Bestel taarten naar Eindhoven!

Bestel taarten naar Eindhoven!

Laat uw taart bezorgen in Eindhoven!

Ook in Eindhoven eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Eindhoven geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Eindhoven .
Eenhoorntaart
Eenhoorntaart
€ 84,90
Peppa Pig® op verjaardagstaart
Peppa Pig® op verjaardagstaart
€ 46,90
Eenhoorntaart Roze-Blauw
Eenhoorntaart Roze-Blauw
€ 36,90
0-9
Luxe cijfertaart, verschillende kleuren
Luxe cijfertaart, verschillende kleuren
€ 94,90
Luxe Prins taart
Luxe Prins taart
€ 164,90
Rechthoekige bedrijfstaart
Rechthoekige bedrijfstaart
€ 37,90
Bijbel-Frame, Fototaart
Bijbel-Frame, Fototaart
€ 37,90
Fototaart in verjaardagskader
Fototaart in verjaardagskader
€ 37,90
Fototaart L - 39 x 27 cm
Fototaart L - 39 x 27 cm
€ 79,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

9 productenBestel taarten naar Eindhoven online!


Eindhoven lichtstad


Eindhoven de gekste! Een kreet die iedereen wel eens tijdens een voetbalwedstrijd heeft gehoord. Maar waar is Eindhoven dan nog meer bekend om? Zoals genoemd om het grote PSV-stadion in Eindhoven dat een van de beste voetbalclubs van Nederland huisvestigt (misschien zelfs wel de beste, genoeg discussiestof in ieder geval voor bij een lekker stuk taart). Achter het stadion bevindt zich de bekende Philipswijk dat tot een nationaal monument is verklaard. De wijk is namelijk gebouwd om de arbeiders bij Philips te huisvesten daarbij is ook een voetbalveld gemaakt ter vermaak van de arbeiders wat heden ten dage is uigegroeid tot het Philipsstadion.

Verder is Eindhoven de grootste stad van Noord-Brabant en is bekend om haar technologische innovaties en ruimte die hiervoor wordt geboden. Een nieuwe wijk die in dit thema past is Strijp-S waar de laatste jaren de oude Philipsfabrieken zijn omgetoverd in luxe woningen, moderne winkels en leuke restaurantjes en cafés.

Het uitgaansleven is vooral te vinden aan de Markt in Eindhoven waar voornamelijk grand cafés en grote terrassen te vinden zijn. Een stukje verderop begint de straat Stratumseind waar zich vroeger vooral middenstandswinkeltjes bevonden zoals slagers, meubelhandelaren, hoedenmakers en verschillende kappers. In de jaren '70 veranderde dat echter en maakte deze winkeltjes steeds meer plaats voor horecagelegendheden waardoor Stratumseind nu de langste horecastraat van Nederland is en voor een uitbundig nachtleven in de stad heeft gezorgd.

Verder heeft Eindhoven een rijk scala aan musea. De stad heeft onder andere het Van Abbemuseum. Dit museum exposeert veel moderne en hedendaagse kunst. Het museum beschikt over veel verschillende werken waaronder van Picasso, Kadinsky, Chagall en Mondriaan. Eindhoven heeft verder een prehistorisch dorp. Dit is een openluchtmuseum dat in de Genneper Parken is gelegen en demonstreet hoe het leven in de Prehistorie er aan toe ging. Er zijn ook gebieden van dit museum die het leven van andere tijden laat zien zoals bijvoorbeeld de Romeinse tijd. Ook worden hier regelmatig speciale voorstellingen gehouden zoals bijvoorbeeld vuur maken of lansvechten.

Nu is de hamvraag natuurlijk. Welke taarten eten de inwoners van deze prachtige stad het liefst? Dat lees je in het artikel hieronder!De geliefdste taarten onder de Eindhovenaren

Op nummer 1 staat voor Eindhoven de prins deluxte taart. In het zonnige zuiden wordt er graag een feestje gevierd en een uitbundige taart voor de jarige prins kan dan natuurlijk niet missen. Voorzien van een mooie kroon maakt dit de taart helemaal af. De taart kan naast verjaardagsfeestjes ook gebruikt worden voor de visite of als leuke taart voor bij de brunch. Deze taart is beschikbaar in een variant met 2 lagen alsook met 3 lagen. Deze bieden plaats aan 36 respectivelijk 65 porties. Zo hoeft niemand honger te lijden! Ook kan je een tekst op de taart laten printen van maximaal 35 tekens. Mocht je hier niet genoeg aan hebben dan kan je er altijd nog voor kiezen om een handgeschreven kaartje aan de bestelling toe te voegen die vervolges bij de taart in de doos wordt verpakt. Met deze taart kan je kiezen uit een chcoladecakebasis met een chcoladevulling of een kersenvulling. Je kan ook nog kiezen uit een vanillecakebasis die gevuld is met een citroenvulling of een vanillie-framboosvulling.

