Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Zilveren en Gouden Huwelijk taarten

Zilveren en gouden huwelijk taarten

Aangezien we bij jeeigentaart.nl voor elke gelegenheid een categorie voor je hebben gemaakt, kun je in de categorie bruidstaarten alle nobele hoge taarten in één oogopslag inzien. In deze categorie vindt je al onze taarten in een populaire volgorde die het beste past bij zilveren en gouden bruiloften. Zo’n uniek moment moet elk jaar worden gevierd, ongeacht in welk jaar.
Daarom hanteren we het motto: "Een speciale taart is een must voor een speciale gelegenheid!". Vieren jullie jullie trouwdag in een kleine kring met het gezin, dan is een van onze kleinere taarten het meest geschikt. Wij bieden deze aan in vierkante, ronde of hartvorm. Als het een beetje groter en pompeus wordt, produceren we natuurlijk ook meerdere verdiepingen bruiloftstaarten met twee of drie verdiepingen. Elke bruiloftstaart moet zo mooi mogelijk zijn en jouw feest nog charmanter maken. Maak je geen zorgen over de grootte van de taart, bij ons vind je het perfecte aantal porties. We adviseren je ook graag telefonisch of per e-mail, zodat je zeker jouw perfecte taart ontvangt voor een zilveren of gouden bruiloft.

Onze klassieke bruiloftstaart die in alle kleuren en patronen past. Je kunt jouw jubileum bruiloftstaart nog persoonlijker maken door er een tekst op te laten plakken. Velen schrijven bijvoorbeeld hun trouwdatum met beide namen erop of gewoon "Ik hou van jou" als het een geschenk is. Bepaal zelf hoe je bruiloftstaart eruit moet zien. Je vindt de regel voor jouw tekst op het product onder "Meer opties". We hebben een iets originelere taartvariant wat klassieke taarten betreft, zoals onze taart met trouwringen als optiek. Op deze taart staan twee trouwringen, die op elkaar liggen.
De trouwringen zijn gecentreerd op een prachtige achtergrond van witte en blauwe accenten. Deze combinatie zou het moment moeten vertegenwoordigen waarop de ringdrager jullie jullie ringen overhandigde. Je kunt er ook iets persoonlijks op schrijven. Als jullie het wat fijner en eleganter willen houden, is de roze rozen taart beschikbaar. Willen jullie jullie taart nog persoonlijker maken? Bekijk dan eens onze fototaarten. Daar kunnen jullie een vakantiefoto van de huwelijksreis uploaden, een grappige foto met het gezin, een momentopname samen of een selfie van jullie zelf. Wil je een taart geven voor jullie trouwdag en je wilt jouw geliefde verrassen, dan ben je van harte welkom om al onze taarten te bekijken. Je wordt helemaal bovenaan doorgestuurd naar de bovenste en onderste categorieën. Voor echte liefhebbers die gewoon hun schat in liefde willen verdrinken, raden we onze Taarten in hartvorm aan. Voor de mannen onder jullie zijn er twee bruidegom taarten om uit te kiezen en voor de vrouwen is er een unieke trouwjurk, die we bedrukken op een hartvormige taart. Naast elkaar zien deze twee harten er niet alleen heel mooi uit, maar zijn ze ook in verschillende smaken te bestellen!
Vergeet niet een wenskaart er bij te halen en een romantisch bericht naar je lieveling te schrijven! De wenskaarten zijn ook te vinden zoals de tekst op de taart bij het product onder "Meer opties".

Dus waar wacht je op? Bestel nu je droomtaart en verras je favoriete persoon hiermee!
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Bruiloftstaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Trouwringen taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Trouwjurk in hartvorm taart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe Cupcakes, 9 Stuks
    Zwarte bruidegom taart in hartvorm
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Happy Birthday Deluxe taart - verschillende...
    € 54,90 *
    Naar taartNaar taart
    roze rozen taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Trouwdag-fototaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Witte bruidegom in hartvorm
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Uli Stein - trouwdag
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart

    Zilveren & Gouden Huwelijk taarten online bestellen

    Een zilveren of gouden huwelijk is zeker een reden voor een feestje! Met onze zilveren en gouden bruiloft gebak kan het feest groots gevierd worden. Er is genoeg keuze, bijvoorbeeld een taart met een foto van het echtpaar. Hier zal je het gelukkig echtpaar een groot plezier mee doen. :)