Chocolade Deco

Bestel hier de passende chocolade decoratie voor jouw taart!

Chocolade zover het oog reikt! Misschien is het u al opgevallen, maar natuurlijk gaat het in deze categorie om de favoriete snoepjes van de Keulenaren. Wij in Keulen houden immers zoveel van de heerlijkheid van cacao in alle denkbare vormen dat we zelfs ons eigen museum ter ere van de chocolade hebben gebouwd. Dus zie je, als het gaat om chocolade, zijn we precies de juiste mensen om mee te praten. Natuurlijk weten we ook dat er echte chocoladeliefhebbers onder u zijn die alleen maar hebben gewacht op deze grote categorie van chocoladetaartdecoraties. Hier vindt u onze hele collectie heerlijke en natuurlijk eetbare chocoladedecoraties voor uw taarten. Of u nu op zoek bent naar een chocoladeschoen of een chocoladetas, hier vindt u de juiste chocoladetaartdecoraties voor uw eigen taarten.

Hoewel onze make-up taarten met hun speciale decoratie en de parels op de rand iets heel bijzonders zijn, is deze taart niet voor elke gelegenheid geschikt. Misschien heb je wel een themafeestje en is onze vlindertaart daar precies goed voor. Of misschien ben je gewoon verliefd geworden op onze eenvoudige en elegante White Wedding Cake. Maar tegelijkertijd wil je niet afzien van de chocoladetaartdecoratie die je al kent van onze taarten. U kunt nu dus gewoon de decoratie van onze taarten bij elke taart bestellen en deze precies zo op de taart plaatsen als u wilt. Natuurlijk kunt u de chocoladedecoratie ook zonder de taart bestellen. Want iedereen kent deze persoon die als geen ander van handtassen en schoenen houdt en bovendien elke avond een reep chocolade eet bij een spannende of romantische film. Dus onze chocoladedecoratie is ook super geschikt als cadeau of als kleine attentie voor tussendoor.

Of je hebt nagedacht over het bakken van je eigen taart voor de verjaardag van je beste vriendin en vraagt je nu af: "Hoe kan ik mijn taarten met chocolade versieren?'' Natuurlijk helpen wij u om uw taart te versieren met chocolade en hem nog mooier en specialer te maken. Het is ook mogelijk dat je je taart al hebt gebakken en hebt nagedacht over de beste manier om hem te versieren. Maar dit alles is niet gelukt zoals het hoort. Nu is de verjaardag net om de hoek en moet de taart worden gered. Duidelijk! Het enige wat je nog moet doen is je taarten met chocolade versieren. En het is het beste om een groot gebied te versieren om eventuele gebreken te verbergen. Uiteindelijk gaat het erom hoe je taart smaakt en vooral dat het uit het hart komt, maar zoals bekend eet het oog ook mee met de taart, dus we helpen je graag met het versieren van je taarten met onze chocoladetaartdecoratie.

Om u een zo groot mogelijke keuze aan verschillende decoraties te kunnen bieden, hebben we niet alleen een chocoladeschoen of een chocolade handtas in deze heerlijke en mooie categorie opgenomen, maar hebben we ook verschillende ontwerpen voor u gemaakt. Het maakt niet uit of uw favoriete kleur roze, oranje of wit is of dat u de voorkeur geeft aan witte, donkere of melkchocolade. Hier vindt u de bijpassende chocoladedecoratie om elk hart gelukkig te maken.

Dit artikel is in de zomermaanden Juni tot en met September niet verkrijgbaar !
Schwarzer Schokoladen-Schuh mit weißen Highlights
Schwarzer Schokoladen-Schuh mit weißen Highlights
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Niet beschikbaar in de zomer
Witte chocolade schoen met roze stippen
Witte chocolade schoen met roze stippen
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Niet beschikbaar in de zomer
Weiße Schokoladen-Handtasche
Weiße Schokoladen-Handtasche
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Niet beschikbaar in de zomer
Bruine chocolade handtas
Bruine chocolade handtas
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Niet beschikbaar in de zomer
Bruine chocolade schoen met witte highlights
Bruine chocolade schoen met witte highlights
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Niet beschikbaar in de zomer
Goud-bruine chocolade schoen
Goud-bruine chocolade schoen
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Niet beschikbaar in de zomer
Witte chocolade schoen met bruine strepen
Witte chocolade schoen met bruine strepen
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Niet beschikbaar in de zomer
Bruine chocolade schoen met zwarte highlights
Bruine chocolade schoen met zwarte highlights
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Momenteel niet op voorraad
Roze chocolade schoen met zwarte stippen
Roze chocolade schoen met zwarte stippen
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Niet beschikbaar in de zomer

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

9 producten


Bestel hier de passende chocolade decoratie voor jouw taart!

Dit artikel is in de zomermaandan Juni tot en met September niet verkrijgbaar !

Leuke decoratie ideeën voor alle chocolade liefhebbers! Wil jij je lekkere taart met iets exclusiefs versieren? Onze chocoladeschoen zal er prachtig uitzien op jouw taart! De chocoladeschoen kan je voor verschillende gelegenheden gebruiken. Als eerste kan je ze voor verjaardagstaarten gebruiken. Maar ook voor misschien een chocoaldefeest. Als iemand of jijzelf nou helemaal verslaafd bent aan chocolade dan kan je hier vele leuke chocoaldefiguren kopen. Laat diegene verrassen met veel chocola en je zal dan zeker een lach op zijn/haar gezicht zien verschijnen. Kies uit verschillende kleuren en laat het hart van het verjaardagskind sneller kloppen! Wij bieden daarnaast ook leuke chocoladetassen en chocoladebabyschoenen aan.

De chocoladetassen zijn perfect voor make-up taarten. Als je een make-up feest hebt dan kan je bij ons de leuke handtassen kopen. Je kan natuurlijk ook onze mooie chocoladeschoenen bestellen. De roze en blauwe babyschoenen zijn perfect voor babyfeestjes of voor babyshowers. Al onze chocoladedecoratie is makkelijk te plaatsen op de taart. Je kan dus zien dat onze chocoladedecoratie perfect is voor verschillende gelegenheden. De chocoladeschoenen kunnen ook gebruikt worden om onze fototaarten of themataarten mee te versieren!

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw chocolade decoratie

In Nederland worden onze chocolade decoraties met UPS of DHL Express geleverd. Om teleurstellingen op de grote dag te voorkomen, raden we je aan om de chocolade decoratie een werkdag eerder te laten leveren, dus 2 werkdagen voordat je de taart nodig hebt. Zo ben je er altijd zeker van dat je de taart op tijd in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat UPS en DHL Express niet in het weekend leveren.

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken of de boodschap door ons team op de kaart laten schrijven. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000