Op nummer 2 in de top 10 komt de eenhoorntaart binnen. Deze taart is uniek door de gedrukte wenkbrauwen op de voorkant van de taart. Verder bevat deze taart een niet-eetbare hoorn en twee oren en is verder gedecoreerd met marsepijnrozen en parels in de vorm van de eenhoornmanen. De vulling van de taart kan je zelf kiezen. Voor deze taart kan je kiezen uit een basis van chocoladecake waarbij je dan verder nog kan kiezen uit een chocoladevulling of een kersenvulling. Daarbij hebben we ook nog een vanillecakebasis waarbij je kan kiezen uit een framboos-vanillevulling of een heerlijk frisse citroenvulling. Geheel passend bij het eenhoornthema kan je bij deze taart ook kiezen voor onze speciale regenboogcake. Deze cakelagen bevatten alle kleuren van de regenboog en de kern van de taart bevat Smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echt feestje wordt. Deze taart is verkrijgbaar voor zowel grote als kleine feesten in maat S en maat M. Deze maten bevatten 16, respectivelijk 24 porties.

Gelijk gevolgd door nummer 3 komt daar de eenhoorttaart met roos-blauwe print binnen. De ideale binnenkomer voor elk eenhoornfeest. Met de lekkerste marsepijn en de beste amandelen uit Californië, is deze taart gegarandeerd een blijvende herinnering aan jouw feest. De taart is verkrijgbaar in verschillende formaten dus hij is voor elk feestje geschikt. Voor het kleine feestje hebben we een S maat van deze taart die goed is voor 6 porties. Voor de wat grotere feesten hebben we ook een M en L maat die 12 respectivelijk 28 porties bevatten. Wil je er een echt spektakel van maken? Daarvoor hebben we een tweeverdiepingentaart en een drieverdiepingentaart die goed zijn voor 18 respectivelijk 43 porties. Om de taart nog persoonlijker te maken is het ook mogelijk om een boodschap op de taart te laten drukken. Mochten de tekens op de taart niet voldoende zijn voor je boodschap aan de ontvanger, dan is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om een wat langere boodschap op een handgeschreven kaartje te laten drukken. Een gerpinte versie kan natuurlijk ook als je dat liever hebt. Geef het heel makkelijk bij de bestelopties aan en we maken het voor je in orde.

Nummer 4 gaat in Eindhoven naar de Peppa Pig verjaardagstaart. Net als de Utrechtse kinderen zijn de Eindhovense jongens en meisjes weg van de schattige Peppa Pig taart. De Britse big heeft al vele kinderharten gestolen en nu staat hij klaar om jouw kinderfeestje helemaal compleet te maken met zijn eigen taart. De taart is geschikt voor kleine verjaardagen als voor de iets grotere verjaardagen. De taart is namelijk beschikbaar in een S-maat die genoeg taart bevat voor 8 porties en we hebben nog een M-maat die genoeg taart bevat voor 12 porties. Maak het kinderfeestje nog leuker voor de jarige door een persoonlijke tekst op de taart te laten drukken. Mocht je nog wat meer te zeggen hebben tegen de jarige, dan is het vanzelfsprekend ook mogelijk om een Ook verjaardagskaarsen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Bestel ze gelijk mee met je eigen taart. We leveren ze dan apart verpakt in je bestelling mee zodat zowel de kaarsen als de taart heelhuids bij je aankomen.

Nummer 5 en 6 zijn beide vergeven aan de fototaarten. Nummer 5 voor de L variant en nummer 6 voor de M-variant. Brabantse gezelligheid vind je nergens anders in Nederland en daar hoort natuurlijk en dat drukken de Brabanders graag uit in een persoonlijke, maar natuurlijk ook lekkere boodschap. Onze fototaarten zijn daar perfect voor. Onze fototaart in maat M kan worden verkregen in 3 maten namelijk S, M en L. Deze bevatten 6, 10 resp. 30 porties. Ook kan van deze taart de kleur van de taart worden aanngepast. Mocht zelfs de grootste taart niet groot genoeg zijn? Neem dan contact op met onze klantenservice . Zij helpen je graag een passende oplossing te vinden.

