Harry Potter op taarten

Harry Potter op taarten

Eindelijk zijn ze dan daar! Onze taarten met Harry Potter figuur! Je hebt er lang op gewacht, maar nu is de beroemdste kleine tovenaar ter wereld eindelijk bij ons verkrijgbaar op een taart! Iedereen kent hem, iedereen is er door betoverd geraakt. Een hele generatie kan zich met hem of zijn tijd in de grote tovenaarsschool identificeren en kan zich nauwelijks een leven voorstellen zonder de "De jongen die bleef leven"!

Natuurlijk is er aan iedere fan gedacht. Daarom hebben we speciaal de afdelingen van de toverschool bekeken en deze kleuren gebruikt voor onze taarten.
Voor onze Ambitieuze fans hebben we de mooie kleuren van groen en zilver bij elkaar gebracht in onze taarten zoals Harry Potter op groene tover taart en de grote Harry Potter op twee verdiepingen basilisk taart.

Voor de heldhaftige Dappere fans hebben we de Harry Potter op tover taart en de grote Harry Potter op twee verdiepingen leeuwen taart.

Voor de intelligente fans hebben we deze mooie Harry Potter op blauwe tovertaart en de grote Harry Potter op twee verdiepingen raven taart.

Als laatste moeten we natuurlijk ook niet de vriendelijke loyale fans vergeten. Voor hen hebben we de Harry Potter op gele tovertaart en de grote Harry Potter op twee verdiepingen sjaal taart.

Alle Harry Potter op taarten zijn te bestellen in 5 verschillende smaken en zijn de Harry Potter op taarten met 1 laag te bestellen in de maten S en M (goed voor 8 en 12 porties). De taarten met twee lagen zijn goed voor ongeveer 18 porties. De Harry Potter op taarten bestel je eenvoudig in onze webshop en wij laten ze bij je thuis bezorgen terwijl jij natuurlijk bezig bent met de volgende Harry Potter Marathon! Dus: Zwaai met je toverstok, bestel jouw Harry Potter op taarten en laat het avontuur beginnen!
Harry Potter® op tovenaar taart
Harry Potter® op tovenaar taart
€ 44,90
Harry Potter® op twee verdiepingen leeuwen taart
Harry Potter® op twee verdiepingen leeuwen taart
€ 84,90
Harry Potter® op gele tovertaart
Harry Potter® op gele tovertaart
€ 44,90
Harry Potter® op twee verdiepingen sjaal taart
Harry Potter® op twee verdiepingen sjaal taart
€ 83,90
Harry Potter® op blauwe tovertaart
Harry Potter® op blauwe tovertaart
€ 44,90
Harry Potter® op twee verdiepingen raven taart
Harry Potter® op twee verdiepingen raven taart
€ 83,90
Harry Potter® op groene tovertaart
Harry Potter® op groene tovertaart
€ 44,90
Harry Potter® op twee-verdiepingen basilisk-taart
Harry Potter® op twee-verdiepingen basilisk-taart
€ 84,90
Tovertaart
Tovertaart
€ 36,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

9 producten


Taarten met Harry Potter-figuur op de taart voor je verjaardagsfeest!

In deze categorie vind je de meest magische Harry Potter-figuur op taarten! De wereldberoemde tovenaar met het litteken kan je nu ook op een prachtige taart met een magisch motief verkrijgen! Iedereen kent hem wel, de alombekende en populaire magische filmheld, ook wel ‘the boy who lived’ genoemd, die al als kleine baby Jeweetwel wist te verslaan. We hebben dan maar meteen drie betoverende taarten gecreëerd waarmee je van je verjaardagsfeest - of elke andere gelegenheid - vast en zeker een magische en onvergetelijke belevenis maakt. En wie weet krijg je je brief om uitgenodigd te worden voor de welbekende toverschool nog wel!

Bij welke afdeling zou de hoed jou indelen, denk je? Momenteel kan je al kiezen voor de ‘klassieke’ rood-gouden kleuren of voor de groene kleuren als design voor je Harry Potter-figuur op taart. Als jij je eerder een trouwe aanhanger van een andere afdeling voelt, niet getreurd: binnenkort kan je ook Harry Potter-figuur op taarten in jouw favoriete afdelingskleuren van deze twee afdelingen bestellen! In elk geval hebben we echter ook een kleinere Harry Potter-figuur op taart van een verdieping, met een Harry Potter-figuurtje dat op een magische ondergrond staat. Het gaat hier bovendien niet om zomaar een Harry Potter-figuurtje… We hebben voor de verzamelaars en echte fans met deze Funko Pop!-figuur echt iets bijzonders uit onze hoed getoverd! Met deze figuur zijn de Harry Potter- figuur op taarten dan ook meer dan terecht de coolste taarten uit ons assortiment! Je kan dit kleine figuur dus gewoon op je kast laten staan en dan heb je naast een leuk aandenken aan je magische verjaardagsfeest er ook nog eens een echte verzamelaarsitem bij.

Laat dus aan al je vrienden en familie zien dat jij een ware fan bent en bij welke afdeling jij je het meeste thuis voelt. Bestel hier je Harry Potter-figuur op taarten in jouw favoriete afdelingskleuren en treed binnen in de betoverende wereld van de welbekende tovenaar!

