Klaas Vaak

Klaas Vaak taarten om van te dromen!

Bestel taarten & cupcakes met een Klaas Vaak motief gemakkelijk online! Onze Klaas Vaak en zijn vrienden staan bij ons bekend als ongelooflijk lekkere taarten en cupcakes om jouw verjaardag te vullen met verhalen over de Klaas Vaak. Op het avonduur zullen onze Klaas Vaak en zijn vrienden de kleine kijkers welterusten komen zeggen. Iedereen kent het, "Klaas Vaak, lieve Klaas Vaak, het is nog niet zover...", het Klaas Vaak liedje. In de begindagen van de DDR in 1959 was Klaas Vaak voor het eerst te zien in een Duitse TV-serie. Tegenwoordig zendt de Rundfunk Berlin-Brandenburg de goede nacht verhalen van Klaas Vaak uit. Wij willen Klaas Vaak ook de gelegenheid geven zijn welterustenwensen te uiten met heerlijke taarten en cupcakes. Want wat is er beter dan een rustgevende slaap en heerlijke chocoladedromen. De weg naar bed is veel geruststellender voor alle kijkers met Klaas Vaak en zijn vrienden en moet door ons gevierd worden met heerlijke taarten. Alle nachten die door Klaas Vaak tot mooie dromen zijn betoverd, kunnen nu geëerd worden met een gepersonaliseerde Klaas Vaak taart. Bestel je eigen Klaas Vaak Verjaardagstaart en maak je feest compleet met onze Klaas Vaak & Zijn Vrienden Cupcakes of een Pittiplatsch Taart. Onze Klaas Vaak en zijn vrienden zijn een groot hoogtepunt voor volwassenen en kinderen bij elke geschiedenisles. Daarom willen wij, jou en je familie de kans geven om van Klaas Vaak taart en zijn vrienden te genieten. Wij danken de bedenker van Klaas Vaak, Gerhard Behrendt, hartelijk voor de avondlijke begroeting van Klaas Vaak en ook voor de prachtige nachtelijke verhalen van Klaas Vaak en zijn vrienden. Klaas Vaak die met zijn slaapzand uit de kleine zak strooit op iedereens gezicht om zo heerlijk en ontspannen te kunnen slapen. Wij hebben rekening gehouden met deze speciale eigenschap van Klaas Vaak en hebben hem op de maan geplaatst om over je slaap te waken. Bestel nu je eigen heerlijke Klaas Vaak taart voor je verjaardag!
Klaas Vaak & zijn vrienden cupcakes
Klaas Vaak & zijn vrienden cupcakes
€ 29,90
Pittiplatsch taart
Pittiplatsch taart
€ 39,90
Klaas Vaak taart
Klaas Vaak taart
€ 39,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

3 producten

Bestel Klaas Vaak taarten online

Je bent een kleine of volwassen Klaas Vaak-fan of je kent een fan die binnenkort jarig is? Dan moet je zeker een taart van Klaas Vaak of een van zijn vrienden voor de jarige plannen. Je weet zeker dat je een glimlach op hun gezicht tovert met een Klaas Vaak taart! En wij kunnen je helpen de verjaardag nog specialer te maken. Wij hebben een verscheidenheid aan taarten en versieringen met de Klaas Vaak en zijn vrienden waaruit je kunt kiezen! Je kunt de tijd nemen om hier in de categorie rond te kijken en wat inspiratie op te doen. Met onze Klaas Vaak taarten en decoraties heb je het perfecte cadeau voor het verjaardagsfeestje. Wil je meer weten over onze Klaas Vaak taarten? Bekijk dan onze producten in detail!

Onze Klaas Vaak taart is de hit op elk feest en zorgt voor veel vreugde! De Klaas Vaak reist altijd graag met tractors, koetsen, sleeën, auto's, vissersboten en raketten, maar met onze taart zit hij heel ontspannen op de maansikkel aan de blauwe hemel en gooit hij zijn slaapzand uit de kleine zak in de vermoeide ogen van zijn fans. De mooie taart wordt afgemaakt met sterren die de rand van de taart versieren. Maar Pittiplatsch krijgt ook zijn eigen Pittiplatsch taart. Zo kunt je zelf beslissen of je jouw verjaardag wilt vieren met de Klaas Vaak, met Pittiplatsch of met beide samen. Of je kunt vieren met alle vrienden van de Klaas Vaak samen door het verkrijgen van onze Klaas Vaak & zijn vrienden cupcakes . Dan zullen Plumps, Chicks, Mr. Fox, Mrs. Magpie, Pittiplatsch, Snatterinchen, en Moppi ook op je volgende feest zijn!


Geef een geweldig feest met de Klaas Vaak!

Wij willen niets liever dan dat de jarige een spannend feest en een bijzondere dag beleeft! Daarom hebben we alles wat je nodig hebt voor een perfect Klaas Vaak verjaardagsfeestje! We hebben een grote selectie van producten, taart decoraties en Kinder party sets. Met een paar klikken en een beetje rondkijken, vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende feest! Je kunt de taarten ook gemakkelijk aanpassen door jouw naam of de naam van het jarige meisje of de jarige jongen toe te voegen. Dit zorgt voor je persoonlijke taart hoogtepunt!

