Bestel taarten naar Zwolle!

Bestel taarten naar Zwolle!

Laat uw taart bezorgen in Zwolle!

Ook in Zwolle eet men graag taart voor alle gelegenheden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft of een avondgala - onze taarten zijn in heel Zwolle geliefd voor elke gebeurtenis. Wij hebben een selectie gemaakt van de TOP 10 taarten voor Zwolle .
Luxe Rode Eenhoorn Taart - dubbele hoogte
Luxe Rode Eenhoorn Taart - dubbele hoogte
€ 84,90
Pastel roze fototaart
Pastel roze fototaart
€ 36,90
Harry Potter® op tovenaar taart
Harry Potter® op tovenaar taart
€ 44,90
Trolls® op regenboog taart
Trolls® op regenboog taart
€ 44,90
Chase en Marshall van PAW Patrol® op taart met twee verdiepingen
Chase en Marshall van PAW Patrol® op taart met...
€ 84,90
Frozen® Anna® & Elsa® op sneeuwvlok taart
Frozen® Anna® & Elsa® op sneeuwvlok taart
€ 42,90
Minnie® Mouse® op taart met figuur
Minnie® Mouse® op taart met figuur
€ 44,90
Mickey Mouse® op party taart
Mickey Mouse® op party taart
€ 44,90
Voetbalshirt taart met horizontale strepen
Voetbalshirt taart met horizontale strepen
€ 49,90
Fototaart S - 20 x 14 cm
Fototaart S - 20 x 14 cm
€ 36,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

10 productenBestel taarten naar Zwolle online!


De stad Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel. Zwolle ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de Ijssel. De stad ligt in de regio Ijsseldelta. De gemeente telt ruim 128.000 inwoners en is daarmee de negentien na grootste gemeente van Nederland. Zwolle heeft een oppervlakte van 111 km². Zoals veel plaatsen heeft ook Zwolle een scheld- of bijnaam voor zijn inwoners. Een volksverhaal moet de naam 'blauwvingers' verklaren. In eerste instantie was de naam een scheldnaam door de rivaliteit tussen Zwolle en Kampen maar later zijn de Zwollenaren de naam als een erenaam gaan zien. Tegenwoordig worden er ieder jaar zogenaamde Blauwvingerdagen georganiseerd. Daarnaast heeft Zwolle ook een stadsdialect. Zwols is het stadsdialect van de Overijsselse hoofdstad Zwolle. Het Zwols is een Sallands dialect en hoort dan ook bij het Nedersaksisch. Kenmerkend voor het Zwols is de brouwende uitspraak van de letter r (Franse uitspraak) en het wegvallen van de letter h.

Zwolle is tijdens de middeleeuwen ontstaan op een dekzandrug tussen de IJssel en de Overijsselse Vecht aan het riviertje de Aa. De zandrug is nog altijd zichtbaar door de hoogteverschillen in de stad. De sporen van de Tweede Wereldoorlog zijn zeker nog terug te vinden in Zwolle. In Zwolle werd namelijk de verkeersbrug en de spoorbrug over de Ijssel opgeblazen. Daarmee viel ook de telefoonverbinding met Noord-Nederland weg, die via deze bruggen liep.

De gemeente Zwolle staat bekend als een groene gemeente door de hoeveelheid parken. Tussen 2004 en 2006 behaalde de gemeente Zwolle de prijs voor groenste gemeente van Nederland. Dit heeft de gemeente natuurlijk veel inspanningen gekost. Zo is er bijvoorbeeld gedacht aan een speciaal maaischema en bestrijding van onkruid met milieuvriendelijke middelen. Zwolle beschikt over 33 parken en over meer dan 700 verschillende soorten planten. Een mooi park in de binnenstad van Zwolle is het stadspark Potgietersingel en heeft een oppervlakte van 1,2 hectare. Andere belangrijke parken zijn het Stinspark, Het Engelse Werk, het Park de Wezenlanden en het Aa-park. Zwolle beschikt dus over genoeg parken om eens te bezoeken!

