Hartvormige bloementaart voor moederdag

Meer opties

Maximaal 35 tekens

Maximaal 300 tekens

* Verplichte velden
€ 41,90
Incl. 5% VAT
In Winkelwagen
bijpassende producten vind je in de volgende stap :)
Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000
  • Vlak voor verzending vers gebakken!
  • Levering op gewenste leverdatum mogelijk!
  • Betaal per factuur tot 14 dagen na levering!

Frühling Muttertags-Torte

Het is weer de tweede zondag in mei: moederdag! De dag om jouw moeder extra te verwennen met bloemen, chocolade of natuurlijke een lekkere taart!

Het is weer tijd, om onze geliefde power vrouwen weer een dag in het zonnetje te zetten – en hoe kun je dat beter doen dan met onze betoverend mooie hartvormige taart! Haal met dit vrolijke lente printje, de lente in huis voor een leuk moederdag feestje, of verras iemand met deze lekkere boodschap!

Bedekt met kostelijk marsepein en versiert met een mooi lint, komen de echte lentegevoelens weer naar boven! Onze kwaliteit marsepein komt van onze koninklijke leveranciers Odense. Voor onze taarten worden natuurlijk alleen de beste ingrediënten gebruikt. Voordat het marsepein goedgekeurd wordt, gaat het marsepein door strenge kwaliteitscontrolles en alleen de beste amandelen worden gebruikt. Daarnaast heb je keuze tussen verschillende smaken voor jouw gekozen taart. Ook is deze prachtige moederdagtaart te verkrijgen in twee verschillende maten, één voor ongeveer 10 personen en ook één voor ongeveer 20 personen. We hebben dus een geschikte taart voor kleine of grotere feestjes. Verder hebben we niet alleen deze mooie taart voor moederdag, we hebben nog meer taarten en andere soorten gebak, wat ook heel leuk kan zijn voor moederdag. Zoals onze href="https://www.jeeigentaart.nl/harten-cupcakes”>harten cupcakes. Onze cupcakes zijn er, net zoals onze taarten in verschillende smaken, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Natuurlijk moet het voor je moeder, de belangrijkste persoon op aarde, alleen het beste van het beste zijn. Uiteraard bieden we ook nog andere kleinigheden aan, die perfect bij jouw taart passen. Wat zeg je van een bijpassende decoratie set of misschien een paar lekkere cupcakes? Bij het eten van onze taart bevelen wij aan om de taart nog lekkerder te maken met vers fruit, of met slagroom. Daarnaast hebben wij in onze decoratie shop ook nog leukesuiker rozen
die deze bloementaart helemaal compleet maken. ´

Wij hebben de mogelijkheid om door heel Europa te verzenden, dus ook als je een taart wilt versturen naar iemand buiten Nederland, is dat geen probleem. Wij bieden de verzendopties DHL-Express en UPS-Express aan. Let wel op: bij de optie UPS-Express kan het zijn dat de taart of één dag eerder of later komt dan de aangegeven leverdatum. Wil je zeker zijn dat je taart op de gewenste dag geleverd wordt? Kies in dat geval dan voor de DHL-Express levering, dan wordt jouw taart in ieder geval op tijd, op de gewenste leverdatum geleverd.

Verder is het ook mogelijk om een wenskaart bij de kaart te laten leggen. We hebben twee mogelijkheden; we kunnen de kaart voor je laten schrijven of we laten de tekst op de kaart drukken. Zo kun je een nog leukere en persoonlijkere boodschap overbrengen naar jouw moeder.

Omdat we al jaren onze taartverpakkingen hebben geoptimaliseerd en getest, zodat we je ook een een onbeschadigde taart beloven kunnen. Ze zijn niet alleen handig, maar ook nog eens heel mooi om te zien, een echt cadeautje dus! Deze taart, is niet alleen heel leuk voor moederdag, ook voor de verjaardag van jouw lieve moeder, kun je deze mooie, maar vooral lekkere taart cadeau geven.

Kleine delicatessen
Meer informatie
Kleine hartjes, ongeveer 20 mm (5 stuks)
€ 0,99
Meer informatie
Grote harten, ongeveer 30 mm (3 stuks)
€ 1,49
Meer informatie
Macarons (16 stuks)
€ 19,90
Meer informatie
Cake-pops met vanille & chocolade (12 stuks)
€ 24,90
Meer informatie
Cake pops met hazelnoot en kokos (Vanaf 12 stuks)
€ 27,90
Meer informatie
Cake-Pops Red Velvet & Chocolate Chips (12 Stuks)
€ 29,90
Meer informatie
Cake-Pops met Sinaasappel- & Aardbei-Crisp (12...
€ 29,90
Meer informatie
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 stuk)
€ 29,90
Meer informatie
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
€ 32,90
Meer informatie
Cakepop ijsjes met gekleurde chocolade (10 stuks)
€ 39,90
Meer informatie
Herfst cake-popsicle (10 stuks)
€ 39,90
Meer informatie
Chocolade-muffins, 9 stuks
€ 19,90
Vergelijkbare producten
Fototaart in hartvorm
€ 41,90
Een hart voor mama Sachertaart
€ 21,90
Sheepworld - taart voor Moederdag
€ 33,90
Liefdesboodschap taart in hartvorm
€ 41,90
Cake topper moederdag
€ 14,90
Aardbei taart in de vorm van een hart
€ 41,90