Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Monster taarten

Nu wordt het echt eng! Met onze monster taarten wordt elk Halloween feest een absoluut angstaanjagende kraker. Als de juiste mythische wezens op tafel worden getoverd, die ook elke gast een enorme schrik aanjagen, vallen onze kleurrijke variëteit monster taarten ook aan. Er waren geen grenzen aan onze verbeeldingskracht bij het ontwerpen van onze taarten met monsters en we presenteren je hierbij de perfecte taarten voor het Halloween feest dat op 31 oktober op elke tafel zou moeten staan. Maar laat je niet afschrikken door de enge optiek, want de smaak binnenin is net zo fruitig, zoet en fris als in al onze heerlijke taarten.
Mythische wezens zijn figuren die we ons meestal alleen maar kunnen voorstellen, maar onze fascinatie weerhoudt ons er niet van deze mythische wezens in het echt te zien. Dit is precies wat we hebben waargenomen met onze monster taarten en brengen je daarom allerlei wilde en ongewone wezens vol fantasie en verbeeldingskracht. Van draken die door ridders worden bestreden tot monsters in vrije vorm. Het ontwerpen van monsters als taarten is natuurlijk een kunst waar we onze beste en meest creatieve geesten van het team voor moesten inzetten om de ongebruikelijke ontwerpen en mythische wezens te creëren zoals taarten en cupcakes. Zie alleen al onze griezelige Halloween taart, die we versieren met een realistische spin en je zou de angst moeten ervaren in combinatie met een honger naar een zoete taart. Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen in je fantasie. En dat is wat we soms nodig hebben. Een excursie naar het surrealistische, een wereld vol mythische wezens, monsters en andere wezens die we alleen door onze creativiteit kunnen visualiseren. Fantaseren is altijd een geweldige manier om van het soms saaie en regelmatig zelfde dagelijkse leven af te komen en onze zintuigen te prikkelen met nieuwe ervaringen. Als je ook op je verjaardagsfeestje even weg wilt van het realistische, alledaagse leven, dan ben je hier aan het juiste adres. Als de taart voor het feest niet genoeg is, kun je ook onze monster cupcakes gebruiken om de eettafel een beetje griezeliger te maken. Mythische wezens uit je fantasiewerelden nemen en ze op de taartschaal serveren is geschikt voor iedereen die over het algemeen de neiging en gehechtheid heeft aan het mystieke en fantasierijke. Dus de monster taarten passen heel goed bij je monster themafeest of voor elke verjaardag die iets ongebruikelijker en anders moet worden ontworpen. Waar we vroeger veel nachtmerries en angsten over hadden dat het ons onder ons bed zou kunnen verslinden, pakken we nu voor je in heerlijke, smakelijke taarten en laten je de persoon zijn die de lekkernijen verslind.
De taarten zijn dus geschikt voor de jarige of het thema van je feestje. Dit omdat, zoals bij bijna al onze producten, je de monster taarten kunt laten bedrukken met elke tekst die je kiest, om de taart met de mythische wezens een heel persoonlijke en unieke touch te geven. Wees er dus niet te bang voor en geniet er eenvoudig van!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Monster Cupcakes
    Halloween 3 verdiepingen taart
    € 149,00 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Shrek en ezel op sprookjestaart
    € 39,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Shrek en ezel op sprookjestaart met twee...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Monster High taart
    € 34,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    doodshoofd-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Twee verdiepingen fantasietaart met...
    € 77,90 *
    Naar taartNaar taart

    Monster-Taarten online bestellen

    Hier vind je de juiste monster taart voor jouw feest! Je hebt de vrije keuze: Monster cupcakes, cyclops-monster taart met Sulley figuur of een 2 verdiepingen tellende monster taart met de personages Sulley en Mike. Voor elke monster fan is dit een heerlijke traktatie. Je kunt de taart heel gemakkelijk bij jouw thuis laten leveren.

    Plastic figuur hierboven:
    Bullyland®
    © Disney/Pixar
    Aanbevolen leeftijd: 3 + jaar
    Taarten met Figuren online bestellen