Zilveren en Gouden Huwelijk taarten

Zilveren en gouden huwelijk taarten

Aangezien we bij jeeigentaart.nl voor elke gelegenheid een categorie voor je hebben gemaakt, kun je in de categorie bruidstaarten alle nobele hoge taarten in één oogopslag inzien. In deze categorie vindt je al onze taarten in een populaire volgorde die het beste past bij zilveren en gouden bruiloften. Zo’n uniek moment moet elk jaar worden gevierd, ongeacht in welk jaar.
Daarom hanteren we het motto: "Een speciale taart is een must voor een speciale gelegenheid!". Vieren jullie jullie trouwdag in een kleine kring met het gezin, dan is een van onze kleinere taarten het meest geschikt. Wij bieden deze aan in vierkante, ronde of hartvorm. Als het een beetje groter en pompeus wordt, produceren we natuurlijk ook meerdere verdiepingen bruiloftstaarten met twee of drie verdiepingen. Elke bruiloftstaart moet zo mooi mogelijk zijn en jouw feest nog charmanter maken. Maak je geen zorgen over de grootte van de taart, bij ons vind je het perfecte aantal porties. We adviseren je ook graag telefonisch of per e-mail, zodat je zeker jouw perfecte taart ontvangt voor een zilveren of gouden bruiloft.

Onze klassieke bruiloftstaart die in alle kleuren en patronen past. Je kunt jouw jubileum bruiloftstaart nog persoonlijker maken door er een tekst op te laten plakken. Velen schrijven bijvoorbeeld hun trouwdatum met beide namen erop of gewoon "Ik hou van jou" als het een geschenk is. Bepaal zelf hoe je bruiloftstaart eruit moet zien. Je vindt de regel voor jouw tekst op het product onder "Meer opties". We hebben een iets originelere taartvariant wat klassieke taarten betreft, zoals onze taart met trouwringen als optiek. Op deze taart staan twee trouwringen, die op elkaar liggen.
De trouwringen zijn gecentreerd op een prachtige achtergrond van witte en blauwe accenten. Deze combinatie zou het moment moeten vertegenwoordigen waarop de ringdrager jullie jullie ringen overhandigde. Je kunt er ook iets persoonlijks op schrijven. Als jullie het wat fijner en eleganter willen houden, is de roze rozen taart beschikbaar. Willen jullie jullie taart nog persoonlijker maken? Bekijk dan eens onze fototaarten. Daar kunnen jullie een vakantiefoto van de huwelijksreis uploaden, een grappige foto met het gezin, een momentopname samen of een selfie van jullie zelf. Wil je een taart geven voor jullie trouwdag en je wilt jouw geliefde verrassen, dan ben je van harte welkom om al onze taarten te bekijken. Je wordt helemaal bovenaan doorgestuurd naar de bovenste en onderste categorieën. Voor echte liefhebbers die gewoon hun schat in liefde willen verdrinken, raden we onze Taarten in hartvorm aan. Voor de mannen onder jullie zijn er twee bruidegom taarten om uit te kiezen en voor de vrouwen is er een unieke trouwjurk, die we bedrukken op een hartvormige taart. Naast elkaar zien deze twee harten er niet alleen heel mooi uit, maar zijn ze ook in verschillende smaken te bestellen!
Vergeet niet een wenskaart er bij te halen en een romantisch bericht naar je lieveling te schrijven! De wenskaarten zijn ook te vinden zoals de tekst op de taart bij het product onder "Meer opties".

