Bestel taarten naar Apeldoorn!

Bestel taarten naar Apeldoorn!

Laat uw taart bezorgen in Apeldoorn!

Ook in Apeldoorn eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Apeldoorn geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Apeldoorn .
Son Goku® Dragon® Ball® op Nimbus-taart
Son Goku® Dragon® Ball® op Nimbus-taart
€ 42,90
Nijntje taart wit
Nijntje taart wit
€ 39,90
Eenhoorn taart blauw-wit
Eenhoorn taart blauw-wit
€ 36,90
Cake Pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
Cake Pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
€ 29,90
Witte taart met taartenlint
Witte taart met taartenlint
€ 36,90
Macarons met logo (16 stuks)
Macarons met logo (16 stuks)
€ 27,90
Naar de macarons Niet beschikbaar in de zomer
White Wedding
White Wedding
€ 179,00
7 Prinsessen®op drie-verdiepingen taart met linten
7 Prinsessen®op drie-verdiepingen taart met...
€ 149,00
Fototaart S - 20 x 14 cm
Fototaart S - 20 x 14 cm
€ 36,90
Fototaart M - 25 x 17 cm
Fototaart M - 25 x 17 cm
€ 47,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

10 productenBestel taarten naar Apeldoorn online!


De stad Apeldoorn

Apeldoorn is de hoofstad van de grootste provincie van Nederland, namelijk Gelderland. De stad heeft een mooie ligging in de natuur omdat de stad aan de voet van de Veluwe ligt. Het grootste natuurgebied van ons land. Daardoor kan een vakantie in de stad prima gecombineerd worden met een bezoek aan een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De Veluwe bestaat vooral uit een combinatie van loofbos en naaldbos. Verder staat het natuurgebied om haar zeldzame zandverstuivingen die in de loop der tijd in Europa zeldzaam zijn geworden. Ook is de Veluwe het belangrijkste heidegebied van Nederland met een oppervlakte van maar liefst 15.000 hectare! Ook is de Veluwe bekend om de diverse diersoorten die daar leven. Typische diersoorten die in het bos van de Veluwe voorkomen zijn de kleine bonte specht, de bosuil, de glanskop, de franjestaart en de rosse vleermuis. Door de nabije ligging van Apeldoorn kan je makkelijk naar de Veluwe fietsen om daar een uitstapje te ondernemen. Zo draag je bij aan het behoud van dit mooie natuurgebied!

In Apeldoorn kan je naast een bezoek brengen aan de mooie natuur ook prima winkelen. De binnenstad heeft veel kleine winkeltjes waar je naar hartenlust kan shoppen. Ook heeft Apeldoorn een groot winkelcentrum genaamd Oranjerie. In dit winkelcentrum zijn er ongeveer 60 winkels gevestigd. Verder kent de stad een aantal winkelstraten waaronder de Hoofdstraat, de Korenstraat en de Deventerstraat.

Apeldoorn is ook een geschikte stad voor diegene die graag uitgaan. Het Apeldoornse nachtleven is leuk en divers. De stad kent vele kleine cafeetjes maar ook restuarantjes en bars. Als je eerder een restaurant zoekt dan een bar of een café, dan raden we je aan om een kijkje te nemen in de Van Kinsbergenstraat. Hier zitten namelijk vele Apeldoornse restaurants aan een straat gevestigd.

Voor mensen die graag cultuur snuiven, biedt Apeldoorn ook veel. Vanwege de vele en diverse natuur die zich rond Apeldoorn bevindt, wordt de omgeving van het hedendaagse Apeldoorn al sinds de Prehistorie bewoond. Daardoor zijn er in de regio van Apeldoorn vele overblijfselen uit het verleden gevonden waardoor het niet gek is dat er in Apeldoorn veel musea te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld het CODA museum. Dit museum stelt hoofdzakelijk moderne kunst tentoon. Ook stelt dit museum bijzondere kunstwerken van hedentendaagse designers en kunstenaren tentoon.

Diegene die fans zijn van de koningsfamilie kunnen in Apeldoorn ook hun hart ophalen. Apeldoorn is namelijk een belangrijke stad wat koninklijke paleizen betreft. Het grote Paleis het Loo dat eerst door de koningsfamilie werd gebruikt is nu omgetoverd tot een museum. Het paleis is gelegen aan de rand van Apeldoorn. Het paleis staat onder andere bekend om zijn extravagante tuin. De tuin is aangelegd door stadhouder Willem II toen hij koning van Engeland werd. Ook heeft hij tegelijkertijd een paar paviljoens laten uitbreiden. Deze paviljoens verbinden het hoofgebouw van het paleis met de verschillende zijvleugels.

