Bestel taarten naar Tilburg!

Bestel taarten naar Tilburg!

Laat uw taart bezorgen in Tilburg!

Ook in Tilburg eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Tilburg geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Tilburg .
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
€ 59,90
Eenhoorntaart
Eenhoorntaart
€ 84,90
Peppa Pig® op verjaardagstaart
Peppa Pig® op verjaardagstaart
€ 46,90
Twee-verdiepingen Babyshower taart
Twee-verdiepingen Babyshower taart
€ 75,90
Chubby unicorn op regenboog taart
Chubby unicorn op regenboog taart
€ 44,90
Luxe Make-Up taart, ronde dubbele hoogte met chocolade schoen
Luxe Make-Up taart, ronde dubbele hoogte met...
€ 78,90
Naar taart Niet beschikbaar in de zomer
Cars® Cijfer-Taart Nr. 5
Cars® Cijfer-Taart Nr. 5
€ 94,90
Simba®, Timon en Pumba, twee-verdiepingen savanne taart
Simba®, Timon en Pumba, twee-verdiepingen taart ...
€ 84,90
Winnie de Poeh® en Teigetje in het Honderd Bunderbos op taart - twee verdiepingen
Winnie de Poeh® en Teigetje in het Honderd op -...
€ 84,90
Dierentaart
Dierentaart
€ 36,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

10 productenBestel taarten naar Tilburg online!


De Tilburgers

Tilburg is een grote stad in het zuiden van Nederland, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Deze stad heeft ruim 215.000 inwoners en is de 7 na grootste stad van Nederland. Tilburg heeft vanaf 1993 een hoogbouwbeleid ontwikkeld. Er zijn drie belangrijke wolkenkrabbers in Tilburg, namelijk de Interpolis, de Westpoint-woontoren en de Stadsheer. Vanaf 2012 is zich rond de Piushaven een stedelijk gebied gaan ontwikkelen met verschillende luxe apparatementencomplexen. Bij de Piushaven komen wonen, werken, uitgaan en watersport samen. Een echte gezellige buurt om eens een hapje en een drankje te gaan doen! Daarnaast heeft Tilburg hele gezellig stadsparken. Het Wilhelminapark uit 1895, het Wandelbos uit 1920 en het Leijpark uit 1935zijn echte klassieke parken! Moderne parken zijn het Kromhoutpark, de Oude Warande en het Spoorpark. Al deze parken zijn super om eens een heerlijke wandeling door de natuur te maken en tegelijkertijd ook het stadsgevoel te hebben. Ook werden er vanaf midden 19e eeuw in een snel tempo veel nieuwe kerken gebouwd. Bekende kerken zijn de Goirkese Kerk en de Heuvelse kerk.

Tilburg wordt in de volksmond ook wel Kruikenstad genoemd en staat erg bekend om haar levendige carnavalsleven. Ieder jaar vindt er een grote optocht plaats en noemen de inwoners van Tilburg zichzelf Kruikenzeikers of Kruiken. Mensen verkleden zich en feesten erop los in Tilburg!Een ander jaarlijks evenement waar je in Tilburg echt niet omheen kan, is de Tilburgse Kermis. Dit is de grootste kermissen van de Benelux. Er staan hier jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint recht door het centrum van de stad. De Tilburgse Kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.


Daarnaast is Tilburg een echte studentenstad. In Tilburg wonen ruim 16.000 studenten en studeren er ruim 27.000. Er zitten dan ook verschillende scholen in Tilburg gevestigd, namelijk Tilburg University, Fontys Tilburg en Avans. De stad ademt een sfeer van creativiteit, vernieuwing en lef. Daarnaast biedt het je volop mogelijkheid om uit te gaan of lekker te eten. Op de Korte Heuvel vind je gezellige kroegen, uitgaansgelegheden en restaurant. Overdag kun je hier voor een zacht prijsje wat eten of lekker terrassen in de zon. ’s Avonds verandert de Korte Heuvel in een gezellige uitgaansstraat. Hier vind je de traditionele studentenkroegen, maar ook kleine barretjes met liveoptredens. Ook de Spoorzone en het Piusplein zijn het thuishonk voor verschillende studentenverenigingen.

