Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Chubby Unicorn taarten

Chubby Unicorn-taarten

Wie had ooit gedacht dat uitgerekend een kleine, goed gevoede eenhoorn zo diep in de harten van mensen zou kunnen instorten dat het snel een van onze populairste thema’s zou worden? We hebben een hele categorie bedacht voor de Chubby Unicorn en de speciaal ontworpen taarten, zodat het nu nog gemakkelijker en sneller te vinden is tussen onze producten! De kleine opgegeten eenhoorn onderscheidt zich volgens zijn eigen verklaring fundamenteel van zijn nogal sierlijke tegenhangers - donzig, rond en toch absoluut tevreden met zichzelf en zijn eigen huid, hij leeft een ontspannen en absoluut ongeremd zoetekauw dagelijks leven, dat niets en niemand is de stemming of de trek in koekjes en koekjes bedorven door domme uitspraken of vooroordelen! En dat is waarschijnlijk precies wat zoveel van de kleine, dikke eenhoorn, of Chubby Unicorn, zo sympathiek maakt! En natuurlijk kunnen wij, als het jeeigentaart-team, jullie allemaal alleen maar aanraden om een ​​plakje van de kleine mollige eenhoorn en zijn bijzonder grote honger naar de mooie, kleine dingen in het leven af ​​te snijden! Omdat “geen taart geen oplossing is”, denken we, en onze vriend de Chubby Unicorn zou het niet annuleren! De kleurrijke regenboog eenhoorn past ook perfect in ons hele assortiment. Het vertegenwoordigt onze taartbusiness perfect. En dat is precies waarom de Chubby Unicorn op zoveel van onze geweldige producten kan worden bedrukt! Omdat we niet alleen taarten en taarten hebben met het kleine mollige eenhoornthema. Zelfs als de Rainbow Unicorn er ongelooflijk goed uitziet op onze ODENSE Marcipan, dachten we dat hij er ook geweldig zou uitzien op onze fondant! En dat is precies waarom de Chubby Unicorn perfect staat op alle andere heerlijke gebakken producten die we aanbieden bij je taart. De cupcakes met de kleurrijke regenboog eenhoorn zijn erg populair en worden goed ontvangen door iedereen die geen genoeg kan krijgen van eenhoorns. Bestel dus nu een van onze verschillende taarten met Chubby Unicorn-figuren en decoratie! Met onze taarten in verschillende hoogtes en maten zijn zowel kleine als grote trekjes klaar en wordt er gezorgd voor zowel kleine snacks als grote feestaccessoires! Of de gasten nu honger krijgen met een mollige eenhoorn of niet, er is voor elke gelegenheid wel iets in ons assortiment! Maak een fan van deze kleine zoetekauw een bijzondere traktatie of doe gewoon iets goeds voor jezelf - met deze donzige, mooie taarten ga je gegarandeerd niet fout en zullen je gasten een uniek plezier en een onvergetelijk feest hebben!
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Chubby unicorn op twee-verdiepingen koekjes...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Chubby unicorn op regenboog taart
    € 37,90 *
    Naar taartNaar taart
    9 roze Chubby Unicorn cupcakes
    Chubby Unicorn taart in hartvorm
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Chubby Unicorn verjaardagstaart
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Grummeleenhoorn-taart
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Grummeleenhoorn-Cupcakes
    Chubby Unicorn patroontaart
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Chubby Unicorn cupcakes
    Chubby Unicorn Kersttaart

    Chubby Unicorn-taarten voor verjaardagsfeesten online bestellen!

    Wie had gedacht dat uitgerekent een kleine, mollige Eenhoorn zoveel harten zou kunnen stelen en heeft kunnen uitgroeien tot een van onze meest populaire ontwerpen? Wij hebben de Chubby Unicorn en de speciaal ontworpen taarten een eigen categorie gegeven, waarmee ze nu nog sneller en eenvoudiger te vinden zijn tussen onze producten! De kleine gulzige eenhoorn heeft een duidelijke eigen mening, ander dan zijn meer sierlijke collega's. Hij is fluffy en welgevoed, en nog steeds absoluut tevreden met zichzelf. Chubby Unicorn zit volledig in zijn vel, is ontspannen en een absolute zoetekauw. Hij zorgt voor een vrolijke, positieve stemming zonder domme opmerkingen of vooroordelen! Waarschijnlijk is dat wat iedereen zo leuk vindt aan Chubby Unicorn! Wij kunnen jou alleen maar aanraden om een stukje af te snijden van de kleine Chubby Unicorn en zijn extra grote trek naar de mooie en kleine dingen in het leven. Aangezien geen taart ook geen oplossing is vinden we, dat onze Chubby Unicorn niet af te wijzen is! Bestel nu een van onze verschillende taarten met Chubby Unicorn figuren en decoratie! Met onze verschillende hoogte en grootte taarten zijn ze zowel voor kleine als grote trek gemaakt, voor zowel kleine tussendoortjes als grote feestaccessoires! Of de gasten nu komen met een sterke Chubby Unicorn trek of niet, voor elke gelegenheid hebben wij iets in ons assortiment! Maak een fan van deze kleine zoetekauw bijzonder blij of verwen jezelf voor een keertje – met deze mooie taarten zit je gegarandeerd niet fout en geef je je gasten een unieke verrassing en een overgetelijk feest!

