Bestel taarten naar Utrecht!

Bestel taarten naar Utrecht!

Laat uw taart bezorgen in Utrecht!

Ook in Utrecht eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Utrecht geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Utrecht .
Eenhoorntaart
Eenhoorntaart
€ 84,90
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
€ 44,90
Sterrenhemel-taart
Sterrenhemel-taart
€ 36,90
Peppa Pig op verjaardagstaart
Peppa Pig op verjaardagstaart
€ 46,90
Eenhoorntaart Roze-Blauw
Eenhoorntaart Roze-Blauw
€ 36,90
White Wedding
White Wedding
€ 179,00
Minnie Mouse op taart met figuur
Minnie Mouse op taart met figuur
€ 44,90
0-9
Dubbele cijfer taart, verschillende kleuren
Dubbele cijfer taart, verschillende kleuren
€ 144,90
Handtassen taart VG, wit met kleurrijke details
Handtassen taart VG, wit met kleurrijke details
€ 119,00
Fototaart M - 25 x 17 cm
Fototaart M - 25 x 17 cm
€ 47,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen


Bestel taarten naar Utrecht online!


Utrecht

Het mooie Utrecht 
De meest centrale stad van Nederland. Bekend om de Domtoren, de mooie binnenstad, voor de shoppers onder ons natuurlijk Hoog Catharijne en voor de natuurliefhebbers natuurlijk de Utrechtste Heuvelrug. Ook mag de Jaarbeurs niet ontbreken waarbij de Utrechts bezoekers van heel Nederland trekken maar zelfs van over de hele wereld! Maar wat zijn dan de populairste taarten van de Utrechters? Dat vertellen we je hieronder!De geliefdste taarten onder de Utrechters

Helemaal op nummer 1 staat onze eenhoorntaart. Perfect voor fantasierijke kinderen. Door de leuke decoratie die erbij zit, kan iedereen de eenhoorntaart naar eigen wens versieren. Zo heb je jouw eigen unieke eenhoorntaart! Deze eenhoorntaart is gegarandeerd een echte eyecatcher op jouw feestje! Deze taart wordt aangeboden in onze standaardsmaken namelijk chcoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling en natuurlijk de vanillecake met citroenvulling. Omdat we het hier over eenhoorns hebben kan de daarbijbehorende rainbowcake vulling niet ontbreken. Een echte aanrader want regenbogen kunnen bij eenhoornen natuurlijk niet ontbreken. Overigens bevatten de regenboogcake ook smarties aan de binnenkant zodat het aansnijden van deze taart een echt feestje wordt. Deze taart is voor zowel de kleinere als wat grotere feesten geschikt omdat we deze in een smallmaat leveren die goed is voor 16 porties en in een mediummaat die voldoende taart biedt voor 24 porties.

Utrechters blijven cool en daarom is het ook niet gek dat de cakepopijsjes op nummer 2 staat bij de Utrechters. De ijsjes worden in verschillende kleuren gemixt en zijn bedekt met witte chocolade en strooisel. Ook hebben deze cakeijsjes een unieke smaak die perfect bij de zomer past. Passievrucht! Een smaak die we nog nooit eerder in ons assortiment gebruikt hebben. Hopelijk is het voor jullie een blijver :). Overigens worden deze cakepop-ijsjes per 10 stuks geleverd. Mocht je er dus meer willen bestellen, 20 bijvoorbeeld, verhoog dan heel gemakkelijk het aantal cakepop-ijsjes naar 2 en leg ze in je winkelmandje. Als je deze cakepop-ijsjes cadeau wil doen, dan kan je heel eenvoudig met je bestelling een kaartje laten meesturen. Zowel met de hand geschreven als geprint. Wat je maar wil. Vanzelfsprekend leveren we ook op het adres van de jarige als je dat graag zou willen.