Wil je graag nog wat taartdecoratie om je taart extra te versieren en zo van je verjaardagsfeest een ongelooflijk magische gebeurtenis te maken? In de categorie Decoratie vind je een ruim aanbod aan taartversiering en decoratie-artikelen!

Harry Potter op taarten bij jouw verjaardag!

Laat je betoveren door onze magische taart. Het heeft niet alleen een magisch uiterlijk, maar het heeft ook een vervloekte goede smaak. In verschillende maten hebben we het Harry Potter-thema in onze taarten gebracht. Wij bieden onze Harry Potter figuurtjes op taarten met 1 verdieping en met meerdere verdiepingen. De Harry Potter op taarten met 1 verdieping bieden wij aan in de maten S en M. Zo heb je de mogelijkheid om de porties aan te passen aan het aantal gasten. Zodat jouw Harry Potter feest gegarandeerd een hoogtepunt wordt. We bieden ook verschillende smaken aan. Wij hebben alles wat je hartje begeert in ons repertoire. Zoete smaken, zoals chocoladetaart met chocoladevulling, of vanillecake met nougatvulling, maar ook iets voor de fruitige geesten. Hier hebben we bijvoorbeeld vanillecake met frambozenvulling. We willen iedereen opnemen in de Orde van de Feniks zodat ze samen met ons van onze taarten kunnen genieten!

Levering van jouw Harry Potter op taarten

Onze Harry Potter op taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Harry Potter op taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Betoverende Decoraties

We hebben niet alleen standaard verjaardagskaarsen, maar ook figurine- of cijferkaarsen die geweldig werken als versiering voor je Harry Potter-figuur op taart. Als je niet zoveel kaarsen op je taart wilt zetten, zou het ook volstaan met één of twee cijferkaarsen om de leeftijd weer te geven. Wij bieden echter ook eetbare decoraties aan. Onze chocoladeversiering is erg populair en past eigenlijk op elk soort taart. Hoe groter en gelaagder je taart, hoe meer decoratie je nodig hebt om je Harry Potter sfeer goed over te brengen, natuurlijk. Hier hebben we bijvoorbeeld ook chocoladehartjes of iets dergelijks. Voor extravagante fans hebben we ook chocoladehandtassen en chocoladeschoenen, die vervolgens op uw taart kunnen worden gedecoreerd. Als je meer houdt van diertjes en figuurtjes op je taart, kan onze marsepein & suiker sectie je een eind op weg helpen. Hier hebben we een heleboel verschillende kleine dingen die je Harry Potter personages taart extra speciaal zullen maken. We hebben ook versieringen, zoals rozen in verschillende kleuren, die ook leuk kunnen zijn voor een verjaardag. Zo kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en ervoor zorgen dat iedereen blij is met de smaak en het uiterlijk van uw taart. Wij zijn natuurlijk voorbereid op een verjaardag en hebben extra cake toppers bedacht die een goede indruk zullen maken bij een passende gelegenheid. Onze Cake-Topper hebben een belettering voor de Moederdag, verjaardag of meer. Zo werken we hier ook met verschillende motieven. We hebben ook, speciaal voor prinsessen, een prinsessenkroon om uit te kiezen. Op deze manier kan zelfs je kleine zusje, die misschien niet zo van Harry Potter houdt, plezier beleven aan de taart. Laat je combinatiekunsten de vrije loop en bestel jouw perfecte Harry Potter op taart!

Amandelspijs en drukwerk voor Harry Potter op taarten

Ons amandelspijs wordt aan ons geleverd door onze partner Odense. Zij maken de fijnste amendelspijs van de hoogste kwaliteit en wij gebruiken natuurlijk alleen het beste om onze taarten te bedekken. Odense amandelspijs levert echter niet alleen aan ons, maar ook aan het Deense Koninkrijk. Zo wordt koninklijke amendelspijs in onze winkel magische amandelspijs die Harry Potter waardig is.

Nu vraag je je misschien af hoe we de amandelspijs afdrukken? Nou, het heeft eigenlijk iets te maken met magie. Wij hebben, speciaal vooraf gemaakte, drukmachines geleverd door de Magic Express. Zo kunnen ze onze marsepeinen toppers bedrukken met heerlijke foodkleur. Zij zijn specifiek gespecialiseerd in het drukken op voedsel en werken met de grootste precisie om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp haarscherp op het amandelspijs wordt gedrukt.

Inspiratie voor Harry Potter op taarten

Meer inspiratie nodig? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je genoeg indrukken opdoet voordat je jouw combinatie van Harry Potter karakter op taart en versieringen samenstelt. Neem eens een kijkje bij onze taart inspriatie om wat meer inspiratie op te doen. Je vindt er foto's van ons en van onze klanten. Zo kun je een idee krijgen wat goed kan staan en hoe je welke producten kunt decoreren. Foto's helpen veel, daarom hebben we ook een Instagram account waar je regelmatig nieuwe posts kunt vinden. Dit is een goede manier om inspiratie op te doen en je creativiteit te prikkelen, zodat je je eigen Moederdagtaart kunt samenstellen.

Levering van je Harry Potter op taart

Onze Harry Potter taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Harry Potter taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000