Bestel taarten naar Hilversum!

Bestel taarten naar Hilversum!

Laat uw taart bezorgen in Hilversum!

Ook in Hilversum eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Hilversum geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Hilversum .
Blauwe Eenhoorn Luxe Taart - dubbele hoogte
Blauwe Eenhoorn Luxe Taart - dubbele hoogte
€ 84,90
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
€ 59,90
Ronde bedrijfstaart
Ronde bedrijfstaart
€ 37,90
Peppa Pig op twee-verdiepingen taart
Peppa Pig op twee-verdiepingen taart
€ 84,90
Happy Birthday taart blauw
Happy Birthday taart blauw
€ 36,90
White Wedding
White Wedding
€ 179,00
Panter print taart
Panter print taart
€ 36,90
Handtassen taart VG, wit met kleurrijke details
Handtassen taart VG, wit met kleurrijke details
€ 119,00
Muis met computer
Muis met computer
€ 39,90
Fototaart M - 25 x 17 cm
Fototaart M - 25 x 17 cm
€ 47,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen


Bestel taarten naar Hilversum online!


De stad Hilversum

Hilversum is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. In Hilversum zitten heel veel landelijke omroepbedrijven gehuisvestigd en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'. De gemeente Hilversum heeft ruim 90.000 inwoners en een oppervlakte van ruim 46 km². De gemeente duidde zichzelf ook aan als 'tuinstad' vanwege de groene omgeving, die deel uitmaakt van het Groene Hart en vanwege het relatief grote aantal villa's, als 'villadorp'. De naam Hilversum is terug te leiden tot 1305 en de naam wordt verklaard als 'Hilvertshem', wat woonstede of nederzetting van de persoon Hilvert betekent. Door de oorspronkelijke bewoners wordt Hilversum nog steeds als een dorp betiteld.

Het hooggelegen Gooi is een van de oudst bewoonde streken van Nederland. Water verzamelde zich op de lager gelegen plaatsen en dat werden drinkplaatsen voor het vee. De dorpen Hilversum, Laren, Blaricum en Bussum zijn rond die drinkplaatsen ontstaan voor schapen. In de 17e eeuw groeiden de weverijen sterk en deze industrie bleef zich tot in de 20e eeuw uitbreiden, het boerendorp groeide gestaagd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog woonden er in Hilversum een betrekkelijk groot aantal Joden. Daarnaast is na enige tijd het hoofdkwartier van het Duitse leger van Den Haag naar Hilversum verplaatst. Ook waren er in Hilversum heel veel (gesneuvelde) verzetsmensen. Oftewel, Hilversum heeft een grote rol gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Hilversum is een echte 'tuinstad', een gemeente met veel groen en omgeven door natuurgebieden. Een unieke karakteristieke eigenschap is de nog altijd vaak natuurlijke overgang tussen bebouwing en omringende natuur. Hilversum wordt naast tuinstad ook aangeduid als 'villadorp'. Dit is vanwege het grote aantal villa's met de daarbij behorende grote tuinen. De opmerkelijkste tuin is wel die van het Pinetum Blijdenstein. Dit is een tuin met een verzameling pijnbomen, waaronder veel exoten. Doordat er in Hilversum een zandgrond heeft, is het belangrijk dat er een intensieve verzorging van de tuinen is. Voor de oorlog was dat vanzelfsprekend maar door de verhoogde lonen van tuinmannen helaas niet meer. Hilversum wordt omringd door het Laarder Wasmeer, de Loodsdrechtse- en Ankeveense plassen, het Goois Natuurreservaat en nog veel meer prachtige plaatsen. Daarnaast heeft Hilversum de grootste ecobrug (natuurbrug) ter wereld, de Natuurbrug Zanderij Crailoo.

Architectuur is een van de uithangborden van Hilversum. Met name ontwerpen van de gemeentearchitect Willem Dudok zijn er te vinden. Van deze gemeentearchitect zijn maarliefst in totaal 75 ontwerpen uitgevoerd, waarvan er ondertussen natuurlijk ook zijn gesloopt.

Hilversum is tegenwoordig het meest bekend als mediastad. Dat begon met de oprichting van de NSF. De Nederlandse Seintoestellen Fabriek wilde beginnen met radio-uitzendingen. Al snel werden omroepverenigingen opgericht, elk met een eigen studiogebouw. Tegenwoordig zitten bijna alle grote publieke omroepen in Hilversum op het mediapark gevestigd.

Natuurlijk is er in een stad als Hilversum genoeg horeca te vinden. Er is een uitbundig uitgaansleven met bekende clubs zoals Shots en Danscafé Let's Get Down. Daarnaast heeft Hilversum ook mooie restaurants zoals Darya, de Houthoven en nog vele andere heerlijke restaurants.

