Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Harry Potter op taart

Taarten met Harry Potter


Harry Potter op tovenaar taart
€ 43,90 *
Naar taartNaar taart
Harry Potter op twee verdiepingen leeuwen...
€ 79,90 *
Naar taartNaar taart
Harry Potter op twee-verdiepingen...
€ 79,90 *
Naar taartNaar taart

Taarten met Harry Potter-figuur op de taart voor je verjaardagsfeest!

In deze categorie vind je de meest magische Harry Potter-figuur op taarten! De wereldberoemde tovenaar met het litteken kan je nu ook op een prachtige taart met een magisch motief verkrijgen! Iedereen kent hem wel, de alombekende en populaire magische filmheld, ook wel ‘the boy who lived’ genoemd, die al als kleine baby Jeweetwel wist te verslaan. We hebben dan maar meteen drie betoverende taarten gecreëerd waarmee je van je verjaardagsfeest - of elke andere gelegenheid - vast en zeker een magische en onvergetelijke belevenis maakt. En wie weet krijg je je brief om uitgenodigd te worden voor de welbekende toverschool nog wel!

Bij welke afdeling zou de hoed jou indelen, denk je? Momenteel kan je al kiezen voor de ‘klassieke’ rood-gouden kleuren of voor de groene kleuren als design voor je Harry Potter-figuur op taart. Als jij je eerder een trouwe aanhanger van een andere afdeling voelt, niet getreurd: binnenkort kan je ook Harry Potter-figuur op taarten in jouw favoriete afdelingskleuren van deze twee afdelingen bestellen! In elk geval hebben we echter ook een kleinere Harry Potter-figuur op taart van een verdieping, met een Harry Potter-figuurtje dat op een magische ondergrond staat. Het gaat hier bovendien niet om zomaar een Harry Potter-figuurtje… We hebben voor de verzamelaars en echte fans met deze Funko Pop!-figuur echt iets bijzonders uit onze hoed getoverd! Met deze figuur zijn de Harry Potter- figuur op taarten dan ook meer dan terecht de coolste taarten uit ons assortiment! Je kan dit kleine figuur dus gewoon op je kast laten staan en dan heb je naast een leuk aandenken aan je magische verjaardagsfeest er ook nog eens een echte verzamelaarsitem bij.

Laat dus aan al je vrienden en familie zien dat jij een ware fan bent en bij welke afdeling jij je het meeste thuis voelt. Bestel hier je Harry Potter-figuur op taarten in jouw favoriete afdelingskleuren en treed binnen in de betoverende wereld van de welbekende tovernaar!

Wil je graag nog wat taartdecoratie om je taart extra te versieren en zo van je verjaardagsfeest een ongelooflijk magische gebeurtenis te maken? In de categorie Decoratie vind je een ruim aanbod aan taartversiering en decoratie-artikelen!