Bestel taarten naar Nijmegen!

Bestel taarten naar Nijmegen!

Laat uw taart bezorgen in Nijmegen!

Ook in Nijmegen eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Nijmegen geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Nijmegen .
Peppa Pig op verjaardagstaart
Peppa Pig op verjaardagstaart
€ 46,90
Taart met Vlinder versieringen
Taart met Vlinder versieringen
€ 39,90
Naar taart Momenteel uitverkocht
Happy birthday luxe roze taart - Dubbele hoogte
Happy birthday luxe roze taart - Dubbele hoogte
€ 66,90
Ijskoningin Elsa, zus Anna & Olaf op twee-verdiepingen sneeuwvlok taart
Ijskoningin Elsa, zus Anna & Olaf op sneeuwvlok...
€ 87,90
Panter print taart
Panter print taart
€ 36,90
Spiderman® op spinnenweb boven New York taart
Spiderman® op spinnenweb boven New York taart
€ 42,90
Darth Vader op Space taart
Darth Vader op Space taart
€ 44,90
Dierentaart
Dierentaart
€ 36,90
Trouwringen taart
Trouwringen taart
€ 36,90
Fototaart M - 25 x 17 cm
Fototaart M - 25 x 17 cm
€ 47,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen


Bestel taarten naar Nijmegen online!


De stad Nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. Nijmegen ligt dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt ruim 176.000 inwoners en is qua inwonersaantal de grootste stad van zowel Gelderland als Oost-Nederland en daarnaast de tiende van Nederland. De stad ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal.

Nijmegen heeft een lange geschiedenis die meer dan 2000 jaar teruggaat. Samen met Arnhem, Wijchen en 17 andere gemeenten in de omgeving vormt Nijmegen de Stadsregio Arnhem Nijmegen en is aangesloten bij het samenwerkingsverband Euregio Rijn-Waal. Van oudsher maakt Nijmegen met enkele andere gemeentes in de omgeving deel uit van het Rijk van Nijmegen. Nijmegen is mogelijk de oudste stad van het huidige Nederland en vierde in 2005 zijn 2000-jarig bestaan. Als Ulpia Noviomagus Batavorum kreeg het rond het jaar 100 marktrechten. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad en in 1402 een hanzestad. Nadat Nijmegen tussen 1655 en 1679 al eens een Kwartierlijke Academie huisvestte, is de stad sinds de komst van de Katholieke Universiteit (de huidige Radboud Universiteit) in 1923 een universiteitsstad.

Nijmegen kent van oudsher een rijk en bloeiend cultureel leven. Belangrijke culturele instellingen zijn bijvoorbeeld de Letterentafel. Dit is een samenwerkingsverband van boekhandels, culturele instellingen, schrijvers en uitgevers. Ook Doornroosje is een bekend poppodium in Nijmegen, de Lindenberg is een centrum voor kunsten en LUX is een podium voor film, theater en debat. Andere bekende culture instellingen zijn de Commanderie van Sint Jan, Regionaal Archief Nijmegen, het Steigertheater, het Vrijdagtheater, de Wintertuin en Extrapool. Bekende musea in Nijmegen zijn het Natuurmuseum en het Nijmeegs Volkenkundig Museum. Het Natuurmuseum heeft een grote verzameling dieren, planten en stenen die afkomstig zijn uit het Gelderse rivierengebied. Het Nijmeegs Volkenkundig museum is een museum gelegen op het terrein van de Radbouw Universiteit. Het museum is opgericht vanuit de vakgroep antropologie van de faculteit der sociale wetenschappen.

Natuurlijk heeft Nijmegen ook prachtige bezienswaardigheden en monumenten. De Grote of Sint-Stevenskerk met de Lange Hezelstraat en het Joris Ivensplein. Dit is de oudste en grootste kerk van Nijmegen. De kerk is gebouwd op een kleine heuvel, de Hundisburg. Daarnaast is de Grote Markt ook erg bekend. Dit is het grote plein in het centrum van Nijmegen. Het plein kent verschillende panden die aangewezen zijn als Rijksmonument, waaronder de Boterwaag, het Sint-Stevenspoortje en verschillende woonpanden met winkel. Ook het Concertgebouw de Vereeniging is een concertzaal in Nijmegen, gelegen aan het Keizer Karelplein. Het gebouw heeft de status van rijksmonument.

Een groot evenement is De Vierdaagse, dit is een jaarlijkse wandelprestatietocht waar tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit de hele wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen. Natuurlijk zijn de feesten die bij dit evenement horen, erg gezellig en een waar spektakel!

