Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Kind Party-sets

Alles voor jou kinderfeestje bestellen!


Partyset Cars - incl. taart
Partyset Minions - incl. taart
€ 64,90 *
Naar de partysetNaar de partyset
Momenteel uitverkocht
Anna en Elsa Partyset - Frozen
Piraten-Partyset - incl. taart
Decoratieset "Vrolijk kerstfeest"
Partyset Prinsessen - incl. taart
Partyset Prinsessen voor 8 kinderen - enkel...
Partyset Prinsessen voor 16 kinderen -...
Partyset Prinsessen voor 32 kinderen -...
Deco-set "Kerstmis"
€ 19,90 *
Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
Momenteel uitverkocht

Alles voor jou kinderfeestje bestellen!

De volgende kinderverjaardag staat alweer voor de deur. Ging het jaar toch sneller voorbij als gedacht en moet er nog zo veel geregeld worden? Onze Pary-sets zijn de oplossing, ze bevatten alles wat een kinderfeestje nodig heeft en laten zeker een onvergetelijke indruk achter! De set word snel en kosteloos aan huis geleverd door de op u gewenste datum. Naast een heerlijk stuk taart is er voor elk kind bestek, een bordje, een beker en rietje, servetjes, een verassingszakje, een ballon en een hoedje passend bij het thema aanwezig.

Themafeestje

Je hele themafeestje klaar in een bestelling! Wij hebben voor ieder wat wils. Alle Cars en auto fans opgepast, wij hebben precies wat je zoekt om jouw kinderfeestje een grote hit te maken. Kies het aantal gasten op je feestje en het passende thema. Ook voor de prinsessen onder ons hebben wij de perfecte party-set met een echte prinsessen taart en prinsessen toebehoren. Laat de ogen van jouw prinsessen stralen!

Kind Party-sets

De perfecte Party-set voor kinderen met alles er op en er aan! Zoek niet verder hier vind je een complete set, met een taart en allerlei decoraties. De set bevat alles wat het hart van jouw kind begeert en jij hebt geen zorgen om je feestje leuk te versieren. Wij leveren de set aan huis en op de door u gewenste datum. Een perfect feestje voor uw kind en geen zorgen voor u!