Dragon Ball® op taarten

Dragon Ball® op taarten

Je kunt Son Goku® uit Dragon Ball® meenemen op je avonturen thuis met onze heerlijke Son Goku® uit Dragon Ball® op Nimbus taart. Nodig al je anime-vrienden uit voor een Dragon Ball®-marathon en eet er een heerlijke Dragon Ball®-taart bij. Dragon Ball® is een van de best verkopende manga's die er zijn en wij willen jouw eigen Goku® Black van Dragon Ball® op Nimbus-taart, zodat jouw Dragon Ball®-avond onvergetelijk mooi zal zijn. Eet samen van je Dragon Ball® taart en nodig alle Son Goku® fans uit. Met onze Son Goku® Dragon Ball® op Nimbus-taart blijft jouw Dragon Ball®-verjaardagsfeestje voor eeuwig in je gedachten. Eerst kwam de originele Dragon Ball® uit, hierna kwamen Dragon Ball® Z en Dragon Ball® GT uit. Wij kozen voor Dragon Ball® Super met onze Goku® Black op 2-laagse Nimbus over stad-taart omdat een echte Dragon Ball®-fan de sluwe Zamasu met zijn scherp rechtvaardigheidsgevoel moet kennen. Om het universum van Dragon Ball® te verbeteren, werden Shin-Jin en Saiyajin naar de Aarde gestuurd zodat alle mensen werden weggevaagd. De hele anime serie van Dragon Ball® is een absoluut avontuur met ups en downs van een kleine jongen die zijn hoofd had gestoten en daardoor zijn echte missie was vergeten. Zoon Goku® met de eigenlijke naam Kakarott, werd direct na zijn geboorte naar de wereld gestuurd als tweede kind van Bardock. Omdat Zoon Goku® zich niet kon herinneren waar hij was of waarom hij daar was, begon zo zijn nieuwe avontuur op Dragon Ball® Aarde. De hele saga van Dragon Ball® met Son Goku® is gewoonweg onbeschrijfelijk en een prachtige anime fantasieserie voor jong en oud. Bestel dus nu voor je eigen Dragon Ball® feest een Dragon Ball® taart met Son Goku® of Goku® Black als speelgoedfiguur. Zoals de naam Dragon Ball® al doet vermoeden, gaat het vooral om de Dragon Ball®s die Shenlong kan oproepen en alle wensen kan vervullen. Wij willen jou dezelfde wens geven met onze Dragon Ball® taarten, blij om een persoonlijke Dragon Ball® taart te eten.

Kid Son Goku® op 2-laagse Jindujun over stad taart
Kid Son Goku® op 2-laagse Jindujun over stad...
€ 83,90
Kid Son Goku® op Supersonic wolken taart
Kid Son Goku® op Supersonic wolken taart
€ 44,90
Goku® Black van Dragon® Ball® op Nimbus-taart
Goku® Black van Dragon® Ball® op Nimbus-taart
€ 42,90
Son Goku® Dragon® Ball® op Nimbus-taart
Son Goku® Dragon® Ball® op Nimbus-taart
€ 42,90
Goku® Black op 2-laagse Nimbus over stad-taart
Goku® Black op 2-laagse Nimbus over stad-taart
€ 83,90
Son Goku® op nimbus met 2 verdiepingen boven stadstaart
Son Goku® op nimbus met 2 verdiepingen boven...
€ 83,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

6 producten

Bestel Dragon Ball® met Son Goku® op Supersonische Wolkentaart

Dragon Ball® taarten met Son Goku® of Goku® Black uit Dragon Ball® Super kunt je alleen bij ons als anime actiefiguur persoonlijk voor Dragon Ball® verjaardag online bestellen. De op één na best verkochte manga aller tijden en één van de populairste en oudste anime series in Duitsland. We willen je als Dragon Ball®-fan blij maken met een van onze Dragon Ball®-taarten. Onze striptekening van Jindujun of beter bekend als de supersonische wolk van Son Goku®, richtten we op het eerste seizoen "Eerste zoektocht naar de Dragon Balls®". Dragon Ball® werd in 1986 in Duitsland uitgezonden en trok veel animevrienden aan die ook nu nog gefascineerd zijn door manga en anime series. Onder onze Dragon Ball® taart selectie, willen we nog kort de saga van Dragon Ball® uitleggen, zodat jouw Dragon Ball® verjaardagsfeestje perfect kan verlopen.
Het begon allemaal toen Son Goku® werd geboren en als een onderklasse krijger werd geclassificeerd. Als tweede zoon van Bardock en samen met zijn oudere broer Radditz, kreeg hij de opdracht de mensheid uit te roeien, zodat de Saiyans daarna de planeet konden verkopen. In de televisieserie Dragon Ball® bleek hij de baby van Son Gohan te zijn en kreeg hij de naam Son Goku®. Son Goku's® echte naam was Kakarott. Son Goku® was ooit een ondeugend kind en zeer ondeugend tot een machtige vechter. Maar door een verwonding aan zijn hoofd werd Son Goku® een liefhebbende jongen en zijn adoptie-grootvader Son Gohan besloot hem alle verschillende krijgskunsten te leren. Omdat Son Goku® zich door zijn hoofdwond niets meer herinnert van zijn afkomst of zijn bestemming op Aarde, begint hij zijn eigen avontuur met de DrakenBall®en en maakt onderweg veel nieuwe vrienden.


Bestel Dragon Ball® Super met Goku® Black op taart

Onze twee andere Dragon Ball® taarten met Goku® Black hebben we gemaakt voor alle echte Dragon Ball® fans, zodat er meer Goku®'s op een taart kunnen staan. Goku® Black probeert met geweld zelf de mensheid uit te roeien, zodat het universum beter kan worden. Echter, deze plek op onze Dragon Ball® taart met Goku® Black is eigenlijk ingenomen door Zamasu, die zich afspeelt in de Trunks (alternatieve toekomst) tijdlijn. Vermomd als Goku®, terroriseert Zamasu de Aarde als Goku® Black. Zamasu is een discipel van de Kaioshin van het 10e universum en is lid van de Shin-Jin. De Shin-Jins zijn geslachtloos en hebben wit haar, een groene huid en puntige oren. In de Dragon Ball® Super- en Dragon Ball® Z-series bestaan veel alternatieve tijdlijnen, zoals die van Zamas, die doen denken aan Son Goku®'s heden.
Dragon Ball® heeft een groot universum met veel verschillende wezens, zoals Saiyans, Namekians, cyborgs, demonen en mensen. Meestal wordt de hele Dragon Ball® saga alleen begrepen door degenen die het weten. Daarom willen we jullie allemaal heel erg blij maken met onze Dragon Ball®-taarten en jullie herinneringen aan vroeger laten ophalen.

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering

Onze Dragon Ball® taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Dragon Ball® taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000