Bestel taarten naar Arnhem!

Bestel taarten naar Arnhem!

Laat uw taart bezorgen in Arnhem!

Ook in Arnhem eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Arnhem geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Arnhem .
Fortnite® - Lama op taart
Fortnite® - Lama op taart
€ 75,90
Tropische fototaart
Tropische fototaart
€ 37,90
Blauwe Eenhoorn Luxe Taart - dubbele hoogte
Blauwe Eenhoorn Luxe Taart - dubbele hoogte
€ 84,90
Sterrenhemel-taart
Sterrenhemel-taart
€ 36,90
Vaiana® op zee-taart
Vaiana® op zee-taart
€ 44,90
Harry Potter op tovenaar taart
Harry Potter op tovenaar taart
€ 44,90
Happy Birthday luxe taart - verschillende kleuren
Happy Birthday luxe taart - verschillende kleuren
€ 64,90
Luxe Prinses taart
Luxe Prinses taart
€ 164,90
Bruidegom’s taart grijze smoking
Bruidegom’s taart grijze smoking
€ 44,90
Prinsessen taart
Prinsessen taart
€ 36,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen


Bestel taarten naar Arnhem online!


De stad

Arnhem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Gelderland. De gemeente telt meer dan 159.000 inwoners en is daarme de dertiende gemeente van Nederland. De agglomeratie Arnhem, bestaande uit de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Westervoort, Duiven en Zevenaar, telt meer van 450.000 inwoners. De stad ligt aan de rivier de Nederrijn, de Ijssel en de Sint-Jansbeek. De naam Arnhem zou afgeleid zijn van Arn of Aro- van het Germaanse arend en thuis. Daarnaast heeft de stad ook enkele bijnamen zoals het 'Haagje van het Oosten'.

De stad is internationaal bekend om de Slag om Arnhem. Op verschillende plekken in de stad markeren monumenten de plekken waar tijdens de oorlog hevig werd gevochten. Na de oorlog werd weer hard gewerkt aan heropbouw en uitbreiding van de stad. Omdat de stad graag wilde vernieuwen en moderniseren werden veel beschadigde gebouwen gesloopt, en niet hersteld. In de jaren 50 is de wederopbouw in volle gang. Er worden in korte tijd veel nieuwe woonwijken gerealiseerd. Arnhem had in de jaren negentig zijn glans van moderniteit niet meer. Heel zijn opgebouwde status werd op de schop genomen.

Vandaag de dag is Arnhem het centrum van technologie en energie in het oosten van Nederland. In Arnhem barst het van de innovatieve bedrijven en creatief talent. Daarnaast profiteert de stad van haar gunstige ligging tussen de Randstad en het Ruhrgebied. Door zijn ligging heeft Arnhem zich ontwikkeld als een handelsregio. Arnhem heeft een rijke cultuur op topniveau en profileert zich als de culturele hoofdstad van het oosten. De stad telt meerdere theaters, waarvan het Stadstheater Arnhem het belangrijskte is. In de gemeente zijn diverse beelden, sculpturen en objecten geplaatst in de openbare ruimte. Vele komen voort uit de internationaal geronommeerde tentoonstelling Sonsbeek, die elke vier jaar plaatsvindt.

Verschillende delen van Arnhem zijn een beschermd stadsgezicht. Verder zijn er in Arnhem honderden rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en een aantal oorlogsmonumenten. De Grote of Eusebiuskerk vormt sinds de 15e-16e eeuw het middelpunt van Arnhem. De Eusebius is bekend als een voorbeeld van de laatgotiek in Nederland. De toren van de Eusebius beschikt over een panoramalift. Deze panoramalift neemt de bezoeker mee langs het grootste carillon van Europa naar de belvedère op 73 meter hoogte. Vanaf deze hoogte kun je over heel Arnhem heen kijken. Andere bezienswaardigheden zijn het Airborneplein, de Arnhem-Oosterbeek War Cemetery, de Arnhemse stationskoepel en ga zo maar door. Het grootste musuem in Arnhem is het Nederlandse Openluchtmuseum. Het museum geeft een beeld van het leven in Nederland gedurende de laatste eeuwen. Hier komen veel scholen, families of historica een kijken nemen.

Ook is Arnhem een bekende uitgaansstad. Centraal gelegen bevinden zich de Korenmarkt en de Varkensstraat met voornamelijk grand cafés, discotheken, clubs en grote terrassen. Arnhem kent vergeleken met andere gemeenten een overschot aan horeca. Een lokale lekkernij, zijn de Arnhemse meisjes. Deze zijn niet alleen in Arnhem maar in heel Nederland bekend. Arnhemse meisjes zijn ovale hardgebakken koekjes van bladerdeeg, die rijkelijk bestrooid zijn met suiker. De koekjes werden voor het eerst gebakken in 1829 door de Arnhemse bakker Hagdorn.

