Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Eetbare prints

Eetbare prints met foto


Vierkante eetbare print uit marsepein
Ronde eetbare print uit marsepein
Rechthoekige eetbare print uit marsepein
10 eetbare prints voor taartjes - 8 x 8 cm
Taartgereedschap en ronde eetbare print
Taartgereedschap en rechthoekige eetbare...
Taartgereedschap en vierkante eetbare print

Eetbare prints met foto – bedrukt marsepein online bestellen

Je eigen foto of motief op een eetbare print – waar hebben ze zoiets?! In onze online taartenshop kan je zulke eetbare prints bestellen! Door onze gepatenteerde printtechnologie kan je bijna ieder motief of foto op een eetbare print laten drukken. Maakt niet of het fondant of marsepein is, je zal ongetwijfeld tevreden zijn met het gedetailleerde resultaat. De positieve reacties van duizenden klanten spreken voor zich. Natuurlijk gebruiken wij alleen voedselkleurstof voor onze druk. Of je nu kleine eetbare prints of een grote eetbare print nodig hebt, hier vind je het een passende grootte om je taart mee te bekleden! Het marsepein van de eetbare prints komt van het merk Odense en bestaat uit een heerlijke mix van Californische amandelen van de beste kwaliteit. Hoe werkt het allemaal? Kies een passende grootte en vorm uit voor de eetbare print, upload een leuke foto of ontwerp en voeg er een persoonlijke tekst bij. Zo kan je je taart volledig personaliseren naar wens! Wij drukken dan je ontwerp op het marsepein of fondant. Via DHL of UPS bezorgen we de eetbare prints veilig en stipt op je gewenste leverdatum en gewenste adres.

Onze eetbare prints zijn niet alleen een heel lekkere taartbekleding, maar dus ook nog eens uniek en persoonlijk. Je vrienden en familie zullen zeker blij verrast zijn met dit leuke cadeau. De eetbare prints zijn bovendien perfect geschikt voor bedrijfsfeesten aangezien je ook je bedrijfslogo op marsepein of fondant kan laten drukken. Je gepersonaliseerde taart is zo ongetwijfeld de finishing touch van je bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, of elke andere gelegenheid.

Zoek je nog extra taartdecoratie om je taart prachtig te versieren? In de categorie Decoratie vind je heel wat figuren uit marsepein of suiker, kaarsen en andere taartversiering om je taart helemaal af te maken!
Wil je toch liever een volledige taart laten bezorgen? Neem dan eens een kijkje in onze categorie Fototaarten! Daar vind je taarten in verschillende groottes en maten die je kan laten bedrukken met je eigen foto en persoonlijke boodschap. Wij leveren dan je volledige bedrukte taart op je gewenste leverdatum bij jouw thuis of aan een ander adres naar keuze.