Naast De Vierdaagse kent Nijmegen een uitbundig uitgaansleven. Bekende nachtclubs zijn El Sombrero, Sjors & Sjimmie, NDRGRND en ga zo maar door. Nijmegen is dus een erg leuke stad! Bent u benieuwd welke taarten ze lekker vinden? Lees dan snel hieronder verder!De meest geliefde taarten van de inwoners Nijmegen

De winnaar! De meest geliefde taart in Nijmegen is de dierentaart. Met onze dierlijke taart geef je een avontuurlijke dierentuin vol met dieren weg! Of het nu gaat om een leeuw, een olifant of een giraffe, iedereen is gekomen om de grote dag van de jarige te vieren! Elke kleine dierenliefhebber zal van deze mooie taart genieten. De taart is kleurrijk en verkrijgbaar in verschillende maten. Zo zijn er taarten voor de kleine honger, de grote honger en voor degenen die zelfs met 'berenhonger' naar het feestje komen! Met deze dierentaart kies je gegarandeerd iets heel bijzonders voor je kleine boefje. Het kleurrijke, kindvriendelijke ontwerp is leuk voor jong en oud en zelfs herkenbaar voor de allerkleinsten! Om de taart nog persoonlijker te maken, is er nog een extra optie mogelijk bij deze taart. Als speciaal dierenpleizer heb je de mogelijkheid om je eigen, persoonlijke tekstbericht naar het dierenrijk te sturen en het op een kleine houten bordje in het midden van het motief te plaatsen. De naam van de jarige, een kleine begroeting of felicitaties kunnen hier geschreven worden!

Op nummer 2 staat de spidermantaart op spinnenweb boven New York. De perfecte taart voor elke Spiderman fan! Het figuur van onze superheld als kaars is een echte blikvanger. Blaas jouw eigen Spiderman kaars uit en doe een wens. Het schitterende motief bestaat uit Spiderman hangend aan een zelf geweven spinnenweb boven 'the city that never sleeps' New York! Het felblauwe motief gecombineerd met de beeldschone Spiderman kaars zorgt voor een absoluut hoogtepunt van een feest. De felle kleuren en scherpe motieflijnen laten kinderogen stralen. Deze taart is dus fantastisch voor een kinderverjaardag of evenement. De taart is beschikbaar in 2 verschillende maten, namelijk S en M. Maat S is geschikt voor 6 porties en maat M is geschikt voor 12 porties. Daarnaast is de taart beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

De bekende film Frozen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook in Nijmegen zijn er fans van Frozen te vinden. Deze tweelaagse Frozen op taart staat in Nijmegen op plaats 3. Anna en Elsa zijn onafscheidelijk sinds hun gezamenlijk avontuur in hun ijzige koninkrijk, samen gaan ze door dik en dun voor elkaar! Niets en niemand kan de twee zussen nog scheiden! Een lichtblauwe sneeuwvolkontwerp siert de taart op de fijnste marsepein van Odense en vormt het perfecte landschap voor de twee hoofdrolspelers. Met de twee Anna en Elsa figuren is deze ijstaart een echte blikvanger en de perfecte verjaardagstaart voor elk Frozen feest! Ook het trouwe rendier Sven en de grappige sneeuwpop Olaf zijn op avontuur door het ijskoude koninkrijk van het Disney bioscoop-succes! De bovenkant van de taart heeft een diameter van 26cm en de onderkant van de taart heeft een diameter van 18cm. Deze taart is geschikt voor 18 personen. Daarnaast is de taart beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

Plaats 4 wordt ingenomen door de trouwringen taart. Deze taart is een leuk idee als een geschenk of voor jouw bruiloft of natuurlijk om zelf op te eten! Een echte trouwringen taart. Heb jij binnenkort een jubileum met jouw geliefde of wil jij gewoon de liefde vieren? Deze taart is daar perfect voor! De twee gouden trouwringen worden omringd door een prachtig sjiek, blauw gordijnenpatroon. Laat nog een persoonlijke tekst op de taart drukken om hem extra speciaal te maken! De taart is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Maat S is geschikt voor 6 porties, maat M is geschikt voor 12 porties en maat L is geschikt voor 28 porties. Daarnaast is de tweelaagse taart geschikt voor 18 porties en de drielaagse taart is geschikt voor 43 porties. Daarnaast is de taart beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

Plaats nummer 5 van de top tien gaat naar de Happy Birthday Deluxe taart in de kleur roze. In Nijmegen is er altijd wat te vieren en daar hoort een bijpassende taart bij. Op de taart kan een persoonlijke boodschap worden gedrukt en er kunnen ook kaarsen meegeleverd worden. Wat is namelijk een verjaardagstaart zonder kaarsen? Door de neutrale witte kleur kan de taart echter ook prima worden gebruikt als bruiloftstaart of andere aangelegenheden. Maak het jouw eigen taart met onze verschillende decoratieproducten. De parels en het lint kunnen helemaal naar eigen keuze ingevuld worden, er is zelfs keuze uit maarliefst 16 kleuren! Deze taart is beschikbaar in onze 4 heerlijke standaard smaken. Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echte belevenis wordt. Deze taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is goed voor 16 porties en maat M voor 24 porties.

