Skip to Store Area:

Je heeft geen artikelen in jouw winkelwagen

Sneaker-Taart

Sneaker taart online bestellen

Ben jij een grote schoenenfan en heb je altijd al ene taart willen hebben in schoenenvorm? Dan zit je hier precies goed! Sneakers, sportschoenen, canvas schoenen, hoe je het ook wilt noemen, wij maken het nu als taart! Super nieuw, super lekker en in veel verschillende kleuren! Je kunt hier jouw eigen individuele sneakertaart bestellen! Of het nu roze, blauw, groen, geel, grijs, rood of een donkergroene gras patroon is, wij hebben voor elk wat wils! Bestel nu snel en gemakkelijk en geef jouw dierbaren een bijzonder cadeau of laat jezelf eens verwennen. Deze taart is namelijk voor verschillende gelgenheden geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, brunch, een beurs, jubileum of gewoon voor een schoenenfeest! En het beste van alles komt nog! Je kan de sneaker met je eigen logo versieren! Maakt niet uit wat je erop wil hebben, een tekst of een afbeelding, wij zorgen ervoor dat het erop wordt gedrukt. Dus je bent modeontwerper en banketbakker tegelijk. Deze taart is zeker een eye-catcher op elk feest!

Deze taarten worden allemaal met een heerlijke marsepeinlaag gemaakt. Het marsepein komt van het merk Odense. Dit is een merk uit Denemarken en smaakt overheerlijk! Onze taarten worden geleverd met DHL-Express en UPS-Standard. Met UPS duurt het +/- 1 werkdag en met DHL wordt de taart op de gewenste leverdatum geleverd. Als je haast hebt en je op het laatste moment een taart moet bestellen dan kan dit heel gemakkelijk met DHL-Express.

Opmerking: Let op! Het oppervlak voor het logo is niet erg groot (een diameter van 6cm) dus let er op dat je niet te gedetailleerde logos gebruikt, omdat je ze dan slecht kan zien. Gebruik liever simpele en duidelijke logos!

Roze Sneaker taart
€ 89,00 *
Bestel nu€ 89,00 *
Blauwe sneaker taart
€ 89,00 *
Bestel nu€ 89,00 *
Witte Sneaker taart
€ 89,00 *
Bestel nu€ 89,00 *
Groene sneaker taart
€ 89,00 *
Bestel nu€ 89,00 *
Rode Sneaker Taart
€ 89,00 *
Bestel nu€ 89,00 *
Gele Sneaker taart
€ 89,00 *
Bestel nu€ 89,00 *
Grijze Sneaker taart
€ 89,00 *
Bestel nu€ 89,00 *
Oranje Sneaker taart
€ 89,00 *
Bestel nu€ 89,00 *
Gras patroon sneaker taart
€ 89,00 *
Bestel nu€ 89,00 *