Bestel taarten naar Leiden!

Bestel taarten naar Leiden!

Laat uw taart bezorgen in Leiden!

Ook in Leiden eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Leiden geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Leiden .
Eenhoorntaart
Eenhoorntaart
€ 84,90
Nijntje taart wit
Nijntje taart wit
€ 39,90
Chubby unicorn op regenboog taart
Chubby unicorn op regenboog taart
€ 44,90
Superman® op twee-verdiepingen Power-Taart
Superman® op twee-verdiepingen Power-Taart
€ 83,90
Naar het product Momenteel niet op voorraad
Speelbaltaart
Speelbaltaart
€ 36,90
Fototaart in verjaardagskader
Fototaart in verjaardagskader
€ 37,90
Hello Kitty® op roze hartjes taart
Hello Kitty® op roze hartjes taart
€ 44,90
Naar het product Momenteel uitverkocht
Stapeltaart (2 verdiepingen) met 3 prinsessen®
Stapeltaart (2 verdiepingen) met 3 prinsessen®
€ 86,90
Prinsessen taart
Prinsessen taart
€ 36,90
Dierentaart
Dierentaart
€ 36,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen


Bestel taarten naar Leiden online!


De stad Leiden

Leiden, ook wel bekend als een van de grootste studentensteden van Nederland. Dit komt natuurlijk door de gelijknamige Universiteit Leiden die vele studenten uit het hele land naar de stad trekt. De Universiteit is zelfs de oudste stad van ons land. De Universiteit is kort na het ontzet van de Spaanse bezetting opgericht door de Staten van Holland en Zeeland als dank voor het heftige verzet dat de stad Leiden tegen de bezetting had gevoerd.

Leiden is begonnen als een klein dijkdorpje aan het zuiden van de kunstmatige heuvel die gebouwd is aan de samenvloeïng van de Oude en Nieuwe Rijn. De eerste vermelding van de stad zijn terug te vinden rond het jaar 860. Het dorp werd toen Leithon genoemd. Op de hierboven genoemde heuvel woonde rond die tijd een leenman van de bisschop van Utrecht. Rond 1100 kwam de burcht echter in het bezit van de graaf van Holland die de gunsitge positie van de nederzetting inzag en daarom de stadsrechten opnieuw bevestigde in 1266 die de stad eerder had verkregen. Door de grote lakennijverheid die zich in de stad bevond, groeide de stad snel uit tot een van de grootste steden van het graafschap Holland.

Zoals je misschien wel weet, heeft Leiden een belangrijke rol gespeeld in de bevrijding van het huidige Nederland van de Spanjaarden. Leiden had zich namelijk, tot groot ongenoegen van de Spaanse landvoogd Alva, aangesloten bij de stadshouder van Holland en daardoor het Spaanse gezag misacht waardoor de Spaanse troepen de stad belegerde. Na een doorbraak van de Geuzen bij de slag van Zoetermeer was Leiden kort daarop bevrijd. Door de hongersnood die door de bezetting heerste, heeft ongeveer een derde van de oorspronkelijke bevolking het leven verloren.

Door de snelle bevolkingsgroei na het verdrijven van de Spanjaarden, moest de stad Leiden uitbreiden. Daarom heeft de stad vele grachten laten aanleggen die tot op de dag van vandaag nog een mooi beeld in de binnenstad vormen. Dit beeld is zelfs zo mooi dat de stad de op een na grootste historische binnenstad van Nederland is en de hele binnenstad is aangewezen als beschermd stadsgezicht! Vandaag de dag telt Leiden nog een beschermd stadsgezicht, namelijk de zuidelijke schil. Dit gebied bestaat uit de wijken Vreewijk, Tuinstadwijk en de Burgemeesters-en Professortenwijk. Doordat water altijd al een belangrijke rol heeft gespeeld omdat de Oude en Nieuwe Rijn bij elkaar komen is het niet gek dat er voor zo'n fijn grachtennetwerk is gekozen. Doordat de stad daardoor ook vele smalle straten heeft, is de stad een van de grootste fietssteden van Nederland! In vergelijking met steden die ongeveer even groot zijn als Leiden, stond de stad op plaats 3. Ongeveer een derde van alle verplaatsingen worden in de stad met de fiets gedaan en dat loopt op tot maar liefst 45% als dat wordt bekeken over verplaatsingen onder de 7,5 kilometer. Leiden kent ook twee fietssnelroutes tussen Den Haag en Leiden. Ideaal dus om actief en gezond naar je werk of school te gaan.

