Skip to Store Area:

Je heeft geen artikelen in jouw winkelwagen

Klassieke fototaart

Jouw foto op je taart!

Je eigen fototaart! Het werkt heel eenvoudig: selecteer eerst de grootte van de taart, upload dan je foto of motief, bestel en je bent klaar! :)

Gezichtstaart

Jouw gezicht op je taart!

Maak je eigen grappige gezichtstaart! Kies een formaat, vervolgens het frame en dan kunt u uw foto uploaden! Kies een van onze heerlijke smaken en wij doen de rest voor u!

Harten fototaart

Jouw schat op je taart!

Voor de romantici hebben we ook een van onze harttaarten beschikbaar om je een foto van je geliefde te geven! Kies je maat, upload een foto van je geliefde, bepaal de smaak en we bezorgen hem direct bij jou thuis!

Sacher-fototaart

Jouw Foto op je sachertaart

Nu kunt u ook genieten van onze fijne Sacher-taarten met uw foto! Upload eenvoudig een gewenst motief voor de ronde oplegger en bestel uw persoonlijke Sacher-taart!

Fototaart online bestellen

Maak je eigen fototaart! Het werkt heel eenvoudig: selecteer eerst de grootte van de taart en upload daarna jouw foto of ontwerp, bestel de taart en klaar is uw bestelling!

Er zijn 3 verschillende maten waaruit je kunt kiezen: Onze kleine foto taart S met afmetingen van 20x14 cm tot onze taart L (40x30 cm). De porties staan altijd tussen haakjes aangegeven zodat je precies weet voor hoeveel personen de taart is. Bij het uploaden van jouw foto voor de fototaart S en M bieden wij onze foto-Editor aan. Deze is makkelijk opgezet en kun je eenvoudig bedienen, met dit programma is het mogelijk de foto’s te bewerken, je kunt dan een frame uit zoeken en jouw tekst op de foto plaatsen. Onze fototaarten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, jubilieumfeesten, beurzen of gewoon voor verrassingen.

Je kunt maar liefst kiezen uit vier verschillende smaken chocolade cake met chocolade vulling, chocolade cake met kers vulling, vanille cake met frambozen vulling en vanille cake met citroen vulling. Alle vier smaken zijn met twee lagen vulling. De chocoladetaart heeft twee lagen chocolade vulling of twee lagen kers vulling, de vanille taart heeft een laag framboos vulling en een laag met vanille vulling of twee lagen citroen vulling.Ook kun bij onze decoratie artikelen de leukste deco voor jouw taart vinden bijvoorbeeld: kaarsen, wenskaarten, marsepein rozen, sterretjes enz. Wij hebben alles wat jouw hartje begeert. :)

Zoals wij altijd zeggen: " Een fototaart zegt meer dan 1000 woorden " ! :) Als je speciale wensen hebt kun je ons altijd mailen of bellen. Wij kijken ernaar uit!

Face-Cake – Jouw gezicht op een komisch figuur!

Maak prachtige en grappige taarten met onze nieuwe Face- Cake editor. Dit gaat snel en gemakkelijk. Versier vele grappige en leuke motieven met jouw gezicht! Vooral met een gekke bek wordt het een echte blikvanger! Superhero, astronaut, brandweerman en engelen zijn slechts enkele voorbeelden van in totaal 14 leuke ontwerpen. Kruip in de huid van je favoriete figuur en zorg voor de eye-catcher op elk feest! De nieuwe Face-Cakes zijn erg leuk en lekker! Onze Face-Cakes zijn het meest geschikt voor een leuke verrassing of een leuk grapje voor op een verjaardag.