Taartenlinten

Bestel taartenlinten online!

Let op: De taartlinten zijn NIET eetbaar.

Het taartlint wordt NIET op de taart aangebracht. Het taartlint is zelf aan te brengen, zodat je het naar eigen smaak op de gewenste plek op de taart kunt plaatsen.

In deze categorie kun je het ideale taartlint kiezen voor jouw bijzondere taart. Bij ons zit u precies goed als uw taart of cake er nog mooier uit moet zien. Onderscheid je van iedereen met een prachtig taartenlint. Met onze taartenlinten geef jij jouw taart de finishing touch. Zelfs al zijn het maar simpele enkelkleurige linten, ze maken een ongelooflijk verschil. De linten zijn voedselveilig en kunnen door ons of zelf aan de taart worden bevestigd. Dit kan gebeuren met een staafje glazuur of warme chocolademelk en kan dus voor iedere taartenliefhebber gemaakt worden. U kunt onze taartlinten bestellen in de door u gewenste kleur en maat. Het enige wat u hoeft te doen is op het juiste product te klikken en de bijbehorende varianten te selecteren. Omdat we 2 taartenlinten van verschillende hoogtes aanbieden, heb je ook de mogelijkheid om een ​​lintcombinatie te maken. Laat je fantasie op de vrije loop en versier je taart met de mooiste taartenlinten. Liever een taart met al een taartlint? Dan kunnen wij u hier ook bij helpen. Omdat wij veel taarten tot uw beschikking hebben, kunt u zelf de taart van het taartenlint kiezen. Je kunt uit 16 verschillende kleuren kiezen. De witte taart met een taartenlint is een echte klassieker. Dit is een klassieke witte taart, die je vervolgens op smaak kunt brengen met een gekleurde taartenlint. Als je een iets meer in het oog springende taart wilt, kunnen we alleen de deluxe marmeren taart aanbevelen. Omdat het prachtige marmerpatroon er nog mooier uitziet in combinatie met het satijnen lint. Komt er een babyfeestje aan? Dan heb je het geluk om een ​​taartlint te krijgen bij de baby party taarten. U kunt ook kiezen voor een satijnen lint voor alle deluxe taarten. Het beste van deze taarten is dat de kleur van de parels overeenkomt met de kleur van het lint. Dus kies je bijvoorbeeld voor een roze taartenlint, dan zijn de met de hand gemaakte parels in dezelfde kleur. Bij de meeste themataarten is er een taartenlint in de juiste kleur. Mis de geweldige taartlinten niet en verras uw vrienden en gasten ermee. Als je niet precies weet waar je het lint wilt bevestigen of welke breedte en kleur het beste bij je taart past, dan kun je gewoon even langs taartinspiratie komen om daar een paar ideeën op te doen combineer ook de taartlinten met onze andere taartdecoratie en creëer zo jouw unieke decoratiecombinatie. Zo passen de cake toppers perfect bij de taartlinten. Lekker ravotten op de taartversiering. Ben je klaar met de versieringen op je taart, dan mag je ons een mooie foto van je taart sturen. Dus waar wacht je nog op? Vind de juiste decoratie voor uw taart en de gelegenheid en laat uw creativiteit de vrije loop. LET OP: de taartenlinten zijn NIET eetbaar.

Smal effen taartenlint, 19 mm
Smal effen taartenlint, 19 mm
€ 1,99
Breed effen taartenlint, 36mm
Breed effen taartenlint, 36mm
€ 2,59
Dubbel taart lint
Dubbel taart lint
€ 3,69

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

3 producten


Taartlinten online bestellen

In deze categorie kun je het perfecte lint voor jou taart kiezen! Onze linten zijn geschikt om met levensmiddelen in contact te komen en kunnen door ons of door jezelf aan de taart worden aangebracht. Je kunt dit doen door de linten met suikerglazuur of warme chocolade aan te brengen. Dit moet voor elke taartenliefhebber te doen zijn. Onze taartlinten zijn in veel verschillende kleuren en maten te krijgen en omdat we twee verschillende diktes van taartlinten aanbieden heb je de mogelijkheid de verschillende linten met elkaar te combineren. Laat je fantasie de vrije loop en decoreer je eigen taart!!

Verschillende kleuren voor verschillende gelegenheden

Elke kleur symboliseert iets anders, het roept bijvoorbeeld andere gevoelens in ons op. Om u te helpen bij het vinden van het perfecte lint voor uw evenement, kunt u kijken naar de betekenis van de afzonderlijke kleuren.

Geel: De kleur geel staat voor de gloed en de heiligheid en brengt zo vreugde over. Het staat ook voor een scherpe geest en intellect. Verdere betekenissen voor de kleur geel zijn waarheid, rationaliteit en wijsheid

Blauw: De kleur blauw is de coolste, zuiverste en diepste kleur. Het staat voor het onbewuste, de geestelijke diepte en de innerlijke stilte. Daarnaast is blauw de kleur van trouw, spirituele ontwikkeling, spirtualiteit, verlangen en voor een immateriële wereld.

Groen: De kleur groen symboliseert sereniteit en statica. Het is de kleur van de flora en staat dus voor vruchtbaarheid, groei en hoop. Bovendien zijn tevredenheid en evenwichtigheid vertegenwoordigd.

Paars: De kleur paars is zowel de kleur van de kracht als de kleur van de passie en de immoraliteit. Het wordt ook geïnterpreteerd als genezing. Het staat ook voor spirtualiteit, geest en intelligentie.

Rood: De kleur rood is de kleur van vuur en bloed. Rood brengt verschillende gevoelens over. Enerzijds staat het voor haat, oorlog en agressie en anderzijds symboliseert het kracht, liefde, warmte en passie.

Turquoise: De kleur turquoise wordt beschouwd als een overgangskleur tussen blauw en groen en combineert dus de positieve eigenschappen van deze kleuren. Het zorgt voor een helder hoofd en maakt ons zelfverzekerder. Tegelijkertijd geeft de kleur ons gratie en rust en associëren we positieve kwaliteiten als gezelligheid, humor, openheid en eerlijkheid met blauwgroene kleuren.

Met deze informatie vindt u zeker het juiste lint voor uw gelegenheid. U kunt bijvoorbeeld het rode lint op Valentijnsdag naar uw dierbaren sturen en in de categorie Valentijnsdag vindt u de bijpassende taarten voor deze gelegenheid. Als alternatief kunt u de hartvormige taarten ook versieren met een rood lint. Als je de liefde van je leven al om je vinger gewikkeld hebt, kun je de linten ook combineren met onze bruidstaarten. De kleuren babyroze, donkerroze, koningsblauw en lichtblauw zijn perfect voor een babyfeestje. Als je het geslacht van het kind nog niet kent, kun je kiezen voor een taartlint in het geld of voor groene tinten. Kijk maar eens welk lintje het beste bij je babytaart past. U heeft ook de mogelijkheid om twee kleuren te combine-ren met de dubbele hoogte taartbanden. U kunt één kleur kiezen voor de brede band en één voor de dunne.

 

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

 

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

 

 

Levering van jouw taartenlinten

Onze taartenlinten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw taartenlinten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging

 

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

 

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

 

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000