Ook heeft Tilburg zijn eigen bekende drankje, namelijk Schrobbelaar. In de volksmond wordt het ook wel Schrobbelèèr genoemd. Een schrobbelaar was vroeger namelijk werkzaam in de textielindustrie. De oorspronkelijke likeur is ontwikkeld in 1973 door de directeur van het transportbedrijf Wassing. Het is een kruidenlikeur op basis van 43 kruiden met een alcoholpercentage van 21,5 procent. Dit Tilburgse drankje wordt met name tijdens carnaval veel gedronken. Maar daarnaast geniet ook de rest van Nederland en België van deze heerlijke likeur.

Welke taarten het beste in de smaak vallen bij de Tilburgers? Dat ervaar je in dit artikel.TOP 10 Tilburgse taarten

Op nummer 1 staat in Tilburg de eenhoorntaart. Deze taart is uniek door zijn gedrukte wenkbrauwen op de voorkant van de taart. Verder worden er bij deze taart een niet-eetbare hoorn en niet-eetbare oren meegeleverd. Daarnaast is de taart gedecoreert met marsepeinen rozen en parels, waardoor het net lijkt of het de manen van deze prachtige eenhoorn zijn. Ook wordt de taart afgewerkt met een prachtig lint aan de onderkant waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt.Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met Smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echte belevenis wordt. Deze taart is verkrijgbaar voor zowel grote als kleine feesten in maat S en maat M. Deze maten bevatten 16 en respectievelijk 24 porties. Deze taart is niet alleen verkrijgbaar in het roze, maar ook beschikbaar in het blauw, paars, rood en regenboog. Om je feestje helemaal af te maken zijn er ook eenhoorn decoratieset beschikbaarheid voor 8,16 of 32 personen. De taart inclusief deze partyset zullen jouw eenhoornfeestje onvergetelijk maken!

Op nummer 2 hebben we de Peppa Pig verjaardagstaart staan. Deze vrolijke, van oorsprong Britse, big heeft al vele kinderen een plezierig verjaardagsfeest bezorgd. Peppa Pig is te zien op Nickelodeon, Videoland en Netflix en er is wel gebleken dat de kleine Tilburgers onder ons er fan van zijn. Peppa Pig heeft een lieve uitstraling en is ideaal voor een kinderverjaardag. Daarnaast kan deze taart ook met een persoonlijke boodschap bedrukt worden. Zo maak je deze taart toch nét iets persoonlijker. Ook maakt deze taart een perfecte binnenkomer voor een verjaardag met als thema Peppa Pig. De taart is in twee maten verkrijgbaar. De S maat bevat ongeveer 8 porties en de M maat ongeveer 12 porties. Ook kan je voor de jarige een persoonlijke kaart bij de taart laten voegen. Handgeschreven of geprint, de keuze is aan jou. Om jouw feestje helemaal compleet te maken zijn er ook kaarsen beschikbaar voor op de taart. Zo hebben we normale verjaardagskaarsen maar er is ook een Peppa Pig kaars beschikbaar. Deze zal jouw feestje helemaal compleet maken!

Plaats nummer 3 gaat naar de tweelagige, savanne taart met Simba erop. Op maar liefst twee lagen beleef je gelijk het avontuur van de spannende film de Lion King. Na het zien van de vernieuwde film, wil je deze taart meteen bestellen! Wanneer jouw zoon of dochter van is van Disney's Lion King is deze taart prefect. Door deze taart krijg je het gevoel alsof je echt in de wereld van Mufasa, Sarabi, Simba en Scar bent. Simba bewaakt boven op de taart het oerwoud met hulp van zijn vrienden Timon en Pumba. Deze leuke Disney-figuren worden met de taart meegeleverd en kunnen dus na het opeten van de taart nog gebruikt worden als speelgoed. Jouw zoon of dochter zal dolblij zijn met de figuren. Dit is dus de ideale taart voor een Lion King-fan. Ook kun je deze taart ook nog persoonlijk maken die je daarnaast nog eens persoonlijk maken door op de taart een boodschap te laten printen!

