Meerdere verdiepingen bruidstaart

Meerdere verdiepingen bruidstaarten

DHL Express verzending is inbegrepen binnen Nederland en België voor alle bruidstaarten met meerdere verdiepingen!

Wij zijn erg blij om eindelijk onze meesterwerken – de drie verdiepingen bruidstaarten – te mogen voorstellen. Hier vindt men een buitengewone mix uit visuele en smakelijke kunst. Meerdere verdiepingen bruidstaarten, die door onze op maat aangepaste verpakkingen eenvoudig en punctueel voor jouw bruiloft geleverd worden. Is het ‘ja-woord’ al gevallen, dan is het na de verloving tijd, de bruiloftsplannen erbij te pakken. Zonder twijfel moet dit eenmalige moment in het leven in de herinneringen van alle betrokkenen blijven, daarom moet het natuurlijk goed geplant worden. Tenslotte is bruidstaarten bestellen altijd een pittige opgave. Wij willen jullie helpen, dat jouw beeld van de perfecte bruiloft werkelijkheid wordt. Ten eerste moet bedacht worden, of het een intiem en besloten bruiloft wordt of met vele vrienden en bekenden. Voor beide bieden wij jullie verschillende taartenmotieven voor de bruiloft. Om de taart extra te personaliseren, kunnen wij op aanvraag een individuele tekstboodschap drukken. In dit geval, kun je je bij onze klantenservice melden, wij zorgen er graag voor dat jouw bruiloft zo uniek en perfect mogelijk wordt. Op deze manier kun je jouw bruidstaart bestellen bij ons en een droom bruiloft ervaren!

De grootte van de taarten moet perfect passen bij de hoeveelheid gasten op jouw bruiloft. Daarom hebben wij voor elke taart individuele portie-aantallen informatie voorhanden, om precies zo te berekenen, hoeveel porties voor hoeveel gasten nodig zijn. Het beste kun je de taarten met vers fruit en geklopte slagroom serveren. Dat vult de smaak optimaal aan en maakt het optisch nog mooier! Jullie gasten zullen gegarandeerd genieten van onze taarten. Wanneer je problemen met het ontwerp hebt, met de decoratie die verdeeld worden moet over de gehele taart, dan kun je in onze rubriek ‘Decoratie’ de geschikte versiering vinden! Ga via deze link naar onze taarten decoratie Wij hebben vele motieven voor jouw bruiloft voorbereid. Het kan een eenvoudige witte bruidstaart zijn, die jouw tafel laat stralen. Natuurlijk met meerdere verdiepingen en vele porties, zodat elke gast genoeg heeft. In ons assortiment bieden we jou deze bruidstaart ook in het roze aan, zo kun je jouw taart aan jouw algemene thema van de bruiloft aanpassen. De strik op het taartenlint is een mooie versiering en maakt jouw taart nog edeler. Verder hebben we onze beeldschone Cherry Blossom taart, die een kersenboom-design van marsepein bevat. Hier is er de mogelijkheid de kleur van het taartenlint naar keuze te veranderen om de tafelstijl optimaal op elkaar afstemmen. Onze Vintage taarten zijn iets unieks. De vierkante vorm met verschillende taarten maakt de bruidstaart het hoogtepunt van de bruiloft. Onze chique vintage design is een extra bijzondere creatie van onze banketbakkers en is een eyecatcher voor elke bruiloft. De marsepeine rozen die je bij ons in de rubriek Decoratie vinden kunt, worden door onze banketbakker aanbevolen om ervoor te zorgen dat jouw bruidstaart compleet stralen zal. Naast de kleuren van de taartenlinten kun je bij elke bruidstaart ook de smaak veranderen, waardoor ook werkelijk elke gast en elk familielid tevreden is. Of je nu meer van zoet of van fruitig en fris houdt, kiezen tussen onze chocolade of vanille taarten met verschillende vullingen is niet makkelijk. Daarnaast is het lastig om te visualiseren, welke smaak ideaal is voor jouw feest. Daarom bieden wij jou ook de mogelijkheid een smaakproef te bestellen, op deze manier weet jij precies wat je jouw gasten gaat aanbieden op jouw bruiloft.

