Bestel taarten naar Den Haag!

Bestel taarten naar Den Haag!

Laat jouw taart bezorgen in Den Haag!

Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen. Elke Hagenees kent dit beroemde liedje van Harry Jekkers wel. En een betere omschrijving van Den Haag heeft hij niet kunnen treffen. Met de duinen bedoelt hij natuurlijk de mooie stranden van Scheveningen die inmiddels tot de stad Den Haag behoren. Natuurlijk betekent dat ook dat er veel liefhebbers zijn van taart. Den Haag is natuurlijk een grote stad. Bij ons kun je je eigen taart bestellen. Den Haag is gek op een aantal van onze taarten en dus hebben we een top 10 taarten lijstje gemaakt voor deze prachtige stad.
Natuurlijk is Den Haag bekend als stad van de politiek. Niet alleen de Nederlandse politiek is hier goed gevestigd als zetelstad van de Eerste Kamer en Tweede Kamer van de Staten-Generaal aan het prachtige Binnehof, maar aangezien Den Haag ook de provinciehoofdstad van Zuid-Holland en is hier dus ook het provinciehuis van de provincie Zuid-Holland gevestigd. Daarnaast is de hoodresidentie van de Koning in Den Haag te vinden. Naast de Nederlandse politiek is in Den Haag ook de internationale politiek en rechtspraak goed vertegenwoordigd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het internationale gerechtshof dat in Den Haag gevestigd is of het agentschap ter bestrijding van chemische en nucleaire wapens. Ook zijn de politieke vertegenwoordigingen van de meeste landen in Den Haag gevestigd. Verder is de hoogste rechter van ons Koninkrijk in Den Haag gevestigd, namelijk de Hoge Raad der Nederlanden.
Daardoor is het niet gek dat vele bedrijven zich in Den Haag hebben gevestigd. In het Beatrixkwartier is er een hoge concentratie van kantoorpanden van de grootste bedrijven. Een paar bekende bedrijven die hiet hun vestiging hebben zijn bijvoorbeeld de KPN, de ING, de Haagse Trammaatschappij. Ook is de overheid een belangrijke werkgever in het gebied vanwege de aanwezigheid van de beide Kamers. Dat betekent dus dat er ontzettend veel mensen zijn en daarvan houden zeker een flink aantal van taart. Den Haag heeft natuurlijk ontzettend veel forenzen en inwoners.
Daarnaast heeft Den Haag ook vele andere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Gevangenenpoort. Dit was in de tijd van de Middeleeuwen een gevangenis. Dit was niet zomaar een gevangenis maar deze gevangenis was bestemd voor de zwaarste criminelen in het graafschap Holland. Achter de Gevangenenpoort ligt nu de zogenaamde “Plaats”. Dit is een groot plein. Vroeger werd dit plein het Groene Zoodje genoemd. Op dit veld vonden vroeger de executies van de gevangenen plaats. Vandaag de dag is dit gebouw echter een museum dat de vroege rechtsgang beschrijft en de vroegere martelwerktuigen tentoonstelt.
Dit is een bericht aan alle mensen die houden van taart: Den Haag, wij hebben de lekkerste taarten voor jullie in ons assortiment! Scrol snel naar beneden en ontdek welke taarten Den Haag het allerlekkerst vindt!

Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
€ 64,90
Eenhoorntaart
Eenhoorntaart
€ 84,90
Peppa Pig® op verjaardagstaart
Peppa Pig® op verjaardagstaart
€ 46,90
Happy birthday luxe roze taart - Dubbele hoogte
Happy birthday luxe roze taart - Dubbele hoogte
€ 66,90
Figuren Minecraft® op gamewereld-taart
Figuren Minecraft® op gamewereld-taart
€ 46,90
Draken®taart, twee-verdiepingen
Draken®taart, twee-verdiepingen
€ 84,90
White Wedding
White Wedding
€ 179,00
Simba®, Timon en Pumba, twee-verdiepingen savanne taart
Simba®, Timon en Pumba, twee-verdiepingen taart ...
€ 84,90
Spiderman® op spinnenweb boven New York taart
Spiderman® op spinnenweb boven New York taart
€ 42,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

Bestel taarten naar Den Haag online!

