Borussia Mönchengladbach - Taarten

Krijg dat Borussia-Park gevoel en bestel je Borussia Mönchengladbach taart nu in onze online shop en laat hem bezorgen op het door jou gewenste adres. Naast Borussia Mönchengladbach taarten hebben we ook Borussia Mönchengladbach cupcakes en Borussia Mönchengladbach cake pops voor je. Je kunt onze cupcakes en cakepops cadeau geven of delen met je vrienden terwijl je voetbal kijkt. Al je vrienden zullen blij zijn met onze Gladbach producten. De cakes in de kleuren van je veulens zijn overal een echt hoogtepunt! Of je nu een ronde Borussia Mönchengladbach logotaart "Unzähmbar" , een ronde Borussia Mönchengladbach logotaart "Die Fohlen" , een vierkante Jünter taart of een taart in de vorm van een Borussia Mönchengladbach shirt - hier vind je alles wat je Gladbach hartje begeert! Je kunt zelfs een persoonlijke inscriptie aan je taart toevoegen om hem uniek te maken. Wat dacht je van de naam van de jarige? Dat zou zeker een geweldig idee zijn! We hebben ook kleurrijke kaarsen en een wenskaart die je aan je taart kunt toevoegen. Zo kun je de jarige een leuke groet sturen.

Borussia Mönchengladbach voetbalshirt taart
Borussia Mönchengladbach voetbalshirt taart
€ 55,90
Borussia Mönchengladbach ''Unzähmbar'' taart
Borussia Mönchengladbach ''Unzähmbar'' taart
€ 39,90
Borussia Mönchengladbach "die Fohlen" taart
Borussia Mönchengladbach "die Fohlen" taart
€ 39,90
Borussia Mönchengladbach Jünter taart
Borussia Mönchengladbach Jünter taart
€ 39,90
Borussia Mönchengladbach Cupcakes Mix (9 stuks)
Borussia Mönchengladbach Cupcakes Mix (9 stuks)
€ 28,90
Borussia Mönchengladbach cake-pops (12 stuks)
Borussia Mönchengladbach cake-pops (12 stuks)
€ 36,90
Borussia Mönchengladbach cupcakes (9 stuks)
Borussia Mönchengladbach cupcakes (9 stuks)
€ 29,90
Borussia Mönchengladbach koekjes (12 stuks)
Borussia Mönchengladbach koekjes (12 stuks)
€ 24,90
Borussia Mönchengladbach taarttopper, 22cm
Borussia Mönchengladbach taarttopper, 22cm
€ 15,60
Borussia Mönchengladbach taartjes (15 stuks)
Borussia Mönchengladbach taartjes (15 stuks)
€ 34,90
Borussia Mönchengladbach brownies (15 stuks)
Borussia Mönchengladbach brownies (15 stuks)
€ 34,90
Borussia Mönchengladbach Cookie Cake
Borussia Mönchengladbach Cookie Cake
€ 24,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

12 producten

Taarten & co. met het clublogo van Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach - De Veulens

Alle Borussia-fans juichen en de vreugde is voelbaar van het Borussia-Park tot in de huiskamers. Er wordt feest gevierd en de fans vallen elkaar in de armen om het doelpunt van Borussia te vieren. Het zijn precies deze momenten die voetbal tot iets heel speciaals maken en ons samenbrengen - hoop en vrees met een sterk gemeenschapsgevoel. In het Borussia-Park tijdens een wedstrijd van Borussia Mönchengladbach is waarschijnlijk de beste plek om dit geweldige gevoel als echte fan te krijgen. Let op beste Borussia-fans! Vanaf nu kun je ook de bijpassende Borussia taart bestellen voor de volgende Borussia Mönchengladbach wedstrijd of verjaardag. Perfect voor een gezamenlijk feest met vrienden op de volgende wedstrijddag of voor de verjaardag van een echte Borussia Mönchengladbach fan. We brengen wat van dat stadiongevoel bij jou thuis! Borussia Mönchengladbach is een absoluut traditionele club, heeft een lange en succesvolle geschiedenis en wordt gekenmerkt door de kleuren zwart, wit en groen. In zijn 120-jarige geschiedenis heeft Borussia al vijf Duitse kampioenschappen, drie DFB Cups en zelfs twee keer de UEFA Cup gewonnen. Borussia Mönchengladbach is niet alleen zeer bekend in Duitsland, maar geniet ook internationaal een groeiende populariteit. Met meer dan 94.000 leden is Borussia een van de 20 clubs met de meeste leden ter wereld. En we hebben nu geweldige ontwerpen voor je ontwikkeld in de clubkleuren, die worden gedrukt op onze fijne marsepein en fondant toppers. We bedekken onze taarten met de grootste zorg met de toppers, zodat ook jij binnenkort thuis kunt genieten van je eigen Borussia Mönchengladbach taart. En natuurlijk niet te vergeten de volgende bijeenkomst van je Borussia Mönchengladbach fanclub. Dit is de perfecte gelegenheid om onze unieke Borussia Mönchengladbach producten aan je vrienden te presenteren. De leden van je fanclub zullen er zeker blij mee zijn! Naast het Borussia Mönchengladbach logo heb je ook de mogelijkheid om je eigen Borussia Mönchengladbach truitaart te bestellen. Natuurlijk mag het veulen met het nummer 10 niet ontbreken - Jünter is de mascotte van Borussia Mönchengladbach en steunt het team met veel passie. Daarom kreeg hij zijn eigen taart. Maar we hebben niet alleen geweldige Borussia Mönchengladbach taarten, we hebben ook coole Borussia Mönchengladbach cake pops en Borussia Mönchengladbach cupcakes. Ze zijn perfect als tussendoortje en smaken net zo lekker als onze Borussia Mönchengladbach taarten. Zoals je kunt zien, kun je de volgende wedstrijddag of verjaardag perfect organiseren met onze grote selectie Borussia Mönchengladbach producten. Je kunt ook zelf de taartbelettering en taartdecoraties kiezen en ze met veel fantasie ontwerpen. Er zijn geen grenzen als het gaat om het versieren van je taarten. Bestel je Borussia Mönchengladbach producten snel en eenvoudig in onze online shop. Zo kun je je familie en vrienden blij maken!

