Bestel taarten naar Haarlem!

Bestel taarten naar Haarlem!

Laat uw taart bezorgen in Haarlem!

Ook in Haarlem eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Haarlem geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Haarlem .
Masha taart
Masha taart
€ 88,90
Roze Afstudeertaart Hoed
Roze Afstudeertaart Hoed
€ 66,90
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
€ 59,90
Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
€ 64,90
Chubby Unicorn-taart (3 verdiepingen)
Chubby Unicorn-taart (3 verdiepingen)
€ 169,00
Minnie® Mouse® op taart met figuur
Minnie® Mouse® op taart met figuur
€ 44,90
Darth Vader® op Space taart
Darth Vader® op Space taart
€ 44,90
Cars 2® - Lightning McQueen, Miss Fritter en Takel op twee-verdiepingen circuit taart met lint
Cars 2® - Lightning McQueen, Miss Fritter en op...
€ 83,90
Fototaart S - 20 x 14 cm
Fototaart S - 20 x 14 cm
€ 36,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

9 productenBestel taarten naar Haarlem online!


De stad

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Zuid-Kennemerland. Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Haarlem telt ruim 160.000 inwoners en is daarmee, na Amsterdam, de grootste stad van Noord-Holland. Daarnaast telt de agglomeratie Haarlem ongeveer 230.000 inwoners en het stadsgewest Haarlem ruim 430.000 inwoners.

De plaats Haarlem heeft zijn naam waarschijnlijk te danken aan een verbastering van Haarloheim. Ook zou de naam 'woonplaats gelegen op het hoge zandgrond in het bos' kunnen betekenen. De precieze oorsprong is echter niet helemaal duidelijk, dit komt doordat het woord 'haar' destijds veel verschillende betekenissen had. De stad heeft als bijnaam Spaarnestad. Dit komt door zijn ligging aan de rivier het Spaarne.

Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem een van de belangrijkste steden van Nederland geworen. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. In 1839 reed op de spoorlijn Amsterdam – Haarlem de eerste trein in Nederland. In de jaren daarna werd dit spoornetwerk uitgebreid door heel Nederland. In en na 2000 zijn een aantal grootschalige bouwprojecten gestart, zoals het project van de Mariastichting, het nieuwbouwplan Raakskwartier en het masterplan Spoorzone.

In Haarlem bevinden zich verschillende parken en recreatiegebieden. De bekenste hiervan is toch wel de Haarlemmerhout. De Haarlemmerhout is een stadsbos aan de rand van Haarlem. Het bos bestaat als sinds het begin van onze jaartelling. Ook het Kenaupark is het op een na bekendste park in Haarlem. Dit park is in 1865 ontworpen en heeft haar naam te danken aan Kenau Simonsdochter Hasselaer. Andere bekende parken in Haarlem zijn onder andere het Frederikspark, Ripperdapark, de Bolwerken, Burgemeester Reinaldapark, het Molenplaspark en het Schoterbos. In de omgeving van Haarlem zijn nog meer natuurgebieden te vinden. Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Bloemendaal en Zandvoort.

Haarlem is de zesde monumentenstad van Nederland. De stad telt zelfs 1149 rijksmonumenten. Bovendien is de historische binnenstad aangewezen als bescherm stadsgezicht. In de binnenstad bevinden zich ook de meeste monumenten. Zoals de Grote of Sint-Bavokerk, het Stadhuis en de Vleeshaal. De stad kan daarnaast ook een aantal moderen bouwwerken, zoals de Toneelschuur, het Patronaat, de nieuwbouw van de Stadsschouwburg en het voormalige kantoor van de ING Bank aan de Wilhelminastraat. De grote markt ligt centraal in de oude binnenstad van Haarlem, dit is een van de drukst bezochte pleinen in Haarlem.

Daarnaast telt Haarlem in totaal 22 musea en expositieruimten. Bekende musea zijn Teylers Museum, Frans Hals Musuem en het Historisch Museum Haarlem. Het Teylers Museum bestaat sinds 1784 en is daarmee het oudste museum van Nederland. Het museum ligt aan het Spaarne en de collectie van het museum is gericht op kunst en wetenschap. Haarlem is al eeuwenlang een typische schildersstad. Ook in openbare ruimtes is er veel kunst in Haarlem te bezichtigen.

Ook kent Haarlem een groot aantal cafés en restaurants. Veel daarvan bevinden zich aan de Grote Markt. Meer horeca is er langs de Riviervismarkt. Het multifunctionele Raakskwartier omvat een pleintje met de terrassen van een aantal nieuwe eetgelegenheden en van het popularie biercafé-restaurant in de Jopenkerk.