De geliefdste taarten onder de Hagenezen

Op nummer 1 in de Haagse top 10 staat de zwarte deluxe taart. Bij luxe feestjes horen namelijk luxe taarten, Den Haag! Onze zwarte deluxe taart past hier perfect bij. Denk bijvoorbeeld aan high-end cocktailfeesten, verjaardagsfeesten of themafeesten. De zwarte bekeleding is gemaakt van heerlijk Odensemarsepijn. Precies hetzelfde materiaal als van onze klassieke witte taart, maar dan in het zwart. De taart is voorzien van parels en een mooi taartenlint. De kleur van het lint en de parels kan je overigens zelf ook naar hartenlust aanpassen. Je kan de taart bestellen in verschillende maten. We bieden de taart aan in een S-maat die een doorsnede heeft van 18cm en daarme genoeg taart biedt voor 16 porties. We hebben ook nog een grotere M-maat in het assortiment die een doorsnede heeft van 26cm en daarmee genoeg taart biedt voor 24 porties. Ga dus snel je taart bestellen, Den Haag!

Op de tweede plaats staat, net als in Rotterdam, het bekende kinderspel, Fortnite. Het kan gespeeld worden op de Playstation, Xbox, computer of op de Nintendo Switch. Love Ranger heeft al genoeg mensen verrast op de vele feestjes in Den Haag! Ons Fortnite figuur op taart is naast onze vier heerlijke standaard smaken ook te bestellen met rainbow cake. Zo laat je de gasten extra genieten van deze taart door de smarties die in de taart verstopt zitten! De taart is niet alleen een hoogtepunt op je volgende verjaardagsfeestje, maar het is ook een must voor elke grote Fortnite-fan. Love Ranger zal jouw gasten betoveren en jouw taart in iets heel bijzonders veranderen. Daarnaast kun je deze taart persoonlijk laten bedrukken, zodat jouw boodschap nog beter overkomt! Het figuur Love Ranger wordt met de bestelling meegeleverd en kan na het opeten van de taart nog lang mee gespeeld worden.

Op nummer 3 in de top 10 komt de eenhoorntaart binnen. Deze taart is uniek door de gedrukte wenkbrauwen op de voorkant van de taart. Verder bevat deze taart een niet-eetbare hoorn en twee oren en is verder gedecoreerd met marsepijnrozen en parels in de vorm van de eenhoornmanen. De vulling van de taart kan je zelf kiezen. Voor deze taart kan je kiezen uit een basis van chocoladecake waarbij je dan verder nog kan kiezen uit een chocoladevulling of een kersenvulling. Daarbij hebben we ook nog een vanillecakebasis waarbij je kan kiezen uit een framboos-vanillevulling of een heerlijk frisse citroenvulling voor bij de taart. Den Haag is gek op eenhoorns! Geheel passend bij het eenhoornthema kan je bij deze taart ook kiezen voor onze speciale regenboogcake met een heerlijke vulling.

Onze Spiderman op taart staat in Den Haag op plaats nummer 4. Nergens in Nederland wordt deze taart zoveel verkocht als in Den Haag. Spiderman staat hier boven op zijn eigen spinnenweb waar hij de stad goed kan bewaken en zo de criminelen voor kan zijn. Een echte verjaardagstaart voor stoere jongens en meiden die je een kleine persoonlijke boodschap kan doen laten overbrengen door deze op de taart te laten drukken. De taart is te verkrijgen in twee maten. De eerste maat is een S-maat die 20*14cm is en genoeg taart biedt voor 6 porties. De M-maat heeft een omvang van 25*17cm en biedt genoeg taart voor 12 porties.

De Disneyklassieker Simba staat in de Haagse top 10 op nummer 5. Op maar liefst twee lagen beleef je gelijk het avontuur van de Savanne. Simba bewaakt boven op de taart het oerwoud met hulp van zijn vrienden Timon en Pumba. De ideale taart dus voor een Lion King fan die je nog eens persoonlijk kan maken door een bedrukte boodschap te laten drukken op de taart. Den Haag is natuurlijk net zoals wij helemaal weg van Simba.

Nummer 6 gaat naar de drakentaart uit de film: „Hoe tem je een draak?“ Voor fans van deze film is dit de ideale taart voor op het kinderfeestje. De taart bestaat uit twee verdiepingen. De onderste laag is 26cm in de diameter en is zwart van kleur. Daar staan de figuren van twee draken op. Op de bovenste laag is een drakenarena geprint en omgeven door een rood lint. Hierop staat de bekende draak Tandloos, die klaar is om jouw feestje tot een succes te maken. De bovenste taart heeft een diameter van 18cm. Tezamen bieden deze twee lagen genoeg taart voor 18 porties.

