Cars® op Taarten

Cars® op taarten

Elke autorace begint bij de start! Welkom op onze snelle Cars®-pagina, waar we onze selectie aan taarten van onze Pixar-sterren voorstellen. Als je een grote Cars®-fan bent en ook van taarten houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. De grote populariteit van Lightning McQueen® en zijn vrienden heeft ervoor gezorgd dat we in creativiteit zijn uitgebarsten. Dus onze meester-banketbakkers zijn aan de slag gegaan en hebben een verscheidenheid aan asfalt taarten gecreëerd waarop onze autohelden hun banden kunnen laten branden. Het maakt niet uit welke van onze taarten met Cars®-figuren je hier kiest, het zal zeker de aandacht van alle kinderen trekken. Daarbij is een autorace voor alle verjaardagsgasten niet uitgesloten. We hebben onze meest klassieke taarten met Cars®-personages in drie varianten: één-, twee- en driedelig. Zo hebben we voor elk feest, klein of groot, de juiste maat. Onze kleinste race circuit taart is opgedragen aan onze hoofdrolspeler Lightning McQueen®. Deze is ideaal voor kleinere feesten en om 10 hongerige raceliefhebbers te voeden. Ondanks zijn kleine afmetingen van 25 x 17 cm is deze taart een lust voor het oog op elke verjaardagstafel.

De medium versie is onze tweedelige race circuit taart. Groot genoeg om nog twee personages uit de Cars®-serie te plaatsen. Hier wordt Lightning McQueen® vergezeld door zijn vriend Mater® en zijn rivaal Cruz Ramirez®. Je bepaalt zelf hoe je de figuren op jouw taart plaatst. Wij vinden dat twee rivalen één verdieping zouden moeten duelleren ;-) Deze tweedelige race circuit taart met twee verdiepingen is ideaal voor feesten voor maximaal 18 personen. Deze zijn verdeeld in de onderste ring (26 cm in diameter) en in de bovenste ring (26 cm in diameter). Onze grootste variant van de auto race circuit taart is driedelig en biedt genoeg ruimte voor alle drie de personages om zijn rondjes te rijden. Zo staan de concurrenten Lightning McQueen® en Cruz Ramirez® elkaar dus niet in de weg. Deze imposante taart, die alles op je verjaardag tafel in de schaduw zet, biedt 43 porties voor jouw gasten. De onderste verdieping heeft een diameter van 36 cm, terwijl de middelste 26 cm is. Bovenop is de derde verdiepingen met een diameter van 18 cm.

 

We bieden de Cars® op taarten ook aan in de vorm van cijfer-taarten. Deze zijn verkrijgbaar in de nummers 3 tot en met 6. De cijfer-taart nummer 3 , 4 en 6 zijn geschikt voor maximaal 14 personen, terwijl nummer 5 goed is voor 16 personen.

Zoals bij veel van onze taarten, heb je ook bij de race circuit taarten de mogelijkheid om jouw persoonlijke boodschap te sturen. We gebruiken hetzelfde printproces om jouw taart de gewenste tekst te geven. Zo maak je jouw persoonlijke taart. Mocht er onvoldoende ruimte zijn voor jouw tekst op de kaart, dan bieden we je een extra service aan. Voor elke taart heb je de mogelijkheid om onze individueel bedrukte jeeigentaart.nl wenskaart te versturen. Je hebt dus de keuze om grotere boodschappen op je wenskaart te laten printen. Nog exclusiever? Laat ons jouw boodschap met veel liefde en met de hand op de kaart schrijven. Bestel nu jouw exclusieve Cars® op taart!

Cars® - Lightning McQueen® op race circuit taart
Cars® - Lightning McQueen® op race circuit ...
€ 49,90
Cars 2® - Lightning McQueen, Miss Fritter en Takel op twee-verdiepingen circuit taart met lint
Cars 2® - Lightning McQueen, Miss Fritter en op...
€ 83,90
Cars® taartkaars
Cars® taartkaars
€ 5,19
Partyset Cars® - incl. taart
Partyset Cars® - incl. taart
€ 89,90
Cars® 3 - Lightning McQueen®, Miss Fritter® en Takel® op drie-verdiepingen circuit taart met lint
Cars® 3 - Lightning McQueen®, Miss Fritter® en...
€ 149,00
Cars® Cijfer-Taart Nr. 3
Cars® Cijfer-Taart Nr. 3
€ 94,90
Cars® Cijfer-Taart Nr. 4
Cars® Cijfer-Taart Nr. 4
€ 94,90
Cars® Cijfer-Taart Nr. 5
Cars® Cijfer-Taart Nr. 5
€ 94,90
Cars® Cijfer-Taart Nr. 6
Cars® Cijfer-Taart Nr. 6
€ 94,90
Party set Cars® voor 8 kinderen - zonder taart
Party set Cars® voor 8 kinderen - zonder taart
€ 38,90
Dekoset Cars® voor 16 kinderen - zonder taart
Dekoset Cars® voor 16 kinderen - zonder taart
€ 51,90
Dekoset Cars® voor 32 kinderen - zonder taart
Dekoset Cars® voor 32 kinderen - zonder taart
€ 85,90
Eetbare print 'Cars®'
Eetbare print 'Cars®'
€ 6,29
Naar de marsepein topper Momenteel niet op voorraad
Cars® taarten fontein
Cars® taarten fontein
€ 5,19
Naar de taartendecoratie Momenteel uitverkocht

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

14 producten


Cars® op Taarten online bestellen

 

Op je plaatsen! Klaar voor de start! Af! Er is nauwelijks een onderwerp aantrekkelijker en veelzijdiger dan Disney Pixar's Cars®! Lightning McQueen® en zijn vrienden Francesco Bernoulli®, Matar® & Co. maken de racetracks van deze wereld onzeker en rijden met hun brandende motoren naar de overwinning! Hier vindt je de Auto-helden in actie op onze heerlijke taarten. Wij bieden je een breed scala aan modellen en varianten, zodat het juiste model beschikbaar is voor elke racechauffeur! Van cijfertaarten naar klassieke, drie verdiepings, verjaardagtaarten! Lightning McQueen® en vele van zijn vrienden worden geleverd als een kleine figuur of snoepkaars! Bestel jouw persoonlijke Race-autotaart versier het met je eigen sms-bericht. Daarnaast heb je de kans om met het Lightning McQueen® kaarsje of Cars® taartfontijn een geweldig geheel te maken, dat elke kleine Cars® fan gelukkig maakt. Alles wordt geleverd; kaarsen en taarten– We kunnen niet genoeg krijgen van Disney Pixar's Cars®! En we zijn er zeker van dat de kleine racers onder ons niet anders zullen zijn! Klik nu en vier je feestje met Lightning McQueen® en zijn vrienden van Cars®! .

 

 

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze Cars® op taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze Cars® op taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze Cars® op taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze Cars® op taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je Cars® op taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

 

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de Cars® op taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

 

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige Cars® op taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die je voor je taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor jou in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een Cars® op taart naar zijn voorkeur kan vinden.

 

De creatieve bakker

Als je je Cars® op taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je Cars® op taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

 

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

 

Levering van jouw Cars® op taarten

Onze Cars® op taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Cars® op taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging

 

Decoratie

Is je Cars® op taart naar jouw gevoel nog niet helemaal af en heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

 

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de Cars® op taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

 

 

Plastic figuur hierboven:
Bullyland®
© Disney/Pixar
Aanbevolen leeftijd: 3 + jaar

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000