Smaken en maten voor je Borussia Mönchengladbach taart

Je kunt kiezen uit vijf verschillende smaken Borussia Mönchengladbach gebak. We hebben chocoladetaart met kersen- of chocoladecrèmevulling en vanilletaart met frambozencrème-, nougat- of citroencrèmevulling. Zo is er voor elke voorkeur een passende taartvulling. De biscuitbodems en taartvullingen worden laag voor laag gestapeld, zodat onze taarten bijzonder vochtig zijn. Daarna worden ze bedekt met fijne witte chocolade en marsepeinen taarttoppers. We gebruiken fondant toppers voor onze kleinere traktaties zoals cupcakes of cakepops. Het is ook mogelijk om kleine afbeeldingen op onze fondant te drukken die scherp en gemakkelijk herkenbaar zijn. We hebben ook een grote keuze aan taartformaten en -vormen. We hebben de Borussia Mönchengladbach taarten in drie verschillende vormen voor je, en je kunt ook kiezen uit verschillende formaten. We hebben de ronde taarten in een versie met één laag en je kunt kiezen uit drie formaten. De taart in maat S heeft een diameter van 18 cm en er passen ongeveer 6 porties in. De taart in maat M heeft een diameter van 26 cm en is voldoende voor ongeveer 12 porties. De taart in maat L is de grootste one-tier taart en heeft een diameter van 36 cm. Dit is genoeg voor ongeveer 25 porties. Als dat niet genoeg voor je is, hebben we ook een versie met twee verdiepingen en zelfs een versie met drie verdiepingen. De Borussia Mönchengladbach taart met twee verdiepingen is genoeg voor ongeveer 18 porties en de taart met drie verdiepingen is zelfs genoeg voor ongeveer 43 porties. Zo weet je zeker dat je al je gasten te eten kunt geven! Je kunt de vierkante taart met Jünter het veulen ook in drie formaten bestellen. We hebben hier echter geen twee- of drielaagse versie in de aanbieding. De portiegroottes zijn hetzelfde als de ronde taarten - maat S heeft ongeveer 6 porties, maat M heeft ongeveer 12 porties en maat L is genoeg voor ongeveer 30 porties. We bieden de Borussia Mönchengladbach taarten ook aan in de vorm van een trui. Voor de tricotvorm kun je kiezen uit maat M (ca. 16 porties) en maat L (ca. 40 porties). We hebben de juiste vorm en maat taart voor elke gelegenheid! Bij de Borussia Mönchengladbach cupcakes kun je ook kiezen uit vijf verschillende smaken. We hebben appel-kaneel, bosbessen, chocolate chip, chocolade en citroen smaken voor je. Of je nu van fruitig of chocolade houdt - we hebben allerlei smaken.

Onze marsepein in zwart, wit en groen

We halen de marsepein voor onze taarttoppers bij onze jarenlange partner Odense-Marcipan in Denemarken. De marsepein is erg populair en wordt zelfs geleverd aan de Deense koninklijke familie. Onze hoogwaardige marsepein wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Californische amandelen. Dit betekent een echte traktatie met een fijne, bittere amandelsmaak. De geselecteerde amandelen worden vervolgens gemengd met suiker tot de consistentie perfect is. Het product is dan de unieke marsepein die onze taarten bedekt. De hoge kwaliteit van de bedrukking op onze marsepeinen toppers hebben we te danken aan onze onafhankelijk ontwikkelde drukmachines, die de voedingskleuren met bijzondere zorg op de marsepein drukken. Hierdoor zijn de foto's en afbeeldingen op onze taarten & co. scherp, de contouren helder en de kleuren perfect. De marsepein geeft onze producten ook een heerlijke smaak die ze uniek maakt!

