1. FC Köln Taarten

1. FC Köln Taarten bestellen

1. FC Köln, opgericht in 1948, is de grootste sportclub van Keulen met bijna 114.000 leden. Als een échte fan van 1. FC Köln, mag je onze exclusieve 1. FC Köln taarten en gebakjes zeker niet missen! In deze categorie vind je alle exclusieve 1. FC Köln producten van jeeigentaart.nl Of je nu kleine hapjes serveert in de vorm van 1.FC Köln cupcakes of 1.FC Köln cake pops, of de volgende overwinning van je favoriete club viert met een 1.FC Köln taart, je vindt het perfecte 1.FC Köln gebak voor elke gelegenheid. Personaliseer de 1.FC Köln voetbalshirt taart met je naam en favoriete nummer om een echt uniek product te creëren. Serveer je eigen 1. FC Köln taart aan maximaal 43 andere 1. FC Köln fans en zorg ervoor dat je gasten dit evenement nooit meer vergeten. Natuurlijk mag de FC niet ontbreken bij de belangrijkste culturele erfgoed van de stad Keulen; het Keulse carnaval. Sinds 1949 wordt op de Effzeh elke zitting carnaval gevierd en ook in de Vette Maandagoptocht in Keulen mag een feestelijk versierde 1. FC Köln praalwagen niet ontbreken. Het spreekt daarom voor zich dat een 1. FC Köln carnavalstaart niet mag ontbreken in ons 1. FC Köln assortiment. De 1. FC Köln carnavalsshirttaart is niet alleen versierd met rood-witte ruiten, maar ook met het wapen van de stad Keulen en natuurlijk met het exclusieve logo van 1. FC Köln. Dus als je verjaardag in de carnavalsperiode valt, maar je toch je "1e FC Köln" feestmotto niet wilt missen, dan is deze iconische truientaart zeker iets voor jou! Als je een échte FC Köln-fan kent en hem of haar op zijn verjaardag wilt verrassen, kun je ook al onze FC Köln-producten bij hen thuis laten bezorgen. Je kunt ook een wenskaart voor de taart bijvoegen met de beste wensen van de Effzeh of kleurrijke verjaardagskaarsjes om de verrassing helemaal compleet te maken!
1. FC Köln taart
1. FC Köln taart
€ 39,90
1. FC Köln Hennes taart
1. FC Köln Hennes taart
€ 39,90
1. FC Köln voetbalshirt taart
1. FC Köln voetbalshirt taart
€ 55,90
1. FC Köln cupcakes - mix
1. FC Köln cupcakes - mix
€ 29,90
1. FC Köln cupcakes
1. FC Köln cupcakes
€ 29,90
1. FC Köln cake pops
1. FC Köln cake pops
€ 36,90
1. FC Köln Koekjes (12 Stuks)
1. FC Köln Koekjes (12 Stuks)
€ 24,90
1. FC Köln taartjes (15 Stück)
1. FC Köln taartjes (15 Stück)
€ 34,90
1. FC Köln Brownies (15 Stuks)
1. FC Köln Brownies (15 Stuks)
€ 34,90
1. FC Köln cookie cake
1. FC Köln cookie cake
€ 24,90
1. FC Köln eetbare print, 22cm
1. FC Köln eetbare print, 22cm
€ 15,60

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

11 producten

1. FC Köln: de grootste sportclub van Keulen

Met ongeveer 114.000 leden is 1.FC Köln de grootste sportclub van Keulen. Daarvan komt bijna de helft uit Keulen, wat de grote verbondenheid van de fans met 1. FC Köln laat zien. 1. FC Köln vertegenwoordigt het hart en de ziel van Keulen. Ongeveer 80% van de inwoners van Keulen voelt zich verbonden met 1. FC Köln en is geïnteresseerd in de wedstrijden en de resultaten van de FC. Het bijzondere aan 1. FC Köln is daarom zeker de relatie tussen de FC zelf en haar fans. En niet alleen in tijden van overwinningen en successen, maar ook op momenten van tegenspoed.

Natuurlijk horen niet alleen de spelers, coaches en fans bij de FC, maar ook Hennes de bok, die 1. FC Köln sinds 1950 bij elke wedstrijd als geluksbrenger en mascotte ondersteunt.

Wij willen ook alle successen, nederlagen, teamgeest en grote solidariteit ondersteunen met exclusieve 1. FC Köln gebakjes. Nu kun je een nog onvergetelijker dag vieren met heerlijke 1. FC Köln taarten & gebakjes! Het maakt niet uit of het je verjaardag is onder het motto "1. FC Köln" of dat je samen met vrienden en familie naar de volgende wedstrijd kijkt. Met onze 1. FC Köln traktaties kun je de overwinningen van je favoriete club nog meer vieren of jezelf bij een nederlaag troosten met je eigen 1. FC Köln taart. Wat de uitslag van de wedstrijd ook is, je staat achter je club 1. FC Köln!

