Bestel taarten naar Dordrecht!

Bestel taarten naar Dordrecht!

Laat uw taart bezorgen in Dordrecht!

Ook in Dordrecht eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Dordrecht geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Dordrecht .
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
€ 59,90
Chase en Marshall van PAW Patrol® op taart
Chase en Marshall van PAW Patrol® op taart
€ 44,90
Figuren Minecraft® op gamewereld-taart
Figuren Minecraft® op gamewereld-taart
€ 46,90
Winnie de Poeh® en Teigetje in het Honderd Bunderbos op taart - twee verdiepingen
Winnie de Poeh® en Teigetje in het Honderd op -...
€ 84,90
Darth Vader® op Space taart
Darth Vader® op Space taart
€ 44,90
Minnie® Mouse® op taart met lint
Minnie® Mouse® op taart met lint
€ 42,90
Bruidegomstaart
Bruidegomstaart
€ 36,90
Bachelorette taart
Bachelorette taart
€ 36,90
Dierentaart
Dierentaart
€ 36,90
Fototaart L - 39 x 27 cm
Fototaart L - 39 x 27 cm
€ 79,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen


Bestel taarten naar Dordrecht online!


De stad

Dordrecht is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Dordrecht heeft bijna 120.000 inwoners en is daarmee de vijfde gemeente van Zuid-Holland. Dordrecht maakt deel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden, die ongeveer 280.000 inwoners telt. De stad ligt op de basis waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. Bij Dordrecht komen drie rivieren samen: de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas. Dit drierivierenpunt is het drukst bevaren waterknooppunt van Europa.

De bewoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt. Dordrecht beschikt over vier politiebureaus, twee brandkazernes, een ziekenhuis en een gevangenis. De inwoners van Dordrecht worden Dordtenaars genoemd en hun bijnaam is Schapekop. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als een belangrijke handelstad en stapelplaats en was het een van de zes grote steden van Nederland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd dit rijke verleden.

Er zijn verschillende musea, galeries, talloze muziekverenigingen en orkesten, een kindertheater, poppentheater en een aantal discotheken. Het Energiehuis is een multifunctioneel cultureel centrum, met onder meer een schouwburg en een poppodium. Daarnaast heeft Dordrecht verschillende oorlogsmonumenten. Een bekend museum in Dordrecht is het Dordrechts Musuem. Deze organiseert activeiten voor bezoekers van alle leeftijden, van schilderen tot privérondleidingen. Het is een van de belangrijkset musea voor de Nederlandse beeldende kunst. Een ander bekend musuem is 'Huis Van Gijn'. Dit is een monumentaal pand en voorheen de woning van de familie van Gijn. Het is vrijwel in oorspronkelijke staat gebleven. Je waant je door een regentenhuis uit de 19e eeuw, met volledig interieur uit die tijd. Het is heel bijzonder om erdoorheen te lopen, van ontvangstkamer tot aan de strijkkamer, u krijgt alles te zien!

Bezienswaardigheden heeft Dordrecht genoegn. In de eerste plaats is de rivierkade bij de Groothoofdspoort een aanrader. Dit is een nog bestaande stadspoort van Dordrecht. De poort is gelegen op het drierivierenpunt. De poort is van oorsprong uit de veertiende en vijftiende eeuw. Verder de Grote Kerk met zijn onvoltooide toren en, ongebruikelijk in Nederland, zijn snen overwelving. Ook de binnenhavens, waarvan er een wordt overkluisd door het stadhuis en het Scheffersplein, vormen een bezienswaardigheid. De stad telt ongeveer 900 rijksmonumenten, meer dan 650 gemeentelijke monumenten en twee beschermde stadsgezichten. Langs de oude havens staan historische koopmanshuizen.

Dordrecht kent een rijke cultuur voor wat betreft bands, kunstenaars en andere artistiekelingen. Enkele namen van bandjes uit het verleden zijn bijvoorbeeld The Zipps en The Dickson Brothers. Tegenwoordig kunnen bands onder andere oefenen, optreden en gecoacht worden in de Popcentrale of bij toBe. Ander poppodia zijn het Dolhuis en Jazz Podium DJS. De horeca in Dordrecht concentreert zich rondom het Scheffersplein en het Groothoofd. Hier zijn verschillende cafés en restaurants gevestigd die op het plein ook hun terrassen hebben. Verspreid door het centrum vindt men nog meer cafés en restaurants. Sinds 2013 heeft Dordrecht na zeven jaar weer een bioscoop, The Movies. In 2016 werd een Kinepolis bioscoop geopend.