Tijdens de carnavalstijd wordt Zwolle omgetoverd tot Sassendonk. De naam Sassendonk werd in 1971 door prins Mans I geïntroduceerd. Uit deze naam kwam ook een andere traditie voort, namelijk: het drinken van een Blauw Handje. De naam verwijst naar de bijnaam Blauwvingers en bestaat uit brandewijn met bruine suiker. Het carnaval in Zwolle kent eigen tradities, echte Zwolse artiesten en carnavalsgroepen die allen op hun eigen manier iets toevoegen aan het Sassendonkse carnaval.

Natuurlijk heeft ook Zwolle bezienswaardigheden. In Zwolle zijn veel oude en monumentale bouwwerken bewaard gebleven. Er is een actieve historische vereniging die zich inzet voor behoud van reconstructie van oude gebouwen en stadsgezichten. Hierdoor heeft Zwolle een goede oude stadskern binnen zijn grachten. De binnenstad is zelfs een beschermd stadsgezicht. Belangrijke bezienswaardigheden in Zwolle zijn de Peperbus, de Basiliek van Onze Lieve Vrouwe Tenhemelopening, de Zuiderkerk, het Stadhuis en haar veel oude graven. Zo kan de lijst nog wel even door gaan dus vervelen hoef je je niet in Zwolle!

Natuurlijk is er een elke stad een uitgaansleven, zo ook in Zwolle. In Zwolle bevinden zich de Ijsselhallen. Dit zijn evenementhallen waar grote feesten kunnen worden georganiseerd. Ook het Hedon, een poppodium, bevindt zich in Zwolle. Daarnaast zijn er nog vele kroegen, restaurant of cafés te vinden. Ook organiseert Zwolle evenementen. Evenementen zoals het Bevrijdingsfestival op 5 mei of het Stadsfestival. Andere evenementen zijn Winters Zwolle, Zwolle Pride, Zwolle Unlimited en Kattegat Festival.

Wanneer u op stedentrip naar Zwolle gaat hoeft u zich dus zeker niet te vervelen! Maar van welke taarten houden de Blauwvingers nu eigenlijk? Je leest het hieronder!De meest geliefde taarten van de Blauwvingers

De winnaar! De meest geliefde taarten onder de Zwollenaren is de Minnie Mouse taart met figuur en strikje! Deze Disney's Minnie Mouse taart is geweldig voor de verjaardag van elk meisje! Met haar mooie roze kleur en witte stippen past ze perfect bij alles wat een klein meisje wilt. Het felle en kleurrijke motief zorgt ervoor dat de taart een absolute blikvanger is. Minnie Mouse wilt niets liever dan met jou je verjaardag groots te vieren! Samen kunnen jullie de kaarsen uitblazen en een wens doen, zo creëren jullie het feest van het jaar. Ze laat kinderogen stralen en is even mooi vanbinnen als vanbuiten! Deze heerlijke taart is gevuld met alleen de beste ingrediënten. De taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken met chocolade cake of vanille cake. Bereid jezelf voor op een echte smaaksensatie voor jouw smaakpapillen! De taart is beschikbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is geschikt voor 8 porties en maat M is geschikt voor 12 porties. Het Minnie-Mouse figuur wordt bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben dus, na het opeten van de taart, nog uren speelplezier met dit leuke figuurtje.

Op nummer 2 staat de PAW Patrol taart. Deze prachtige tweelaagse landschapstaart brengt meteen de feestsfeer in huis. De eerste feestgangers zijn er al meteen, namelijk Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol! De drie puppy's en hun team redden de stad Adventure Bay van vele gevaren. Nu hebben ze een jarige jongen gevonden die een unieke PAW Patrol-verjaardagsverrassing hard nodig heeft! Open de deur voor hen en laat deze twee dieren de dag van een kleine fan opfleuren! Deze kindvriendelijke tweelaagse taart is geschikt voor 18 porties. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Om de taart nog wat persoonlijker te maken, is het bij ons mogelijk om een wenskaart met de taart mee te laten sturen. Hierdoor wordt het een nog persoonlijker cadeau! Deze wenskaart kan handgeschreven worden of worden gedrukt! Er zijn dus genoeg opties om de taart persoonlijk te maken!