NIEUW
Chocolade bruidstaart 3-lagen incl. topper & decoratie - voor 65 personen! Chocolade bruidstaart 3-lagen incl. topper & decoratie - voor 65 personen!
Chocolade bruidstaart 3-lagen incl. topper & - 65...
€ 235,00
NIEUW
Chocolade bruidstaart 2-lagen incl. topper & decoratie - voor 30 personen! Chocolade bruidstaart 2-lagen incl. topper & decoratie - voor 30 personen!
Chocolade bruidstaart 2-lagen incl. topper & - 30...
€ 145,00
White Wedding
White Wedding
€ 179,00
Naked Cake, Bruidstaart
Naked Cake, Bruidstaart
€ 119,00
Chocolade naked cake, Bruidstaart
Chocolade naked cake, Bruidstaart
€ 119,00
Classic Wedding taart
Classic Wedding taart
€ 299,00
Vintage Black & White Bruidstaart
Vintage Black & White Bruidstaart
€ 329,00
Pink Wedding Bruidstaart
Pink Wedding Bruidstaart
€ 299,00
Cherry Blossom Bruidstaart
Cherry Blossom Bruidstaart
€ 299,00
Vintage Chic Bruidstaart
Vintage Chic Bruidstaart
€ 329,00
Smaaktest, Trouwtaart
Smaaktest, Trouwtaart
€ 26,90
Gedroogde bloemen eucalyptus en lavendel lila-blauw
Gedroogde bloemen eucalyptus en lavendel...
€ 20,90
Gedroogde bloemen taartdecoratie met Eucalyptus, gipskruid en roze Lavendel
Gedroogde bloemen taartdecoratie met Eucalyptus,...
€ 20,90
Gedroogde bloemen deco-set - eucalyptus en gipskruid lila
Gedroogde bloemen deco-set - eucalyptus en lila...
€ 20,90
Gedroogde bloemen taartdecoratie - eucalyptus en gipskruid
Gedroogde bloemen taartdecoratie - eucalyptus en...
€ 20,90
Eetbare rozenblaadjes 20g
Eetbare rozenblaadjes 20g
€ 3,99
Cake Topper Mr. & Mrs.
Cake Topper Mr. & Mrs.
€ 9,39
Cake Topper Mr. & Mr.
Cake Topper Mr. & Mr.
€ 15,50
Cake Topper Mrs. & Mrs.
Cake Topper Mrs. & Mrs.
€ 15,50
Taartenfiguur - kussend bruidspaar
Taartenfiguur - kussend bruidspaar
€ 16,50
Naar de taartendecoratie Momenteel uitverkocht
Taartenfiguur - fietsend bruidspaar
Taartenfiguur - fietsend bruidspaar
€ 17,90
Taartenfiguur - bruidspaar "Forever"
Taartenfiguur - bruidspaar "Forever"
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Momenteel uitverkocht
Taartenfiguur - liefdevol bruidspaar
Taartenfiguur - liefdevol bruidspaar
€ 15,50
Taartenfiguur - knuffelend bruidspaar
Taartenfiguur - knuffelend bruidspaar
€ 15,50
Naar de taartendecoratie Momenteel niet op voorraad
Taartenfiguur - vrouwelijk bruidspaar
Taartenfiguur - vrouwelijk bruidspaar
€ 17,90
Taartenfiguur - mannelijk bruidspaar
Taartenfiguur - mannelijk bruidspaar
€ 16,50