Bestel nu deze unieke producten van de Klaas Vaak en zijn vrienden rechtstreeks bij jou thuis en vier feest met je vrienden!

Smaak en maat van onze Klaas Vaak taartjes

U kunt kiezen uit vijf verschillende smaken voor onze Klaas Vaak taarten. Wij hebben een vanilletaart met een citroencrème, frambozencrème of nougatvulling en een chocoladetaart met een chocoladecrème of kersenvulling. Zoals je kunt zien hebben we taartvullingen naar ieders wens. Onze taarten zijn gestapeld met biscuitlagen en taartvullingen, zodat de taarten heerlijk vochtig worden. Daarna bedekken we de taarten met de fijnste witte chocolade voordat we ze bedekken met onze marsepeinen taarttoppers. Voor onze cupcakes gebruiken we toppers gemaakt van fondant. Op het fondant kunnen ook kleinere afbeeldingen goed herkenbaar en scherp worden afgedrukt.

We hebben ook een breed scala aan taartformaten om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor de ronde Klaas Vaaktaarten in drie verschillende maten en in twee of drie lagen. Wij bieden drie verschillende formaten eenlaagse taarten aan: S, M en L. De taart in maat S heeft een diameter van 18 cm en is genoeg voor ongeveer 6 porties. De taart in maat M heeft een diameter van 26 cm en is genoeg voor ongeveer 12 porties. De grootste eenlaagse taart in maat L heeft een diameter van 36 cm en is genoeg voor ongeveer 25 porties. Als je nog niet genoeg hebt of als dat niet genoeg voor je is, hebben we ook een versie met twee of zelfs drie verdiepingen voor u. De Klaas Vaaktaart met twee niveaus is genoeg voor ongeveer 18 porties en de versie met drie niveaus is zelfs genoeg voor ongeveer 43 porties. Deze taart zal echt vullen en elk van je gasten gelukkig maken!

Bij de cupcakes van de Klaas Vaak en zijn vrienden kun je ook kiezen uit verschillende smaken. Hier bieden we de smaken appel, appel-kaneel, bosbes, chocolate chip, chocolade en citroen. Zoals je kunt zien, is er van alles, van chocolade tot fruitige smaken.


Ons Marsepein

Wij krijgen de marsepein voor onze taarten van onze partner Odense-Marsepein in Denemarken. Zelfs de Deense koninklijke familie wordt bevoorraad met deze marsepein van zeer hoge kwaliteit, omdat hij ook in Denemarken zeer populair is. De marsepein is gemaakt van geselecteerde Californische amandelen - een unieke traktatie met een fijne, wrange amandeltoets. Om marsepein te maken, worden de amandelen gemengd met suiker tot de consistentie perfect is. Met behulp van zelf ontwikkelde drukapparatuur wordt de hoogwaardige opdruk van levensmiddelenkleurstof voorzichtig op de marsepeinen toppers gedrukt. Hierdoor zijn de foto's en afbeeldingen op onze producten zeer scherp, zijn contouren duidelijk zichtbaar en zijn de kleuren optimaal. Bovendien geeft de marsepein onze producten een bijzonder lekkere smaak!


Verpakken en verzenden van jouw taart

Wij hebben een speciale verpakking ontwikkeld zodat de taarten die wij met liefde maken ongeschonden en veilig op het door jou gewenste adres aankomen. Deze verpakking beschermt de taarten perfect en de taarten kunnen in geen enkele richting verschuiven. Op die manier zorgen wij ervoor dat de taarten precies zo op jouw adres aankomen als wij ze in onze taartenbakkerij hebben gemaakt.

Wij maken onze taarten zonder snel bederfelijke voedingsmiddelen (room bijvoorbeeld), wat betekent dat onze taarten nog minstens 7 dagen houdbaar zijn nadat ze bij je zijn aangekomen. Het is het beste om de taart niet in de koelkast te zetten. In de koelkast kan vocht ontstaan en het Klaas Vaak motief kan gaan smeren. Je kunt de taart het beste goed verpakt in de doos bij kamertemperatuur bewaren - dan smaakt de taart na een paar dagen nog net zo vers als op de dag van levering. Welke verzendoptie je ook kiest, wij zullen ervoor zorgen dat jouw Klaas Vaak Taart onbeschadigd en op tijd aankomt! We hopen dat we al je vragen hebben beantwoord. Nu kun je gemakkelijk jouw Klaas Vaak Taartbestellen en laten leveren op het door jou gewenste adres.
In Nederland worden onze Klaas Vaak taarten met UPS en DHL Express geleverd. Om teleurstellingen op de grote dag te voorkomen, raden we je aan om de taart een werkdag eerder te laten leveren, dus 2 werkdagen voordat je de taart nodig hebt. Zo ben je er altijd zeker van dat je de taart op tijd in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat UPS en DHL Expressniet in het weekend leveren.© 2021 rbb en mdr licentie door rbb media GmbH
Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000