Nu rest er natuurlijk nog maar een vraag. Welke taarten vinden de inwoners van deze natuurrijke stad het lekkerst? Lees snel verder om daar achter te komen!De meest geliefde taarten van de inwoners van Apeldoorn

De winnaar! De meest geliefde taarten in Apeldoorn is de White Wedding taart. De White Wedding is een simpele, klassieke maar mooie bruidstaart. De taart bestaat uit 2 of 3 lagen en is perfect voor een bruiloft! Omdat deze taart nog zo simpel is, kun je er zelf je eigen draai aan geven. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld mooie toppers of rozen die je ter decoratie op de taart kunt aanbrengen. Deze taart is zo fijn omdat hij aan elk thema aangepast kan worden en je het dus zo goed kunt maken als je zelf wilt! Om binnen het kleurenpalette van jouw bruiloft te blijven, kun je bij deze taart zelf de kleur van het lint bepalen, er is keuze genoeg. Er is keuze uit 16 verschillende kleuren. Ook voor de smaak van de binnenkant van de taart kan er gekozen worden uit 4 overheerlijke smaken in combinatie met chocolade cake of vanille cake. Deze taart is absoluut perfect voor een romantische bruiloft!

Op nummer 2 staan de macarons met logo. Macarons: wie houdt er nu niet van? In 1930 werden de eerste macarons geïntroduceerd door een Franse bakker in Parijs. Een macarons bestaat uit twee amandelschuimpjes met een ganachevulling ertussen. Intussen zijn deze kleine lekkernijen over de hele wereld bekend en verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten. De lekkere, ronde zoetigheden kunnen natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Op deze macarons kan je bovendien je eigen logo laten drukken! Zoek je nog een leuk bedrijfsaandenken voor op beurzen, bedrijfsfeesten of andere evenementen? Onze macarons met logo zijn een uniek en creatief idee om een mooi én lekker aandenken met je bedrijfslogo erop te presenteren! De perfecte give-away om af te geven aan je klanten of medewerkers! Of gewoon perfect als lekkers bij de koffie. De macarons zjin verkrijgbaar in heerlijke smaken zoals vanille, chocolade, pistache, citroen of framboos. Waar wacht je dus nog op? Het perfecte aandenken voor bedrijfsevenementen en beurzen zijn deze macarons met logo! Upload je logo en geef snel je bestelling door!

Plaats nummer 3 wordt ingenomen door de Fototaart maat M. Deze taart kan je helemaal naar eigen wens versieren. Je kan er een logo op laten drukken, maar ook een afbeelding verwerken zoals jij deze graag ziet! Voeg een leuke boodschap aan het logo toe en zo geef je een persoonlijke touch aan de taart. Deze taart is perfect geschikt voor een geschenk aan een klant of als cadeau aan jouw hard werkende personeel. Deze taart is voor verschillende doeleinden inzetbaar! Zo is deze taart ook in verschillende maten beschikbaar, namelijk maat S, M en L. Hierdoor kan de taart voor een grote groep mensen zijn maar ook voor een kleine groep. De porties variëren tussen de 6 en de 30 porties. Om een persoonlijke touch aan de taart te geven, kun je de kleur van het lint bepalen, welke het beste bij jouw foto of logo past. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

Plaats nummer 4 in de toen gaat naar de Cake Pops met kleurrijke chocolade. Onze lekkere cake pops zijn er nu ook met kleurrijke chocolade. De cake pops zijn beschikbaar in twee verschillende kleuren en smaken. De roze cake pops zijn met vanille-cake aan de binnenkant en de blauwe cake pops zijn met chocolade-cake aan de binnenkant. De cake pops zijn super leuk ter decoratie van jouw sweettable. Maar ook is het leuk als traktatie of kleinigheidje voor een vriend of geliefde. Vier jij binnenkort een feestje en wil je niet iedereen een groot stuk taart geven? Dan zijn deze cake pops ideaal! Ze zien er niet alleen leuk uit maar ze smaken ook overheerlijk! Daarnaast hebben wij cake pops is nog veel meer smaken. Neem snel een kijkje tussen al onze smaken

Ook de Dragon Bal fans zijn terug te vinden in Apeldoorn. Op de vijfde plek staat hier de Son Goku Dragon Ball op Nimbus-taart. Ben jij een groot fan van Dragon Ball? Dan hebben wij de geschikte taart voor jou, want Goku is op zijn wolken aangekomen. Al op jonge leeftijd begon Son Goku al met zijn strikte trainging om sterkter en sterkter te worden. Hij versloeg tegenstander na tegenstander, nam deel aan vele vechtsporttoernooien en won ook van vriendnen die hem vergezelden op vele avonturen! Samen vinden ze de legendarische magische kristallen bollen met een tot zeven sterren erin, deze ballen heten Dragon Balls. Ze moeten deze beschermen zodat ze niet in verkeerde handen kunnen komen en zo beschermen ze de wereld! Deze taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk maat S en maat M. Maat S is geschikt voor 8 personen en maat M is geschikt voor 12 personen. Daarnaast is de taart beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