Plaats 3 wordt ingenomen door de rode eenhoorntaart. Deze taart is uniek door zijn gedrukte wenkbrauwen op de voorkant van de taart. Verder wordt er bij deze taart een niet-eetbare hoorn en niet-eetbare oren meegeleverd. Daarnaast is de taart gedecoreert met rode marsepeinen rozen en parels, waardoor het net lijkt of het de manen van deze prachtige eenhoorn zijn. Ook wordt de taart afgewerkt met een prachtig lint aan de onderkant waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt. Verder is deze taart, naast onze klassieke smaken, ook verkrijgbaar in een rainbow cake variant met smarties waardoor het aansnijden van deze taart een echte belevenis wordt. Deze taart is verkrijgbaar voor zowel grote als kleine feesten in maat S en maat M. Deze maten bevatten 16 en 24 porties. Deze taart is niet alleen verkrijgbaar in het rood, maar ook beschikbaar in het blauw, paars, roze en regenboog. Om je feestje helemaal af te maken zijn er ook eenhoorn decoratiesets beschikbaar voor 8,16 of 32 personen. De taart inclusief deze partyset zullen jouw eenhoornfeestje onvergetelijk maken!

Plaats nummer 4 van de top tien gaat naar de logotaart in maat s. Deze taart kan je helemaal naar eigen wens versieren. Je kan er een logo op laten drukken, maar ook een afbeelding verwerken zoals jij deze graag ziet! Voeg een leuke boodschap aan het logo toe en zo geef je een persoonlijke touch aan de taart. Deze taart is perfect geschikt voor een geschenk aan een klant of als cadeau aan jouw hard werkende personeel. Deze taart is dus voor verschillende doeleinden inzetbaar! Zo is deze taart ook in verschillende maten beschikbaar, namelijk S, M en L. Hierdoor kan de taart voor een grote groep mensen zijn maar ook voor een kleine groep. De taarten variëren tussen de 6 en de 30 porties. Om een persoonlijke touch aan de taart te geven, kun je de kleur van het lint bepalen, welke het beste bij jouw foto of logo past. Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling.

Op de 5e plaats in Zwolle vinden we de Harry Potter tovenaarstaart. Voeg iets magisch toe aan uw feestje! Met deze Harry Potter op tovenaar taart heb je zeker geen toverspreuk nodig om een tover fan blij te maken! De taart is bedekt met onze overheerlijke Odense marsepein en heeft een tovenaar print waardoor het net lijkt alsof je in de film van Harry Potter zit. Bovendien wordt de taart afgewerkt met een rood lint, die perfect bij de rest van de taart past! Je kunt de taart bestellen in onze 5 heerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart beschikbaar in 2 verschillende maten, namelijk maat S en maat M. Maat S is geschikt voor 8 porties en maat M is geschikt voor 12 porties. Of u nu een groot of een klein feestje viert? Wij hebben de geschikte taart voor u!

De bekende film Frozen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook in Zwolle zijn er fans van Frozen te vinden. Onze Frozen op taart met Anna en Elsa op een sneeuwvlok, staat in Zwolle op plaats zes. Deze taart lijkt net op een prachtige scène uit de film Frozen! De taart is verkrijgbaar in verschillende maten en ook in meerdere lagen. Daarnaast is de taart te bestellen in 5 van onze overheerlijk smaken in combinatie met chocolade cake of met vanille cake. Er is dus genoeg keuze om er een smakelijk festijn van te maken. Op deze taart kun je nog een persoonlijke boodschap laten drukken om de taart nog persoonlijker te maken. Ook het verzenden van een wenskaart is een optie! Wil je liever een grotere taart en mis je de andere vrienden van Anna en Elsa op deze taart? In ons assortiment hebben we ook een twee- of driedelige taart van Anna en Elsa samen met hun vrienden Olaf, Kristoff en Sven. De figuurtjes worden met de taart mee verzonden en kunnen na het eten van de taart, nog uren speelplezier opleveren voor jouw kinderen!

