Beterschap

Beterschapstaarten online bestellen!

Ben je op zoek naar een manier om beterschapswensen over te brengen aan een van jouw dierbaren en de moeilijke tijd een beetje gemakkelijker te maken? Wat dacht je van een beterschapstaart?

Onze gezondheid is het belangrijkste bezit dat we kunnen behouden en we zijn ervan afhankelijk om ons leven volledig te benutten. Als we mensen om ons heen hebben die zich op dit moment niet goed voelen of een operatie hebben ondergaan, is het vooral belangrijk dat we onze steun en genegenheid tonen onze dierbaren bijstaan. Wat dacht je van een mooi gebaar, niet alleen om een paar mooie woorden en bereidheid te geven, maar ook om iets zoets te serveren en de wonden te laten genezen met een heerlijk stukje beterschap taart? Iedereen heeft behoefte aan versterking en beterschapswensen moeten altijd van harte worden gegeven. Als we de zwaksten zijn, hebben we de meeste genegenheid en liefde nodig die we van onze bekendste mensen kunnen krijgen om onszelf te versterken. Een leuk gebaar in de vorm van een heerlijke taart om snel weer beter te worden is de beste manier om een glimlach op de gezichten van de zieke of herstellende te toveren. Ga zitten met de persoon die deze aanmoediging het meest nodig heeft bereid de nodige en gebruikte vreugde voor, praat over een heerlijk stuk taart en geniet samen van de gezelligheid. Beterschap is vaak een veel gesproken en vluchtige uitdrukking die je in het dagelijks leven aan iedereen doorgeeft die niet 100 procent gezond is. In de meeste gevallen zijn extra toewijding en inzet vereist om deze oppervlakkige woorden meer betekenis en belang te geven. Zoiets als een taart is daarvoor geweldig. Wat dacht je van iets zoets op de zoete taart? Onze teddy beterschap taart garandeert voor een brede glimlach op ieders gezicht, ongeacht hoe slecht of energieloos de persoon zich ook voelt na de operatie. Als de persoon op dit moment in het ziekenhuis ligt en je wilt voorkomen dat het eentonige dagelijkse leven hen stoort, breng dan wat kleur en verheldert de humeur met een efficiënte hoeveelheid beterschapswensen in de vorm van een heerlijke onweerstaanbare taart! Het is heel erg vervelend voor elke zieke om in bed te zitten en niet veel anders te kunnen doen. Dan neemt het verlangen naar vrijheid toe en ontstaat de frustratie. Wat dacht je van de klassieker van Uli Stein en de vogel, het symbool van vrijheid om te ontwerpen op een van onze taarten. Daarom bieden we onze beterschap – Uli Stein taart aan.

Uiteraard bieden we jullie bij onze beterschapstaarten veel mogelijkheden aan voor individualisering. Neem bijvoorbeeld onze bloesem taart, waarin ruimte wordt geboden voor een leuke boodschap. Andere taarten waarbij dit ook mogelijk is, zijn onze "Keep Calm and…" taarten. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, rood, wit en roze. Mocht dat niet genoeg zijn, bestel dan gerust onze mooie wenskaarten, die we voor jullie kunnen bedrukken of elegant en zorgvuldig met de hand schrijven.

1. Selecteer taart
2. Kies maat
3. Kies de smaak
4. Geniet van de gewenste datum
Filter producten

Filter producten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • € 19-€ 79
  • € 79-€ 119
  • € 119-€ 199
Cadeau taart
Cadeau taart
€ 36,90
Zonnebloem taart
Zonnebloem taart
€ 36,90
Beterschap taart Teddy
Beterschap taart Teddy
€ 36,90
Beterschap - Uli Stein
Beterschap - Uli Stein
€ 39,90
Sheepworld quarantaine-taart
Sheepworld quarantaine-taart
€ 39,90
#CelebrateLife-taart
#CelebrateLife-taart
€ 36,90
Zwarte taart met taartenlint
Zwarte taart met taartenlint
€ 36,90
Gele taart met taartenlint
Gele taart met taartenlint
€ 36,90
Blauwe taart met taartenlint Blauwe taart met taartenlint
Blauwe taart met taartenlint
€ 36,90
Groene taart met taartenlint
Groene taart met taartenlint
€ 36,90
 Fototaart in kleurige bloemenkader
Fototaart in kleurige bloemenkader
€ 37,90
Donut-taart
Donut-taart
€ 36,90
Pizza taart
Pizza taart
€ 36,90
 Witte 2-verdiepingen taart met taartenlint
Witte 2-verdiepingen taart met taartenlint
€ 75,90
Witte taart met taartenlint
Witte taart met taartenlint
€ 36,90
Bloesemtaart met stippen patroon
Bloesemtaart met stippen patroon
€ 36,90
Regenboogtaart
Regenboogtaart
€ 36,90
Witte "Keep Calm and.."-taart
Witte "Keep Calm and.."-taart
€ 36,90
Rode "Keep Calm and.."-taart
Rode "Keep Calm and.."-taart
€ 36,90
Groene "Keep Calm and.."-taart
Groene "Keep Calm and.."-taart
€ 36,90
Blauwe "Keep Calm and.."-taart
Blauwe "Keep Calm and.."-taart
€ 36,90
Roze "Keep Calm and.."-taart
Roze "Keep Calm and.."-taart
€ 36,90
Flower Power cupcakes (9 stuks)
Flower Power cupcakes (9 stuks)
€ 26,90
Wit met pastelkleurige stippen taart
Wit met pastelkleurige stippen taart
€ 36,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

24 producten

Je geliefde beterschap wensen!

Je kent iemand die ziek is en wilt hem beterschap wensen of iemand een goed herstel toewensen? Dan hebben wij precies waarnaar jij opzoek bent. Als de arts het toelaat kunnen wij een van onze mooie beterschapstaarten aanbieden. Deze leuke verrassing zal hem/haar helpen herstellen. Het leven heeft zijn bittere kant, maar ook zijn zoete kant. Toen je liefde en mededogen, zodat degene die ziek is weet dat je aan hem/haar denkt en dat je hem/haar ondersteund bij het herstel in deze zware tijd. Onze taarten zijn in verschillende maten en smaken te bestellen. Heb je grote honger en heb je veel porties nodig? Dan moet je niet bang zijn dat je met onze taart te weinig porties zult hebben. Wij kunnen namelijk taarten produceren tot wel 43 porties. Je hoeft ook niet bang te zijn dat diegene het niet zal lusten. Wij bieden namelijk vier verschillende smaken aan, vanille/citroen, vanille/framboos, choco/choco en choco/kers. Kies een van onze heerlijke beterschapstaarten en het ziek zijn is al snel vergeten. Onze taarten kan je ook nog personaliseren met een leuke tekst. Met een persoonlijke boodschap steek je jouw vriend of vriendin, vader of moeder een hart onder de riem!

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

De creatieve bakker

Als je jouw beterschaps taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de beterschaps taart wil toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw beterschap taarten

Onze beterschap taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw beterschap taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging

Decoratie

Is je beterschaps taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je jouw beterschaps taart ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000