smarties uit de taart komen vallen. De taart is te verkrijgen in een S en M maat die goed zijn voor ongeveer 16 en 24 porties.

Op plaats 6 staat de macarons met logo macarons met logo. Macarons, wie houdt er nu niet van? In 1930 werden de eerste macarons, bestaande uit twee amandelschuimpjes met een ganachevulling ertussen, geïntroduceerd in een Franse bakkerij in Parijs. De lekkere ronde zoetigheden kunnen natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Deze heerlijke Franse lekkernijen vallen goed in de smaak bij de Amersfoorters en bij ons kan je ze naar eigen hartenlust decoreren. Heerlijk als traktatie voor op school, het werk of thuis maar ze kunnen natuurlijk ook prima worden ingezet als give-away op een beurs of aan bezoekende klanten. In het doosje vind je zestien macarons in verschillende kleuren en smaken. Want smaken verschillen natuurlijk en daarom bevat deze verpakking voor ieder wat wils. De macarons worden geleverd in de smaken: vanille, chocolade, pistache, citroen en framboos. Met deze brede mix, zit er voor iedereen wel een favoriet tussen!

Nummer 7 in de top tien gaat naar de Nemotaart. Passend bij de waterrijke ligging van Amersfoort, is deze taart perfect voor elke Nemofan. De Disney's Nemo-figuren Neme en Squirt worden bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met deze leuke figuren! De taart heeft een diameter van 26cm en bevat 12 porties. De taart is beschikbaar in onze overheerlijke smaken met chocolade cake en vanille cake. Is de taart bedoeld voor een verjaardag? Wat dacht je dan van onze cijferkaarsen? Kies een van onze kleurrijke of gouden cijferkaarsen en maak de verjaardagstaart compleet! Door deze taart zullen jouw kinderen zich voelen alsof ze zich in de echte onderzeese wereld van Nemo en haar vrienden bevinden! Wacht niet te lang en bestel jouw taart eenvoudig online!

Op plaats 8 staat in Amersfoort de Peppa Pig verjaardagstaart. Deze vrolijke, van oorsprong Britse, big heeft al vele kinderen een plezierig verjaardagsfeest bezorgd. Peppa Pig is te zien op Nickelodeon, Videoland en Netflix en er is wel gebleken dat de kleine Tilburgers onder ons er fan van zijn. Peppa Pig heeft een lieve uitstraling en is ideaal voor een kinderverjaardag. Daarnaast kan deze taart ook met een persoonlijke boodschap bedrukt worden. Zo maak je deze taart toch nét iets persoonlijker. Ook maakt deze taart een perfecte binnenkomer voor een verjaardag met als thema Peppa Pig. De taart is in twee maten verkrijgbaar. De S maat bevat ongeveer 8 porties en de M maat ongeveer 12 porties. Ook kan je voor de jarige een persoonlijke kaart bij de taart laten voegen. Handgeschreven of geprint, de keuze is aan jou. Om jouw feestje helemaal compleet te maken zijn er ook kaarsen beschikbaar voor op de taart. Zo hebben we normale verjaardagskaarsen maar er is ook een Peppa Pig kaars beschikbaar. Deze zal jouw feestje helemaal compleet maken!

Plaats 9 gaat naar de prinsessentaart met Arielle. Voor meisjes die van taarten houden en van prinsessen is dit de ideale verjaardaagstaart. De taart is overgoten met marsepein waarop een prachtige prinses gedrukt staat. Om de taart helemaal af te maken, wordt Disney's Ariëlle meegeleverd met de taart. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met deze leuke figuren! De taart is beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken met chocolade cake en vanille cake. Daarnaast kunt u deze taart bestellen in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is goed voor 8 porties en maat M is goed voor 12 porties. Maak deze taart nog persoonlijker met onze wenskaartjes die je in de bestelling bij kunt voegen of laat een tekst op de taart drukken!

Nummer 10 en daarmee de laatste plaats in de top 10 gaat naar de logotaart in maat M. Deze taart kan je helemaal naar eigen wens versieren. Je kan er een logo op laten drukken, maar ook een afbeelding verwerken zoals jij deze graag ziet! Voeg een leuke boodschap aan het logo toe en zo geef je nog meer een persoonlijke touch aan de taart. Deze taart is perfect geschikt voor een geschenk aan een klant of als cadeau aan jouw hard werkende personeel. Deze taart is voor verschillende doeleinden inzetbaar! Zo is deze taart ook in verschillende maten beschikbaar, namelijk S, M en L. Hierdoor kan de taart voor een grote groep mensen zijn maar ook voor een kleine groep. De porties variëren tussen de 6 en de 30 porties. Om een persoonlijke touch aan de taart te geven, kun je de kleur van het lint bepalen, welke het beste bij jouw foto of logo past. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken met chocolade cake of vanille cake. 


Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000