Frozen® op taarten

Frozen® op taarten online bestellen

Prinses Elsa® betovert onze ijskoningin-taarten niet alleen met haar coole maar adembenemende charme, maar ook met haar sprankelende ijsmagie! Samen met haar zus Anna® willen ze jouw Frozen®-verjaardag nog magischer maken! Laat je meevoeren naar het ijskoude koninkrijk en ontmoet ijskoningin Elsa® en de lieve prinses Anna® op een van onze Elsa®-taarten of de vele decoratieve elementen in ons assortiment! Misschien ontmoet u ook de grappige sneeuwman Olaf® of Kristoff® en zijn trouwe rendier Sven® ... Iedereen is gekomen om uw coole verjaardag of uw ijskoninginfeest te verfraaien en met u te vieren!

De selectie is enorm! Kies een heerlijke taart die is bedekt met een marsepeinmotief van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om één verdieping, twee verdiepingen of drie verdiepingen, Anna® en Elsa® zijn te vinden op bijna al onze taarten, sommige zelfs met al hun vrienden Olaf®, Sven® en Co.! Een must voor elke prinses en ijskoningin fan! Onze diepvrieskoekjes zijn niet alleen geschikt voor een verjaardag, maar ook om een ​​themafeest te vieren. Onze sneeuwvloktaart maakt van uw feest een ijskoude knal en weet te overtuigen met uw uiterlijk en smaak. Het ontwerp met meerdere verdiepingen heeft een prachtige overgang van ijzige grond naar een prachtige sneeuwvlok, waarop Elsa® de Ijskoningin en haar zus Anna® dansen en feest vieren. Er vindt geen Frozen® feest plaats zonder Elsa®, Anna® of Olaf®, want zelfs een sneeuwman viert graag verjaardagen. Ook voor verjaardagen hebben wij in ons assortiment op maat gemaakte cakejes. Uiteraard met een heerlijke marsepein topper, die in het ijsdesign bewaard wordt. Het is aan jou die op het ijs danst, schaatst of je verjaardag viert.

Passend bij de verschillende Elsa® taarten hebben we natuurlijk ook decoraties die geweldig zijn om uw feest nog sfeervoller te maken. Hier vind je taartkaarsjes met Olaf® of Elsa® en Anna®. Natuurlijk mogen de drie niet ontbreken op uw bevroren feest. Om uw feest de echte ijssfeer te geven, vindt u nog meer inspiratie en decoraties bij onze taartdecoraties om het Frozen® thema te ondersteunen. Met dit aanbod heb je de mogelijkheid om elk feest dat gevierd moet worden in Disney®-stijl te vieren. Met Kerst kun je ook een winter Elsa® taart weggeven, die je ook kunt versieren met kerstmannen. Deze sneeuwvlok past zeker goed op je eettafel samen met de Kerstversieringen. Dit geeft uw familiefeest, verjaardagsfeestje of themafeest de juiste flair.

In onze Anna® en Elsa® party set kun je de juiste taartdecoratie bestellen, waarmee jouw Frozen® verjaardagsfeestje meteen kan beginnen en de kinderogen zullen stralen! De party set bevat een complete set schalen met borden, bekers en rietjes. Er is ook een ballon en een verrassingszakje voor elk kind. De grootte van de party set varieert tussen 12, 18 en 32 kinderen. Het hangt af van hoe groot en hoog de taart is en hoeveel bestek, ballonnen en verrassingszakjes er bij de party set zitten.

Frozen® Anna® & Elsa® op sneeuwvlok taart
Frozen® Anna® & Elsa® op sneeuwvlok taart
€ 42,90
Ijskoningin Elsa, zus Anna & Olaf op twee-verdiepingen sneeuwvlok taart
Ijskoningin Elsa, zus Anna & Olaf op sneeuwvlok...
€ 87,90
 Ijskoningin Elsa®, Anna® en hun vrienden van Frozen® op stapeltaart van 3 verdiepingen
Ijskoningin Elsa®, Anna® en hun vrienden van 3...
€ 149,00
Anna® en Elsa® van Frozen® op luxe ijsblauwe taart
Anna® en Elsa® van Frozen® op luxe ijsblauwe ...
€ 169,00
Anna en Elsa Partyset - Frozen
Anna en Elsa Partyset - Frozen
€ 89,90
Winter Cake pops (10 stuks)
Winter Cake pops (10 stuks)
€ 44,90
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart  Nr. 4
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 4
€ 94,90
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 5
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 5
€ 94,90
Frozen - Olaf taartenkaars
Frozen - Olaf taartenkaars
€ 5,19
Frozen kaars - Anna & Elsa
Frozen kaars - Anna & Elsa
€ 5,19
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 3
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 3
€ 94,90
Frozen®, Anna® & Olaf® op cijfer taart Nr. 6
Frozen®, Anna® & Olaf® op cijfer taart Nr. 6
€ 94,90
Eetbare print 'Frozen'
Eetbare print 'Frozen'
€ 6,29
Naar de marsepein topper Momenteel niet op voorraad

