Skip to Store Area:

Menu Overzicht
 

Bruidstaarten voor oog, mond en portemonnee :)

Eindelijk trouwen! - Voor velen is de bruiloft een van de belangrijkste dagen en momenten in het leven. Vrienden en familie zijn uitgenodigd en er worden geweldige festiviteiten georganiseerd rond het gelukkige paar dat die dag zweert dat ze de rest van hun leven samen zullen doorbrengen. En voor zo'n speciale gelegenheid zijn hele speciale taarten nodig! Naast de bruid en bruidegom staat de bruidstaart bovenaan tussen de decoratieve elementen. Het moment van samen de taart aansnijden, de stralende gezichten van de gasten en de herinneringen die voor altijd bij ons zullen blijven; We hebben geprobeerd aan deze grote verantwoordelijkheid en vereiste te voldoen met een paar prachtige taarten die je hart nog sneller moeten laten kloppen. Warme, zachte kleuren en sterke accenten die je naar eigen wens kunt maken, maken onze taarten perfect voor jouw perfecte dag. Alles is versierd, iedereen heeft zich aangekleed en de gasten wachten na de bruiloft op het grote hoogtepunt van het feest; Het perfecte moment voor de perfecte taart naar keuze!

Maar we willen je niet alleen onze taarten aanbieden voor de bruiloft zelf; Wie zou zulke belangrijke dingen als een jubileum samen in naam van de liefde kunnen vergeten, ook al is het misschien een paar jaar geleden? - misschien juist dan. We hebben dus ook liefdesboodschappen of kleine vergeet-mij-nietjes voor een gouden, zilveren en koperen bruiloft, die na 45 jaar zijn jubileum viert. Geef je geliefden een taart die zowel de ogen als de smaakpapillen zal bekoren. Omdat bekend is dat liefde door de maag gaat! Liefde is zo'n sterke band waar iedereen naar verlangt. Vier ze met ons, je eden van eeuwige loyaliteit, je bekentenissen van liefde en gedeelde herinneringen. Ze stapelen zich op, ze verbinden je, je gaat door dik en dun samen. Wanneer kun je je zilveren bruiloft vieren? Na 25 jaar nog steeds zo fris als na 50 jaar, misschien zelfs beter, zeggen ze. Want welk bijzonder jubileum wordt er na 50 jaar gevierd? Precies; De gouden bruiloft, waarvoor ook een taart nodig is die goud waard is. En samen een stuk taart delen is net zo goed als toen, nietwaar? Omdat het liefde is die altijd wint, zelfs als het om politieke zaken gaat! Na juridische gelijkheid in 2017 kunnen koppels van hetzelfde geslacht in Duitsland eindelijk ja zeggen en hun liefde zweren voor het altaar. Dat betekent voor ons; Nog meer geweldige huwelijksfeesten en liefdesboodschappen die moeten worden ondersteund met cake en nog meer gelukkige geliefden die moeten worden gemaakt om te schitteren met onze geweldige taarten. We kunnen alleen maar oprecht hopen dat we over enkele decennia veel gouden en zilveren bruiloften zullen kunnen vieren, zoals nu al het geval is voor onze grootouders! Na hoeveel jaar kunt u uw bruiloft met diamanten en kroonjuwelen vieren? Na 60 en 75 jaar samen in je schommelstoelen, hand in hand, en allebei snacken op een taart!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    White Wedding
    € 149,00 *
    Naar taartNaar taart
    Naked Cake, Bruidstaart
    € 98,90 *
    Naar taartNaar taart
    Classic Wedding
    € 239,00 *
    Naar taartNaar taart
    Cherry Blossom Bruidstaart
    € 239,00 *
    Naar taartNaar taart
    Pink Wedding Bruidstaart
    € 239,00 *
    Naar taartNaar taart
    Deco-set "Bruiloft"
    Vintage Chic Bruidstaart
    € 279,00 *
    Naar taartNaar taart
    Vintage Black & White Bruidstaart
    € 279,00 *
    Naar taartNaar taart
    Smaaktest, Trouwtaart
    € 22,90 *
    Naar taartNaar taart
    Bruiloftstaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart    Bruidstaarten voor oog, mond en portemonnee :)

    Wij zijn blij dat we eindelijk onze mooie bruidstaarten kunnen laten zien! Hier vind je een perfecte mix tussen smaak en kunst. Meer verdiepingen taarten die door onze unieke verpakking makkelijk en op tijd op elke bruiloft geleverd kunnen worden. Is het ja-woord al gevallen dan is het na de verloving tijd om al plannen te maken voor de bruiloft. Natuurlijk moet dit eenmalige moment in je leven onvergetelijk in je herinneringen blijven, maar hierbij moet natuurlijk alles goed verlopen. Wij willen jullie helpen dat dit moment in jullie leven er net zo uit komt te zien als jullie het hadden voorgesteld. Natuurlijk moet je, je eerst bedenken of alleen je meest dierbare bekenden bij je bruiloft zijn of dat je juist je bruiloft viert met honderden vrienden en bekenden. In iedere situatie bieden wij verschillende taarten aan voor je bruiloft. Om de taart nog een beetje persoonlijker te maken kunnen we op aanvraag een individuele tekstboodschap laten drukken. Als je dit wil hebben dan kan je ons altijd contacteren via het support!

    De grootte van de taarten moet goed op het aantal gasten worden afgesteld. Daarvoor hebben we voor ieder van onze taarten individuele portie informaties. Zo weet je zeker dat je genoeg stukken hebt voor al je gasten. Het is het beste dat je de taart met vers fruit en slagroom serveert. Hiermee is de smaak optimaal en ziet het er nog beter uit! Jullie gasten zullen onze taarten zeker lekker vinden. Als je nog problemen hebt bij het ontwerp, het eten of misschien wel bij de decoratie dan kunnen jullie altijd nog bij onze andere producten kijken in de shop.

    Daarnaast is een goede smaak natuurlijk ook erg belangrijk. Bij onze meer verdiepingen taart kan er gekozen worden uit de smaken: chocoladecake met chocoladevulling, vanille cake met citroenvulling, vanille cake met framboos-vanille vulling en chocoladecake met kersvulling.

    Als je nog vragen hebt, meldt je dan bij ons. Wij helpen je graag verder en staan open voor creatieve ideeën.