Wilt u graag een historische stad bezoeken? Dan is Dordrecht echt een aanrader! Welke taarten de Dordtenaars lekker vinden, leest u hieronder!De meest geliefde taarten van Dordrecht

De meest geliefde taart onder de Schapekoppen is de fototaart in maat L . Deze grote fototaart is de geschikte fototaart voor elke gelegenheid. Het werkt heel eenvoudig: kies je lievelingssmaak uit, upload een mooie foto in de photo editor, kies een van onze verschillende kaders om rond je foto te laten drukken en schrijf er eventueel nog een persoonlijke tekst bij. Of je nu een taart zoekt voor een familiebijeenkomst, verjaardagsfeest of als lekkernij bij de koffie, deze fototaart L past bij elke gelegenheid en wordt ongetwijfeld een zeer leuke verrassing! Deze taart heeft een afmeting van 30cm bij 40 cm en is geschikt voor 30 porties. De fototaart is beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Mocht deze taart toch net te groot voor je zijn, onze fototaarten zijn ook beschikbaar voor 6 personen en 10 personen.

Op nummer 2 staat onze tweelaagse Winnie de Poeh en Tijgertje in het Honder Bunderbos taart. Rechtstreeks uit het Honderd Bunderbos zijn de Winnie de Poeh-figuren op deze taart geland om jou de perfecte verjaardag te kunnen bezorgen. Poeh mag dan nog op zoek zijn naar zijn favoriete honing. Jouw favoriet heb je met deze taart zeker gevonden! Laat de taart voor de jarige bedrukken of verras hem of haar met een persoonlijk kaartje. De super leuke Winnie de Poeh-figuren worden met de taart meegeleverd, zodat kinderen er daarna nog mee kunnen spelen! Jouw zoon of dochter kan voortaan altijd met haar favoriete figuren Winnie, Tijgertje, Knorr en Iejoor blijven spelen. Ook deze taart is beschikbaar in onze 5 verschillende smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Elke Winnie de Poeh-fan zijn blij zijn met deze prachtige tweelaagse taart en maakt een Winnie de Poeh feestje helemaal compleet!

Op plaats nummer 3 s onze Deluxe taart met marmerpatroon geëindigd. Deze taart dient als basis voor alle soorten feesten. Of het nu voor een jublieum, een verjaardag of bijvoorbeeld voor Pasen is? Deze taart is perfect voor alle gelegenheden. Zo kan je bijvoorbeeld kaarsen op de taart mee laten leveren voor een verjaardag, een paar marsepeinrozen bestellen voor Valentijnsdag of de taart decoreren met een caketopper met de leeftijd van de jarige? Kortom, deze taart is een echte allarounder. De taart is beschikbaar in 5 overheerlijke smaken. Van vanille cake tot chocolade cake tot onze prachtige rainbow cake met smarties. Daarnaast kun je de kleur van het lint ook nog zelf kiezen en wordt het dus een echte gepersonaliseerde taart. De taart is beschikbaar in 2 maten, namelijk maat S en maat M. Maat S is goed voor 16 porties en maat M is goed voor 24 porties. De grote en de kleine honger kunnen dus met deze taart gestild worden. Bestel onze prachtige Deluxe taart met marmerpatroon vandaag nog en laat hem bezorgen op het adres en dag die voor jou uitkomt!

Geeks en nerds opgelet! Deze Minecraft op gamewereld-taart staat op plaats nummer 4. Deze taart is perfect voor alle Minecraft-fans! Het spel is een van de meest verkochte spellen wereldwijd. De rechthoekige taart past helemaal in het Minecraft-thema en is met zijn felgroene, blokmotief een echte blikvanger op jouw feest. Elke computer- of gameliefhebber wordt zeker verliefd op deze taart! Door het creatieve ontwerp kun je zoveel bedenken en creëren als je zelf wilt. Jij bepaald hoe spannend het spel is en of je de griezelige 'Creepers' toe laat in jouw wereld. Deze taart is beschikbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maas S is 20 cm x 14 cm en bevat 6 porties en maat M is 25 cm x 17 cm en bevat 12 porties. Deze taart is beschikbaar in onze 5 verschillende smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling.

Op plaats 5 staat onze Paw patrol taart. Deze Paw Partol taart met Chase en Skye op een landschap is een groot succes in Dordrecht! Chase en Skye komen nu bij jou thuis met een nieuw, nog opvallender ontwerp! Samen redden ze met hun team de stad Adventure Bay en jouw huis van vele problemen en gevaarlijke situaties. Natuurlijk moeten u en uw kinderen niet vergeten, voordat je deze avontuurlijke taart gaat eten, om eerst de handen en de pootjes van Chase en Skye te wassen. Deze kleurrijke taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Daarnaast is de taart verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Of je nu een groter feestje voor 12 personen geeft of een kleinere voor 8 personen, deze taart past er perfect bij! Om de taart nog iets persoonlijker te maken kun je je eigen tekst op deze taart laten drukken. Hierdoor is de ontvanger nog meer verrast door deze mooie en persoonlijke taart!