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

13 producten


Bestel jouw Frozen® op taarten met Elsa® online!

Ijskoningin Elsa® betovert onze Frozen® op taarten niet alleen met haar koude maar adembenemende charme, maar ook met haar schitterende ijsmagie! En samen met haar zusje Anna® heeft ze besloten om jouw Frozen®-verjaardag nog magischer te maken! Laat jezelf meevoeren naar het ijskoude koninkrijk en ontmoet de ijskoningin Elsa® en de lieflijke prinses Anna® op een van onze wondermooie Frozen® op taarten of tussen ons ruim aanbod aan taartdecoratie in deze categorie. Misschien heb je ook wel het geluk om de grappige sneeuwman Olaf® of Kristof® en zijn rendier Sven® hier tegen te komen! Allemaal zijn ze er graag bij om van jouw verjaardagsfeest of jouw Frozen®-feest een onvergetelijk moment te maken en samen met jou te feesten!

De keuze aan Frozen® op taarten en andere Frozen®-producten is enorm! Kies jezelf een lekkere taart uit die we ommantelen met een prachtige eetbare print uit marsepein van de hoogste kwaliteit. Of het nu voor een taart van een verdieping, of een stapeltaart van twee of zelfs drie lagen is, Elsa® en Anna® vind je terug op zowat elk van onze Frozen® op taarten, en bij sommige taarten zijn zelfs al hun vriendjes, Olaf®, Sven® en Kristof®, ook van de partij! De Frozen® op taarten zijn het ultieme geschenk voor elke fan van prinsessen of Frozen®! Deze taarten en taartversiering zijn niet alleen perfect voor verjaardagsfeesten, maar natuurlijk ook voor themafeestjes zoals prinsessenfeestjes! De Frozen® op taart van een verdieping heeft het betoverende ontwerp van een sneeuwvlok een maakt zo van een klein feestje of bijeenkomst een topper van formaat! Het design van de stapeltaart met twee verdiepen ziet er dan weer uit als een ijslaag die overloopt naar een prachtige sneeuwvlok waarop de ijskoningin Elsa® en haar zus Anna® vrolijk dansen en feesten. Geen Frozen®feestje zonder Elsa® en Anna®, en reken daar ook maar Olaf® bij, want ook sneeuwmannen vieren graag verjaardagen! Speciaal voor verjaardagen vind je in deze categorie ook cijfertaarten in Frozen®-ontwerp, die bedekt zijn met een magnifieke eetbare print uit marsepein en eruit zien als een schaatsbaan. Jij kiest bovendien zelf je favoriete Frozen®-figuren die mee mogen dansen, schaatsen en je verjaardag vieren!

Creëer een echte Frozen®-sfeer met onze taartdecoratie!

Bij onze verschillende Frozen® op taarten kan je natuurlijk ook bijpassende taartdecoratie bestellen, die de Frozen®-sfeer op jouw feestje nog meer mee helpt te creëren. In het aanbod in deze categorie vind je al taartkaarsen met Olaf®, Elsa® of Anna®. Deze drie figuren mogen namelijk niet ontbreken op een Frozen®-feestje. Maar als dat niet genoeg is, ga dan ook gerust eens kijken bij onze aparte taartdecoratie om nog meer inspiratie en taartversiering te vinden om het Frozen®-thema van je feest te ondersteunen. Door het grote aanbod dat je hier terugvindt, heb je de mogelijkheid om elk feest om te toveren tot een waar Disney®-feest met allerlei Disney®-decoratie. Maar ook bijvoorbeeld voor Kerstmis kan je iemand een Frozen® op taart cadeau doen en die nog extra versieren met kerstmannetjes. Zorg op je familiefeest, verjaardagsfeest of themafeestje voor de sfeer die nodig is en tover de feesttafel om tot een betoverend Frozen®-buffet!