Taartdecoraties voor Borussia Mönchengladbach

De verschillende motieven van onze Borussia Mönchengladbach taarten zijn uniek op zichzelf! Bij onze taartdecoraties vind je ook veel andere artikelen die je taarten uniek maken. Je kunt onze verjaardagskaarsen en taartkaarsen gebruiken om een vriend een speciale traktatie te geven - versier de taart met cijferkaarsen voor de desbetreffende verjaardag of met onze voetbaltaartkaarsen. Wil je een verjaardagsfeestje met voetbal vieren en heb je nog bijpassende kopjes en borden nodig? De voetbalfeestset is de perfecte aanvulling! In de feestset vind je decoratieve artikelen (tafelkleed, servetten en nog veel meer) die passen bij jouw feestje. Zo kun je je Borussia Mönchengladbach taart perfect voorbereiden! Je vrienden zullen zo'n feest niet snel vergeten! We hebben ook een grote selectie eetbare decoraties voor je taart. We hebben suiker-, marsepein- en chocoladedecoraties voor je. Je kunt je liefde voor voetbal benadrukken met onze kleine suikerhartjes en eetbare papieren voetballen! Naast de decoraties kun je je taart natuurlijk ook aanvullen met andere producten. Naast de cupcakes en cake pops in het Borussia Mönchengladbach design, hebben we ook voetbal cupcakes, voetbal cake pops en vele andere interessante motieven. Als je geen keuze kunt maken uit de vele decoratiemogelijkheden en nog steeds inspiratie nodig hebt, kun je het beste een kijkje nemen bij onze taartinspiratie. Daar vind je foto's van allerlei taarten. Je vindt er zeker een of twee ideeën voor jouw Borussia Mönchengladbach taart!

Wenskaart voor jouw Union Berlin taart

Als je jouw taart cadeau wilt geven en er is niet genoeg ruimte op de taart om alles te zeggen wat je je beste vriend(in) wilt vertellen, dan is een wenskaart precies wat je nodig hebt. Je hebt genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap en felicitaties te schrijven. We weten zeker dat de ontvanger blij zal zijn met een paar lieve woorden van jou. Dan smaakt de taart nog beter.

Verpakking en verzending

We hebben een speciale verpakking ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze taarten veilig en intact op het door jou gewenste adres aankomen. De taarten worden optimaal beschermd in de verpakking en kunnen niet wegglijden. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze taarten net zo liefdevol ontworpen en onbeschadigd op jouw adres aankomen als ze vanuit onze taartenbakkerij zijn verzonden. We hebben verschillende verzendopties voor het verzenden van je Borussia Mönchengladbach taart. De standaard DHL pakketverzending heeft een levertijd van 2 dagen. Er kan echter een leveringsafwijking zijn van +/- 1 werkdag, daarom moet je eventueel een dag inplannen als buffer voor je levering. Wil je een gegarandeerde leverdag en een verzendtijd van slechts één dag? Dan is de DHL Express verzendoptie iets voor jou. Wil je de taart de volgende werkdag voor 12.00 uur in huis hebben? Dan kun je kiezen voor DHL Express levering voor 12.00 uur. Dan hoef je niet de hele dag te wachten op de pakketvervoerder. Wil je je taart op zaterdag ontvangen, dan is dat geen enkel probleem. Hiervoor hebben we de DHL Saturday Express. Met deze verzendoptie ontvang je je taart voor 12 uur 's middags en is er geen vertraging. Wij maken onze taarten zonder bederfelijke voedingsmiddelen zoals room. Onze taarten zijn daarom nog minstens 7 dagen houdbaar na levering. Je kunt de cake beter niet in de koelkast bewaren. Vocht kan zich ophopen in de koelkast en het ontwerp op je Borussia Mönchengladbach taart kan gaan vlekken. Bewaar je taart gewoon goed verpakt in een doos op kamertemperatuur - dan smaakt hij na een paar dagen nog net zo vers als op de dag van levering. Wij zorgen ervoor dat je Borussia Mönchengladbach taart op tijd en onbeschadigd aankomt - ongeacht welke bezorgmethode je hebt gekozen! We hopen dat we alle open vragen hebben kunnen ophelderen. Je kunt je Borussia Mönchengladbach taart nu eenvoudig online bestellen en laten bezorgen op het door jou gewenste adres.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000