Nu is natuurlijk de hamvraag nu: Welke taarten zijn favoriet bij de Leidenaren? Lees snel verder om daar achter te komen!De lievelingstaarten van de Leidenaren

De winnaar! De meest geliefde taarten in Leiden is de dierentaart. Met deze taart kan je een enthousiaste dierentuinbezoeker blij maken of natuurlijk ook een liefhebber van exotische diersoorten. Is jouw zoon of dochter helemaal fan van giraffen, zebra's, olifanten, apen of vogels? Dan is deze taart uitermate geschikt! Met deze taart lijkt het voor jouw kleine zoon of dochter net alsof hij of zij in een echte dierentuin terecht is gekomen. Deze taart is geschikt voor zowel kleine feestjes, alsmede grotere partijen. De taart is in een enkellaags, dubbellaags, of in een drielaagse versie te verkrijgen. De enkellaagstaart is te verkrijgen in de drie maten, namelijk maat S, M en L. Deze zijn geschikt voor 6, 12 en 28 porties. De dubbellaagstaart en de drielaagstaart zijn geschikt voor 18 en respectievelijk 43 porties. Ook op deze taart is het weer mogelijk om er een persoonlijke boodschap op te laten drukken. Hierdoor zal de taart een onvergetelijke indruk achterlaten. Eet smakelijk!

Op nummer 2 staat de Hello Kitty op roze hartjes taart. Heb je er altijd al van gedroomd om Hello Kitty als gast te verwelkomen op je verjaardagsfeestje? Dan hebben we het goede nieuws voor je dat je volgende verjaardagsfeestje elk feestje zal overtreffen. Dit komt door onze Hello Kitty-taart, die niet alleen jou maar ook je gasten zal betoveren. De Hello Kitty op een roze hartentaart is een van onze zoetste verleidingen en maakt van elke verjaardag een hele bijzondere gebeurtenis. Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat deze Hello Kitty-taart zo speciaal maakt? Heel simpel, het mooie roze design, versierd met kleine witte bloemen, een groot hart in het midden en mooie witte lijnen. Alles is prachtig aan deze taart. Bovendien is deze taart even mooi van binnen als van buiten. Met de vele opties die wij bieden voor smaakrichtingen, past de taart nog betere bij de wensen van jou en jouw gasten. Er is keuze uit 5 overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart in verschillende formaten beschikbaar, hierdoor kun je haar voor een kleine viering bestellen maar ook voor een groot evenement!

Plaats nummer 3 wordt ingenomen door de Prinsessentaart met Ariël. Meisjes houden van taarten en meisjes houden van prinsessen. Het is dus voor de hand liggend om je dochter, zus, moeder, nichtje of andere liefhebbbers te verrassen met deze heerlijke prinsessentaart! Het leuke Ariël-figuur wordt met de taart meegeleverd zodat uw kinderen nog uren speelplezier hebben na het eten van de taart! Bovendien is deze taart even mooi van binnen als van buiten. Met de vele opties die wij bieden voor smaakrichtingen, past de taart nog betere bij de wensen van jou en jouw gasten. De taart is verkrijgbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Deze taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is geschikt voor 8 porties en maat M voor 12 porties. Dus waar wacht u nog op, bestel snel deze taart voor een echte prinsessenfan!

