Bestel taarten naar Groningen!

Bestel taarten naar Groningen!

Laat uw taart bezorgen in Groningen!

Ook in Groningen eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Groningen geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Groningen .
Luxe Rode Eenhoorn Taart - dubbele hoogte
Luxe Rode Eenhoorn Taart - dubbele hoogte
€ 84,90
Prinsessenpop in gouden jurk taart
Prinsessenpop in gouden jurk taart
€ 79,90
Harry Potter® op tovenaar taart
Harry Potter® op tovenaar taart
€ 44,90
Eenhoorntaart Roze-Blauw
Eenhoorntaart Roze-Blauw
€ 36,90
Happy birthday luxe roze taart - Dubbele hoogte
Happy birthday luxe roze taart - Dubbele hoogte
€ 66,90
Cars® Cijfer-Taart Nr. 4
Cars® Cijfer-Taart Nr. 4
€ 94,90
Pandataart in hartvorm
Pandataart in hartvorm
€ 46,90
Voetbalshirt taart met horizontale strepen
Voetbalshirt taart met horizontale strepen
€ 49,90
Fototaart L - 39 x 27 cm
Fototaart L - 39 x 27 cm
€ 79,90
Fototaart M - 25 x 17 cm
Fototaart M - 25 x 17 cm
€ 47,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

10 productenBestel taarten naar Groningen online!


De stad Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige gemeente Groningen. De stad Groningen telt meer dan 202.000 inwoners. Groningen ontwikkelde zich van een gemeente van 23.000 inwoners in 1795 tot een gemeente met tegenwoordig meer dan 200.00 inwoners. Het is de grootste stad van noordelijk Nederland. Groningen kent een eigen dialect, het Stadsgronings. Groningen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Regio Groningen-Assen. Van Groningen zijn geen geschreven stadsrechten bekend. Door de relatief geïsoleerde ligging ten opzichte van de opeenvolgende feitelijke machtscentra (Utrecht, Den Haag en Brussel) was de stad historisch gezien vooral op zichzelf en de directe omgeving aangewezen. Groningen maakte een groot deel uit van het Noord-Duitse handelsnetwerk, maar het werd later vooral een regionaal marktcentrum. Hierna ontwikkelde Groningen zich geleidelijk tot een invloedrijk machtscentrum. Tegenwoordig is Groningen een stad met gevarieerde handel en industrie. Groningen is ook een studentenstad met ruim 60.000 studenten, van wie er bijna 35.000 in de stad wonen.

In de vijftiende eeuw beleeft Groningen een periode van grote bloei. De bloei van de stad blijkt ook uit de bouw van de huidige Martinitoren, die in deze periode is gebouwd. De toren symboliseert de macht die de Stadjers zichzelf opeisen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Groningen het zwaar te verduren gehad. Met name de Grote Markt werd tijdens de bevrijding zwaar beschadigd. Na de oorlog breidde de stad zich wederom verder uit. Voorbeelden van deze uitbreiding zijn de wijken Laanhuizen, Corpus den Hoorn en de Wijert.

Groningen is steeds een belangrijke handelsstad gebleven en is een centrum voor de voedingsmiddelenindustrie (suiker, tabak, koffie, etc.). De industrie neemt een steeds kleiner deel van de totale werkgelegenheid in de stad voor haar rekening. Een onderdeel van de industrie waar Groningen om bekendstaat is de suikerindustrie. Groningen is de grootste 'suikerstad' in Europa en vervult traditioneel een belangrijke rol in de Nederlandse bietsuikerindustrie.

Groningen heeft veel bezienswaardigheden. Het symbool van de stad is de Martinitoren. Ook het Goudkantoor en het stadhuis zijn erg mooi. Aan de westkant van de Grote Markt ligt de vismarkt. Met name de zuidkant van dit plein bevat een aantal fraaie panden. Het plein wordt aan de westkant afgesloten door de Korenbeurs, een verwijzing naar de rijkdom van de provincie. Ook het Hoge der A en het Pelstergasthuis zijn erg bekend.

Daarnaast heeft Groningen verschillende musea. Het Groninger Museum is het belangrijkste musuem van de stad. Oorspronkelijk was dit een vrij traditioneel provinciaal streekmusuem, maar het heeft zich ontwikkeld tot een van de meest vernieuwende musea van Nederland. De stad heeft nog meer musea. Het Universiteitsmuseum stelt geschiedenis en nieuwe ontwikkelingen tentoon. Daarnaast zijn het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het GR-ID bekende en interessante musea in Groningen.