Op plaats nummer 7 staat de taart met een fortnitefiguur erop. Eindhoven staat bekend als technologiestad dus het zal jullie niet verbazen dat deze taart in de top 10 voorkomt. Net als de rest van Nederland is Eindhoven namelijk niet immuun voor deze rage en daar hoort natuurlijk ook een bijpassende taart bij, namelijk de fortnitetaart. Het ontwerp van de taart is gebaseerd op het gelijknamige spel. Love Ranger prijkt op de taart en staat klaar om jouw verjaardagsfeest tot een succes te maken. De taart is te verkrijgen met onze chcoladecakebasis met een chcoladevulling of een kersenvulling. Ook hebben we een vanillicakebasis die je kan laten vullen met een nougatvulling, een framboos-vanillevulling of een citroenvulling. Ook heb je de mogelijkheid om je feestje nog leuker te maken door middel van onze rainbowcake vulling. De lagen van de taart hebben bij deze taart de vorm van een regenboog waarbij de taart in de kern smarties bevat. Dat maakt het aansnijden tot een nog leuker moment!

Op nummer 8 staat de bijbeltaart. In het zuiden is het katholicisme nog veel aanwezig en dat blijkt wel uit de populariteit van de bijbelvorm. Een communie is een heilige gebeurtenis en dat moet natuurlijk met een goddelijk smakende taart worden gevierd. Deze taart biedt, afhankelijk van de maat, plaats voor 6, 10 of 30 porties. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de communicant een persoonlijke boodschap te doen toekomen door middel van een geprinte of handgeschreven kaart. Deze smaak van de taart kan je zelf kiezen. Allereerst de keuze voor de basis. Je hebt de keuze uit zowel een chocoladecake alsook een vanillecake. Bij de chocoladecake kan je nog kiezen uit een chocoladecakevulling of een kersenvulling voor je taart. Verder is het mogelijk om een vanillecake te kiezen die gevuld kan worden met een heerlijk frisse citroenvulling of met een zomerse framboos-vanillevulling.

De 9e plek in de top 10 gaat naar onze verjaardagsfototaart. Voeg een foto van de jarige toe en wij doen de rest. De foto wordt rondom noch bedrukt met ballonnen, slingers en andere versiering. Met onze taart mag je gegarandeerd vaker voor de taart zorgen :). Deze taart is geschikt voor zowel grote als kleine verjaardagen aangezien we drie verschillende formaten voor jullie paraat hebben. Eenmaal S, M en L. Deze taarten bevatten 6, 10 en respectivelijk 30 porties. Of je er nu dus voor kiest om een kleine verjaardag te houden met de familie of bijvoorbeeld een groot kinderfeest of familiefeest organiseert. We hebben genoeg maten om ervoor te zorgen dat jij en je gasten altijd voldoende te eten hebben op het feest. Verder kan je ervoor kiezen om een persoonlijk berichtje voor de ontvanger achter te laten door een handgeschreven kaartje bij de taart te laten leveren. Mocht je liever een geprint kaartje bijvoegen, dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk. De vulling van de taart kan je ook zelf bepalen. Bij deze taart kan je allereerst kiezen welke taartbasis je graag zou willen hebben. In dit geval kan je kiezen uit een chocoladevulling of een kersenvulling. Ook hebben we een vanillecakebasis. Deze heerlijk luchtige cakebodem kan je laten vullen met een frisse citroenvulling of een heerlijk zomerse framboos-vanillevulling.

En voor de laatste plaats staat de cijfertaart. Deze taart is te bestellen voor cijfers tussen de 0 en de 9. De kleur van de taartband kan je vanzelfsprekend aanpassen en natuurlijk de framekleur van het cijfer ook. Een bedrukking van de taart met een persoonlijke boodschap is ook mogelijk. Mocht de bedrukking van de taart ontoereikend zijn voor de boodschap die je wil overbrengen, dan kan je ook een kaartje laten meeleveren. We bieden zowel handgeschreven kaartjes aan alosook geprinte kaartjes. Kaarsjes kun je ook gelijk meebestellen want wat is immers een verjaardaagstaart zonder kaarsjes? Is de jarige ouder dan 9 geworden? Kijk dan even bij onze dubbele cijfertaart. De cijfertaart wordt overigens geleverd met een chocoladebodem of een vanillebodem. De keuze is aan jou! Bij de chocoladecakebasis kan je nog kiezen uit een chcoladevulling of een kersvulling. Bij de vanillecakebasis hebben we nog de keuze voor je uit een heerlijk frisse citroenvulling of een lekker zomerse framboos-vanillevulling. Genoeg om uit te kiezen dus! We hopen dat het de Eindhovenaren zal doen laten smaken!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000