Onze voetbalshirt taart met horizontale strepen staat in Zwolle op plaats 7. Deze taart is een must voor alle voetbalfans onder ons! De taart is geschikt voor fans van alle clubs, je kunt namelijk zelf de kleuren van de strepen kiezen. Kies een rugnummer en een spelersnaam en daar is jouw zelf ontworpen eetbare voetbalshirt! Er is keuze uit maarliefst 11 kleuren om jouw voetbalshirt samen te stellen! Ook is het mogelijk om een naam en een nummer toe te voegen zodat jij jouw echte idool kan imiteren. Om jouw taart helemaal compleet te maken, kun je zelf de binnenkant van jouw taart kiezen. Er is zelfs keuze uit 5 overheerlijk smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Om de taart nog wat persoonlijker te maken, is het bij ons mogelijk om een wenskaart met de taart mee te laten sturen. Hierdoor wordt een nog persoonlijker cadeau. Deze wenskaart kan handgeschreven worden of worden gedrukt!

Op nummer 8 is de prachtige Micky Mouse partytaart geëindigd. Deze Disney's Mickey Mouse taart is geweldig voor de verjaardag van elk Disney-fan! Met haar mooie rood/blauwe kleur en witte stippen past ze perfect bij alles wat een kleine Mickey Mouse fan wilt. Het felle en kleurrijke motief zorgt ervoor dat de taart een absolute blikvanger is. Mickey Mouse wilt niets liever dan met jou je verjaardag groots te vieren! Samen kunnen jullie de kaarsen uitblazen en een wens doen, zo creëren jullie het feest van het jaar. Ze laat kinderogen stralen en is even mooi vanbinnen als vanbuiten! Deze heerlijke taart is gevuld met alleen de beste ingrediënten. De taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken met chocolade cake of vanille cake. Bereid jezelf voor op een echte smaaksensatie voor jouw smaakpapillen! De taart is beschikbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is geschikt voor 8 porties en maat M is geschikt voor 12 porties. Het Mickey Mouse figuur wordt bij de taart meegeleverd. Uw kinderen hebben dus, na het opeten van de taart, nog uren speelplezier met dit leuke figuurtje.

Ook de Trolls fans zijn terug te vinden in Zwolle. Op de negende plek staat hier de Trolls op regenboogtaart. Deze kleine maar leuke taart kan niet missen op de verjaardag van een echte trollenfan! Het is een perfecte taart voor kinderfeestjes of als een heerlijke verrassing voor de kleine. De taart is kleurrijk en levendig omdat de twee trollen op de taart zitten! Bestel nu je eigen kleurrijke trollentaart en laat hem bliksemsnel door ons thuisbezorgen. Laat Poppy en haar vrienden jouw verjaardag in een trollenparty veranderen. De taart laat kinderogen stralen en is even mooi vanbinnen als vanbuiten! Deze heerlijke taart is gevuld met alleen de beste ingrediënten. De taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken met chocolade cake of vanille cake. Bereid jezelf voor op een echte smaaksensatie voor jouw smaakpapillen! De taart is beschikbaar in 2 maten, namelijk S en M. Maat S is geschikt voor 8 porties en maat M is geschikt voor 12 porties.

Nummer 10 en daarmee de laatste plaats in de top tien, is de pastel roze fototaart. De perfecte fototaart voor jouw babyshower, doop of verjaardag! Deze schattige roze pastel fototaart is perfect voor kleine en grote verjaardagsprinsessen en voor alle anderen die deze bescheide roze kleur leuk vinden! De ronde foto is een blikvanger en maakt jouw volgende feest een absolute highlight. Met de heerlijke recepten en smaken in ons assortiment, vind je hier misschien wel jouw lievelingstaart, die op geen feest meer kan missen! Kies alleen nog tussen de verschillende maten en smaken, dan beginnen wij met het maken van jouw taart! Deze heerlijke taart is gevuld met alleen de beste ingrediënten. De taart is beschikbaar in onze 5 overheerlijke smaken, namelijk: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersenvulling, vanillecake met nougatvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling of vanillecake met citroenvulling. Daarnaast is de taart verkrijgbaar in 3 maten, namelijk S, M en L. Maat S is geschikt voor 6 porties, maat M is geschikt voor 10 porties en maat L is geschikt voor 30 porties. Dus bestel de taart snel bij ons en maak jouw feestje compleet!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000