Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Champagne Taart

Champagne taart online bestellen

Voor een speciale gelegenheid, zoals voor oud & nieuw, kerstmis of iemand iets bijzonders gunnen, daar zijn onze champagnetaarten voor. De taarten hebben de vorm van een champagnefles en zijn gemaakt van citroen cake met een champagne vulling. Er zit dus alcohol in onze champagne taarten! Als we terug gaan kijken naar het begin van de champagne dan komen we in Frankrijk terecht. Champagne wordt gemaakt van een mengsel van het sap van blauwe en witte druiven. Alle druiven worden voorzichtig met de hand binnen gehaald. Daarna worden ze geperst en daarna komt de vinificatie. De vinificatie duurt ongeveer 15 maanden, maar dat kan ook drie jaar duren. Na al die maanden heb je de heerlijke smaak van de champagne. Deze smaak wordt in al onze champagnetaarten gebruikt. De heerlijke marsepeinlaag maakt de taart pefect af. Ons marsepein komt van het Deense merk Odense. Deze marsepein wordt gemaakt uit amandelen van hoge kwaliteit en deze wordt voorzichtig gemengd met suiker en water.

Naast deze heerlijke smaak kun je zelf een tekst bedenken die wij dan op het etiket van de champagnefles drukken. Als keuze heb je “Happy Birthday” “Happy new year” en “ Bonne chance”. De tekst kan niet langer dan 14 letters zijn.

Onze champagnetaarten worden met DHL-Express of met UPS-Standard geleverd. Als je haast hebt en je wil er zeker van zijn dat de taart op de gewenste leverdatum aankomt dan kan je het beste voor DHL-Express kiezen.

De champagnefles taarten zijn twee keer zo hoog (10cm) als onze normale taarten.

Champagne taart roze/pink
€ 79,00 *
Naar taartNaar taart
Champagne taart vert/groen
€ 79,00 *
Naar taartNaar taart