Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Harry Potter op taart

Taarten met Harry Potter

Ze zijn eindelijk hier! Onze taarten met Harry Potter figuur! Je hebt lang gewacht, nu is de beroemdste kleine goochelaar ter wereld eindelijk beschikbaar op een taart! Iedereen kent hem, iedereen houdt van hem – een hele generatie kan zich met hem of zijn tijd op de grote magische school identificeren en kan zich nauwelijks een leven voorstellen zonder de "jongen die het overleefde"! We hebben drie magische taarten voor je gemaakt, zodat je van je verjaardag (of welke gelegenheid je ook wilt betoveren) een onvergetelijke, magische ervaring kunt maken! Kies tussen het "klassieke", leeuw-georiënteerde design of de groene huiskleuren om je huis goed weer te geven – omdat elke echte Harry Potter fan (en voor wie, zo niet voor jou!) zich allang heeft aangesloten bij een van de vier bestaande huizen. Helaas hebben we je maar twee van de vier verschillende kunnen aanbieden terwijl er voor de rest nog wordt gewerkt! We hebben in ieder geval ook een kleine, simpele taart, allemaal met een groot, zwaar heksenboek als basis voor onze Harry Potter figuur! Dit is ook niet zomaar een figuur; Met de Funko pop! -figuur hebben we voor verzamelaars en fans iets heel speciaals bedacht!
Dit maakt onze taart met Harry Potter figuur terecht een van onze meest persoonlijke en coolste taarten in ons assortiment. Je kunt kleine Harry een tijdje met de grote googly ogen op je plank laten staan en naast het herinneren van een grandioos, magisch feest, heb je ook een wash-achtig verzamelfiguur, dat ook iets speciaals heeft voor andere fans! Natuurlijk konden we als die-hard fans niet zonder de verschillende huiskleuren – dus je kunt niet alleen je maag vullen met de taart met een Harry Potter figuur, je kunt ook JE favoriete huis ondersteunen met de juiste kleuren en alle dreuzels laten zien waar je het meeste bij hoort!

De juiste fans onder jullie weten echter dat geen enkele magische student naar de beroemdste magische school ter wereld komt zonder een trouwe gezelschapsdier en een goede vriend. Dit omdat deze je altijd uit de problemen helpen en altijd een open oor voor je hebben. We willen je ook de mogelijkheid geven om je eigen dierenvriend te kiezen voor je verblijf in de magische school met onze vele eenzijdige Dieren taarten. Of het nu een uil is, zoals ons wereldberoemde rolmodel of een ander schattig, gevaarlijk of grappig dier, luister gewoon naar je hart, want dit maakt de beste beslissingen als het gaat om loyale metgezellen op gevaarlijke avonturen.
Onze taarten zijn ook de beste metgezel als de brief van de beroemde toverschool eindelijk bij jou thuis is aangekomen en je zeker bent van iets dat je al lang wist: "Ik ben een tovenaar en geen mens! Wees voorzichtig mensheid en hallo magische gemeenschap." Dit moet natuurlijk gevierd worden met een van onze heerlijke taarten. Zo kun je jezelf voorbereiden op het feest in de grote zaal en jezelf voorbereiden op het leven als toekomstige tovenaar.

Dus zwaai met je toverstaf en laat het avontuur beginnen!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Harry Potter op tovenaar taart
    € 43,90 *
    Naar taartNaar taart
    Harry Potter op twee verdiepingen leeuwen...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Harry Potter op twee-verdiepingen...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart

    Taarten met Harry Potter-figuur op de taart voor je verjaardagsfeest!

    Laat je betoveren door onze magische taart. Het heeft niet alleen een magische uitstraling, het heeft ook een vervloekte, goede smaak. We brachten het Harry Potter thema op onze taarten in verschillende maten. We bieden je onze Harry Potter figuur op taart op één verdieping en ook in twee verdiepingen. We bieden maten S en M op één verdieping. Je hebt dus de mogelijkheid om je porties aan te passen aan de gasten en iedereen die aan het eten is. Dus je Harry Potter feest wordt gegarandeerd een hoogtepunt. We bieden ook verschillende smaken aan. We hebben alles wat je hartje begeert in ons repertoire. Zoete smaken, zoals chocolade cake met chocolade vulling of vanille cake met nougat vulling, maar ook iets voor de fruitige geest. Hier hebben we bijvoorbeeld vanille cake met frambozen vulling. We willen iedereen in de Orde van de Feniks opnemen en zo inwijden om van onze taarten te genieten!