Stuur 1. FC Köln taarten naar vrienden, familie en echte FC fans

Je kunt onze 1. FC Köln taarten niet alleen zelf eten of serveren, je kunt ze ook laten bezorgen op een adres naar keuze. Om er zeker van te zijn dat de 1. FC Köln taart op tijd aankomt, kun je ook de gewenste afleverdatum invoeren. Op die manier is de verrassing gegarandeerd een succes!

Het maakt niet uit welk 1. FC Köln product je wilt sturen. Alle producten kun je thuis of bij andere 1. FC Köln fans laten bezorgen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een heel persoonlijke en individueel bedrukte 1.FC Köln voetbalshirt taart in rood en wit? De ontvanger zal niet alleen blij zijn met de verrassing, maar ook met de gepersonaliseerde taart in de doos. En om de verrassing nog onvergetelijker te maken, kun je ook een gepersonaliseerde wenskaart bijsluiten met een persoonlijke boodschap.

Ben je binnenkort jarig en wil je met vrienden en familie een feestje bouwen in het voetbalthema "1. FC Köln"? Dan ben je hier aan het juiste adres! In onze categorie 1st FC Cologne vind je allerlei lekkernijen met het exclusieve 1st FC Köln logo. Serveer naast de FC Cake ook andere kleine traktaties zoals onze handige 1. FC Köln Cake Pops, die met een 1. FC Köln topper, een rode strik en heerlijk vanille- en chocoladedeeg bij jou thuis komen, of echte blikvangers in de vorm van sappige FC Cupcakes. De cupcakes zijn er in 2 verschillende soorten. 1st FC Cologne Cupcakes met het logo van 1st FC Cologne op een rood-witte achtergrond en onze gemengde variëteit 1st FC Cologne Cupcakes Mix, waarin je in totaal drie verschillende motieven vindt. Natuurlijk mag Hennes de bok hier niet ontbreken. Als je een absolute Hennes-fan bent, kun je niet alleen onze 1.FC Köln-cupcakes in een mix bestellen, maar ook je eigen 1.FC Köln Hennes-taart. Je eigen Hennes-taart zal niet alleen visueel, maar ook qua smaak indruk maken op je gasten. Kies uit een totaal van vijf verschillende smaken: Chocoladetaart met chocoladecrèmevulling, chocoladetaart met kersencrèmevulling, vanilletaart met nougatcrèmevulling, vanilletaart met citroencrèmevulling of vanilletaart met frambozencrèmevulling. Er is zeker iets voor iedereen.

Het bijzondere aan onze ronde 1. FC Köln taart is dat je deze FC taart niet alleen als 1-laagse versie kunt bestellen, maar ook als 2-laagse of zelfs 3-laagse versie, mochten er meer FC fans zijn dan verwacht. Zo kun je nog eens 43 1. FC Köln fans voeden en het is altijd een visueel hoogtepunt. Als je kiest voor een meerlaagse 1. FC Köln taart, kun je ook de smaken per laag veranderen. Bestel gewoon zoals je gewend bent met je eerste favoriet en neem dan contact op met onze klantenservice met je bestelnummer. Zij kunnen dan je smaken voor jouw 1. FC Köln taart per tier in ons systeem invoeren, zodat al je gasten echt aan hun trekken komen.

Verpakking en verzending van je eigen 1. FC Keulen taart

Vraag je je af hoe jouw FC Köln taart bij jou thuis zal aankomen? Het is gemakkelijk - we verpakken het onbreekbaar en verzenden het via onze verzendpartners DHL en UPS.

Zodra je je eigen FC Köln-taart in onze shop hebt besteld en wij hem liefdevol met de hand hebben gebakken, hebben bedrukt en met het marsepein hebben omhuld, verpakken wij je eigen 1. FC Köln-taart veilig. Hiervoor gebruiken wij speciaal gesneden inlays die perfect passen bij de vorm van jouw 1. FC Köln taart en zo voorkomen dat jouw 1. FC Köln taart heen en weer schuift in de doos. Het wordt dan liefdevol vastgezet met noppenfolie en verpakt in ons roze vloeipapier in de doos. Zo blijft de verrassing nog even na het openen van de doos. Verzegeld met een jeeigentaart.nl sticker, garanderen wij dat jouw FC Köln taart veilig en vers gebakken bij jou thuis aankomt 

Bestel je eigen 1. FC Köln taart eenvoudig online in onze shop en laat hem op de bezorgdatum en het adres van jouw keuze bezorgen. Het is gemakkelijk en we zijn er zeker van - onze FC Köln traktaties zijn een must voor elke echte FC fan!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000