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

26 producten


Meer verdiepingen bruidstaarten

Eindelijk trouwen! Voor vele is de bruiloft één van de bijzonderste dagen in hun leven. Vrienden en familie zijn uitgenodigd, en grote feestelijkheden worden rondom het bruidspaar geplant, om ervoor te zorgen dat de dag waarop het avontuur van het koppel begint onvergetelijk wordt. En voor zo’n bijzondere gelegenheid zijn natuurlijk ook volledig bijzondere taarten nodig! De bruid en bruidegom samen op de bruidstaart, met daarbij de bijbehorende decoratie elementen op de bovenste verdieping. Het moment van het samen aansnijden van de taart, de stralende gezichten van gasten en de herinneringen die voor altijd bij ons zullen blijven; Wij hebben geprobeerd taarten te creëren die perfect bij deze bijzondere dag horen. Deze bijzondere taarten stelen de harten van al jouw gasten. Warme, felle kleuren met sterke accenten, die jouw wensen perfect vervullen, zodat onze taarten jullie dag nog mooier maken. Bij het voorbereiden van je bruiloft komt vaak veel stress, daarom hopen wij jou een handje te helpen door de taart tot aan het gewenste adres te bezorgen. Op deze manier, kun je in alle rust verder gaan met het plannen van de overige benodigdheden op jouw bruiloft. Bestel jouw bruidstaart in onze webshop en regel binnen nog geen 10 minuten een absolute blikvanger voor op jouw feest! Onze banketbakkers gaan zorgvuldig te werk aan jouw taart en zullen de taart zorgvuldig en met liefde maken.
De verpakkingen van onze taarten zijn zo ontworpen, zodat alles in perfecte staat blijft bij levering. Ook onze partner UPS is op de hoogte van de extra aandacht nodig bij het leveren van onze taarten, zodat als jouw taart aankomt hij zo mooi is als je had voorgesteld. Bij levering zijn onze taarten nog voor 7 dagen goed, door de speciale ingrediënten die wij gebruiken zijn de taarten puur en vers van smaak. Als kleine tip willen we je meegeven de taart op kamertemperatuur te bewaren, zodat de vulling en het marsepein in de best mogelijke staat blijven. Jeeigentaart werkt met het uitgangspunt dat alleen de beste kwaliteit en beste aandacht verwerkt mogen worden in jouw bestelling. Van het ontvangen van de bruidstaart tot aan het leveren van de bruidstaart, alles wordt zorgvuldig uitgedacht.

Kies zelf het designconcept of ontwerp!

Wij zijn erg blij om eindelijk onze meesterwerken – de drie verdiepingen bruidstaarten – te mogen voorstellen. Hier vindt men een buitengewone mix uit visuele en smakelijke kunst. Meer verdiepingen bruidstaarten, die door onze op maat aangepaste verpakkingen eenvoudig en punctueel voor jouw bruiloft geleverd worden. Is het ‘ja-woord’ al gevallen, dan is het na de verloving tijd, de bruiloftsplannen erbij te pakken. Zonder twijfel moet dit eenmalige moment in het leven in de herinneringen van alle betrokkenen blijven, daarom moet het natuurlijk goed geplant worden. Tenslotte is bruidstaarten bestellen altijd een pittige opgave. Wij willen jullie helpen, dat jouw beeld van de perfecte bruiloft werkelijkheid wordt. Ten eerste moet bedacht worden, of het een intiem en besloten bruiloft wordt of met vele vrienden en bekenden. Voor beide bieden wij jullie verschillende taartenmotieven voor de bruiloft. Om de taart extra te personaliseren, kunnen wij op aanvraag een individuele tekstboodschap drukken. In dit geval, kun je je bij onze klantenservice melden, wij zorgen er graag voor dat jouw bruiloft zo uniek en perfect mogelijk wordt. Op deze manier kun je jouw bruidstaart bestellen bij ons en een droom bruiloft ervaren. De grootte van de taarten moet perfect passen bij de hoeveelheid gasten op jouw bruiloft. Daarom hebben wij voor elke taart individuele portie-aantallen informatie voorhanden, om precies zo te berekenen, hoeveel porties voor hoeveel gasten nodig zijn. Het beste kun je de taarten met vers fruit en geklopte slagroom serveren. Dat vult de smaak optimaal aan en maakt het optisch nog mooier! Jullie gasten zullen gegarandeerd genieten van onze taarten. Wanneer je problemen met het ontwerp hebt, met de decoratie die verdeeld worden moet over de gehele taart, dan kun je in onze rubriek ‘Decoratie’ de geschikte versiering vinden! Ga via deze link naar onze taarten decoratie

