Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Bosbessen-muffins, 9 stuks

Beschikbaarheid: Niet op voorraad.

€ 19,90 *
  • Vlak voor verzending vers gebakken!
  • Levering op gewenste leverdatum mogelijk!
  • Betaal per factuur tot 14 dagen na levering!
BeschrijvingBeschrijving

Lekkere bosbessen-muffins voor elke dag

Bestel vanaf nu onze nieuwe en bovendien overheerlijke bosbessen-muffins! Deze kleine muffins met superfood daarin zijn perfect voor als je iets lekkers maar toch ook iets gezonds wilt hebben voor een lekker kopje thee of koffie. Dit is dan ook ideaal voor op een verjaardag, verrassingsfeest of andere aangelegenheid met vrienden en familie! Wij hebben onze cupcakes in de bekende en populaire vorm gelaten om daarmee de perfecte snack voor tussendoortje, als iets lekkers voor bij de koffie. Dit is de perfecte decoratieve snack voor bijvoorbeeld een taart om toch iets lekkers op tafel te hebben, terwijl sommige geen zin hebben in taart. Betover je vrienden en familie met deze lekkere snack op je volgende verjaardags- of verrassingsfeest! Deze muffins bevatten niet alleen superfoods maar zien er ook nog eens super uit en zijn overal mee te kunnen combineren. Met deze lekkere blauwe-bessensmaak maak je iedereen blij!

Onze fantastische muffins worden in een set van 9 muffins van een soort geleverd. Bij al onze andere cupcake-creaties wordt een dun laagje van fondant over de muffin heen gelegd. Bij deze cupcakes is dat volledig anders. Met deze muffins is jouw creativiteit aan geen enkele grens meer gebonden. De muffins worden vers uit de oven gehaald en direct naar jou toegezonden. Op deze manier kun je een mooi geschenk maken voor elke aangelegenheid. In onze shop kun je je unieke muffins bestellen en op een gewenst adres laten leveren! Onze uiterst betrouwbaren leverservice heeft normalerwijze slechts enkele werkdagen nodig, om de bestelling naar jouw toe te brengen! Maak je maar geen zorgen en maak je gasten blij met deze kleine maar lekkere bosbessen-muffins als extratje bij jouw taart!
Ingrediënten & informatie voor mensen met allergieën

Kleine delicatessen
Meer informatie
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
(99)
Onze lekkere Cake-pops zijn nu ook omhult met kleurrijke chocolade en met een fantastisch glitter-effect! De lichtblauweCake-Pops zijn gemaakt met choco-cake en de lichtroze Cake-Pops met vanille-cake gemaakt. Bij het happen mag je je dan ook erg verheugen op onze populaire smaakrichtingen met vanille- en chocoladecake. Natuurlijk kun je ook een gemengde box bestellen en thuis laten leveren.

Overigens: de pastelkleurige Cake-Pops zijn ook ideaal voor een babyfeest of bij een doopsel!
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
€ 1,49 *
ToevoegenToevoegen
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
(10)
Wil jij van jouw foto-of themataart een bijzondere liefdestaart maken?
Kijk dan snel hier: versier met deze lekkere hartjes gemaakt van marsepein jouw taart of creatie en maak het hiermee het ultieme gebaar van liefde!

Je ontvangt 3 zoete, rode hartjes , die ca. 30mm groot zijn.
€ 1,49 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
€ 0,99 *
ToevoegenToevoegen
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
(41)
Wil jij graag jouw motief- of fototaart omtoveren tot een echte liefdestaart?
Dan hebben wij wel wat voor jou: Versier jouw taart met deze zoete, kleine marsepeinen hartjes en maak hiermee jouw eigen, persoonlijke bewijs van liefde!

Van ons krijg je 5 rode marsepeinen hartjes, deze zijn ongeveer 20mm groot.
€ 0,99 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
Love is in the air! Heb jij al kennis gemaakt met onze Cake-pops love-design?

De "Love & Be Mine"-Cake-Pops worden in een gemixte box geleverd, bestaande uit 6 red-velvet Cake-Pops met rode glazuur, glitter en met een "Be Mine"-logo versiert en 6 vanille-deeg Cake-Pops met roze glazuur, glitter en met een "Love"-logo versiert. Het red-velvet deeg bestaat uit ons populaire cacaodeeg – geverfd met rode levensmiddelen. Hartjesogen gegarandeerd!
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Chocolade-muffins, 9 stuks
€ 19,90 *
ToevoegenToevoegen
Chocolade-muffins, 9 stuks
Vanaf nu ook te verkijgen op de muffin-afdeling van jeeigentaart; onze smaakvolle Chocolade-muffins. Onze lekkere chocolade-muffins zijn het ideale tussendoortje voor iedereen die gek is op chocolade en muffins. Het is daarnaast ook nog eens bij meerdere gelegenheden in te zetten. Zoals wij al gezegd hebben zijn deze muffins ideaal als een lekker tussendoortje, maar daarnaast zijn het ook nog eens een leuke afwisseling in plaats van een standaard stuk taart, wat je op een verjaardag of ander feest krijgt. Chocoalde is een natuurlijk een smaak waar bijna iedereen dol op is. Met onze chocolade-muffins scoor je dus zeker goed bij jouw gasten op je volgende verjaardag, bedrijfsevenement of welke andere aangelegenheid dan ook!
€ 19,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
€ 39,90 *
ToevoegenToevoegen
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
(13)
Maak je klaar voor een heuze zomerdroom! De kleurrijke Cake-popsicles zijn iets unieks. Je zou bijna denken dat je met een ijsje rondloopt, wanneer je iemand met zo'n Cake-popsicle ziet rondlopen. Met de extra witte chocolade en de kleurrijke dip zijn de kleine Cake-Popsicles een absolute blikvanger:

Door het lichte deeg met passievrucht smaak, die tot nu toe in nog een enkele andere baksels van ons zijn gebruikt, Daarnaast zijn ze ook nog eens een smaakvol hoogepunt op elk feest!
€ 39,90 *
ToevoegenToevoegen

Vergelijkbare producten
Halloween Cupcakes
Kerstman Cupcakes
Monster Cupcakes
Voetbal Cupcakes
Basketbal Cupcakes
Logo-Cupcakes (4 stuks)
Cupcakes met eetbare inkt stiften
Dr. Oetker Halloween-Cupcakes
9 Emotie-Cupcakes
9 blauwe Chubby Unicorn cupcakes
9 groene Chubby Unicorn cupcakes
9 roze Chubby Unicorn cupcakes
Deluxe Cupcakes, 9 Stuks
Purricorn cupcakes, 9 stuks