Dan gaan we door naar nummer 3 waar onze white wedding cake te vinden is. Een romantische bruiloft aan de Utrechtse grachten vraagt natuurlijk om een bijpassende taart. Helemaal naar wens decoreerbaar voor het creatieve bruidspaar met ons grote assortiment aan eetbare als niet-eetbare decoraties. Natuurlijk is het ook mogelijk om de band voor de taart zelf te kiezen en om het formaat van de taart te kiezen. Voor de kleine bruiloften hebben we een taart van twee lagen die samen goed zijn voor 36 porties en een drielagige taart die goed is voor 74 porties. Het is zelfs mogelijk om je taart te laten versturen naar de locatie van de bruiloft. Weer een ding dat je minder hoeft te organiseren en het bespaart weer een ritje naar de bruiloftslocatie.

Op nummer 4 staat de minnie mouse taart. Voorzien van een suikerstrikje en natuurlijk een minnie mouse figuur staat zij klaar om de verjaardag van elk meisje tot een spektacel om te vormen. De taart is verkrijgbaar in onze 5 verschillende klassieke smaken en natuurlijk kan de taart in een S maat voor een klein feestje (8 porties) of voor een wat groter feest in een M maat woorden geleverd. (ongeveer 12 porties). De taart kan overigens worden geleverd met chocoladecakebasis die kan worden gevuld met een chocoladevulling of een kervulling maar je kan ook kiezen uit een vanillecakebasis die je kan laten vullen met een framboos-vanillevulling of een citroenvulling. Verder kan je voor de jarige een kleine boodschap op de taart laten drukken om net die persoonlijke touch aan het cadeau te geven. Mocht je nog meer te vertellen hebben dan is het ook mogelijk om een handgeschreven kaartje bij de taart te laten leveren. Mocht je een echte fan van Minnie Mouse zijn dan hebben we nog veel meer voor je in onze speciale Minnie Mouse categorie

Utrecht staat bekend als de bourgondischte stad van de Randstad en daar hoort natuurlijk ook vriendelijkheid en attentheid bij. Daarom is het niet verrassend dat onze fototaart in maat M (25*17 cm) op plaats 5 staat. Verras je vriend of vriendin met deze taart op Valentijnsdag voor gegarandeerde romantiek. Of gebruik de taart als een persoonlijke verjaardagswens voor je geliefde. Met deze taart wordt het zeker een succes! Welke boodschap je ook wil overbrengen. Het is allemaal mogelijk met deze fototaart. De vulling van de taart kan je naar wens aanpassen en is beschikbaar met een chcoladecakebasis waarbij je kan kiezen uit een chcolade- of kersenvulling en een vanillecakebasis waarbij je kan kiezen uit een nougat-, framboos-vanille, of citroenvulling. Maak hem nog persoonlijker met onze verschillende decoratie-artikelen zoals kaarsen, marsepijnrozen en nog veel meer. Ook bieden we de mogelijkheid om een handgeschreven kaart met de taart mee sturen. Bespaart weer wat moeite en laat zien dat je aan diegene gedacht hebt. Oh en het is natuulijk ideaal voor diegene die niet zo'n mooi handschrift hebben.

Op nummer 6 staat onze dubbecijferige verjaardaagstaartwaarmee je jarige tussen de 10 en 99 jaar kunt verrassen op hun speciale dag. De taart is verkrijgbaar op basis van een chcoladecake met een chcoladevulling of kersvulling of op basis van een vanillecake die te vullen is met een framboos-vanillevulling of een citroenvulling en natuurlijk kan je de taart helemaal in jouw decor laten passen door het aanpassen van de lintkleur en de framekleur van de letters aan jouw smaak. Deze taart kan goed gebruikt worden voor verjaardagen maar is ook prima inzetbaar voor verschillende soorten jubilea. Denk hierbij aan een bedrijfsjubliea maaar natuurlijk ook als je je bruiloftsjubileum groots wil vieren. Dan is dit de perfecte taart voor je! Ook is het natuurlijk mogelijk om gelijk kaarsjes mee te bestellen met je bestelling om de taart compleet te maken.