Als studentenstad kent Groningen een druk uitgaansleven en de stad heeft sinds 2011 een eigen nachtburgemeester. Er zijn talrijke cafés, met name rond de Grote Markt, waar zich onder meer het grote cafécomplex De Drie Gezusters van de vroegere Groningse horeca-ondernemer Sjoerd Kooistra bevindt. Daarnaast zijn er veel (studenten)kroegen in de Poelestraat en in de aangrenzende Peperstraat. Concentraties van horecazaken zijn er ook op de Vismarkt, aan het Gedempte Kattendiep en in de Grote en Kleine Kromme Elleboog.De meest geliefde taarten in Groningen

De meest geliefde taart in Groningen en daarmee op plaats nummer 1, is onze oogverblindende blauwe eenhoortaart. Deze taart is uniek door zijn gedrukte wenkbrauwen op de voorkant van de taart. Verder worden er bij deze taart een niet-eetbare hoorn en niet-eetbare oren meegeleverd. Daarnaast is de taart gedecoreert met marsepeinen rozen en parels, waardoor het net lijkt of het de manen van deze prachtige eenhoorn zijn. Ook wordt de taart afgewerkt met een prachtig lint aan de onderkant waardoor de taart een exclusieve uitstraling krijgt. Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met Smarties. Hierdoor wordt het aansnijden van deze taart een echte belevenis. Deze taart is verkrijgbaar voor zowel grote als kleine feesten in maat S en maat M. Deze maten bevatten 16 en respectievelijk 24 porties. Deze taart is niet alleen verkrijgbaar in het rood, maar ook beschikbaar in het blauw, paars, roze en regenboog. Om je feestje helemaal af te maken zijn er ook eenhoorn decoratiesets beschikbaar voor 8, 16 of 32 personen. De taart inclusief deze partyset zullen jouw eenhoornfeestje onvergetelijk maken!

Op nummer 2 in Groningen staat onze fototaart maat M. Deze taart kan je helemaal naar eigen wens versieren. Je kan er een logo op laten drukken, maar ook een afbeelding verwerken zoals jij deze graag ziet! Voeg een leuke boodschap aan het logo toe en zo geef je nog meer een persoonlijke touch aan de taart. Deze taart is perfect geschikt voor een geschenk aan een klant of als cadeau aan jouw hardwerkende personeel. Deze taart is dus voor verschillende doeleinden inzetbaar! Zo is deze taart ook in verschillende maten beschikbaar, namelijk maat S, M en L. Hierdoor kan de taart voor een grote groep mensen zijn maar ook voor een kleine groep. De porties variëren tussen de 6 en de 30 porties. Om een persoonlijke touch aan de taart te geven, kun je zelf de kleur van het lint bepalen, welke het beste bij jouw foto of logo past. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken met chocolade cake of vanille cake.

Op nummer 3 staat de fototaart maat L. Deze taart kan je helemaal naar eigen wens versieren. Je kan er een logo op laten drukken, maar ook een afbeelding verwerken zoals jij deze graag ziet! Voeg een leuke boodschap aan het logo toe en zo geef je nog meer een persoonlijke touch aan de taart. Deze taart is perfect geschikt voor een geschenk aan een klant of als cadeau aan jouw hard werkende personeel. Deze taart is voor verschillende doeleinden inzetbaar! Zo is deze taart ook in verschillende maten beschikbaar, namelijk S, M en L. Hierdoor kan de taart voor een grote groep mensen zijn maar ook voor een kleine groep. De porties variëren tussen de 6 en de 30 porties. Om een persoonlijke touch aan de taart te geven, kun je de kleur van het lint bepalen, welke het beste bij jouw foto of logo past. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

Plaats 4 wordt ingenomen door de Cars cijfertaart in cijfer 4. Laat Lightning McQueen over jouw verjaardag scheuren en bestel nu deze taart voor de 4-jarige Carsfan. Zoals bij veel van onze taarten, heb je ook bij de race circuit taarten de mogelijkheid om jouw persoonlijke boodschap te sturen. We gebruiken hetzelfde printproces om jouw taart de gewenste tekst te geven. Mocht er onvoldoende ruimte zijn voor jouw tekst op de kaart, dan bieden we je een extra service aan. Voor elke taart heb je de mogelijkheid om onze individueel bedrukte jeeigentaart.nl wenskaart te versturen. Je hebt dus de keuze om grotere boodschappen op je wenskaart te laten printen. Nog exclusiever? Laat ons jouw boodschap met veel liefde en met de hand op de kaart schrijven. Ook kan je gelijk leuke verjaardagskaarsen aan de taart laten toevoegen om van deze taart een echt feestje te maken. Natuurlijk is deze taart niet alleen beschikbaar in het cijfer 4 maar ook alle andere cijfers zijn beschikbaar! De taart is in 1 maat leverbaar. Maar daarnaast is er natuurlijk weer keuze uit onze 5 heerlijke smaken voor de binnenkant van deze prachtige cijfertaart.

Onze deluxe prinsessenpop-taart in gouden jurk staat in Groningen op plaats 5. De grote poppencake wordt gekenmerkt door de unieke rok van cake en springt boven de rest van de tafeldecoratie uit! Een absoluut hoogtepunt voor elke kleine prinses of poppenfan. De gouden jurk bestaat volledig uit cake en een dunne, bedrukte marsepeinlaag, waarmee we onze populaire motieftaarten bedekken. Deze taart kan volledig worden gesneden als een gewone verjaardagstaart! Er zijn 3 verschillende soorten poppen beschikbaar, namelijk een blonde prinses, een brunette prinses of een getinte prinses. Je kunt de taart daarnaast bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Om de taart nog wat persoonlijker te maken, is het bij ons mogelijk om een wenskaart met de taart mee te laten sturen. Hierdoor wordt een nog persoonlijker cadeau! Deze wenskaart kan handgeschreven worden of worden gedrukt! Er zijn dus genoeg opties om de taart persoonlijk te maken!