Nummer 4 hebben de Tilburgers toebedeeld aan onze Winnie de Poeh- en Tijgertjetaart. Rechtstreeks uit het Honderd Bunderbos zijn de Winnie de Poeh-figuren op deze taart geland om jou de perfecte verjaardag te kunnen bezorgen. Poeh mag dan nog op zoek zijn naar zijn favoriete honing. Jouw favoriet heb je met deze taart zeker gevonden! Laat de taart voor de jarige bedrukken of verras hem of haar met een persoonlijk kaartje. De super leuke Winnie de Poeh-figuren worden met de taart meegeleverd, zodat kinderen er daarna nog mee kunnen spelen! Jouw zoon of dochter kan voortaan altijd met haar favoriete figuren Winnie, Tijgertje, Knorr en Iejoor blijven spelen. Ook deze taart is beschikbaar in onze 5 verschillende smaken. Elke Winnie de Poeh-fan zijn blij zijn met deze prachtige tweelaagse taart en maakt een Winnie de Poeh feestje helemaal compleet!

Nummer 5 in de top tien gaat naar onze chubby unicorn op een regenboogtaart. Eenhoorntaarten zijn in heel Nederland populair, ook bij ons! De standaard unicorn is een groot succes, maar ook deze bourgondische versie van de eenhoorn doet het in Tilburg erg goed. De taart staat zelfs in de top 5! Omdat Tilburgers echte bourgoniërs zijn, staat deze taart zeker in de top 10! Maak de taart persoonlijk en laat een boodschap op de taart drukken, of, als je wat meer te zeggen hebt, laat ons team een persoonlijk kaartje voor de jarige schrijven. Geprint of met de hand. Aan jou is de keuze! Bestel ook gelijkcijferkaarsen mee om je taarten mee aan te kleden. De taart is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk S en M. Deze maten zijn respectievelijk 8 en 12 porties. De taart wordt geleverd met een figuurtje van de bourgondische eenhoorn welke de taart helemaal af maakt. Daarnaast kan jouw zoon of dochter eindeloos met dit figuurtje blijven spelen! Deze taart is dus een echte aanrader voor eenhoorfans maar dan toch nét een beetje anders!

Op plaats 6 in de top 10 staat een Cars cijfertaart met het nummer 5 . Laat Lightning McQueen ook over jouw verjaardag scheuren en bestel nu deze taart voor de 5-jarige Carsfan. Zoals bij veel van onze taarten, heb je ook bij de race circuit taarten de mogelijkheid om jouw persoonlijke boodschap te sturen. We gebruiken hetzelfde printproces om jouw taart de gewenste tekst te geven. Mocht er onvoldoende ruimte zijn voor jouw tekst op de kaart, dan bieden we je een extra service aan. Voor elke taart heb je de mogelijkheid om onze individueel bedrukte jeeigentaart.nl wenskaart te versturen. Je hebt dus de keuze om grotere boodschappen op je wenskaart te laten printen. Nog exclusiever? Laat ons jouw boodschap met veel liefde en met de hand op de kaart schrijven. Ook kan je gelijk leuke verjaardagskaarsen aan de taart laten toevoegen om van deze taart een echt feestje te maken. Natuurlijk is deze taart niet alleen beschikbaar in het cijfer 5 maar ook alle andere cijfers zijn beschikbaar! De taart is in 1 maat leverbaar. Maar daarnaast is er natuurlijk weer keus uit onze 5 heerlijke smaken voor de binnenkant van deze prachtige cijfertaart.