Ontwerpen en creativiteit

Wij hebben vele motieven voor jouw bruiloft voorbereid. Het kan een eenvoudige witte bruidstaart zijn, die jouw tafel laat stralen. Natuurlijk met meer verdiepingen en vele porties, zodat elke gast genoeg heeft. In ons assortiment bieden we jou deze bruidstaart ook in het roze aan, zo kun je jouw taart aan jouw algemene thema van de bruiloft aanpassen. De strik op het taartenlint is een mooie versiering en maakt jouw taart nog edeler. Verder hebben we onze beeldschone Cherry Blossom taart, die een kersenboom-design van marsepein bevat. Hier is er de mogelijkheid de kleur van het taartenlint naar keuze te veranderen om de tafelstijl optimaal op elkaar afstemmen. Onze Vintage taarten zijn iets unieks. De vierkante vorm met verschillende taarten maakt de bruidstaart het hoogtepunt van de bruiloft. Onze chique vintage design is een extra bijzondere creatie van onze banketbakkers en is een eyecatcher voor elke bruiloft. De marsepeine rozen die je bij ons in de rubriek Decoratie vinden kunt, worden door onze banketbakker aanbevolen om ervoor te zorgen dat jouw bruidstaart compleet stralen zal. Naast de kleuren van de taartenlinten kun je bij elke bruidstaart ook de smaak veranderen, waardoor ook werkelijk elke gast en elk familielid tevreden is. Of je nu meer van zoet of van fruitig en fris houdt, kiezen tussen onze chocolade of vanille taarten met verschillende vullingen is niet makkelijk. Daarnaast is het lastig om te visualiseren, welke smaak ideaal is voor jouw feest. Daarom bieden wij jou ook de mogelijkheid een smaakproef te bestellen, op deze manier weet jij precies wat je jouw gasten gaat aanbieden op jouw bruiloft.

Bijserveer tips

Bijna iedereen is wel gek op iets zoets, dus ook jouw gasten. Vele bruidsparen zullen de twijfel hebben of ze iets bijserveren moeten bij hun bruidstaart. Voor de gasten die iets minder veel willen eten, of toch niet zo van taart houden. Ook voor deze mensen hebben wij genoeg te bieden. Of het nu de beeldschone Cake-Pops zijn of toch de kleurrijke macarons, cupcakes, brownies, of muffins , niet te vergeten dat vele van onze kleine zoetigheden ook bedrukt kunnen worden met een gewenst motief, patroon of speciale foto. Zorg dat jij en jouw gasten de optimale bruiloft beleven, door deze kleine zoetigheden te laten stralen rondom de bruidstaart. Ze zorgen ervoor dat het plaatje compleet is, vullen de gaatjes in iedereens maag en zijn ook nog een super mooi!

Decoratie set

Maak van jouw bruiloft een beeldschoon aanzicht en ontwerp alles om jouw bruiloftstaart heen in een passende stijl. We hebben voor jou een decoratie set gecreëerd waarmee je jouw eettafel en kamer versieren kunt en waarmee je jouw gasten enorm verrast. In onze decoratie set zitten twee slingers, die je ophangen kunt zoals jij het wilt. Ze zijn sierlijk en elegant van stijl, zodat jouw bruiloft er chic en luxe uitziet. Onze cake-toppers, die in elk geval erbij zitten, zorgen voor de kers op de taart en een nog mooier decor. Nog veel meer bevindt zich in jouw decoratie set en zorgt voor een perfecte feeststemming.

Decoratie shop

Niet alleen onze decoratie set hoeft jouw bruidstaart tot een persoonlijke en onvergetelijke herinnering te maken. Onze decoraties zijn ook de ideale toevoeging voor bij jouw bruiloft. Laat jouw creativiteit op de vrije loop en maak gebruik van onze decoratie shop. We hebben een veelvoud aan mogelijkheden, waarmee je jouw bruidstaart tot de geschikte verrassing maken kunt. Over het algemeen zijn in onze decoratie shop cijferkaarsen, figuurkaarsen, chocoladedecoratie, suiker- en marsepeindecoratie, verschillende cake-toppers en nog veel meer te vinden. Onze suiker- en marsepeindecoratie maken een bruiloft helemaal compleet! De mooie rozen zijn bijvoorbeeld een echte blikvanger, door hun romantische design en kleuren passen ze perfect bij het thema. Op deze manier is de smaak van jouw taart ook nog voller en kunnen jij en jouw gasten optimaal genieten. Kaarsen zijn vaak onmisbaar bij een feest, het is een bekende traditie om een kaars uit te blazen en een wens te doen. De cijferkaarsen die wij bieden zijn in verschillende stijlen beschikbaar, en natuurlijk niet te vergeten onze mooie figuurkaarsen. Nu hebben we ook heerlijke chocolade versieringen, van handtassen tot chocolade hartjes zitten bij ons in het assortiment. Onze rubriek Cake-Toppers biedt jou ook de mogelijkheid verschillende decoratie te bestellen, die ideaal is voor een bruiloft. Een goed voorbeeld is de prinsessenkroon – Laat jouw creativiteit op de vrije loop en zorg met jouw persoonlijke decoratie voor een unieke verrassing! Ga via deze link naar onze cake-toppers