Onze Eenhoorntaart in het blauw/wit staat in Apeldoorn op plaats nummer 6. Deze beeldschone eenhoorntaart brengt zonder twijfel iets magisch naar jouw feest! Voor een verjaardag, themafeest of simpelweg omdat het kan. Met deze magische taart kun je niet fout zitten! Eenhoorns zijn helemaal in nu en wij begrijpen volgekomen waarom! De magische, liefdevolle en sprankelende eenhoorns zijn ook echte blikvangers. Voor de echte eenhoornfans is deze taart een echte musthave. Met het kleurrijke en felle motief is deze taart een absoluut hoogtepunt op jouw feest. Klein of groot, deze taart is geliefd bij iedereen. Bovendien is deze taart even mooi van binnen als van buiten. Met de vele opties die wij bieden voor smaakrichtingen, past de taart nog beter bij de wensen van jou en jouw gasten. Er is keuze uit 5 overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart in verschillende formaten beschikbaar, hierdoor kun je haar voor een kleine viering bestellen maar ook voor een groot evenement!

Het bekende Nijntje is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook in Apeldoorn zijn er Nijntje fans te vinden. Deze witte Nijntje taart staat op plaats nummer 7 in Apeldoorn. Nijntje, een echte old time favorite! Vier jouw verjaardag met ons vrolijke en lieve konijn. Deze heerlijke taart in egaal wit met het beeldschone patroon van Nijntje is verkrijgbaar in verschillende formaten. Op deze manier kun je voor elke gelegenheid wel een geschikte Nijntje taart bestellen. Voor klein of groot, niemand kan onze lieve Nijntje weerstaan. Dit schattige konijntje, Nijntje Pluis, houdt van taart en andere zoetigheden en daarom vindt ze het erg leuk om samen met jou jouw verjaardag te vieren! Deze Nijntje taart is met haar simpele motief geschikt voor elke feesttafel. Met de vele opties die wij bieden voor smaakrichtingen, past de taart nog betere bij de wensen van jou en jouw gasten. Er is keuze uit 5 overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart in verschillende formaten beschikbaar, hierdoor kun je haar voor een kleine viering bestellen maar ook voor een groot evenement!

Op nummer 8 is de Fototaart maat S geëindigd. Deze taart kan je helemaal naar eigen wens versieren. Je kan er een logo op laten drukken, maar ook een afbeelding verwerken zoals jij deze graag ziet! Voeg een leuke boodschap aan het logo toe en zo geef je een persoonlijke touch aan de taart. Deze taart is perfect geschikt voor een geschenk aan een klant of als cadeau aan jouw hardwerkende personeel. Deze taart is voor verschillende doeleinden inzetbaar! Zo is deze taart ook in verschillende maten beschikbaar, namelijk maat S, M en L. Hierdoor kan de taart voor een grote groep mensen zijn maar ook voor een kleine groep. De porties variëren tussen de 6 en de 30 porties. Om een persoonlijke touch aan de taart te geven, kun je de kleur van het lint bepalen, welke het beste bij jouw foto of logo past. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

Op de 9e plaats in Apeldoorn vinden we de witte taart met taartenlint. Deze eenvoudige taart is met een dun laagje marsepein bedekt en is perfect voor een combinatie met andere taarten of als basis voor je eigen decoraties en decoraties. Decoreer deze taart bijvoorbeeld met marsepeinen bloemen, figuren of hartjes. Deze taart biedt zo veel mogelijkheden! Hij kan als verjaardagstaart, dooptaart, babyshowertaart of gewoon om iets eenvoudigs te vieren! Laat je creativiteit er maar op los! De kleur van de taartband kunt u ook zelf kiezen. U heeft daarvoor keuze uit maarliefst 16 kleuren. Met de vele opties die wij bieden voor smaakrichtingen, past de taart nog betere bij de wensen van jou en jouw gasten. Er is keuze uit 5 overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart in verschillende formaten beschikbaar, hierdoor kun je haar voor een kleine viering bestellen maar ook voor een groot evenement!

Nummer 10 en daarmee de laatste plaats in de top tien, zijn de macarons met logo. Macarons: wie houdt er nu niet van? In 1930 werden de eerste macarons geïntroduceerd door een Franse bakker in Parijs. Een macarons bestaat uit twee amandelschuimpjes met een ganachevulling ertussen. Intussen zijn deze kleine lekkernijen over de hele wereld bekend en verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten. De lekkere, ronde zoetigheden kunnen natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Op deze macarons kan je bovendien je eigen logo laten drukken! Zoek je nog een leuk bedrijfsaandenken voor op beurzen, bedrijfsfeesten of andere evenementen? Onze macarons met logo zijn een uniek en creatief idee om een mooi én lekker aandenken met je bedrijfslogo erop te presenteren! De perfecte give-away om af te geven aan je klanten of medewerkers! Of gewoon perfect als lekkers bij de koffie. De macarons zjin verkrijgbaar in heerlijke smaken zoals vanille, chocolade, pistache, citroen of framboos. Waar wacht je dus nog op? Het perfecte aandenken voor bedrijfsevenementen en beurzen zijn deze macarons met logo! Upload je logo en geef snel je bestelling door!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000