Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Eetbare prints

Eetbare prints met foto

Voor professionele bakkers, banketbakkers en traiteurs raden we deze categorie aan: taart plaatjes
Als je op zoek bent naar iets bijzonders en persoonlijks, dan ga je zeker niet fout met onze bedrukbare eetbare prints. Vrienden en kennissen zullen zeker blij zijn met deze unieke verrassing als je ze verrast met je zelfgemaakte taarten, versierd met gepersonaliseerde eetbare prints! Zelfs bedrijfsfeesten kunnen ermee worden gerealiseerd, omdat je bedrijfslogo ook op zo’n eetbare print kan worden geplaatst en dus kan bijdragen aan een leuk feest. Onze eetbare prints worden in een speciaal proces bedrukt en geven je taarten de laatste, professionele afwerking met vlijmscherpe logo’s en felle kleuren! Maar zelfs de marsepein van de hoogste kwaliteit alleen maakt de eetbare print niet bijzonder persoonlijk. Het hart van ons bedrijf ligt grotendeels in onze printermachines. Deze apparaten zijn heel bijzonder en gewoon uniek, omdat er een patent op is aangevraagd. Na de oprichting wilden onze directeuren deze printers oorspronkelijk verkopen aan andere bakkers en banketbakkers. De ambachtslieden schuwden de printers echter omdat ze misschien niet winstgevend waren. Dus besloten de twee om gewoon de Zweedse printer zelf te gebruiken en een online winkel te openen. Sindsdien heeft jeeigentaart.nl elke dag talloze etiketten gedrukt. Het geheel werkt met kleurstof, die precies op marsepein of fondant is gedrukt. Uiteraard zijn deze kleuren eetbaar en EU gecertificeerd. De grootte van de eetbare print hangt dan af van de wensen van de klant. Het kunnen kleine fondant prints zijn die worden afgedrukt ter grootte van macarons of taartjes. Maar het kunnen natuurlijk ook grote prints zijn die worden afgedrukt ter grootte van taarten. De meest voorkomende zijn eetbare prints in maat S en M. We kunnen echter ook je eetbare print foto printen in een maat van 1 meter. Voor dergelijke vragen raden we je graag aan om van tevoren contact met ons op te nemen om alles goed te regelen. Zorg er bij het uploaden van je foto’s altijd voor dat ze van het perfecte kwaliteit zijn om een goede en scherpe afdruk te hebben. De foto moet idealiter 300 dpi zijn en een hoge resolutie hebben. Als je de foto uploadt naar onze editor, krijg je een hint of de foto van goede of slechte kwaliteit is. Vertrouw niet alleen op deze informatie. Als je niet zeker weet of de foto goed is of niet, bel dan gerust onze klantenservice. Wij helpen je direct! Als je in de afbeeldingseditor zit, heb je ook de keuze tussen meerdere frames. Dit kan echter alleen met onze vierkante eetbare prints. Voor alle eetbare prints, inclusief de hoekige, kan een rand worden gekozen die kan worden gewijzigd. Dit is bedoeld om ervoor te zorgen dat de omslag aan de zijkanten wit blijft als de taart is omhuld en het motief alleen aan de bovenkant zit.

Dus waar wacht je nog op? Begin nu met het bakken van je taart en bestel dan eenvoudig je heel persoonlijke eetbare print. Hiermee zul je niet alleen je vrienden, maar ook je gasten zeker bekoren.

Vierkante eetbare print uit marsepein
Ronde eetbare print uit marsepein
Rechthoekige eetbare print uit marsepein
10 eetbare prints voor taartjes - 8 x 8 cm
Taartgereedschap en ronde eetbare print
Taartgereedschap en rechthoekige eetbare...
Taartgereedschap en vierkante eetbare print

Eetbare prints met foto – bedrukt marsepein online bestellen

Je eigen foto of motief op een eetbare print – waar hebben ze zoiets?! In onze online taartenshop kan je zulke eetbare prints bestellen! Maakt niet uit of het fondant of marsepein is, je zal ongetwijfeld tevreden zijn met het gedetailleerde resultaat. De positieve reacties van duizenden klanten spreken voor zich. Het marsepein van de eetbare prints komt van het merk Odense en bestaat uit een heerlijke mix van Californische amandelen van de beste kwaliteit. Hoe werkt het allemaal? Kies een passende grootte en vorm uit voor de eetbare print, upload een leuke foto of ontwerp en voeg er een persoonlijke tekst bij. Zo kan je je taart volledig personaliseren naar wens! Wij drukken dan je ontwerp op het marsepein of fondant. Via UPS bezorgen we de eetbare prints veilig en stipt op je gewenste leverdatum en gewenste adres.

Zoek je nog extra taartdecoratie om je taart prachtig te versieren? In de categorie Decoratie vind je heel wat figuren uit marsepein of suiker, kaarsen en andere taartversiering om je taart helemaal af te maken!
Wil je toch liever een volledige taart laten bezorgen? Neem dan eens een kijkje in onze categorie Fototaarten! Daar vind je taarten in verschillende groottes en maten die je kan laten bedrukken met je eigen foto en persoonlijke boodschap. Wij leveren dan je volledige bedrukte taart op je gewenste leverdatum bij jou thuis of aan een ander adres naar keuze.