    Chubby Unicorn Cupcakes

    Ons assortiment in deze categorie bevat niet alleen taarten. De kleine ronde Chubby Unicorn is te vinden op veel van onze bak-variaties. We bieden jou bijvoorbeeld onze heerlijke cupcakes, die verkrijgbaar zijn in 4 verschillende designs. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar die verschillen van de cakesmaken. Je kunt kiezen uit 9 cupcakes in de set met de smaken Chocolade, Citroen, Chocolate Chip, Appel-Kaneel en Blauwe bes. De cupcakes worden elke dag vers bereid en overtuigen met hun sappige en bijzonder unieke smaak.

    Chubby Unicorn Sachertaart

    Onze kleine Chubby Unicorn is smakelijk, niet alleen op cupcakes, maar ook op onze heerlijke Sachertaarten! De taart bevat 6 porties en is bedekt met een toplaag van fondant. De taartenopdruk is grotendeels gemaakt van een heerlijke suikermassa, ookwel bekend als fondant. Om op de taartenopdruk onze zoete Chubby Unicorn te verkijgen, wordt een verfijnd printproces gebruikt, waarin voedselkleuring verwerkt wordt. Vanwege de beheersde maat, is de taart vooral geschikt als een kleine verrassing.

    Taart in hartvorm

    De gelukkige Chubby Unicorn is bijzonder schattig op onze hartentaart! Zo'n zoet motief op een hartvormige taart, omsloten door een roze taartlint. Voor grote en kleine harten hebben we precies wat jij zoekt. De hartvorm is bij ons verkrijgbaar in 2 verschillende maten. Voor 10 porties, de maat M in 24x24 cm. Of voor als je van een groot hart houdt, kun je de maat L bestellen met 20 porties in 34x31 cm.

    Andere opties

    Bovendien bieden we als onze afzonderlijke producten een vervolgkeuzemenu met verschillende opties voor jou. Klik eenvoudig op de knop "meer opties". Hier zijn keuzes beschikbaar zoals een boodschap op de taart. Met deze optie kun jij jouw bestelling nog unieker en individueler maken! Houd er rekening mee dat het maximale aantal van 35 tekens niet kan worden overschreden. Het printbereik op onze taarten is beperkt en biedt mogelijk niet genoeg ruimte voor een te lange tekst. Bovendien moet het lettertype leesbaar blijven. Hiernaast heb je de mogelijkheid om ook direct bij het product zelf een aantal taartkaarsen te bestellen. Deze hebben het meest populaire taartkaarsen uiterlijk van op de markt, daarbij hebben we verschillende formaten direct beschikbaar. De afmetingen van de afzonderlijke pakketten bedragen 12 kaarsen. Deze kunnen echter meerdere keren en per taart tot wel 5 keer worden geselecteerd. Is dit nou voor jou nog niet genoeg personalisatie? Wij bieden natuurlijk ook onze mooie wenskaarten! Deze wenskaarten zijn bedrukt of hand geschreven beschikbaar. Als je de afgedrukte wenskaart kiest, wordt deze afgedrukt met jouw tekst in een gebogen lettertype. De handgeschreven variant is echter liefdevol gemaakt door een van onze medewerkers. Een opvuller wordt hiervoor gebruikt, die bijzonder mooie lijnen tekent.

    Decoratie

    Onze taarten zijn natuurlijk ook zonder decoratie beeldschoon, toch hebben wij hier nog een grote keuze in onze webshop met taartenfiguren, taartenkaarsen en vele andere decoratie artikelen. Met het thema Chubby Unicorn bieden wij verschillende decoratie artikelen aan in onze shop. Beginnende bij onze taartenkaarsen, kun je kiezen uit verschillende cijfers- en figuurkaarsen, die niet uit wax bestaan. Die zijn enkel voor sier op de motieftaarten en bevinden zich bijvoorbeeld op de drie verschillende Chubby Unicorn-taarten.