Marsepein

Onze marsepein is van zeer hoge kwaliteit en erg fijn van structuur. Onze partner Odense-Marsepein levert niet alleen aan ons deze kostelijke marsepein, maar ook aan het Deense koninklijkhuis. Wij zorgen ervoor dat we alleen de fijnste ingrediënten verwerken in onze taarten, waarmee de smaak en houdbaarheid van het hoogst mogelijke niveau zijn. We bedekken de bruidstaarten met de hand en zorgen daarmee voor een liefdevolle en verse bereiding.
Ons marsepein is ook apart te bestellen, zodat je jouw eigen decoratie of jouw eigen taartenopdruk kunt maken. Hiervoor bieden wij in onze webshop ook passende instrumenten, zodat je jouw eigen taartenopdrukken gemakkelijk zelf maken kunt. Het marsepein is beschikbaar in verschillende kleuren, op deze manier bestaat er geen limiet aan jouw creativiteit! We bieden jou ook complete pakketten, hierin zitten alle marsepein kleuren en de bijbehorende gereedschappen. Wij hebben verschillende formaten aan marsepein verpakkingen. Je kunt kiezen tussen 200g of 250g, ook de marsepein sets verschillen over deze twee formaten.

Onze verschillende smaken

Één van de belangrijkste vragen op jouw bruiloft, hoe ziet jouw bruidstaart eruit? Maar misschien nog veel belangrijker, hoe gaat jouw bruidstaart smaken? Zorg ervoor dat jouw bruidstaart een absoluut succes wordt en kies één van onze verrukkelijke smaken. Deze smaken zijn door onze banketbakkers zorgvuldig ontworpen en creëren de absolute smaaksensatie. Van de pure chocolade cake met chocolate fudge vulling tot de frisse vanille cake met citroenvulling, wij hebben het in ons assortiment. Kun je nou echt niet kiezen uit de heerlijke smaken? Bestel dan speciaal voor jouw droom bruiloft eerst onze smaaktest! Op deze manier zorg jij ervoor dat niet alleen je gasten maar ook jij zelf optimaal genieten kunt van jouw bruiloft. Tenslotte is het bruidspaar verantwoordelijk om de eerste hap taart te nemen.

Wenskaarten

Schrijf een persoonlijke boodschap voor bij de taart. Bijvoorbeeld om bij de taart neer te leggen voor jouw gasten of als het nog een verrassing is voor de bruid. Het is altijd leuk om nog kort de beste wensen toe te schrijven en het bruidspaar nog gelukkiger te maken. Een wenskaart toevoegen aan de bestelling is een echte finishing touch. Een wenskaart is vaak niet verwacht en daarom des te leuker en specialer. Ook voor wanneer de bruidstaarten gebruikt worden voor een andere gelegenheid is een wenskaart erg leuk. Sommigen zullen de bruidstaart voor een verjaardag bestellen, omdat sommige taarten met hun klassieke motief daar ook perfect toe passen. Niets is dan leuker als een speciale boodschap op onze wenskaarten te schrijven. Welke wensen je ook hebt, onze werknemers zijn er voor jou om ze uit te laten komen.

Levering van jouw bruidstaart

In Nederland en België worden onze bruidstaarten met DHL Express geleverd. Om teleurstellingen op de grote dag te voorkomen, raden we je aan om de bruidstaart 1 werkdag eerder te laten leveren, dus 2 werkdagen voordat je de taart nodig hebt. Zo ben je er altijd zeker van dat je de taart op tijd in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat DHL Express niet in het weekend levert.
Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000