Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Harry Potter op taart

Taarten met Harry Potter


Harry Potter op tovenaar taart
€ 43,90 *
Naar taartNaar taart
Harry Potter op twee verdiepingen gryffi...
€ 79,90 *
Naar taartNaar taart
Harry Potter op twee-verdiepingen zwadde...
€ 79,90 *
Naar taartNaar taart

Taarten met Harry Potter-figuur voor je verjaardagsfeest!

In deze categorie vind je de meest magische Harry Potter-taarten! De wereldberoemde tovenaar Harry Potter kan je nu ook op een prachtige taart met een magisch motief verkrijgen! Iedereen kent hem wel, de alombekende en populaire filmheld Harry Potter, ook wel ‘the boy who lived’ genoemd, die al als kleine baby Jeweetwel wist te verslaan. We hebben dan maar meteen drie betoverende taarten gecreëerd waarmee je van je verjaardagsfeest - of elke andere gelegenheid - vast en zeker een magische en onvergetelijke belevenis maakt. En wie weet krijg je je brief om uitgenodigd te worden voor Zweinstein nog wel!

Bij welke afdeling zou de Sorteerhoed jou indelen, denk je? Griffoendor, Zwadderich, Ravenklauw of Huffelpuf? Momenteel kan je al kiezen voor de ‘klassieke’ rood-gouden kleuren van Griffoendor of voor de groene afdelingskleuren van Zwadderich als design voor je Harry Potter-taart. Als jij je eerder een trouwe aanhanger van Ravenklauw of Huffelpuf voelt, niet getreurd: binnenkort kan je ook Harry Potter-taarten in jouw favoriete afdelingskleuren van deze twee afdelingen bestellen! In elk geval hebben we echter ook een kleinere Harry Potter-taart van een verdiep, met een Harry Potter-figuurtje dat op een magische ondergrond staat. Het gaat hier bovendien niet om zomaar een Harry Potter-figuurtje… We hebben voor de verzamelaars en echte fans met deze Funko Pop!-figuur echt iets bijzonders uit onze hoed getoverd! Met deze figuur zijn de Harry Potter-taarten dan ook meer dan terecht de coolste taarten uit ons assortiment! Je kan deze kleine Harry Potter dus gewoon op je kast laten staan en dan heb je naast een leuk aandenken aan je magische verjaardagsfeest er ook nog eens een echte verzamelaarsitem bij.

Laat dus aan al je vrienden en familie zien dat jij een ware Harry Potter-fan bent en bij welke afdeling jij je het meeste thuis voelt. Bestel hier je Harry Potter-taarten in jouw favoriete afdelingskleuren van Griffoendor of Zwadderich en treed binnen in de betoverende wereld van Harry Potter!

Wil je graag nog wat taartdecoratie om je taart extra te versieren en zo van je verjaardagsfeest een ongelooflijk magische gebeurtenis te maken? In de categorie Decoratie vind je een ruim aanbod aan taartversiering en decoratie-artikelen!