Plaats nummer 4 in de toen gaat naar de Superman op twee verdiepingen powertaart. Red de wereld van het Superman-figuur en onze enorme Comic taart met twee verdiepingen! Een taart met de bekendste superheld, die bijna alle superkrachten heeft en je zo in huis haalt! Of het nu voor uw volgende verjaardagsfeestje, het volgende kinderfeestje of een Superman themafeest is, onze heerlijke taart met Superman-figuur is een absoluut hoogtepunt bij elke gelegenheid en laat de ogen van uw gasten stralen. Laat de taart razendsnel bij u thuis bezorgen! Met een rood taartenlint voegen we een kleuraccent toe aan de Superman-figuur en blauwe taart. U kunt ook een tekst op uw taart toevoegen. Bovendien is deze taart even mooi van binnen als van buiten. Met de vele opties die wij bieden voor smaakrichtingen, past de taart nog betere bij de wensen van jou en jouw gasten. De taart is verkrijgbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. De taart is tweelaags en geschikt voor 18 personen.

De bekende Nijntje is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook in Leiden zijn er Nijntje fans te vinden. Deze witte Nijntje taart staat op plaats nummer 5 in Leiden. Nijntje, een echte old time favorite! Vier jouw verjaardag met ons vrolijke en lieve konijn. Deze heerlijke taart in egaal wit met het beeldschone patroon van Nijntje is verkrijgbaar in verschillende formaten. Op deze manier kun je voor elke gelegenheid wel een geschikte Nijntje taart bestellen. Voor klein of groot, niemand kan onze lieve Nijntje weerstaan. Dit schattige konijntje, Nijntje Pluis, houdt van taart en andere zoetigheden en daarom vindt ze het erg leuk om samen met jou jouw verjaardag te vieren! Deze Nijntje taart is met haar simpele motief geschikt voor elke feesttafel. Met de vele opties die wij bieden voor smaakrichtingen, past de taart nog betere bij de wensen van jou en jouw gasten. Er is keuze uit 5 overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart in verschillende formaten beschikbaar, hierdoor kun je haar voor een kleine viering bestellen maar ook voor een groot evenement!

Onze Chubby unicorn op regenboogtaart staat in Leiden op plaats nummer 6. Deze taart is een echt kunstwerk. Eenhoorntaarten zijn in heel Nederland populair, ook bij ons! De standaard unicorn is een groot succes, maar ook deze bourgondische versie van de eenhoorn doet het in Zoetermeer erg goed. Maak de taart persoonlijk en laat een boodschap op de taart drukken of, als je wat meer te zeggen hebt, laat ons team een persoonlijk kaartje voor de jarige schrijven. Geprint of met de hand, aan jou de keuze! Bestel ook gelijk cijferkaarsen om je taarten mee aan te kleden. De taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk maat S en M. Deze maten zijn zijn geschikt voor ongeveer 8 en 12 porties. De taart wordt geleverd met een figuurtje van de bourgondische eenhoorn welke de taart helemaal afmaakt. Daarnaast kan jouw zoon of dochter eindeloos met dit figuurtje blijven spelen! Deze taart is dus een echte aanrader voor eenhoorfans maar dan toch nét een beetje anders!

Op nummer 7 is de fototaart in verjaardagskader geëindigd. Is binnenkort iemand van je vrienden of familie jarig en zoek je nog een leuk verjaardagsgeschenk? Of ben je misschien zelf jarig en zoek je nog een lekkere taart? Als je eens iets anders wilt dan steeds dezelfde standaardtaart, dan kan je hier je unieke en persoonlijke verjaardagstaart bestellen! Door het kleurrijke kader in verjaardagsontwerp en je eigen foto erop geprint, maak je van je taart het hoogtepunt van je verjaardagsfeest! Dus als je nog op zoek bent naar een speciale gepersonaliseerde fototaart voor jouw feest of om je geliefde, vrienden of familie te verrassen met een creatief en persoonlijk verjaardagsgeschenk? Dan zijn onze fototaarten met verjaardagskader precies waar je naar op zoek bent! Met de vele opties die wij bieden voor smaakrichtingen, past de taart nog betere bij de wensen van jou en jouw gasten. Er is keuze uit 5 overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart in verschillende formaten beschikbaar, hierdoor kun je haar voor een kleine viering bestellen maar ook voor een groot evenement!

