Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Macarons met logo (16 stuks)

Beschikbaarheid: Niet op voorraad.

€ 24,90 *
  • Vlak voor verzending vers gebakken!
  • Levering op gewenste leverdatum mogelijk!
  • Betaal per factuur tot 14 dagen na levering!
BeschrijvingBeschrijving

Bestel hier macarons met jouw logo, perfect als bedrijfsaandenken!

Macarons: wie houdt er nu niet van? In 1930 werden de eerste macarons, bestaande uit twee amandelschuimpjes met een ganachevulling ertussen, geïntroduceerd in door een Franse bakker in Parijs. Intussen zijn deze kleine lekkernijen over de hele wereld bekend en verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten.

De lekkere ronde zoetigheden kunnen natuurlijk niet uit ons aanbod ontbreken. Op deze macarons kan je bovendien je eigen logo laten drukken! Zoek je nog een leuk bedrijfsaandenken voor op beurzen, bedrijfsfeesten of andere evenementen? Onze macarons met logo zijn een uniek en creatief idee om een mooi én lekker aandenken met je bedrijfslogo erop te presenteren! Je werknemers of potentiële klanten zullen zeker en vast blij verrast zijn met deze heerlijke macarons. Het werkt heel eenvoudig: upload je logo in de photo editor, geef je bestelling door en wij drukken je bedrijfslogo af op een ronde eetbare print van fondant. Deze plakken we op je macarons en sturen we je op in een mooie verpakking. De perfecte give-away om af te geven aan je klanten of medewerkers! Of ook gewoon perfect als lekkers bij de koffie!

In het doosje vind je zestien macarons terug in verschillende kleuren en smaken. Want smaken verschillen natuurlijk, en daarom bevat deze verpakking voor ieder wat wils: de zoetebekken zullen van de vanille- en chocolademacarons houden, en voor wie liever fruitige smaken heeft zitten er macarons met pistache-, citroen of frambozensmaak. Met deze brede mix van smaken kan je iedereen een plezier doen! En door de verschillende kleuren van de macarons creëer je prachtig kleurenpalet om bijvoorbeeld potentiële klanten aan te trekken op een beurs!

Neem ook eens een kijkje onderaan deze productpagina. Daar zie je namelijk verscheidene foto’s van klanten die al eerder macarons met logo bij ons besteld hebben. Zo krijg je een goed idee van hoe je macarons eruitzien als ze bij jou geleverd worden. Je kan er bovendien ook hun meningen lezen over het product.

Waar wacht je dus nog op? Het perfecte aandenken voor bedrijfsevenementen en beurzen zijn deze macarons met logo! Upload je logo en geef snel je bestelling door! Wij maken je macarons dan klaar en sturen ze je op in een mooie en veilige verpakking. Via UPS of DHL bezorgen we snel je pakketje bij jouw thuis op je gewenste leverdatum!

Ben je toch niet helemaal overtuigd van onze macarons? Geen probleem! In de categorie Taartjes en co. vind je nog heel wat andere producten waarop je je eigen bedrijfslogo kan laten drukken. Een goed alternatief voor de logo-macarons kunnen bijvoorbeeld de cupcakes met logo zijn, of ook de cake-pops met logo. Of bestel gewoon een mix van verschillende producten: op onze macarons, cake-pops, cupcakes of brownies kan je allemaal je eigen logo laten drukken. Zo presenteer je een prachtige tafel volledig in het thema van jouw bedrijf! Zoek je echter gewoon lekkere macarons, maar hoeft er niet per se een logo op gedrukt worden? Dan kan je ook de klassieke collectie van onze macarons bestellen. Zonder logo, maar zeker even lekker!

Nettogewicht: 10g per stuk

Ingrediënten & informatie voor mensen met allergieën


Vergelijkbare producten
Logo-Cakejes (vanaf 15 stuks)
QR-Code-Cupcakes (vanaf 9 stuks)
Logo-Cupcakes ( vanaf 9 stuks)
Logotaart L - 40 x 30 cm
€ 79,90 *
Naar taart€ 79,90 *
Logo-Brownies (vanaf 15 stuks)
Logotaart M - 25 x 17 cm
€ 39,90 *
Naar taart€ 39,90 *
Logotaart S - 20 x 14 cm
€ 29,90 *
Naar taart€ 29,90 *
Sachertaart met logo
€ 21,90 *
Naar taart€ 21,90 *
Momenteel uitverkocht
Cake pops met hazelnoot en kokos (Vanaf...
Hazelnoot & Kokos Cake pops met logo (12...
€ 31,90 *
Naar taart€ 31,90 *
6 cake-pops met logo
6 kokos- of hazelnootcake-pops met logo