Plek nummer 6 gaat naar de Happy Birthday deluxe taart in de kleur roze. In Groningen is er altijd wat te vieren en daar hoort een bijpassende taart bij. Op de taart kan een persoonlijke boodschap worden gedrukt en er kunnen ook kaarsen meegeleverd worden. Wat is namelijk een verjaardagstaart zonder kaarsen? Door de neutrale witte kleur kan de taart echter ook prima worden gebruikt als bruiloftstaart of voor andere aangelegenheden. Maak het jouw persoonlijke taart met onze verschillende decoratieproducten. De parels en het lint kunnen helemaal naar eigen keuze ingevuld worden, er is zelfs keuze uit maarliefst 16 kleuren! Deze taart is beschikbaar in onze 4 heerlijke standaard smaken.Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echte belevenis wordt. Deze taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is geschikt voor 16 porties en maat M voor 24 porties.

Op plaats 7 staat de Harry Potter tovenaar taart. Breng iets magisch naar uw feestje! Met deze Harry Potter op tovenaar taart heb je zeker geen toverspreuk nodig om een tover fan blij te maken! De taart is bedekt met ons overheerlijke Odense marsepein en heeft een tovenaar print waardoor het net lijkt alsof je in de film van Harry Potter zit. Bovendien wordt de taart afgewerkt met een rode lint, die perfect bij de rest van de taart past! Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart beschikbaar in 2 verschillende maten, namelijk maat S en maat M. Maat S is geschikt voor 8 porties en maat M is geschikt voor 12 porties. Of u nu een groot of een klein feestje viert? Wij hebben de geschikte taart voor u!

Nummer 8 in de top tien gaat naar de voetbalshirtaart met horizontale strepen. Deze taart is een must voor alle voetbalfans onder ons! De taart is geschikt voor fans van alle clubs, je kunt namelijk zelf de kleuren van de strepen kiezen. Kies een rugnummer en een spelersnaam en daar is jouw zelf ontworpen eetbare voetbalshirt! Er is keuze uit maarliefst 11 kleuren om jouw voetbalshirt samen te stellen! Ook is het mogelijk om een naam en een nummer toe te voegen zodat jij jouw echte idool kan imiteren. Om jouw taart helemaal compleet te maken, kun je zelf de binnenkant van jouw taart kiezen. Er is zelfs keuze uit 5 overheerlijk smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Om de taart nog wat persoonlijker te maken, is het bij ons mogelijk om een wenskaart met de taart mee te laten sturen. Hierdoor wordt het een nog persoonlijker cadeau! Deze wenskaart kan handgeschreven worden of worden gedrukt!

Op plaats 9 staat in Groningen de pandataart. Wil jij het tropische regenwoud bij jou in huis halen? Dan is deze pandataart daar perfect voor! De taart is perfect voor alle pandafans. Deze taart zal jouw eettafel helemaal compleet maken en de taart zal een echte eyecatcher zijn op jouw themafeestje! Er is zelfs keuze uit 5 overheerlijk smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Om de taart nog wat persoonlijker te maken, is het bij ons mogelijk om een wenskaart met de taart mee te laten sturen. Hierdoor wordt een nog persoonlijker cadeau! Deze wenskaart kan handgeschreven worden of worden gedrukt! Om jouw verjaardag compleet te maken is het mogelijk om gekleurde verjaardagskaarsen mee te laten leveren.

Plaats 10 en daarmee de laatste plaats in de top 10 gaat naar de eenhoorntaart in roze/blauw. Wie kent ze niet? Tegenwoordig zie je ze overal terug: de eenhoorns. Ook op onze overheerlijke taarten kun je de magische wezens vinden. Onze magisch lekkere eenhoorntaart voegt gegarandeerd iets magisch toe aan jouw feest! De taart is beschikbaar in 5 verschillende maten. Maat S is geschikt voor 6 porties, maat M is geschikt voor 12 porties en maat L is geschikt voor 28 porties. Daarnaast is er ook nog een tweelaagse en een drielaagse taart beschikbaar. De tweelaagse taart is geschikt voor 18 porties en de drielaagse taart is geschikt voor 43 porties. Er is zelfs keuze uit 5 overheerlijk smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Om de taart nog wat persoonlijker te maken, is het bij ons mogelijk om een wenskaart met de taart mee te laten sturen. Hierdoor wordt een nog persoonlijker cadeau! Deze wenskaart kan handgeschreven worden of worden gedrukt! Om jouw verjaardag compleet te maken is het ook mogelijk om gekleurde verjaardagskaarsen mee te laten leveren.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000