Ook de Star Wars fans zijn terug te vinden in Dordrecht. Op de zesde plaats staat hier deDarth Vader op space taart Deze taart is omhuld met een prachtig Star Wars-patroon! De taart is verkrijgbaar in 5 van onze overheerlijke smaken in combinatie met chocolade cake en vanille cake. Om de taart iets persoonlijker te maken, is er de optie op een tekst op de taart te laten drukken! Mochten deze 35 tekens niet genoeg voor je zijn, hebben we ook nog de optie om er een wenskaart bij te laten drukken. Via deze weg kun je toch je boodschap doorgeven door middel van een mooie geschreven wenskaart of een gedrukte. Extra leuk aan deze taart is dat Darth Vader´s lightsaber in de vorm van een kaars is. Zo hoef je geen extra kaars aan te schaffen voor op de taart. Zijn lightsaber zal de taart verlichten! Daarnaast hebben we ook Star Wars lichtzwaarden in ons assortiment waardoor deze taart nog cooler wordt!

Deze bruidegomstaart staat in Dordrecht op plaats nummer 7. Deze taart is voor de mannelijke gasten van een huwelijksfeest. Het eenvoudige maar expressieve motief zorgt voor de juist feeststemmingop elke bruiloft. Dus ga jij binnenkort trouwen of ken je iemand die gaat trouwen? Deze taart is de perfecte aankoop om de bruiloft wat vuriger te maken. Deze opvallende taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Daarnaast is de taart verkrijgbaar in 5 verschillende groottes, namelijk S, M, L, een tweelaags taart of een drielaags taart. Maat S bevat 6 porties, maat M bevat 12 porties, maat L bevat 28 porties, de tweelaags taart bevat 18 porties en een drielaags bevat 43 porties. Vier je jouw bruiloft groot of klein? Wij hebben voor elk soort gezelschap een prachtige taart ter beschikking. Kies hem in de door jouw gewenste smaak en geniet op de bruiloft van deze vurige taart!

Op plaats 8 is onze Minnie Mouse taart geëindigd. In het klassieke stippen design verspreid zich het mooie motief over het taartoppervlak en wordt Minnie Mouse fel verlicht door de schijnwerpers. Met een diameter van 24cm verrijkt deze taart jou met 12 heerlijke porties. Net als haar populaire strikje, is de taart versiert met een roze en zwarte lint. Hierdoor is de taart een echte betovering met al haar afstemde kleuren. Alles samen maakt de taart passend bij Minnie's tijdloze outfit, die bekend is over de hele wereld. Graag drukken wij jouw eigen tekst op de taart, waarmee je een speciale touch aan de taart kunt geven. Bovendien kun je kiezen uit een breed scala aan smaken, variërend van chocolade met kersenvullig tot vanille met nougatvulling en nog meer veel meer andere opties. De taart is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een echte sensatie voor jouw smaakpapillen. Bestel ook de bijpassende kaarsenset en transformeer Minnie's toneelvoorstelling in een verlicht spektakel!

Op plaats 9 staat in Dordrecht de bachelorette taart. Er kan dus wel geconcludeerd worden dat er in Dordrecht veel vrijgezellenfeesten plaatsvinden. Deze 'hotte' taart is een musthave voor elk vrijgezellenfeest! Maak je laatste dag met 'vrijheid' onvergetelijk met deze heerlijke taart! Deze taart wordt absoluut een hit voor je feest! Dus ken jij of ben jij iemand die binnenkort gaat trouwen? Bestel dan gauw deze taart voor haar vrijgezellenfeest! Deze uitdagende taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling. Daarnaast is de taart verkrijgbaar in 5 verschillende groottes, namelijk S, M, L, een tweelaags taart of een drielaags taart. Maat S bevat 6 porties, maat M bevat 12 porties, maat L bevat 28 porties, de tweelaags taart bevat 18 porties en een drielaags bevat 43 porties. Vier je jouw vrijgezellenfeest groot of klein? Wij hebben voor elk soort gezelschap een prachtige taart ter beschikking. Kies hem in de door jouw gewenste smaak en geniet op jouw vrijgezellenfeest van deze vurige taart!

Nummer 10 en daarmee de laatste plaats in de top 10 gaat naar de dierentaart. Met deze taart kan je een enthousiaste dierentuinbezoeker blij maken of natuurlijk ook een liefhebber van exotische diersoorten. Is jouw zoon of dochter helemaal fan van giraffen, zebra's, olifanten, apen of vogels? Dan is deze taart uitermate geschikt! Met deze taart lijkt het voor jouw kleine zoon of dochter net alsof hij of zij in een echte dierentuin terecht is gekomen. Deze taart is geschikt voor zowel kleine feestjes, alsmede grotere partijen. De taart is in een enkellaags, dubbellaags, of in een drielagige versie te verkrijgen. De enkellaagstaart is te verkrijgen in de drie maten, namelijk S, M en L. Deze zijn goed voor 6, 12 en 28 porties. De dubbellaagstaart en de drielaagstaart zijn goed voor 18 en respectievelijk 43 porties. Ook op deze taart is het weer mogelijk om er een persoonlijke boodschap op te laten drukken. Hierdoor zal de taart een onvergetelijke indruk achtelaten. Eet smakelijk!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000