Kies de perfecte vulling voor je taart!

Als je een van onze prachtige Frozen® op taarten hebt kunnen kiezen en eventueel ook extra taartdecoratie gekozen hebt, dan is het tijd voor de volgende stap in het bestelproces. Voor elke taart kan je namelijk niet alleen een passende grootte uitkiezen, een persoonlijke boodschap erbij schrijven voor op een wenskaart of op de taart zelf, en extra taartkaarsen erbij bestellen. Je kan zelfs ook kiezen welke smaak de vulling van je taart heeft als je deze begint op te eten. Misschien hou je wel veel van een fruitige smaak? Of ben je wel een echte chocoladeliefhebber en kies je meteen voor de chocoladevulling? Maakt niet of liever een zoete of fruitige smaak hebt, hier vind je ongetwijfeld een passende vulling voor je feest. Met de chocoladevulling maak je - zeker bij een kinderfeestje - iedereen blij. Ook de vanille-framboosvulling is een echte smaakmaker voor elk feestje, en de kleuren passen ook nog eens mooi bij het design van de Frozen® op taarten!

 

Laat je verleiden door onze heerlijke recepten!

We letten er goed op dat we voor onze taarten geen snel bederfelijke levensmiddelen gebruiken, zoals room. Op die manier kunnen we garanderen dat onze taarten lang genoeg houdbaar zijn zodat jij de verrassing goed inplannen kan. De recepten voor onze taarten zijn gebaseerd op de Engelse en Amerikaanse taartentradities. Daarvoor zijn de goed doorbakken taartbodems cruciaal. De zogenaamde ‘sponge cakes’ (Nederlands: biscuitgebak) zijn samen met de botercrème, die uit puur botervet bestaat, een bijzonder lekkere combinatie. Vervolgens zorgt de combinatie hiervan met het suiker van de taart voor een goede, natuurlijke bewaring. Wat daaruit volgt is een lange houdbaarheid als je de taart gewoon op kamertemperatuur, ongekoeld, in de doos bewaart. En in plaats van de taart te bedekken met een suikermassa, worden onze taarten ommanteld met een eetbare print van marsepein, wat voor een heerlijke en hoogkwalitatieve smaak zorgt.

 

Gebruik je creativiteit met ons marsepein!

Om de hoge kwaliteit van de Frozen® op taarten te garanderen, werken we alleen met het fijnste marsepein voor onze eetbare prints. We werken namelijk samen met Odense-marcipan uit Denemarken. Zij leveren niet alleen aan ons hun uitstekende goederen, maar zelfs aan het Deense koningshuis! Dit koninklijke marsepein wordt via onze marsepeinprinter de eetbare print naar jouw wens! En daar houdt het nog niet op. Bij de categorie marsepein en rolfondant kan je namelijk ook zelf marsepein van Odense in pakjes bestellen om zelf je taart nog meer te versieren naar eigen wens. De pakjes marsepein zijn beschikbaar in twee verschillende groottes, met ofwel 200, ofwel 250 gram marsepein. Dit marsepein is heel eenvoudig te gebruiken. Om het gemakkelijk te bewerken en figuren of taartversiering ermee te maken naar hoe jij het wil, vind je in onze online winkel ook nog eens geschikt materiaal om zelf mee aan de slag te gaan. Op die manier kan je jezelf creatief uitleven op onze personaliseerbare taarten! Onze eetbare-inktstiften zijn bovendien het perfecte materiaal om je taart nog persoonlijker te maken. Je kan er bijvoorbeeld een kleinkind een tekening mee laten maken op de taart voor de grootmoeder. Daarnaast vind je ook volledige sets waarin je de eetbare-inktstiften in combinatie met een taart of cupcakes. Tenslotte kan je bij de

Laat je betoveren door de figuren van Bullyland!

