Bruidegom taarten, Groom's cake

Bruidegom taarten en Groom cake's online bestellen

De mooiste dag van je leven nadert. Niet alleen voor de opgewonden bruiden, maar ook voor de stoere heren onder ons. Bruiloften gaan namelijk altijd om twee bijzondere personen. Natuurlijk wil de bruidegom ook zijn aanstaande bruiloft vieren. De traditie van de bruidegomstaart komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië, maar is tegenwoordig populairder in de VS, waar deze traditie snel werd overgenomen. Ook in Duitsland worden de Groom’s cakes of bruidegomstaarten steeds populairder. Naast de klassieke bruidstaart met meerdere lagen, dient deze taart eigenlijk om de bruidegom te eren met zijn eigen individuele taart. Traditioneel zijn de smaken en decoraties van de bruidegomstaart ook veel intenser, aangezien in Groot-Brittannië ook intensere, alcoholische en sterkere smaken werden geassocieerd met het "sterke geslacht". Bij Jeeigentaart.nl zijn we tegen deze traditie. Omdat we voor gelijke rechten zijn, bieden we dezelfde smaken aan voor onze bruidegomstaarten als voor al onze andere taarten.

De bruidegomstaart wordt vaak gebruikt om de bruidegom te eren, omdat de bruidstaart vaak wordt uitgekozen door de bruid. De bruidegom helpt zelden bij het uitzoeken of bestellen van de meerlaagse bruidstaart. Daarom is het meestal de bruid zelf die haar pasgetrouwde echtgenoot op de bruiloft een speciale traktatie wil geven met een grote bruidegomstaart die precies op zijn wensen is afgestemd. Tranen zijn gegarandeerd? Maar natuurlijk zijn dit alleen maar tranen van vreugde, zoals het hoort op de belangrijkste dag van het leven. Natuurlijk zijn er ook familieleden of vrienden die de bruid en bruidegom een extraatje willen geven op hun bruiloft. Dit gaat bijzonder goed samen met onze liefdevol ontworpen bruidegomstaart. Deze zijn bij ons ontworpen om te matchen bij het pak van de bruidegom en passen dus perfect bij elke bruidegom. Of de kleur van het pak van de bruidegom nu zwart, wit of grijs is, wij hebben de perfecte taart. En niet alleen in een vierkante vorm, maar ook als hartvorm. Op deze manier kun je als bruid of familielid de bruidegom laten zien hoeveel je van hem houdt of hoe gelukkig je voor hem bent. Het bruidegom pak laat de persoonlijkheid van de toekomstige echtgenoot zien en de trouwjurk de persoonlijkheid van de bruid weerspiegelt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever een bruidegom taart hebt die niet alleen de persoon-lijkheid van je toekomst laat zien, maar ook zijn hobby’s of andere kenmerken weerspiegelt. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze bruidegom taart of onze andere geweldige sport- en hobbytaarten? Het maakt niet uit of je een gepassioneerde voetballer, een geheime circus fan of een balletdanser bent. Vanwe-ge zijn hobby’s en eigenaardigheden wordt de bruidegom alleen degene die je hart of je vriendschap heeft gewonnen.

De perfecte start voor een leuke en succesvolle avond! Voor de latere uren hebben we natuurlijk ook de juiste (en meer onthullende) erotische variant van deze taarten voor jou in het assortiment.

Zwarte bruidegom taart in hartvorm
Zwarte bruidegom taart in hartvorm
€ 46,90
Bruidegom's taart zwarte smoking
Bruidegom's taart zwarte smoking
€ 44,90
Witte bruidegom in hartvorm
Witte bruidegom in hartvorm
€ 46,90
Bruidegomstaart
Bruidegomstaart
€ 36,90
Bruidegom's taart zwart-witte smoking
Bruidegom's taart zwart-witte smoking
€ 44,90
Bruidegom’s taart grijze smoking
Bruidegom’s taart grijze smoking
€ 44,90
Bruidegom's taart witte smoking
Bruidegom's taart witte smoking
€ 44,90
Dart-taart
Dart-taart
€ 36,90
Zwarte taart met taartenlint
Zwarte taart met taartenlint
€ 36,90
Lp/cd taart
Lp/cd taart
€ 36,90
Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
€ 64,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

11 producten


Bruidegomstaarten en Groom cake's online bestellen

Het idee, dat oorspronkelijk uit Amerika komt, wordt ook hier steeds populairder. De Grooms cake, vertaald in het Nederlands ook wel de bruidegomstaart genoemd. Het idee achter deze taart is, dat er naast de officiële bruidstaart (die toch vaak volgens de wensen van de bruid samengesteld is) er ook een kleinere taart speciaal voor de bruidegom is. Meestal toont de bruid hiermee haar liefde voor haar partner. Vaak zijn het ook echter de gasten die de bruid en de bruidegom met deze taart willen verrassen. Deze taarten zijn zeker een eye-catcher op elke bruiloft!

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw bruidegom taarten

Onze bruidegom taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw bruidegom taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken of de boodschap door ons team op de kaart laten schrijven. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000