Skip to Store Area:

Menu Overzicht
 

Bruidstaarten voor oog, mond en portemonnee :)


White Wedding
€ 149,00 *
Naar taartNaar taart
Naked Cake, Bruidstaart
€ 98,90 *
Naar taartNaar taart
Classic Wedding
€ 239,00 *
Naar taartNaar taart
Cherry Blossom Bruidstaart
€ 239,00 *
Naar taartNaar taart
Pink Wedding Bruidstaart
€ 239,00 *
Naar taartNaar taart
Deco-set "Bruiloft"
Vintage Chic Bruidstaart
€ 279,00 *
Naar taartNaar taart
Vintage Black & White Bruidstaart
€ 279,00 *
Naar taartNaar taart
Smaaktest, Trouwtaart
€ 22,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxe Cupcakes, 9 Stuks

Bruidstaarten voor oog, mond en portemonnee :)

Wij zijn blij dat we eindelijk onze mooie bruidstaarten kunnen laten zien! Hier vind je een perfecte mix tussen smaak en kunst. Meer verdiepingen taarten die door onze unieke verpakking makkelijk en op tijd op elke bruiloft geleverd kunnen worden. Is het ja-woord al gevallen dan is het na de verloving tijd om al plannen te maken voor de bruiloft. Natuurlijk moet dit eenmalige moment in je leven onvergetelijk in je herinneringen blijven, maar hierbij moet natuurlijk alles goed verlopen. Wij willen jullie helpen dat dit moment in jullie leven er net zo uit komt te zien als jullie het hadden voorgesteld. Natuurlijk moet je, je eerst bedenken of alleen je meest dierbare bekenden bij je bruiloft zijn of dat je juist je bruiloft viert met honderden vrienden en bekenden. In iedere situatie bieden wij verschillende taarten aan voor je bruiloft. Om de taart nog een beetje persoonlijker te maken kunnen we op aanvraag een individuele tekstboodschap laten drukken. Als je dit wil hebben dan kan je ons altijd contacteren via het support!

De grootte van de taarten moet goed op het aantal gasten worden afgesteld. Daarvoor hebben we voor ieder van onze taarten individuele portie informaties. Zo weet je zeker dat je genoeg stukken hebt voor al je gasten. Het is het beste dat je de taart met vers fruit en slagroom serveert. Hiermee is de smaak optimaal en ziet het er nog beter uit! Jullie gasten zullen onze taarten zeker lekker vinden. Als je nog problemen hebt bij het ontwerp, het eten of misschien wel bij de decoratie dan kunnen jullie altijd nog bij onze andere producten kijken in de shop.

Daarnaast is een goede smaak natuurlijk ook erg belangrijk. Bij onze meer verdiepingen taart kan er gekozen worden uit de smaken: chocoladecake met chocoladevulling, vanille cake met citroenvulling, vanille cake met framboos-vanille vulling en chocoladecake met kersvulling.

Als je nog vragen hebt, meldt je dan bij ons. Wij helpen je graag verder en staan open voor creatieve ideeën.