Plaats 7 wordt ingenomen door onze dierentaart . Met deze taart kan je een enthousiaste dierentuinbezoeker blij maken of natuurlijk ook een liefhebber van exotische diersoorten. Is jouw zoon of dochter helemaal fan van giraffen, zebra's, olifanten, apen of vogels? Dan is deze taart uitermate geschikt! Met deze taart lijkt het voor jouw kleine zoon of dochter net alsof hij of zij in een echte dierentuin terecht is gekomen. Deze taart is geschikt voor zowel kleine feestjes, alsmede grotere partijen. De taart is in een enkellaags, dubbellaags, of in een drielagige versie te verkrijgen. De enkellaagstaart is te verkrijgen in de drie maten, namelijk S, M en L. Deze zijn goed voor 6, 12 en 28 porties. De dubbellaagstaart en de drielaagstaart zijn goed voor 18 en respectievelijk 43 porties. Ook op deze taart is het weer mogelijk om er een persoonlijke boodschap op te laten drukken. Hierdoor zal de taart een onvergetelijke indruk achtelaten. Eet smakelijk!

Op nummer 8 staat onze tweelaagse babyshowertaart. In Tilburg houdt men wel van een feestje. Daarom moet ook de geboorte van een klein wondertje gevierd worden. Tegenwoordig zijn babyshowers helemaal hip en deze taart van jeeigentaart.nl past daar perfect bij! Deze taart staat ook perfect op de babyshower, gender reveal party of natuurlijk gewoon de verjaardag van jouw kleintje. Omdat deze taart inoranje is gemaakt, is deze taartgenderneutraal. De taart kan dus vooral zowel een jongen als een meisje gebruikt worden. Deze taart zal jouw feestje, voor welke gelegenheid dan ook, helemaal compleet maken. En zal ervoor zorgen dat jouw kleine wondertje zich welkom voelt. Deze taart is verkrijgbaar in onze 5 heerlijke smaken met vanille cake of chocolade cake. Geniet van dit mooie moment met deze prachtige taart!

Op nummer 9 vinden we onze deluxe make-up-taart met een chocoladeschoen. Deze taart is de perfecte taart voor alle cosmeticaliefhebbers. Is jouw dochter helemaal fan van make-up, mode en huidverzorging? Dan is deze taart perfect voor haar! Deze taart kan gebruikt worden voor een verjaardag, bijvoorbeeld een sweet-sixteen! Door de dubbele hoogte is deze taart perfect voor grote feesten met al je vrienden en vriendinnen. Deze taart straalt klasse uit en door de mooie zwarte decoratie, is hij niet te weerstaan. De taart wordt gedecoreerd met een schoen van chocolade, lipsticks en een oogschaduwpallette. Hoe leuk is deze taart voor tieners?! Het handgemaakte kussen patroon met suikerparels maakt deze taart helemaal af!

Op plek 10 vinden we onze deluxe marmerpatroontaart. Deze taart dient als basis voor alle soorten feesten. Is het nu een jublieum, een verjaardag of bijvoorbeeld voor Pasen? Daar is deze taart perfect voor. Zo kan je bijvoorbeeld kaarsen op de taart doen voor een verjaardag. Een paar marsepijnrozen voor Valentijnsdag. Of wat dacht je van een krans in de vorm van de leeftijd van de jarige? Kortom, deze taart kan voor elke gelegenheid ingezet worden en is ook nog eens heel mooi. De taart is beschikbaar in 2 maten namelijk S en M. Deze zijn goed voor 16 en 24 porties. Ook is de taart beschikbaar in onze heerlijke smaken van vanille cake en chocolade cake. Wat er ook zo bijzonder is aan deze taart is dat je kan kiezen voor Rainbow Cake waardoor het aansnijden van deze taart een echte ervaring wordt! Bestel hem vandaag nog en laat hem bezorgen op een adres en dag die jou uitkomt.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000