Er kan dus wel geconcludeerd worden dat Hilversum een stad is om een keer te bezoeken! Ben je nu ook zo benieuwd welke taarten ze in Hilversum lekker vinden? Lees dan snel hieronder verder.De meest geliefde taarten van de inwoners Hilversum

De winnaar! De meest geliefde taarten van Hilversum is de White Wedding taart. De white wedding is een simpele, klassieke maar mooie bruidstaart. De taart bestaat uit 2 of 3 lagen en is perfect voor een bruiloft! Omdat deze taart nog zo simpel is, kun je er zelf je eigen draai aan geven. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld mooie toppers of rozen die je ter decoratie op de taart kunt aanbrengen. Deze taart is zo fijn omdat hij aan elk thema aangepast kan worden en je het dus zo goed kunt maken als je zelf wilt! Om binnen het kleurenpalette van jouw bruiloft te blijven, kun je bij deze taart zelf de kleur van het lint bepalen, er is keuze genoeg. Er is keuze uit 16 verschillende kleuren. Ook voor de smaak van de binnenkant van de taart kan er gekozen worden uit 4 overheerlijke smaken in combinatie met chocolade cake of vanille cake. Deze taart is absoluut perfect voor een romantische bruiloft!

Op nummer 2 staat de handtastaart in de kleur wit. Onze luxe handtassen taarten zijn een eerbetoon aan onze Frans shop votreGateau.fr. De taart weegt ongeveer 4,5-5 kilo en is gemaakt van heerlijk Callebout chocolade en Odense marsepein. Deze taart is echt iets voor een modeliefhebber of voor iemand die verzot is op tassen! Deze taart maakt elke vrouw gelukkig! Het is een witte taart met decoratie in verschillende kleuren. Het leer is in de kleur bruin en andere accesoires zijn in het goud. De taart heeft een afmeting van 25 cm x 17 cm. De taart is beschikbaar in 4 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met citroenvulling of vanillecake met framboos-vanillevulling.

Plaats nummer 3 wordt ingenomen door de blauwe eenhoortaart. Deze taart is uniek door zijn gedrukte wenkbrauwen op de voorkant van de taart. Verder wordt er bij deze taart een niet-eetbare hoorn en niet-eetbare oren meegeleverd. Daarnaast is de taart gedecoreert met marsepeinen rozen en parels, waardoor het net lijkt of het de manen van deze prachtige eenhoorn zijn. Ook wordt de taart afgewerkt met een prachtig lint aan de onderkant waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt. Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met Smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echte belevenis wordt. Deze taart is verkrijgbaar voor zowel grote als kleine feesten in maat S en maat M. Deze maten bevatten 16 en respectievelijk 24 porties. Deze taart is niet alleen verkrijgbaar in het blauw, maar ook beschikbaar in het roze, paars, rood en regenboog. Om je feestje helemaal af te maken zijn er ook eenhoorn decoratiesets beschikbaar voor 8, 16 of 32 personen. De taart inclusief deze partyset zullen jouw eenhoornfeestje onvergetelijk maken!

Plaats nummer 4 in de toen gaat naar de fototaart in maat M. Deze taart kan je helemaal naar eigen wens versieren. Je kan er een logo op laten drukken, maar ook een afbeelding verwerken zoals jij deze graag ziet! Voeg een leuke boodschap aan het logo toe en zo geef je een persoonlijke touch aan de taart. Deze taart is perfect geschikt voor een geschenk aan een klant of als cadeau aan jouw hard werkende personeel. Deze taart is voor verschillende doeleinden inzetbaar! Zo is deze taart ook in verschillende maten beschikbaar, namelijk maat S, M en L. Hierdoor kan de taart voor een grote groep mensen zijn maar ook voor een kleine groep. De taarten variëren tussen de 6 en de 30 porties. Om een persoonlijke touch aan de taart te geven, kun je de kleur van het lint bepalen, welke het beste bij jouw foto of logo past. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

De bekende Peppa Pig is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook in Hilversum zijn er Peppa Pig fans te vinden. Deze Peppa Pig tweelaagse taart staat op plaats nummer 5 in Hilversum. Peppa Pig is super populair tegenwoordig! Door haar vrolijke en avontuurlijke leven, wat ze vol energie leeft, is ze een echte blikvanger voor kinderen. Deze lieve avontuurlijke big is op zoek naar jouw verjaardagsfeest om samen met jou het feest van het jaar te creëren. De ogen van kinderen zullen stralen wanneer ze het figuurtje van Peppa Pig zien. Bovendien is het figuurtje van plastic en kan Peppa Pig nog veel meer feestjes van jou bijwonen. Deze heerlijke taart is gekenmerkt door het mooie en felle motief. Zo wordt de smaak van taart even geweldig als het uiterlijk! De taart is tweelaags en daarmee geschikt voor 18 personen. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

