Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Bruidegom taarten, Groom's cake

Bruidegom taarten en Groom cake's online bestellen

De mooiste dag van het leven nadert. En niet alleen voor de opgewonden bruiden, maar ook voor de heren van de schepping. Omdat een bruiloft altijd twee heeft. En natuurlijk wil de bruidegom ook zijn aanstaande bruiloft vieren.
De traditie van de bruidegom taart komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië, maar is populairder in de VS, waar de traditie snel werd overgenomen. Ook in Duitsland wordt de Groom’s cake of bruidegom taart steeds populairder. Naast de bruidstaart met meerdere lagen, dient deze eigenlijk om de bruidegom te eren met zijn eigen individuele taart. Traditioneel zijn de smaken en decoraties van de bruidegom taart ook veel intenser, aangezien in Groot-Brittannië ook intensere, alcoholische en sterke smaken werden geassocieerd met het "sterke geslacht". Bij jeeigentaart.nl zijn we tegen de traditie met onze smaken. Omdat we voor gelijke rechten zijn, bieden we daarom dezelfde smaken aan voor onze bruidegom taarten als voor onze andere taarten.

De bruidegom taart wordt ook gebruikt om de bruidegom te eren, omdat de bruidstaart met meerdere lagen de smaak van de bruid aanpast, maar wordt zelden uitgezocht of besteld door de bruidegom zelf. Integendeel, het is meestal de bruid zelf die haar pasgetrouwde echtgenoot op de bruiloft een speciale traktatie wil geven met een grote bruidegom taart die precies op hem is afgestemd. Tranen zijn gegarandeerd! Maar natuurlijk alleen maar tranen van vreugde, zoals het hoort op de belangrijkste dag van het leven.
Natuurlijk zijn er ook familieleden of vrienden die de bruid en bruidegom extra plezier willen geven op hun bruiloft. Dit gaat bijzonder goed samen met onze liefdevol ontworpen bruidegom taart. Deze zijn bij ons ontworpen om te passen bij het pak van de bruidegom en passen dus perfect bij elke bruidegom. Of het nu een zwart, wit of grijs bruidegom pak is, wij hebben de perfecte taart. En niet alleen in een vierkante vorm, maar ook als hartvorm. Op deze manier kun je als bruid of familielid de bruidegom laten zien hoeveel je van hem houdt of hoe gelukkig je voor hem bent. Omdat het bruidegom pak de persoonlijkheid van de toekomstige echtgenoot laat zien en de trouwjurk de persoonlijkheid van de bruid weerspiegelt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever een bruidegom taart hebt die niet alleen de persoonlijkheid van je toekomst laat zien, maar ook zijn hobby’s of andere kenmerken weerspiegelt. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze bruidegom taart of onze andere geweldige sport- en hobby taarten ? Het maakt niet uit of je een gepassioneerde voetballer, een geheime circus fan of een balletdanser bent. Vanwege zijn hobby’s en eigenaardigheden wordt de bruidegom alleen degene die je hart of je vriendschap heeft gewonnen.

Je kunt natuurlijk niet alleen onze geweldige bruidegom taarten gebruiken op de bruiloft zelf en daarmee de bruidegom eren, maar ze zijn ook perfect om je vrijgezellenfeest te verrijken. Als toekomstige echtgenoot of je beste vriend kun je jezelf vertrouwd maken met het idee van een chique bruidegom pak. Of je kunt deze taart nemen om je beste vriendin te verrassen met een getraind bovenlichaam tijdens haar vrijgezellenfeest. De perfecte start voor een leuke en succesvolle avond! Voor de latere uren hebben we natuurlijk ook de juiste (en meer onthullende) erotische variant van deze taarten voor jou in het assortiment.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Bruidegom's taart zwarte smoking
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Bruidegom’s taart grijze smoking
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Bruidegom's taart witte smoking
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Bruidegom's taart zwart-witte smoking
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zwarte bruidegom taart in hartvorm
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Witte bruidegom in hartvorm
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Bruidegomstaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart

    Bruidegom taarten en Groom cake's online bestellen

    Het idee, dat oorspronkelijk uit Amerika komt, wordt ook hier steeds populairder, de Grooms cake, vertaald ook wel de bruidegomtaart. Het idee achter deze taart is, dat er naast de officiele Bruidstaart (die vaak volgens wens van de Bruid samengesteld wordt) er ook een kleinere taart speciaal voor de Bruidegom is. Meestal toont de bruid hiermee haar liefde voor haar partner. Vaak zijn het ook echter gasten die de Bruid en de Bruidegom met deze taart willen verrassen. Deze taarten zijn zeker een eye-catcher op elke bruiloft!