Ook Arnhem is dus een echte aanrader om eens te bezoeken! Maar welke taarten vinden de inwoners van Arnhem nu eigenlijk het lekkerst? Dat lees je uitgebreid hieronder!De meest geliefde taarten in Arnhem

De meest geliefde taart in Arnhem en daarmee op nummer 1, is onze prinses deluxe taart. Dit is een van onze mooiste taarten voor leuke en schattige prinsessen! Deze taart maakt van elk meisje een prinses. De mooie drie of twee lagen avn de taart laten de taart groot en mooi uitkomen. Het is net alsof je naar een koninklijke taart kijken! De lagen zijn op twee verschillende manier afgewerkt. Een laag is namelijk strak omhuld met roze marsepein en de andere laag is afgewerkt met wit marsepein en prachtige parels. De drielaagse prinsessentaart is voor maarliefst 65 porties en de tweelaagse prinsessentaart is voor maarliefst 36 porties. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand honger gaat lijden op het prinsessenfeest! Deze prachtige taart is beschikbaar in 4 verschillende smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Dus waar wacht u nog op? Bestel snel online deze prachtige deluxe taart voor uw dochter of andere speciale gelegenheid!

Op nummer 2 in Arnhem staat onze oogverblindende blauwe eenhoortaart. Deze taart is uniek door zijn gedrukte wenkbrauwen op de voorkant van de taart. Verder worden er bij deze taart een niet-eetbare hoorn en niet-eetbare oren meegeleverd. Daarnaast is de taart gedecoreert met marsepeinen rozen en parels, waardoor het net lijkt of het de manen van deze prachtige eenhoorn zijn. Ook wordt de taart afgewerkt met een prachtig lint aan de onderkant waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt.Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met Smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echte belevenis wordt. Deze taart is verkrijgbaar voor zowel grote als kleine feesten in maat S en maat M. Deze maten bevatten 16 en respectievelijk 24 porties. Deze taart is niet alleen verkrijgbaar in het roze, maar ook beschikbaar in het blauw, paars, rood en regenboog. Om je feestje helemaal af te maken zijn er ook eenhoorn decoratiesets beschikbaar voor 8,16 of 32 personen. De taart inclusief deze partyset zullen jouw eenhoornfeestje onvergetelijk maken!

De sterrenhemel-taart heeft plaats nummer 3 in de top tien ingenomen in Arnhem. Deze motieftaart nodigt je uit om te dromen! In mooie, zachte kleuren is deze sterrenhemeltaart gewoon de taart voor alle dagdromers en reislustigen. De vele kleine sterren en het bos aan de onderkant van de taart zijn er in lijn met de populaire ruimteprints en zijn precies goed voor de verjaardag of feest van een tiener of astronomie-fan! Laat je betoveren door deze nachthemeltaart en maak er het hoogtepunt van je feestje van. Deze prachtige taart is beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Of je nu met een grote of kleine groep bent, wij hebben voor elk gezelschap een taart. Deze taart is verkrijgbaar van 6 tot en met 43 porties! Vanaf de 18 porties wordt deze prachtige taart omgetovert tot een twee- of zelfs drielaagse taart. Bestel de taart bij Jeeigentaart.nl en decoreer de taart zelf creatief!

Op de vierde plaats staat het bekende kinderspel, Fortnite. Het kan gespeeld worden op de Playstation, Xbox of op de computer. Deze Pinata heeft al genoeg mensen verrast op de vele feestjes in Arnhem! Onze Fortnite-figuur op taart is naast onze vier heerlijke standaard smaken ook te bestellen met rainbow cake. Zo laat je de gasten extra genieten van deze taart door de smarties die in de taart verstopt zitten! De taart is niet alleen een hoogtepunt op je volgende verjaardagsfeestje, maar het is ook een must voor elke grote Fortnite-fan. Love Ranger zal jouw gasten betoveren en jouw taarten in iets heel bijzonders veranderen. Daarnaast kun je deze taart persoonlijk laten beletteren, zodat jouw boodschap nog beter aankomt! De Pinata wordt met de bestelling meegeleverd en kan na het opeten van de taart, nog lang mee gespeeld worden. Om de taart nog iets meer aan te kleden kan je bij er bij ons verschillende verjaardagskaarsen bij bestellen.