Onze ronde bedrijfstaart met logo staat in Hilversum op plaats nummer 6. De perfecte aanvulling voor uw komende bedrijfsfeest, klantenbijeenkomst of jubileumfeest! Bij jeeigentaart.nl is er de mogelijkheid, bedrijfstaarten gemakkelijk en snel, om net alsof je onze populaire taarten besteld voor privégebruik bestelt! Kies de gewenste afbeelding voor de bedrijfstaart van uw keuze met onze beeld-editor, die wij zelf voor onze ronde-themafeesten aangepast hebben en ter beschikking voor u hebben. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om van te voren al te kunnen zien hoe de taart er na productie uit komt te zien. De druk is alleen op de bovenkant van de taart en dus niet op de zijkanten. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Ook is er de mogelijkheid om een lint om de taart te doen in maarliefst 16 verschillende kleuren!

Ook de panterprint fans zijn terug te vinden in Hilversum. Op de zevende plek staat hier de panterprint taart. Deze panterprint taart is leuk voor elke verjaardag en laat zeker de ogen van veel meisjes stralen. De panterprint taart kleed elk feestje leuk aan en is een echte eyecatcher! De taart is verkrijgbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart beschikbaar in 5 verschillende maten. De taart is beschikbaar in maat S, M en L. Maat S is geschikt voor 6 porties, maat M is geschikt voor 12 porties en maat L is geschikt voor 28 porties. Ook is er een tweelaagse en drielaagse variant van deze taart. De tweelaagse taart is geschikt voor 18 porties en de drielaagse taart is geschikt voor 43 porties. Ook is deze taart erg leuk in combinatie met roze panterprinttaart. Dus waar wacht u nog op? Bestel snel deze taart online voor uw dochter of vriendin!

Op nummer 8 is de Deluxe marmertaart in dubbele hoogte geëindigd. Deze taart dient als basis voor alle soorten feesten. Of het nu voor een jublieum, een verjaardag of bijvoorbeeld voor Pasen is? Deze taart is perfect voor alle gelegenheden. Zo kan je bijvoorbeeld kaarsen op de taart mee laten leveren voor een verjaardag, een paar marsepeinrozen bestellen voor Valentijnsdag of de taart decoreren met een caketopper met de leeftijd van de jarige? Kortom, deze taart is een echte allrounder. De taart is beschikbaar in 5 overheerlijke smaken. Van vanille cake tot chocolade cake tot onze prachtige rainbow cake met smarties. Daarnaast kun je de kleur van het lint ook nog zelf kiezen en wordt het dus een echte gepersonaliseerde taart. De taart is beschikbaar in 2 maten, namelijk maat S en maat M. Maat S is geschikt voor 16 porties en maat M is geschikt voor 24 porties. De grote en de kleine honger kunnen dus met deze taart gestild worden. Bestel onze prachtige Deluxe taart met marmerpatroon vandaag nog en laat hem bezorgen op het adres en dag die voor jou uitkomt!

Op de 9e plaats in Hilversum vinden we de muis met computer taart. De Uli Stein-muis met computer is precies goed voor diegenen die lange dagen moeten werken, maar niet willen dat de gemoedstoestand verdwijnt. De muis met computertaart zorgt voor een goed humeur op de werkvloer en plezier onder collega's. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart beschikbaar in 5 verschillende maten. Maat S, M, L een tweelaagse taart en een drielaagse taart. Maat S is geschikt voor 6 personen, maat M is geschikt voor 12 personen en maat L is geschikt voor 28 personen. Daarnaast is de tweelaags taart geschikt voor 18 personen en de drielaagse taart is geschikt voor 43 personen.

Nummer 10 en daarmee de laatste plaats in de top tien, is de blauwe happy birthday taart. Een leuke, eenvoudige verjaardagstaart voor een geslaagde verjaardag. Of je hem nu naar iemand toe wilt sturen als verassing of hem wilt bestellen voor jouw eigen verjaardag. Deze taart doet het eigenlijk altijd goed! Stuur deze taart naar iemand op om hem of haar op een hele speciale manier een fijne verjaardag te wensen. Happy birthday! Bestel hier nu eenvoudig een heerlijke taart, het enige wat u nog moet doen is uw favoriete smaak kiezen. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart beschikbaar in 5 verschillende maten. Maat S, M, L een tweelaagse taart en een drielaagse taart. Maat S is geschikt voor 6 personen, maat M is geschikt voor 12 personen en maat L is geschikt voor 28 personen. Daarnaast is de tweelaagse taart geschikt voor 18 personen en de drielaagse taart is geschikt voor 43 personen.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000