Ook de Disney fans zijn terug te vinden in Leiden. Op de achtste plek staat hier de stapeltaart met 3 prinsessen. Sprookjes zijn toch iets magisch: al jarenlang voeren deze verhaaltjes kinderen van verschillende nationaliteiten mee naar een fantastische wereld vol magie en avonturen. Een wereld waar werkelijk alles mogelijk is. Iedereen heeft zich dan ook wel eens voorgesteld dat hij of zij een van de figuren uit de sprookjes was, waar iedereen naar opkijkt. Doornroosje, Ariëlle en Rapunzel zijn bijna de bekenste figuren van de betoverende sprookjeswereld. Ter ere van hen laten we je daarom graag deze prachtige prinssentaart zien! Deze grote stapeltaart van twee verdiepingen in een roze ontwerp is de perfecte taart waarnaar je op zoek bent voor elke prinsessenfeestje, verjaardagsfeestje voor je kleine meid of zoveel andere gelegenheden. En het blijft niet alleen een prachtig ontwerp, ook de smaak is betoverend. De taart is bedekt met overheerlijk Odense marsepein, maar ook wat zich onder het marsepein bevindt is heerlijk. Er is keuze uit 5 verschillende heerlijke smaakcombinaties.

Op de 9e plaats in Leiden vinden we de eenhoorntaart. Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, de eenhoorns. De eenhoorn is een magisch dier dat al sinds jaar en dag wordt omschreven met een lange hoorn die de vorm van een spiraal heeft. Sommige wetenschappers beweren dat de eenhoorns echt hebben bestaan en dat deze zijn uitgestorven. Deze taart is uniek door zijn gedrukte wenkbrauwen op de voorkant van de taart. Verder worden er bij deze taart een niet-eetbare hoorn en niet-eetbare oren meegeleverd. Daarnaast is de taart gedecoreert met marsepeinen rozen en parels, waardoor het net lijkt of het de manen van deze prachtige eenhoorn zijn. Ook wordt de taart afgewerkt met een prachtig lint aan de onderkant waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt. Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met Smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echte belevenis wordt. Deze taart is verkrijgbaar voor zowel grote als kleine feesten in maat S en maat M. Deze maten bevatten 16 en respectievelijk 24 porties. Deze taart is niet alleen verkrijgbaar in het roze, maar ook beschikbaar in het blauw, paars, rood en regenboog. Om je feestje helemaal af te maken zijn er ook eenhoorn decoratiesets beschikbaar voor 8, 16 of 32 personen. De taart inclusief deze partyset zullen jouw eenhoornfeestje onvergetelijk maken!

Op nummer 10 en daarmee de laatste plaats in de top tien, is de speelbaltaart geëindigd. Deze geliefde speelbaltaart doet je denken aan een beroemde serie! Wie ga jij proberen te vangen met deze taart? Gecombineerd met de heerlijke smaken zal deze taart zeker gevoelens bij je opwekken. Deze taart is geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, themafeesten of gewoon omdat je zin hebt in een speelbaltaart! Een musthave voor iederen fan! Deze taart is ook verkrijgbaar in meerdere verdiepingen, namelijk in 2 verdiepingen en in 3 verdiepingen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je gasten verhongeren. Met de vele opties die wij bieden voor smaakrichtingen, past de taart nog betere bij de wensen van jou en jouw gasten. Er is keuze uit 5 overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. De aantallen voor deze taart variëren tussen de 6 en de 43 porties. Hierdoor kun je de taart voor een kleine viering bestellen maar ook voor een groot evenement!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000