Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Fototaart deluxe online bestellen

Een absolute droom voor chocoladeliefhebbers! Omdat je chocoladetaart hebt met extra chocoladevulling in deze taart. Er bestaat niks beters! Onze zondig heerlijke luxe fototaarten zorgen ervoor dat iedereen om jouw vingers wordt gewikkeld. Maar het is niet alleen de smaak die de taarten zo bijzonder maakt. De look is ook best aantrekkelijk. Op de kwalitatieve Odense Marcipan is een koninklijk patroon gedrukt met bruine tinten. Hierin kunt u een persoonlijke foto of motief laten bedrukken. De taart krijgt niet voor niets de bijnaam “Devil's Cake”. De heerlijke smaak en de verleidelijke look maken de taart gewoon duivels. Omdat de chocolade-toffeesvulling gewoon verslavend is. De chocolate fudge taart is gewoon het perfecte cadeau voor een verjaardag of gewoon voor een ander feest. Aangezien dit een luxe taart is, is hij twee keer zo hoog als onze normale taarten, namelijk een volle 10 cm. De taart met een extra chocolade toffees is geschikt voor ca. 20 personen. Dus gewoon het perfecte aantal voor een feestje. Deze taart is niet alleen de eyecatcher op je feest door de look. Zodra uw gasten de Chocolate Fudge Taart hebben geprobeerd, kunnen ze niet stoppen met eten. Je moet dus zeker een stukje van de deluxe fototaart veiligstellen. Ben je meer fan van ronde taarten? Is dat teveel voor jou met de dubbele chocolade fudge vulling? Dan hebben wij ook voor jou de juiste Photo Taart Deluxe.

Omdat u een foto of zelfs een logo kunt laten afdrukken op onze luxe fototaart. Net als bij de andere luxe taarten is deze 10cm hoog en bezet met parels. De taarten zijn voorzichtig met de hand versierd met parels. Zodat al uw gasten iets van de heerlijke taart krijgen, is deze verkrijgbaar in twee verschillende maten. De maat S is voldoende voor ca. 12 personen en met de maat M kunt u ca. 24 personen voorzien van een stukje taart. Om ervoor te zorgen dat de taart volledig aan uw verwachtingen voldoet, kunt u zelf de kleur van de taartlint kiezen. De kleur van de parels past zich er vervolgens op aan. Als de taart nog steeds niet speciaal genoeg voor je is, kun je hem nog meer opfleuren met de regenboogvulling. Hiermee heb je een kleurrijke vulling in de taart. Maar dat is nog niet alles, want de taart is gevuld met chocoladebonen. Dus als je de taart snijdt, vallen de chocoladebonen eruit. Met deze taart ga je je gasten zeker verbazen. De taart is perfect voor besloten feesten of voor bedrijfsjubilea of ​​iets dergelijks. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om hier een individuele tekst toe te voegen. In tegenstelling tot de fototaart met het gouden frame en dubbele chocolade fudge vulling, heeft de logo photo taart deluxe de keuze uit vier verschillende smaken en de regenboogvulling. Als je toch een chocoladeliefhebber bent, kies dan voor onze chocoladetaart met chocoladevulling. Een iets meer fruitige variant is de chocoladetaart met kersenvulling. Als je geen grote fan bent van chocolade, mag je de vanillecake met de frambozenvulling of de citroenvulling niet missen. Weet u niet zeker welke smaak voor u geschikt is? Dan moet u zeker onze smaakmonsters uitproberen! Of als je je keuze hebt gemaakt voor de juiste fototaart, dan is het tijd om te bestellen!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Deluxe logo-taart - dubbele hoogte
    € 56,90 *
    Naar taartNaar taart
    Fototaart Deluxe - Gouden frame op dubbele...
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart

    Fototaart deluxe online bestellen

    Onze fototaart deluxe is een pure verleiding. Hij heeft een intense chocolade smaak en is zo lekker, dat als je er eenmaal aan begint je niet meer kunt ophouden! Hij heeft ook wel de bijnaam “Devil’s cake”.Deze taart smaakt gewoon heerlijk. Een must voor alle choco-liefhebbers!