Ook de Star Wars fans zijn terug te vinden in Nijmegen. Op de zesde plek staat hier de Darth Vader taart. Deze taart is omhuld met een prachtig Star Wars-patroon! De taart is verkrijgbaar in 5 van onze overheerlijke smaken in combinatie met chocolade cake en vanille cake. Om de taart iets persoonlijker te maken, is er de optie op een tekst op de taart te laten drukken! Mochten deze 35 tekens niet genoeg voor je zijn, hebben we ook nog de optie om er een wenskaart bij te laten drukken. Via deze weg kun je toch je boodschap doorgeven door middel van een mooie geschreven wenskaart of een gedrukte. Extra leuk aan deze taart is dat Darth Vader´s lightsaber in de vorm van een kaars is. Zo hoef je geen extra kaars aan te schaffen voor op de taart. Zijn lightsaber zal de taart verlichten! Daarnaast hebben we ook Star Wars lichtzwaarden in ons assortiment waardoor deze taart nog cooler wordt!

Onze taart met vlinder versieringen staat in Nijmegen op plaats 7. De mooie witte taart met witte marsepeinen laag en het kleurrijke taartlint in roze kleur krijgt een heel speciaal tintje! De mooiste taartversieringen die er zijn, zijn nu beschikbaar met deze taart. Beeldschone vlinders in verschillende kleuren, vormen en maten! De 12 vlinder zijn gemaakt van eetbaar papier en kunnen eenvoudig aan de taart worden bevestigd met gesmolten chocolade of een noot nougat-crème. Deze taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is geschikt voor 8 porties en maat M voor 12 porties. Daarnaast is de taart beschikbaar in 5 van onze overheerlijke smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Als de taart voor een verjaardag is, kunnen er bij ons leuke verjaardagskaarsen meegeleverd worden! Om de taart nog iets persoonlijker te maken kan er voor 35 tekens een tekst op de taart gedrukt worden. Mocht dit niet genoeg zijn, is het mogelijk om een wenskaart met de taart mee te laten sturen!

Op nummer 8 is de fototaart maat M geëindigd. Deze taart kan je helemaal naar eigen wens versieren. Je kan er een logo op laten drukken, maar ook een afbeelding verwerken zoals jij deze graag ziet! Voeg een leuke boodschap aan het logo toe en zo geef je nog meer een persoonlijke touch aan de taart. Deze taart is perfect geschikt voor een geschenk aan een klant of als cadeau aan jouw hard werkende personeel. Deze taart is voor verschillende doeleinden inzetbaar! Zo is deze taart ook in verschillende maten beschikbaar, namelijk maat S, M en L. Hierdoor kan de taart voor een grote groep mensen zijn maar ook voor een kleine groep. De porties variëren tussen de 6 en de 30 porties. Om een persoonlijke touch aan de taart te geven, kun je de kleur van het lint bepalen, welke het beste bij jouw foto of logo past. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken met chocolade cake of vanille cake.

Op de 9e plaats in Nijmegen vinden we de panterprintaart. Deze panterprint taart is leuk voor elke verjaardag en laat zeker de ogen van veel meisjes stralen. De panterprint taart kleed elk feestje leuk aan en is een echte eyecatcher! De taart is verkrijgbaar in 5 van onze overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart beschikbaar in 5 verschillende maten. De taart is beschikbaar in maat S, M en L. Maat S is geschikt voor 6 porties, maat M is geschikt voor 12 porties en maat L is geschikt voor 28 porties. Ook is er een tweelaagse en drielaagse variant van deze taart. De tweelaagse taart is geschikt voor 18 porties en de drielaagse taart is geschikt voor 43 porties. Ook is deze taart erg leuk in combinatie met roze panterprinttaart. Dus waar wacht u nog op? Bestel snel deze taart online voor uw dochter of vriendin!

Nummer 10 en daarmee de laatste plaats in de top tien, is de Peppa Pig op verjaardagstaart. Peppa Pig is een liefdevol biggetje die de wereld, vol energie, met haar vrienden wil verkennen! Haal jezelf over voor deze prachtige, kleine taart die haar felle kleuren even mooi straalt als de wereld van Peppa Pig. Daarnaast is de taart geschikt voor elke gelegenheid of het nu een klein of groot feest is, deze taart is gegarandeerd een echt hoogtepunt. Peppa en haar vrienden hebben voor jou een kleine maar fijne verjaardagstaart met een opvallend mooie Happy Birthday opdruk. Of het nu een compleet themafeest van Peppa Pig is met alles erop en eraan, of dat het een verrassing voor een vriend of vriendin, deze taart zal gegarandeerd in de smaak vallen! Bij de taart zit een beeldschoon rood taartenlint. Sla meteen toe en laat de taart binnen een dag leveren! Wij zorgen voor de taart zodat jij in alle rust verder kunt voorbereiden.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000