    Zelf bakken (Decoratie)

    Onze webshop biedt ook de mogelijkheid om zelf creatief te zijn. Daarbij bieden wij verschillende opties op het gebied van marsepein, fondant en levensmiddelstiften. De meest geliefde optie is figuren of andere objecten uit fondant of marsepein te maken. Wellicht is er een figuur dat jij beslist hebben wilt, maar niet in onze webshop beschikbaar is? Dan is hier de kans, om zelf jouw creativiteit op de proef te stellen. Bestel onze 200g of 250g marsepein- of fondantverpakkingen en creër figuren als een echte professional! De verschillende kleuren kun je vinden in de webshop. Wat je het beste kunt doen is de marsepein of fondant op een beetje poedersuiker uitrollen en de elementen met onze taartgereedschappen verder bewerken. Onze taartgereedschappen met talrijke functies, bieden een perfect afgestemde set! Je kunt onze taartgereedschappen vinden in onze Decoratie categorie. Als dat nog niet genoeg is, dan hebben wij iets speciaals, als kers op de taart! Onze levensmiddelstiften zijn perfect in dat geval, voor het toevoegen van de laatste details of boodschappen. De stiften zijn in meerdere kleuren beschikbaar!

    Ons marsepein

    De selectie van heerlijke marsepein op de markt is geweldig, maar tot op heden vertrouwen we slechts één fabrikant. Odense Marsepein is nummer één als het gaat om kwaliteit en smaak! Het bedrijf, dat is ontstaan in de stad Odense in Denemarken, produceert al meer dan 100 jaar de beste marsepein en fondant. Er is een reden voor deze kwaliteit, omdat alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en aan strikte controle wordt onderworpen. Alleen de beste speciaal geselecteerde amandelen vinden hun weg naar het eindproduct dat eerder met traditionele Italiaanse steenrollers werd bewerkt. Deze professionaliteit heeft van Odense de leverancier van de koninklijke Deense rechtbank gemaakt. Ze leveren al meer dan 50 jaar aan het Royal Court en hebben de titel hard verdiend! Dit is precies wat we waarderen bij onze marsepeinleverancier, omdat we altijd kunnen rekenen op de beste en constante kwaliteit.

    Onze levensmiddel print

    Geen enkel product is zo uniek en speciaal, als wanneer het niet door onze printer is gegaan. Dit is geen normale printer, zoals je je kunt voorstellen. Deze printer verwerkt alleen EU-gecertificeerde kleurstoffen voor levensmiddelen! Het speciale gepatenteerde drukproces maakt het mogelijk om scherp en precies op marsepein of fondant te drukken. Natuurlijk is deze voedselkleur eetbaar en heeft een neutrale smaak, anders zou je onze heerlijke marsepein niet kunnen proeven, zo lekker als die is.

    Houdbaarheid en bewaring

    Alsjeblieft houdt rekening met dat onze taarten en alle andere bakwaren uit onze webshop, minstens 7 dagen ongekoeld houdbaar zijn. Deze mogen niet in de koelkast bewaart worden. Hiervoor zijn twee redenen. De eerste reden is, dat onze taarten, opdruk en cupcakes bedrukt worden. Deze druk kan door het condenswater beschadigd worden en uitlopen, wat zonde is voor de mooie opdruk! De tweede reden is de in onze taarten verwerkte botercreme, die bij een lage temperatuur redelijk hard wordt. Deze temperatuur kan ook als gevolg hebben dat de taart droog wordt. Daarvoor vragen wij jou om een temperatuur van ongeveer 20°C en tot verbruik in de verpakking laten. Op deze manier kun je nog langer genieten van de heerlijke taarten en cupcakes.

    Levering en verzending

    We leveren over het algemeen altijd met de verzendservices, DHL en UPS. Onze pakketten worden dagelijks opgehaald en hebben een korte verzendafstand, waardoor alles vers blijft. Wanneer je een levering met een gewenste dag plant, houdt dan rekening dat DHL-Paket +/- Werkdag geleverd kan worden. De punctuele variant op werkdagen is UPS-Express. Hierbij is de levering op de gewenste dag mogelijk, dat garanderen wij. Ook wanneer het om gevoelige bakwaren gaat, is de levering veilig. Onze taartverpakkingen zijn na bijna 10 jaar tot de beste kwaliteit gevormd en verbeterd. De verpakkingen zijn immuun tegen vele omstandigheden in het verkeer, aangezien wij speciale Inlays in de verpakkingen verwerkt hebben. Bij vragen over de levering of verzending kun je echter ook altijd onze klantenservice contacteren, wij helpen jouw dan persoonlijk verder!