Op nummer 5 staat onze Happy Birthday Deluxe taart. In Arnhem is altijd wat te vieren en daar hoort een bijpassende taart bij. Op de taart kan een persoonlijke boodschap worden gedrukt en kaarsen kunnen ook meegeleverd worden. Wat is namelijk een verjaardagstaart zonder kaarsen? Door de neutrale witte kleur kan de taart echter ook prima worden gebruikt als bruiloftstaart of andere aangelegenheden. Maak het jouw eigen taart met onze verschillende decoratieproducten. De parels en het lint kunnen helemaal naar eigen keuze ingevuld worden, er is zelfs keuze uit maarliefst 16 kleuren! Deze taart is beschikbaar in onze 4 heerlijke standaard smaken.Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echte belevenis wordt. Deze taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is goed voor 16 porties en maat M voor 24 porties.

Plaats nummer 6 is voor onze Harry Potter op tovenaar taart. Er blijkt dus dat er heel veel Harry Potter fans zijn in Arnhem! Deze taart is ook echt bedoelt voor Harrp Potter feestje of fans. De taart is omhuld met een prachtig Harry Potter-motief. Om de taart een chiquere uitstraling te geven is de taart afgewerkt met een rood lint. De combinatie goud, grijs en rood doet echt aan Harry Potter denken! Het Harry Potter-figuur wordt bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met deze leuke figuren. De taart is beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Of u nu een groot feestje heeft of een kleinere, deze taart is beschikbaar in 2 maten. Maat S bevat 8 porties en maat M bevat 12 porties. Waar wacht u nog op met bestellen?

Op de 7e plaats is onze Viana op zee taart geëindigd! Is jouw dochter, nichtje of vriendin een echte Disney's Viana fan? Dan is dit de ideale taart! Dompel jezelf onder n de wereld van Viana vol water en avontuur. Maak daardoor jouw feestje extra bijzonder! Of het nu voor een verjaardag is of gewoon zo, deze taart maakt alles magisch! De taart is omhuld met een prachtig zee-motief. Om de taart een chiquere uitstraling te geven is de taart afgewerkt met een rood lint. De combinatie zee, water en groen, doet meteen aan Viana denken. Het Harry Potter-figuur wordt bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met deze leuke figuren. De taart is beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Of u nu een groot feestje heeft of een kleinere, deze taart is beschikbaar in 2 maten. Maat S bevat 8 porties en maat M bevat 12 porties.

Plaats 8 gaat naar de prinsessentaart met Arielle. Voor meisjes die van taarten houden en van prinsessen is dit de ideale verjaardaagstaart. De taart is overgoten met marsepein waarop een prachtige prinses gedrukt staat. Om de taart helemaal af te maken, wordt Disney's Ariëlle meegeleverd met de taart. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met deze leuke figuren! De taart is beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken met chocolade cake en vanille cake. Daarnaast kunt u deze taart bestellen in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is goed voor 8 porties en maat M is goed voor 12 porties. Maak deze taart nog persoonlijker met onze wenskaartjes die je in de bestelling bij kunt voegen of laat een tekst op de taart drukken!

Plaats 9 gaat naar de tropische fototaart. Deze taart geeft je een echt vakantiegevoel! Bij deze taart kun je eenvoudig je eigen foto uploaden. Deze wordt dan automatisch in een tropisch kader geplaatst. Verras je geliefden, familie, naasten of vrienden met deze persoonlijke taart. Upload een vakantiefoto en zeg hoeveel je van degene houdt. Mocht dat nog niet genoeg zijn, is het mogelijk om een wenskaart mee te laten sturen. Hier heeft u de keuze om de wenskaart met de hand te laten schrijven of te printen. De taart is beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Of u nu een groot feestje heeft of een kleinere, deze taart is beschikbaar in 3 maten. Maat S bevat 6 porties, maat M bevat 10 porties en maat L bevat 30 porties.

Nummer 10 en daarmee de laatste plaats in de top 10 gaat naar de bruidegom taart in grijze smoking. De bekende traditie uit de Verenigde Staten van de bruidegom taart (Groom's Cake) wordt hier uitgevoerd met de elegante 'bruidegom taart in grijze smoking'. Een leuk idee voor alle gasten die de bruidegom een leuk en origineel cadeau willen geven! Deze taart is ook heel geschikt voor alle vrijgezellenfeesten. Vier jij met je vrienden binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan is deze taart heel leuk als verrassing voor de bruidegom. Hij zal versteld staan van deze mooie taart en nóg meer genieten van zijn vrijgezellentaart. De taart is beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Of u nu een groot feestje heeft of een kleinere, deze taart is beschikbaar in 2 maten. Maat M is goed voor 10 porties en maat L is goed voor 30 porties.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000