Kortom, Haarlem is een prachtige historische stad in Nederland, waar u zeker eens geweest moet zijn!De meest geliefde taarten onder de Haarlemmers

Op nummer 1 in Haarlem staat onze chubby unicorn taart met figuur. Deze drielaagse taart is een echt kunstwerk. Eenhoorntaarten zijn in heel Nederland populair, ook bij ons! De standaard unicorn is een groot succes, maar ook deze bourgondische versie van de eenhoorn doet het in Haarlem erg goed. De taart staat zelfs op nummer 1! Maak de taart persoonlijk en laat een boodschap op de taart drukken of, als je wat meer te zeggen hebt, laat ons team een persoonlijk kaartje voor de jarige schrijven. Geprint of met de hand, aan jou is de keuze! Bestel ook gelijkcijferkaarsen mee om je taarten mee aan te kleden. De taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Deze maten zijn zijn goed voor ongeveer 8 en 12 porties. De taart wordt geleverd met een figuurtje van de bourgondische eenhoorn welke de taart helemaal af maakt. Daarnaast kan jouw zoon of dochter eindeloos met dit figuurtje blijven spelen! Deze taart is dus een echte aanrader voor eenhoorfans maar dan toch nét een beetje anders!

Op nummer 2 hebben we de deluxe taart met marmerpatroon van een dubbele hoogte. Deze taart dient als basis voor alle soorten feesten. Of het nu voor een jublieum, een verjaardag of bijvoorbeeld voor Pasen is? Deze taart is perfect voor alle gelegenheden. Zo kan je bijvoorbeeld kaarsen op de taart mee laten leveren voor een verjaardag, een paar marsepeinrozen bestellen voor Valentijnsdag of de taart decoreren met een caketopper met de leeftijd van de jarige? Kortom, deze taart is een echte allarounder. De taart is beschikbaar in 5 overheerlijke smaken. Van vanille cake tot chocolade cake tot onze prachtige rainbow cake met smarties. Daarnaast kun je de kleur van het lint ook nog zelf kiezen en wordt het dus een echte gepersonaliseerde taart. De taart is beschikbaar in 2 maten, namelijk maat S en maat M. Maat S is goed voor 16 porties en maat M is goed voor 24 porties. De grote en de kleine honger kunnen dus met deze taart gestild worden. Bestel onze prachtige Deluxe taart met marmerpatroon vandaag nog en laat hem bezorgen op het adres en dag die voor jou uitkomt!

Plaats 3 wordt ingenomen door Masha taart. Deze taart is perfect voor alle Masha-fans! Met haar rode driewieler is ze met haar alerte, grote groene ogen weer verdwenen en op onze taart geland! Met deze taart kijkt elk kind uit naar de kleurrijke avonturen met Masha! Door de kleurrijke kleuren en het felroze taartlint past de taart perfect op bijna elke feesttafel. Het super kleurrijke Masha-figuur wordt bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met deze leuke figuren. De taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken met chocolade cake en vanille cake. Daarnaast heeft de onderkant van de taart een diameter van 26cm en de bovenkant een diameter van 18cm. Daarmee is deze taart goed voor ongeveer 18 porties. Bestel nu jouw Masha op bloemenweidetaart en maak de jarige blij! Laat het thuisbezorgen of op een adres naar keuze. Geniet van een grote glimlach op het gezicht van het kind. Waar wacht je nog op?

Nummer 4 in de top tien gaat naar de fototaart in maat s. Deze taart kan je helemaal naar eigen wens versieren. Je kan er een foto op laten drukken, maar ook een afbeelding verwerken zoals jij deze graag ziet! Voeg een leuke boodschap aan de foto toe en zo geef je nog meer een persoonlijke touch aan de taart. Deze taart is perfect geschikt voor een geschenk aan een klant of als cadeau aan jouw hard werkende personeel. Deze taart is voor verschillende doeleinden inzetbaar! Zo is deze taart ook in verschillende maten beschikbaar, namelijk S, M en L. Hierdoor kan de taart voor een grote groep mensen zijn maar ook voor een kleine groep. De porties variëren tussen de 6 en de 30 porties. Om de taart nog gepersonaliseerder te maken zijn er verschillende kaders waarin je jouw foto kunt plaatsen. Zo kun je jouw foto in een hartjeskader, babykader of een ander leuk kader plaatsen.

Op de 5e plaats vinden we in Haarlem, de Cars 2 circuit taart met lint. Voor elke jarige die een unieke taart op zijn verjaardag wil en helemaal gek is van Cars 2, is dit de perfecte taart! Op deze taart racen de Carshelden Lightning McQueen, Cruz Ramirez en Mater tegen elkaar op een taartcircuit van twee verdiepingen hoog. De super hippe Cars-figuren worden bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met deze leuke figuren. Maak de taart persoonlijk en laat een tekst van maximaal 35 tekens op de taart drukken voor de jarige. Maak de verrassing nog completer met een persoonlijke wenskaart. Deze kunt u met de hand laten schrijven of door ons laten drukken. De taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken met chocolade cake of vanille cake. Er is dus echt voor ieder wat wils! De taart is overigens goed om 18 buikjes te vullen. Dus waar wacht u dus nog op? Bestel vandaag deze coole taart.