Niet alleen met onze kaarsen, suiker- of marsepeinversiering kan je onze taarten mooi decoreren, maar we hebben ook voor elke taart bijpassende en gedetailleerde figuren van plastic die van je taart een echte eye-catcher voor kinderen maakt. Onze figuren van plastic zijn van hoge kwaliteit en zien eruit zoals jij en je kinderen ze altijd al kennen. Daarom zijn onze Frozen®-figuren van Bullyland niet alleen perfect om je taart mee te versieren, maar ook nog eens heel leuk als speelgoedje achteraf of om bijvoorbeeld een speelkamer mee te versieren! Zo blijft je Frozen®-feestje voor altijd een mooie herinnering!

 

 

Kies er ook een mooie taartenlint bij!

Onze taartlinten van hoge kwaliteit omhullen je taart en zorgen voor een accent in een bijpassende kleur om zo het totaalbeeld helemaal af te maken. Je vindt hier taartlinten in vele verschillende kleuren, waaruit je een mooie kleur kan kiezen die past bij de taart of de decoratie voor je feest. Word zelf een echte designer of kunstenaar en zorg voor de perfecte kleurenbalans op je Frozen®-feest. Je richt je taart helemaal in zoals jij het wil en naar wat jij mooi vindt!

 

Maak het jezelf gemakkelijk met een complete party-set!

De ultieme taartdecoratie voor Frozen® op taarten vind je in onze partyset van Frozen®, waarmee je van het Frozen®-verjaardagsfeestje een echte topper maakt en de ogen van je gasten zal doen stralen! Deze partyset bevat een complete serviesset met bordjes, bekers en rietjes. Bovendien vind je er ook een ballon en verrassingszakjes bij voor alle kinderen. De grootte van onze partysets varieert tussen voor 12, 18 of 32 kinderen. Daarvan hangt ook af hoe groot en hoog de taart is en hoeveel bestek, ballonnen en verrassingszakjes er bij zitten. Zo weet je zeker dat je genoeg hebt voor alle kinderen op het feest!

 

Houd je taart lang lekker en vers!

Onze taarten zijn na levering ongeveer een weekje goed als ze gewoon in de doos, ongekoeld, op kamertemperatuur bewaard wordt. Voor de koeling zorgen Elsa® de Ijskoningin, haar zus Anna® en haar kleine vriend Olaf® de sneeuwman wel. Met onze heel gebruiksvriendelijke verpakking, die veilig en stevig is, blijft je taart gegarandeerd in haar mooie vorm en is ze lang genoeg houdbaar zodat je ze goed op voorhand kan bestellen en nog alle tijd hebt voor de verdere voorbereidingen van je feest. En zo heb je ook nog iets om lekker van te smullen na het feest! Als er iets van overblijft natuurlijk ;).

 

Laat een persoonlijke boodschap schrijven op een wenskaart!

Om je taart en de bijhorende decoratie nog een extra persoonlijke toets te geven, heb je ook de mogelijkheid om de gelukkige jarige een gepersonaliseerde wenskaart mee op te sturen, waarop je een persoonlijke boodschap kan laten schrijven of drukken. In combinatie met de taartdecoratie geef je op die manier een geschenk met veel emotie en een herinnering voor het leven. Onze versiering voor taarten geeft jou vele mogelijkheden om een echte Frozen®-fan een leuke verrassing met een persoonlijke touch cadeau te doen. Ook kan je er nog mooie verjaardagskaarsen bij bestellen tot wel 60 stuks, aangepast aan de leeftijd, om je taart te versieren en te laten uitblazen door de jarige, die vervolgens een wens mag doen!

 

Inspireer jezelf met onze taarteninspiratie!

Heb je al vele taarten gezien die wel bij je feest passen, maar kan je niet kiezen welke? Neem dan snel eens een kijkje bij onze Instagram-account volgen om wekelijks meerdere foto’s van wondermooie taarten voorbij zien te komen! Waar wacht je dus nog op? Bestel snel online jouw Frozen® op taart en bijpassende decoratie, schrijf een leuke boodschap voor op de taart of op een wenskaart, geef je grootte en favoriete smaak door. Wij maken je bestelling klaar en sturen ze je op in een van onze veilige taartdozen.

Levering van jouw Frozen® op taarten

Onze Frozen® op taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Frozen® op taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

 
Plastic figuren:
Bullyland®
© Disney/Pixar
Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar.

 

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000