Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Deluxe Cupcakes, 9 Stuks

(0 Bewertungen bisher)
€ 27,90 *
  • Vlak voor verzending vers gebakken!
  • Levering op gewenste leverdatum mogelijk!
  • Betaal per factuur tot 14 dagen na levering!
BeschrijvingBeschrijving

9 Deluxe Cupcakes

Bestel nu onze gloednieuwe Deluxe Cupcakes! Een ideaal kado voor elk verjaardagsfeest, verrassingsfeest of
als kleinigheid tussen vrienden! Wij hebben het populaire en elegante design van Deluxe-Taarten op een paar fantastische Cupcakes gemaakt! Het resultaat mag er wezen. Het is net een kleine, schattige versie van onze smaakvolle Deluxe-taarten die zich nu dus ook als kleine snack laat eten. Deze cupcakes kunnen dienen als iets lekkers bij de koffie naast de taart. Verras je gasten met deze fantastisch en beeldschone cupcakes op je volgende verrassingsfeest, verjaardagsfeest of zelfs op jouw trouwfeest of op welke andere aangelegenheid dan ook! De elegantie spat van onze cupcakes af en laat zich daardoor dan ook op verschillende manieren combineren met andere dingen, wat optimaal genieten betekend! Verras jouw gasten met deze elegante cupcakes met een smaak die jij zelf kunt uitkiezen!

Onze cupcakes worden in een set van 9 verschillende cupcakes met verschillende designs op het fondant gedrukt. Bij al onze anderen cupcakes-designs wordt precies hetzelfde fondant gebruikt en bedrukt met het gewenste beeld of met een door ons gemaakt motief voorzien. Bij deze brandnieuwe cupcakes variant wordt het Deluxe-motief bovendien meteen gedrukt op het fondant, zodat hier een 3D-effect gemaakt kan worden. In onze online shop kun je deze unieke en boviendien uiterst culinaire kunstwerken besetellen en heel gemakkelijk bestellen en laten leveren op een door jou gewenst adres! Onze betrouwbare lever-service heeft normaal niet meer nodig dan een of enkele werkdagen, om ojouw bestelling te leveren! Maak je geen zorgen en laat een lach op het gezicht van je gasten toveren met deze wonderlijke Deluxe Cupcakes als toevoeging aan jouw Deluxe taart!
Ingrediënten & informatie voor mensen met allergieën

Maximaal aantal tekens: 300

* Verplichte velden

€ 27,90 *
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
Kleine delicatessen
Meer informatie
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
(84)
Onze lekkere Cake-pops zijn nu ook omhult met kleurrijke chocolade en met een fantastisch glitter-effect! De lichtblauweCake-Pops zijn gemaakt met choco-cake en de lichtroze Cake-Pops met vanille-cake gemaakt. Bij het happen mag je je dan ook erg verheugen op onze populaire smaakrichtingen met vanille- en chocoladecake. Natuurlijk kun je ook een gemengde box bestellen en thuis laten leveren.

Overigens: de pastelkleurige Cake-Pops zijn ook ideaal voor een babyfeest of bij een doopsel!
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
€ 1,49 *
ToevoegenToevoegen
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
(10)
Wil jij van jouw foto-of themataart een bijzondere liefdestaart maken?
Kijk dan snel hier: versier met deze lekkere hartjes gemaakt van marsepein jouw taart of creatie en maak het hiermee het ultieme gebaar van liefde!

Je ontvangt 3 zoete, rode hartjes , die ca. 30mm groot zijn.
€ 1,49 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
€ 0,99 *
ToevoegenToevoegen
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
(38)
Wil jij graag jouw motief- of fototaart omtoveren tot een echte liefdestaart?
Dan hebben wij wel wat voor jou: Versier jouw taart met deze zoete, kleine marsepeinen hartjes en maak hiermee jouw eigen, persoonlijke bewijs van liefde!

Van ons krijg je 5 rode marsepeinen hartjes, deze zijn ongeveer 20mm groot.
€ 0,99 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
Love is in the air! Heb jij al kennis gemaakt met onze Cake-pops love-design?

De "Love & Be Mine"-Cake-Pops worden in een gemixte box geleverd, bestaande uit 6 red-velvet Cake-Pops met rode glazuur, glitter en met een "Be Mine"-logo versiert en 6 vanille-deeg Cake-Pops met roze glazuur, glitter en met een "Love"-logo versiert. Het red-velvet deeg bestaat uit ons populaire cacaodeeg – geverfd met rode levensmiddelen. Hartjesogen gegarandeerd!
€ 29,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Chocolade-muffins, 9 stuks
€ 19,90 *
ToevoegenToevoegen
Chocolade-muffins, 9 stuks
Vanaf nu ook te verkijgen op de muffin-afdeling van jeeigentaart; onze smaakvolle Chocolade-muffins. Onze lekkere chocolade-muffins zijn het ideale tussendoortje voor iedereen die gek is op chocolade en muffins. Het is daarnaast ook nog eens bij meerdere gelegenheden in te zetten. Zoals wij al gezegd hebben zijn deze muffins ideaal als een lekker tussendoortje, maar daarnaast zijn het ook nog eens een leuke afwisseling in plaats van een standaard stuk taart, wat je op een verjaardag of ander feest krijgt. Chocoalde is een natuurlijk een smaak waar bijna iedereen dol op is. Met onze chocolade-muffins scoor je dus zeker goed bij jouw gasten op je volgende verjaardag, bedrijfsevenement of welke andere aangelegenheid dan ook!
€ 19,90 *
ToevoegenToevoegen
Meer informatie
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
€ 39,90 *
ToevoegenToevoegen
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
(12)
Maak je klaar voor een heuze zomerdroom! De kleurrijke Cake-popsicles zijn iets unieks. Je zou bijna denken dat je met een ijsje rondloopt, wanneer je iemand met zo'n Cake-popsicle ziet rondlopen. Met de extra witte chocolade en de kleurrijke dip zijn de kleine Cake-Popsicles een absolute blikvanger:

Door het lichte deeg met passievrucht smaak, die tot nu toe in nog een enkele andere baksels van ons zijn gebruikt, Daarnaast zijn ze ook nog eens een smaakvol hoogepunt op elk feest!
€ 39,90 *
ToevoegenToevoegen

Vergelijkbare producten
Prinses Deluxe
€ 139,00 *
Naar taart€ 139,00 *
Gouden deluxe taart met chocolade-schoen...
€ 89,00 *
Naar taart€ 89,00 *
Momenteel uitverkocht
Happy birthday deluxe taart roze - Dubbe...
€ 58,90 *
Naar taart€ 58,90 *
Prins deluxe taart
€ 139,00 *
Naar taart€ 139,00 *
Deluxe cijfer-taart, verschillende kleur...
€ 79,90 *
Naar taart€ 79,90 *
Zwarte Deluxe Taart - dubbele hoogte
€ 56,90 *
Naar taart€ 56,90 *