Op plaats 6 is in Haarlem de roze afstudeertaart geëindigd. In Haarlem wonen blijkbaar hele slimme mensen. Aangezien deze taart bedoelt is voor geslaagden of afgestudeerden. Of het nu voor je vmbo-, mavo-, havo-, vwo-, bachelor- of masteropleiding is, met deze taart maak je een afgestudeerde absoluut gelukkig! Deze taart is beschikbaar in het zwart en in het roze en kan dus voor zowel jongens als meisjes het perfecte cadeau zijn! Onze afstudeerhoed is in verschillende smaken verkrijgbaar. We hebben verschillende smaken met chocolade cake of vanille cake. Daarnaast hebben we ook een echte uitblinker, namelijk de rainbow cake. Tijdens het aansnijden van de taart zullen er allerlei kleuren tevoorschijn komen en zullen er uit de taart tientallen smarties vallen. De taart is omhuld met roze marsepein en de hoed en het gouden koort zijn van fondant gemaakt. Onze taarten zijn na levering nog ongeveer een week houdbaar. Geen zorgen als de taart niet in één keer op is.

Onze zwarte deluxe taart in dubbele hoogte staat in Haarlem op plaats 7. Deze deluxe taart is de perfecte taart voor bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of een andere unieke gelegenheid. Elk evenement met als theme de kleur zwart, kan deze prachtige taart gebruiken. Deze taart is beschikbaar in 5 van onze heerlijke smaken met chocolade cake, vanille cake of rainbow cake. Overtuig jouw gasten met de heerlijke smaak van deze taart, vooral met onze unieke rainbow cake variant. Het taartlint en de kleur van de parels passen we naar jouw wens aan. Hiervoor heeft u de keuze uit maarliefst 16 verschillende kleuren! Deze taart is een leuke variatie op de kleurrijke taarten in het rood, geel, roze, groen en wit. Daarmee heb je altijd een taart die bij jouw feestje past! Maak deze taart persoonlijk en laat een boodschap direct op de taart drukken of kies voor een handgeschreven kaartje. De taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is goed voor 16 porties en met maat M kunnen 24 buikjes gevuld worden.

Op nummer 8 is de prachtige Minnie Mous taart met figuur en strikje geëindigd. Deze Disney's Minnie Mouse taart is geweldig voor de verjaardag van elk meisje! Met haar mooie roze kleur en witte stippen past ze perfect bij alles wat een klein meisje wilt. Het felle en kleurrijke motief zorgt ervoor dat de taart een absolute blikvanger is. Minnie Mouse wilt niets liever dan met jou jouw verjaardag groots te vieren! Samen kunnen jullie de kaarsen uitblazen en een wens doen, zo creëren jullie het feest van het jaar. Ze laat kinderogen stralen en is even mooi vanbinnen als vanbuiten! Deze heerlijke taart is gevuld met alleen de beste ingrediënten. De taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken met chocolade cake of vanille cake. Bereid jezelf voor op een echte smaaksensatie voor jouw smaakpapillen! De taart is beschikbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is goed voor 8 porties en maat M is goed voor 12 porties. Het Minnie-Mouse figuur wordt bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben, na het opeten van de taart, dus nog uren speelplezier met dit leuke figuurtje.

Ook de Star Wars fans zijn terug te vinden in Haarlem. Op de negende plaats staat hier de Space taart met Darth Vader. Deze taart is omhuld met een prachtig Star Wars-patroon! De taart is verkrijgbaar in 5 van onze overheerlijke smaken in combinatie met chocolade cake en vanille cake. Om de taart iets persoonlijker te maken, is er de optie op een tekst op de taart te laten drukken! Mochten deze 35 tekens niet genoeg voor je zijn, hebben we ook nog de optie om er een wenskaart bij te laten drukken. Via deze weg kun je toch je boodschap doorgeven door middel van een mooie geschreven wenskaart of een gedrukte. Extra leuk aan deze taart is dat Darth Vader´s lightsaber in de vorm van een kaars is. Zo hoef je geen extra kaars aan te schaffen voor op de taart. Zijn lightsaber zal de taart verlichten! Daarnaast hebben we ook Star Wars lichtzwaarden in ons assortiment waardoor deze taart nog cooler wordt!

Nummer 10 en daarmee de laatste plaats in de top 10 gaat naar de verjaardagstaart van Shaun het schaap. Laat je geliefden met hun verjaardag net zo veel feest vieren, als Shaun het schaap met zijn kudde! Met deze schattige verjaardagstaart kan je alle Shaun het schaap fans laten zien, hoe graag je hun verjaardag wil vieren! Deze taart is beschikbar in onze 5 overheerlijke smaken in combinatie met vanille cake of chocolade cake. Of je nu voor citroen-, framboos- of nougatvulling gaat, deze taart is een genot voor iedereen! De taart is beschikbaar in 5 verschillende maten. De porties variëren tussen de 6 en de 43. Vanaf de 18 porties krijgt u een tweelaagse taart en voor meerdere porties zelfs een drielaags! Blaas jouw gasten omver en bestel deze leuke kinderverjaardagstaart hier online!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000