Op nummer 7 staat de Figuren Minecraft op gamewereld-taart. Dit computerspel is een klassieker en telt altijd nog een hoop fans. Ter ere van dit spel hebben we daarom een taart gemaakt. De taart heeft een marsepijnen oplegger die bedrukt is met de zogenaamde map van het spel. De taart is te verkrijgen in twee verschillende maten. Je kan kiezen uit een taart van de maat S. Deze taart is 20*14cm en biedt genoeg taart voor 6 porties. Mocht je een groter feest geven, dan kan je ook gaan voor de taart in maat M. Deze taart is 25*17cm en biedt genoeg taart voor 12 porties. De taart kan je laten bedrukken met een kleine persoonlijke boodschap. Als dit niet voldoende mocht zijn voor je boodschap aan de jarige, dan kan je er ook voor kiezen om een kaartje door ons bij je toe te laten voegen aan jouw taart. Den Haag houdt natuurlijk wel van een leuk berichtje bij de taart. Dit kan zowel een handgeschreven kaart zijn voor die persoonlijke en edele nadruk, maar je kan ook een geprinte kaart kiezen. Handig als je veel te vertellen hebt, aangezien er op een geprinte kaart meer tekst past dan op een handgeschreven kaart.

Nummer 8 gaat in Den Haag naar de white wedding cake. Ook in Den Haag is er behoefte aan mooie taarten die bij de bruiloft passen. Daar kan onze klassieke white wedding cake in ieder geval niet ontbreken. De taart bestaat uit twee of drie verdiepingen. De eerste twee verdiepingen van deze taart zijn beide 12 cm hoog als er gekozen wordt voor de variant met twee verdiepingen. Als er wordt gekozen voor de variant met drie verdiepingen dan heeft de onderste laag een hoogte van 7,5 cm. De rest van de verdiepingen hebben dan verder wel een hoogte van 12cm. De variant met twee verdiepingen is goed voor 36 porties en de variant met drie verdiepingen is goed voor 74 porties.

Nummer 9 gaat in Den Haag naar de Peppa Pig op verjaardagstaart. Net als de Utrechtse kinderen zijn de Haagse jongens en meisjes weg van de schattige Peppa Pig op taart. Het Britse biggetje heeft al vele kinderharten gestolen en nu staat deze klaar om jouw kinderfeestje helemaal compleet te maken met een eigen taart. De taart is geschikt voor zowel de kleine verjaardagen als de iets grotere verjaardagen. De taart is namelijk beschikbaar in een S-maat die genoeg taart bevat voor 8 porties en in een M-maat die genoeg taart bevat voor 12 porties. Maak het kinderfeestje nog leuker voor de jarige door een persoonlijke tekst te laten drukken op de taart. Den Haag is gek op Peppa Pig!

Als laatste hebben we de roze happy birthday luxe taart in onze top tien staan. Deze taart is de personaliseerbaare all-arounder voor elke feestelijke aangelegenheid. Pasen, kerst of een verjaardag. Deze taart is naar hartenlust met onze taartdecoratie te versieren om elke feestelijke aangelegenheid tot een succes te maken.

Levering van jouw taart

In Nederland levert UPS onze taart. Den Haag, houdt de timer op de website in de gaten. Die geeft aan voor wanneer je moet bestellen om je taart op de eerstvolgende levermogelijkheid geleverd te krijgen. In zeldzame gevallen kan het zijn dat er bij UPS vertraging optreedt. Om teleurstellingen op de grote dag te voorkomen, raden we je aan om de taart één werkdag eerder te laten leveren, dus 2 werkdagen voordat je de taart nodig hebt. Zo ben je er altijd zeker van dat je de taart op tijd in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat UPS niet in het weekend levert.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een Jeeigentaart-wenskaart cadeau te geven bij de taart. Den Haag houdt er natuurlijk van om cadeautjes te geven! Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken. Dus waar wacht je nog op? Je kunt nu je eigen taarten bestellen, Den Haag! Maak jouw feestje compleet en geef een van deze tien taarten cadeau!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000