Nummer 7 gaat in Utrecht naar de Peppa Pig verjaardagstaart. Net als de Haagse kinderen zijn de Utrechtse jongens en meisjes weg van de schattige Peppa Pig taart. De Britse big heeft al vele kinderharten gestolen en nu staat hij klaar om jouw kinderfeestje helemaal compleet te maken met zijn eigen taart. De taart is geschikt voor kleine verjaardagen als voor de iets grotere verjaardagen. De taart is namelijk beschikbaar in een S-maat die genoeg taart bevat voor 8 porties en we hebben nog een M-maat die genoeg taart bevat voor 12 porties. Maak het kinderfeestje nog leuker voor de jarige door een persoonlijke tekst op de taart te laten drukken. Mocht je nog wat meer te zeggen hebben tegen de jarige, dan is het vanzelfsprekend ook mogelijk om een Ook verjaardagskaarsen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Bestel ze gelijk mee met je eigen taart. We leveren ze dan apart verpakt in je bestelling mee zodat zowel de kaarsen als de taart heelhuids bij je aankomen.

Op plaats nummer 8 staat in Utrecht de sterrenhemeltaartsterrenhemeltaart. Vanuit de Utrechtse Heuvelrug heb je 's avonds een uniek uitzicht. Wat is er nu beter om dit mooie uitzicht in eetbare vorm op je feestje te hebben? Deze taart kan worden bedrukt met een persoonlijke text en is voor alle feesten geschikt, groot of klein. Deze taart is namelijk verkrijgbaar in een S, M en L maat die goed zijn voor 6, resp. 12, resp. 28 porties. Verder is de taart ook beschikbaar in een tweelagige en drielagige variant die goed zijn voor 18, resp. 43 porties. Mocht de taart als verjaardagstaart gebruikt worden dan kunnen kaarsen natuurlijk niet ontbreken! Bestel deze gelijk in het bestelvenster mee of kijk gerust verder bij onze andere decoraties. Deze sterrenhemeltaart is overigens in verschillende smaken verkrijgbaar. We hebben twee cakebasisen waar je uit kan kiezen. Een lekkere chcoladecakebasis die je vervolgens kan laten vullen met een chcoladevulling of met een heerlijke kersvulling. Daarnaast hebben we nog een vanillecakebasis waar je uit kan kiezen die vervolgens gevuld kan worden met onze bekende framboos-vanillevulling en onze overheelijk verfrissende citroenvulling. Daarnaast hebben we nog een heerlijke nougatvulling waar je tong bij wegsmelt.

Dat Utrechters echte fans van eenhoorns zijn, blijkt wel uit het feit dat we nog een eenhoorntaart op plaats 9 in onze top 10 hebben staan. Op deze taart is een eenhoorn gedruk omringd met een roze stip en een afwisselend roze en blauw patroon. Deze taart is geschikt voor elke eenhoornliefhebber en is verkrijgbaar voor alle feesten, groot en klein. De enkellaagstaart is verkrijgbaar in de maten S, M en L die 6, 12, resp. 28 porties bevatten. Ook is deze taart verkrijgbaar in een dubbellaags en een drielaagsvariant die 18, resp. 43 porties bevatten. Het is natuurlijk mogelijk op een gedrukte boodschap op de taart aan te brengen en voor die extra persoonlijke touch is er ook een mogelijkheid om een handgeschreven alsmede geprinte kaart aan de bestelling toe te voegen. Bij deze taart kan je ook zelf de vulling bepalen. Of je nu een basis van chocoladecake met een kersenvulling of chocoladevulling wil of een heerlijke vanillecakebodem met een citroenvulling, framboos-vanillevulling of een overheelijke nougatvulling. De keuze is aan jou.

En last but not least zijn de Utrechters fan van de handtassentaart. Dankzij onze Franse collega's van votregateau.fr kunnen we deze taart aanbieden aan een echte shoppingliefheb(st)er of een tassenverzamelaar(d)(st)er. Natuurlijk is deze taart te bedrukken met een persoonlijke boodschap en voor een verjaardaagstaart zijn natuurlijk ook kaarsen mee te bestellen. Mocht je niet genoeg hebben aan de bedrukking op de taart voor je persoonlijke boodschap, dan kan je natuurlijk altijd een handgeschreven kaart bij ons meebestellen om je mooiste boodschap aan je ontvang(st)er mede te delen. Of kijk bij een van onze vele andere decoratie-artikelen als je meer inspiratie zoekt om je taart mooi te maken.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000