Dus waar wacht je op? Bestel nu je droomtaart en verras je favoriete persoon hiermee!
Trouwdag-fototaart
Trouwdag-fototaart
€ 37,90
Trouwringen taart
Trouwringen taart
€ 36,90
Bruiloftstaart
Bruiloftstaart
€ 36,90
roze rozen taart
roze rozen taart
€ 36,90
Trouwjurk in hartvorm taart
Trouwjurk in hartvorm taart
€ 46,90
Zwarte bruidegom taart in hartvorm
Zwarte bruidegom taart in hartvorm
€ 46,90
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
Luxe taart van Marmerpatroon – dubbele hoogte
€ 59,90
0-9
Dubbele cijfer taart, verschillende kleuren
Dubbele cijfer taart, verschillende kleuren
€ 144,90
Luxe fototaart S - dubbele hoogte
Luxe fototaart S - dubbele hoogte
€ 66,90
Witte Deluxe Valentijnsdagtaart in hartvorm - dubbele hoogte
Witte Deluxe Valentijnsdagtaart in hartvorm -...
€ 89,90
Champagne Taart - Goud
Champagne Taart - Goud
€ 89,90
Witte luxe taart met taartenlint
Witte luxe taart met taartenlint
€ 59,90
White Wedding
White Wedding
€ 179,00
Roze Deluxe Valentijnstaart in hartvorm - dubbele hoogte
Roze Deluxe Valentijnstaart in hartvorm - dubbele...
€ 89,90
Luxe fototaart  - Gouden frame op dubbele fudge taart
Luxe fototaart - Gouden frame op dubbele fudge...
€ 92,90
Fototaart met rode rozen in hartvorm
Fototaart met rode rozen in hartvorm
€ 47,90
Fototaart met roze rozen in hartvorm
Fototaart met roze rozen in hartvorm
€ 47,90
Uli Stein - trouwdag
Uli Stein - trouwdag
€ 39,90
Harttaart
Harttaart
€ 36,90
2 verdiepingen witte luxe taart met taartenlint
2 verdiepingen witte luxe taart met taartenlint
€ 144,90
2 verdiepingen Luxe Marmeren Taart
2 verdiepingen Luxe Marmeren Taart
€ 144,90
Luxe Cupcakes, 9 Stuks
Luxe Cupcakes, 9 Stuks
€ 29,90
Toiletpapiertaart – dubbele hoogte
Toiletpapiertaart – dubbele hoogte
€ 59,90
Witte bruidegom in hartvorm
Witte bruidegom in hartvorm
€ 46,90
Cake Topper Mr. & Mrs.
Cake Topper Mr. & Mrs.
€ 9,39
Gedroogde bloemen eucalyptus en lavendel lila-blauw
Gedroogde bloemen eucalyptus en lavendel...
€ 20,90
Gedroogde bloemen taartdecoratie met Eucalyptus, gipskruid en roze Lavendel
Gedroogde bloemen taartdecoratie met Eucalyptus,...
€ 20,90
Gedroogde bloemen deco-set - eucalyptus en gipskruid lila
Gedroogde bloemen deco-set - eucalyptus en lila...
€ 20,90
Gedroogde bloemen taartdecoratie - eucalyptus en gipskruid
Gedroogde bloemen taartdecoratie - eucalyptus en...
€ 20,90
Cake Topper Mrs. & Mrs.
Cake Topper Mrs. & Mrs.
€ 15,50
Cake Topper Mr. & Mr.
Cake Topper Mr. & Mr.
€ 15,50
Eetbare rozenblaadjes 20g
Eetbare rozenblaadjes 20g
€ 3,99
Luxe gouden Cake-Pops (10 Stuks)
Luxe gouden Cake-Pops (10 Stuks)
€ 30,90
Naar de cake pops Seizoensgebonden product

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

33 producten


Zilveren & Gouden Huwelijk taarten online bestellen

Een zilveren of gouden huwelijk is zeker een reden voor een feestje! Met onze zilveren en gouden bruiloft gebak kan het feest groots gevierd worden. Er is genoeg keuze, bijvoorbeeld een taart met een foto van het echtpaar. Hier zal je het gelukkig echtpaar een groot plezier mee doen. :)

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw zilveren of gouden huwelijk taarten

Onze zilveren of gouden huwelijk taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw zilveren of gouden huwelijk taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken of de boodschap door ons team op de kaart laten schrijven. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000